Pole väga rewivtada,hullult laggivad kõik servud
Mis positiivne on,on see,et mäng koormab mõnuga 4 tuuma Aga max seadetel mõistliku resoga 8+AA jääb GTX260 vähe lahjaks Peab ikka selle teise kaardi vist juurde ära võtma..
Mul igatahes HD4870X2 veab vabalt seda fullis, nii et ilmselt jahh pead oma SLI käima ajama
Natukene segaseks jäi mäng kuna pole parem BF seeria mänge mänginud ( pool tundi BF2 ainult) sensitivy paika ei saanud tõmbasin kõige madalamaks ikka tegi spine , tõmbasin DPI 2500 pealt kah all aga ikka jäi väga ebamugavaks :/
igatahes profiilis olev arvuti 1680x1050 AA 4x AF 8x shadows med ja ülejäänud high ja FPS närune 40nd aga sellist otsest laggi nagu polnud serv listis sai kõige väiksema pingiga servu kah võtta ( näitas 27ping)
Rääkige kuidas on mäng siis
Nagu mängu poole pealt mitte graafika. Ärge hoidke tagasi ennast
Tõesti nii suur fail et keegi ei julge tunnistada et eespool oldud lootused on metsa jooksnud? _________________ http://nodejs.org/
"I'm also a person. Programming is just one thing I do."
viimati muutis Redikate 29.01.2010 15:17:05, muudetud 1 kord
Etz, no vedamine on ka kuis kellelegi.päris 30-40FPSiga ei kannata isiklikult mängida(minu FPS siis umbes kui maxis asi)
Aga jah oleks imelik kui CF asjaei veaks Seega hakkan ajama uuesti SLI asja
Etz, no vedamine on ka kuis kellelegi.päris 30-40FPSiga ei kannata isiklikult mängida(minu FPS siis umbes kui maxis asi)
Aga jah oleks imelik kui CF asjaei veaks Seega hakkan ajama uuesti SLI asja
Nu mul 50+ FPS stabiilselt...
100+ FPS oleks muidugi parem, aga 50 veel ei sega
Ja üldse, üks väheseid "lelusid" , kus on näha, et 4-tuuma ka ilusti kasutatud on...
Sain ka tunnike mängitud. Kordagi välja ei visanud servust... mingit laagi polnud.
Esimene mäng kus ma ei pea alguses nuppe ümber confima ! Kõik paigas.
Mäng väga hea.
Ainus jama mis on on mu Arvuti, mis on vana ja fps on umbes 15-20
Ps: Loading time on vist 10x kiirem kui battlefield2-es _________________
viimati muutis Sarin 29.01.2010 16:07:03, muudetud 1 kord
Nii, sai ka mingi aeg mängitud ja siin siis minu kommentaarid:
Mäng tundub hea, pean veel kõvasti harjuma mänguga.
1680x1050 8xAA 16AF kõik maxed ja fps on 40-60fps vahel.
Graafika ise on väga ilus ja destruction on kena
aaa see on ka imelik nagu teistes mängudes W all hoida ja edasi liikuda ja kõrvale nuppu vajutada siis nagu läheb kõrvale kah aga siin jookseb ikka otse
aaa see on ka imelik nagu teistes mängudes W all hoida ja edasi liikuda ja kõrvale nuppu vajutada siis nagu läheb kõrvale kah aga siin jookseb ikka otse
See ei ole imelik, see on reaalsem, nagu juba keegi siin seletas, et proovi joostes kõrvale samme teha.
Pole minu maitse igaljuhul!
Oleks veel graafika kena. _________________ "Ära mine sinna, kuhu rada viib. Mine selle asemel sinna, kus rada ei ole, ja saa teerajajaks."
Eeeem, kas maailma kõik võtmed on nüüdseks otsas....... Kui kellelgi on veel ehk loovutaks ühe, prooviks ka BF-i ära
Kui inimene key'd tahab siis suudaks selle ise kah leida aga keegi ei viitsi isegi otsida ja nagunäha kõik käivad siin küsimas ainult aga keegi ei viitsi isegi öelda missuguse key ära kasutas kui keegi mõne jagab, veel vähem tasub loota et keegi siis " Aitäh" ütleks.
See ei ole imelik, see on reaalsem, nagu juba keegi siin seletas, et proovi joostes kõrvale samme teha.
W ja kõrvale nupp peaks panema tegelase diagonaalis jooksma ning see on täiesti reaalne värk Pole veel näinud mängu kus nii ei toimiks.. aga nuh ju siis bc2-s on mingi oma realism?
Eeeem, kas maailma kõik võtmed on nüüdseks otsas....... Kui kellelgi on veel ehk loovutaks ühe, prooviks ka BF-i ära
Kui inimene key'd tahab siis suudaks selle ise kah leida aga keegi ei viitsi isegi otsida ja nagunäha kõik käivad siin küsimas ainult aga keegi ei viitsi isegi öelda missuguse key ära kasutas kui keegi mõne jagab, veel vähem tasub loota et keegi siis " Aitäh" ütleks.
Kusjuures sai kahte kohta saadetud key päring, kummastki pole vastust tulnud:( EA leht ja Fileplay oli vist.......
Huvitav, mul jookseb oma profiilijuustuga ja elioni kiviaegse netiga küll umbes 40-50 FPS (medium).
Kas on jälle optimeerimisest kõrvale hiilitud? Aga, eks need olegi beta "võlud ja kannatused"...
W ja kõrvale nupp peaks panema tegelase diagonaalis jooksma ning see on täiesti reaalne värk Pole veel näinud mängu kus nii ei toimiks.. aga nuh ju siis bc2-s on mingi oma realism?
Diagonaalis jooksmine? Kujutad seda ka endale ette reaalses elus?
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.