villu70, muidugi oleks äge, kui kõik tankiromud põlema jääks lahinguväljale... aga mõtle nüüd reaalselt. kasvõi su lemmik mw2, jäävad seal kõik laibad alles? äge oleks ju üle laipade hüpata ja näha kus kõige kuumem äktsion käib... aga seda ei tehta, liiga hulluks läheks nõuded ja siis oleks jälle häda lahti.
Ootan põnevusega HC mode, see praegune mode on täis jabur. Pool pidet vastasele selga ja raibe vahib mokk töllakil sulle otsa. NMV (no mida vttu)
Asi ilmselt MW-MW2-s, seal ainult HC mängingi.
See häirib mind ka. Vahel on selline tunne, et kui saaks, viskaks relvaga. Teeks ilmselt suuremat kahju, kui nende hernestega, mida need relvad välja sülitavad.
Relvade tamage ja täpsus annab jah soovida kõvasti Sellepärast hetkel eriti ei üritagi niisama joostes miskit toimetada.. Mingi tanki või soomukiga annab vaid miskit teha,ja isegi seal jätab kõvasti soovida asi Ootasin ilgelt M249-SAW avanemist(lemmik relv mängudes kus asi olemas) ja see vedas ka sajaga alt Sama sitt nagu kõik relvad seal.. Loodetavasti fullis võetakse miskit ette,või siis jään ka vaid HC peale Pmst tegelt kõik asjad kuidagi kehva damagega 2m kaugusel tankiga põrutades saab vaid haavata
no mitte ei mõista, mida tee teete nende relvadega
endale on mulje jäänud et rate-of-fire on palju tähtsam seal kui dämm.
salvest saaks ilusti 3-4 maha, kui ma suudaks niikaua reloadimata olla... kill->reload kiiks külles (loomulikult mitte lmg'ga , SAW väga mõnus paugupill. ja sealt salvest võib ikka tap'pa paljuuuuuuuu), alati ei ole just kõige tervislikum...
Küll ma üritan asjast kaifi saada aga ei tule vist välja.
Kõik kiidavad ja on rahul kui mängivad...... mõningad asjad mulle mitte ei meeldi.
Ootan põnevusega HC mode, see praegune mode on täis jabur. Pool pidet vastasele selga ja raibe vahib mokk töllakil sulle otsa. NMV (no mida vttu)
Asi ilmselt MW-MW2-s, seal ainult HC mängingi.
Meeldib see ,et keskkond on lammutatav.... aga imelikul kombel kaob muist lammutussodi ära +veel mets. Nagu keegi käiks vahepeal koristamas ja puid vedamas.
Peaks ikka kõik mis tümaks tehtud see ka sinna jääma, nt. võtad metsa maha ja enam sealt naljalt läbi ei pääse.
BC2-te ei saa lihtsalt samamoodi mängida, kui CODi seeriat...siin pole sa hero, kes üksi ringi kollab ja tapab..vähe tiimitööd on vaja ikka
ja MW2-s hc on ikka eriline perverssus
helga, Kus ma olen poole sõnaga maininud ,et MW2 on mu lemmik. Siiani meeldib MW1 taguda.... teatud modedes.
rixk, ma olen mõelnud ,et äkki minu relvas on paukpadrunid Etz,kas sama moodi nagu sinagi, sünnid uuesti kui surma saad või?
Imelik on ka see ,et osad majad lagunevad aga näit valvuriputkad on kui ..... kurat teab millest tehtud.
Kui on full damage siis olgu ka FULL damage.
villu70, on lihtsalt mulje jäänud mw2 teemast, et oled üsna aktiivne seal.
üldiselt polegi asi konkreetselt mw2's, vaid just cod seeria erinevuses bf'ist.
damage'i kohta ütles hästi Dude ., sacrifice for the greater good. otsus mitte kõike lammutada saada on täiesti arusaadav ju, mingigi varje muidu täiesti ebakindlas keskkonnas. nagu korra juba mainisin, kui kõik oleks õhitav, võib raundi lõpp lageda taeva all toimuda. ja isegi mõne "kuulikindla" putkaga, on mõni mäng, mis sellise destructioniga võistelda suudaks?
helga, Sul võib selline mulje jääda küll, arusaadav. Oleksin siin teemas ka aktiivne aga ei taha ka koguaeg soigumas käia... a´la see ei meeldi ja too pole hea jne. Hoian distantsi ja jälgin huviga siinset arutelu.
Ilmselt asi selles, et mõned mängud on kergemini omaks võetavad(õpitavad) kui kui nt. see BC2. Ma pole ka teab mis eriline mänguhai ,et oskaks jubedalt võrrelda teiste mängudega. Viga selgelt minus .
Ootan full ära ja siis saab asi selgeks kas hakkan mängima või.... uninstall ja unustan kogu loo.
viimati muutis villu70 01.02.2010 13:52:37, muudetud 1 kord
"To fix sticky controls (for those who get key shadow/lag with wasd etc):
- Delete the joystick conrols under foot (options->controls->foot), then it works fine"
Kuidas se deliitimine käib? HUvitab bug, logisin mängu oma soldieriga sisse, mängust väljas kõik ok, mängu sees kõik unlockitud asjad kadunud.
Kuidas se deliitimine käib? HUvitab bug, logisin mängu oma soldieriga sisse, mängust väljas kõik ok, mängu sees kõik unlockitud asjad kadunud.
see kadumine täitsa normaalne nähe beta juures. ps3 betas oli vist 1 stat reset kõigil... ja vähemalt terve päev olid kõik lvl1 ja punkte koguda ei saanud (raundis näitas punkte, üldarvestusse neid ei läinud).
Siis sul on win vigane või liiga palju programme jookseb taustal. Mul sinust lahjam masin ja jooksutan 1280x800 dx9 aa1 (või oli2?) muud asjad high peal ja fps on sujuv.
Siis sul on win vigane või liiga palju programme jookseb taustal. Mul sinust lahjam masin ja jooksutan 1280x800 dx9 aa1 (või oli2?) muud asjad high peal ja fps on sujuv.
Kusjuures minul jookseb ka profiilis oleva masinaga üllatavalt kehvalt. Tahaks loota, et asi on siiski beta staadiumis mängus. Muud uuema aja mängud jooksevad sellele konfile vastavalt, st. väga hästi
Meeldib, väga. Jookseb ka hästi. Tihti aga lambist disconnectib serverist, see häirib. Enamasti on see üks vene server kus mängisin. See on vist Beta stabiilsuse probleem, või asi ikka minus. Igal juhul, kui keegi siin veel häid servereid teab, lisage sõbralisti (eeldan, et see toimib, ei ole proovinud ) c00kie
Mida sa seal täristad tule ikka multyplay.co.uk #12 servusse ja märtsis tuleb oma server ka ,kui HV rahvas on nõus maksma 350 EEKi siis mitme peale.
350\10=35EEKI kuu
350\20=17EEKI kuu
jne...
http://i3d.net/
Ei tea aga äkki on seal pre-orderi hinnad ,pärast võib minna kallimaks.
Esimene mulje jääb jah, et tervest pidemest ei piisa mehe tapmiseks meetri pealt.
Aga siis õpib tulistama 1. pähe ja 2. lühikeste valangutega. Ainult üks vb kaks esimest kuuli lendavad otse. _________________ You win again, gravity!
C-4 can make a dull day fun
there are very few problems that can't be remedied with the proper application of explosives
Esimene mulje jääb jah, et tervest pidemest ei piisa mehe tapmiseks meetri pealt.
Aga siis õpib tulistama 1. pähe ja 2. lühikeste valangutega. Ainult üks vb kaks esimest kuuli lendavad otse.
Medicu relvad on päris head võtavad kaugelt vaenlase maha.
Nagu keegi enne mainis et hea on et prone välja jäeti. eile seal multiplay servus mängisime siis deffence poolel ja vastased attack teamist campasid künka otsas snipritega terve round ja isegi siis oli neid sitt näha kui nad kükitasid :S
Ei ole väga hea,suht kiirelt tõmbavad maha sind Pigem selle 50cal kuulipritsiga mis on kilbiga Vähemalt hirmutab nad minema sealt Ja saab edukalt teha katet oma meeskonna laskuritele
Ei ole väga hea,suht kiirelt tõmbavad maha sind Pigem selle 50cal kuulipritsiga mis on kilbiga Vähemalt hirmutab nad minema sealt Ja saab edukalt teha katet oma meeskonna laskuritele
enne laseb mõni tankist ühe paugu kui ma selle mountet kilbiga mg taha jõuan :/
igatahes loodan et enne full mängu release date võiks betale kasvõi 1 map juurde tulla et mäng päris siibrit ei viskaks camperite pärast
Ma ei saa mitte kudagi seda seda multiplay 12. servut enda Favoritedesse, proovsin kõigepealt ainult seda ja siis proovisin nii nagu keegi ütles 1 server tuleb veel panna ikkagi tulevad ainult need 120-128 servud + see lisa server
Kas on võimalik kuidagi ka "vabaneda" bugist, kus mängija kaotab kõik oma unlockitud asjad? TEgelasel rank 8, aga ainult default relvad ja värgid olemas.
tahtsin läbi PayPal´i osta, kuid millegipärast ei taheta raha vastu võtta, ei krediitkaardi ega ka PayPal´iga!
kui kinnitan ostu siis viskab tagasi, et kinnita uuesti... Raha maha ei ole ka võetud. Samas ei ole ka kinnistust tulnud e-postile ja tehingu kohta ei ole infot ka direct2drive personal transaction`ite all??? Suppordist ka nagu halligi kasu ei ole....
tahtsin läbi PayPal´i osta, kuid millegipärast ei taheta raha vastu võtta, ei krediitkaardi ega ka PayPal´iga!
kui kinnitan ostu siis viskab tagasi, et kinnita uuesti... Raha maha ei ole ka võetud. Samas ei ole ka kinnistust tulnud e-postile ja tehingu kohta ei ole infot ka direct2drive personal transaction`ite all??? Suppordist ka nagu halligi kasu ei ole....
Kus veel preorderit teha, et ka beta key saaks?
Tänud
Raha läheb alles release datil maha.
viimati muutis äss 01.02.2010 16:27:36, muudetud 2 korda
Tänud
mis errori annab krediitkaardiga?
Ei annagi midagi, lihtsalt laeb uuesti lehekülje ära
Tänud
Raha läheb alles release datil maha.
Võibolla, kuid beta key peaks ikka kohe tulema ning siis oleks märge ka personal transactionite all, et ost on toimunud.
Kas on võimalik kuidagi ka "vabaneda" bugist, kus mängija kaotab kõik oma unlockitud asjad? TEgelasel rank 8, aga ainult default relvad ja värgid olemas.
Osad sevreid on sellised kus kõik on "võrdsed" ja ilma LV sõltuvate hüvedega Vaheta servut lihtsalt Mulle vähemalt jäänud selline mulje.
Ma ei saa mitte kudagi seda seda multiplay 12. servut enda Favoritedesse, proovsin kõigepealt ainult seda ja siis proovisin nii nagu keegi ütles 1 server tuleb veel panna ikkagi tulevad ainult need 120-128 servud + see lisa server
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.