Seljakott varustusega seljas ja viskad poole kildi peale headshotte? Vabalt!
Ah ära nüüd päris segast kah peksa... ega sul jalad kurat mingid pakud pole ja jäigalt kinnitatu keha külge, et aint ühte telgepidi liiguvad. Ma saan aru , et tank ei saa roomikutega diagonaalis sõita aga inimene joosta.... epic juuust epic..
Ui plä jummala edeva killimise pealt pani mäng ennast kinni. Mingi vennaga olime tankiga tema juhtisja mina kuulipritsiga,omasime hoolega Aga järsku läks kinni mäng
Paar tundi jõudnud mängida ja jookseb väga normaalselt 40-60 FPS kandis, graafika kõik põhjas ja AA on 4x ja AF on 8x
Algul oli veidi segane aga nüüd juba enamus asjad selged ja iga mänguga läheb asi paremaks
Kui nüüd saaks veel mängus pingi, kille ja surmasid näha oleks asi veel parem.
Mängus nick on eZ ---
viimati muutis eZ 29.01.2010 17:33:02, muudetud 1 kord
Sama siin. Korduvalt seda teinud.
Endal ka nüüd peale 3-4h mängimist kõik selge ja läheb päris viisakalt see taplemine. Alguses sai joostud ringi paanikas ja tulistatud igas suunas
Sama siin. Korduvalt seda teinud.
Endal ka nüüd peale 3-4h mängimist kõik selge ja läheb päris viisakalt see taplemine. Alguses sai joostud ringi paanikas ja tulistatud igas suunas
Mul hetkel sama seis, mingi noliferid võtavad kilta pealt sniperiga HSe.
Paar tundi jõudnud mängida ja jookseb väga normaalselt 40-60 FPS kandis, graafika kõik põhjas ja AA on 4x ja AF on 8x
Algul oli veidi segane aga nüüd juba enamus asjad selged ja iga mänguga läheb asi paremaks
Mängus nick on eZ ---
Are u fucking serious?
Kõik on peaaegu snaiprid
Mis krdi cämpimine see jälle pihta hakkab
Mis asi see HBAO vms on, V-Synci all settingutes? Igastahes kuidagi laagine tundub, endal HD5770, AMD Phenom II x2 545, 4GB rami ja ei jookse eriti hästi minuarust, või ongi mäng selline. Isegi medium graafika peal, tundub et fps oleks mingi 25 vms. Ja kuidas te FPS'i näete sellel? Igastahes eile sai i3d.net õhtul 23.00 veel ilusit key'si. Täna õhtul peaks sinna veel juurde tulema vist. (http://www.i3d.net/bf-bc2-beta-keys-signup.php) Ja EA kasutaja sai ka mängus sees ilusti ära teha.
Mis need Artillery laksud on seal mängu poolt ise genereeritud või keegi saab kutsuda?
Mingi väikse helikopteriga saad lendu tõusta ja laseriga sihtida mingit objekti,sellele järgneb 1 mürsk. siis vahet mingi 20 sec ja saad korrata süsteemi.
Väiksed juhtpuldid asuvad kaardil,hüppad pulti ja juhid seda helikat. Mingi UAV kopter väike.
Rohkem nagu ei tea kust võiks tulla,ehk mäng ise ka siis
Mäng on ise parem kui MW2.Laggi pole ,aga minu ainuke probllem on see kui match lõbeb paneb mäng pange. _________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:]
olen juba oma 3 tundi otsinud võtit. küll olen juba kolmel leheküljel registreerinud, et võtit saada. aga neil ka otsas.
Plju õnne....kaas AHV id otsisid 2 nädalat enne beta väljumist seda taga juba
Nii et päris nii ikka ei ole et teed kasutaja ja kohe hädakisapeale peab keegi sulle key loovutama
Mängus nick on eZ ---
Are u fucking serious?
Kõik on peaaegu snaiprid
Mis krdi cämpimine see jälle pihta hakkab
Rohi selle camperite künka vastu asub seal suuremas majas..stationary rocket launcher vms
Sellega paned ühe paugu ja 3-4 venda kukub...kui veab muidugi..tavalisetl on enne hs kui rakett kohale jõuab _________________ Liitu vabalt siit: Coinbase / Binance
Efektiivseim rohi selle vastu on kuulipilduri positsioon tankis. Istusin 5 minutit ühe koha peal, lõpuks viskas snaipritel kopa ette ning iga 5 sekundi tagant tuli üks RPG. Mehaanikud hoidsid tanki töökorras. _________________ Eesti õigekeelsussõnaraamat ÕS 2018
Avasdtasin enda jaoks taas medicu klassi. Pole return to castle of wolvenstein MP ajast medicuga mänginud. Kuna enamus on sniperid vms Siis päris cool medicuga. Lisaks pole aim ka see, mis ta kunagi oli ja mängu füüsika veel võõras. Hea on tunda ennast tiimile kasulikuna ja püüda rahvast elus hoida ning vahel paugutada.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.