Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Sülearvutid »  Asus eee pc 900 installi lõpetamine-SOS...Lukku ja või kustutada. märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
rbr
HV kasutaja
rbr

sõnum 30.01.2010 18:53:18 Asus eee pc 900 installi lõpetamine-SOS...Lukku ja või kustutada. vasta tsitaadiga

Tuli siis täna kihk pc900-l win xp värskendus teha-tehtud.Ja nüüd mure,häda selles,et sel masinal ekraan peetis ja kasutan lisa monitori.Pole siiani probleemi olnud sellega aga nüüd masinat värske installiga käivitades oleks vaja sisestada kasutajanimi-keeleseaded-nõustuda litsensitingimustega jne.Häda selles,et vahetult ennem selle kohani jõudmist (kus ka taustamusa käima hakkab) arvab win,et ma võiks selle lisamonitoriga piixu käia ja päris ta näitabki mulle ju pilti.Olen monitore vahetand,fn+f5 (vahetab pildi orig. monitorilt lisamonitorile)kombinatsiooni nupud ära kulutanud,aga kasu mitte muffigi icon_evil.gif icon_evil.gif icon_evil.gif Närvid läbi juba.On kellelgi ideid kuidas selle koha peal pilt ette saada või mingit step by step õpetust,kuidas nn kinnisilmi ja klaviatuuri abil asi korda saada.Jube tänulik oleksin igatahes icon_rolleyes.gif

Aitas ekraani vahetus ei muud.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Sülearvutid »  Asus eee pc 900 installi lõpetamine-SOS...Lukku ja või kustutada.
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.