Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Timberg
ööKARU

|
24.01.2010 15:57:21
|
|
|
Blendz kirjutas: |
ma ka ei saa aru, miks villu halab nüüd niimoodi.. ilmselgelt vähegi kogenenum mängija saab nuke'i kergesti kätte ka ilma campimiseta. |
Kindel? Ma küll ei ole kursis sinu tutvusringkonnaga, aga minu tuttavad ja sõbrad ja tuttavate tuttavad, kes ca 10-15a fps'e mänginud on, ei tee eriti tihti 25:0 KD ratioga mänge üheski FPSis.
Samas noh.. eks osad on lihtsalt nii palju paremad mängijad kui teised. Kui vähegi kogenumad mängijad teevad 25:0, siis mida prod teevad? 100:0?
|
|
Kommentaarid: 341 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cracker
Kreisi kasutaja
|
24.01.2010 15:58:38
|
|
|
Timo1337, ma sain täna 2 nuket ilma cambita Videot küll pole, kuid ausalt öeldes, kes sa oled selline, et ma pean sulle midagi tõestama? see kes teab, et on võimalik saada see usub, ning see kes arvab, et ei saa see ei usu.
timberg, sa unustad ära Mw2 killstreakide boonused
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
Blendz
HV vaatleja

|
24.01.2010 16:05:02
|
|
|
Timberg, sa kipud ära unustama, et SEITSE killi on vaja järjest saada, mitte KAKSKÜMMEND VIIS, sest harrier ja chopper gunner teevad üldjuhul oma töö. mõned lehed tagasi sai siin teemas räägitud ka sellest, kirjutasin sinu jaoks spetsiaalselt sõnadega välja need arvud, ehk saad paremini aru.
a noh, sinu puhul ma ei imesta millegi üle, sa said aimbotiga ka ju overall kd-ratio mingi 3:1 vms.
|
|
tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
24.01.2010 16:09:00
|
|
|
Timberg kirjutas: |
Blendz kirjutas: |
ma ka ei saa aru, miks villu halab nüüd niimoodi.. ilmselgelt vähegi kogenenum mängija saab nuke'i kergesti kätte ka ilma campimiseta. |
Kindel? Ma küll ei ole kursis sinu tutvusringkonnaga, aga minu tuttavad ja sõbrad ja tuttavate tuttavad, kes ca 10-15a fps'e mänginud on, ei tee eriti tihti 25:0 KD ratioga mänge üheski FPSis. |
Tavalises FPS'is on 25:0 tõesti päris raske saavutus, kuid MW2'e kill streakid teevad asja kordades lihtsamaks. 7 killi järjest saavad head mängijad võrdlemisi tihti ning pärast seda on lihtsalt Harrieri ja CG'ga natuke õnne vaja ja ongi 25:0 käest.
Timberg kirjutas: |
Samas noh.. eks osad on lihtsalt nii palju paremad mängijad kui teised. Kui vähegi kogenumad mängijad teevad 25:0, siis mida prod teevad? 100:0? |
MW2'es ei loe, kui pro sa oled, õnne peab ka olema. Sa võid olla maailma parim mängija, kuid kui sa oled parajasti kohas, kus pole võimalik kiirelt Predator Missile eest varjuda, siis pole midagi teha. Kui kill streak rewardid ja perkid välja võtta, siis ma arvan, et pro gameritel (nagu näiteks: Stevy) oleks 100:0 täiesti saavutatav kobade mängijate vastu. Kuid asi on selles, et sellised vennad lihtsalt ei mängi pubis.
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timo1337
Kreisi kasutaja

|
24.01.2010 16:13:35
|
|
|
Cracker kirjutas: |
Timo1337, ma sain täna 2 nuket ilma cambita Videot küll pole, kuid ausalt öeldes, kes sa oled selline, et ma pean sulle midagi tõestama? see kes teab, et on võimalik saada see usub, ning see kes arvab, et ei saa see ei usu.
timberg, sa unustad ära Mw2 killstreakide boonused  |
Ma pole mingit tõestust küsinudki
vaatan enamustel on killstreak sama kes nuket üritavad saada ( harrier, chopper gunner , nuke )
ise kui 28 streak tegin siis mul oli uav , care package, predator missile ,
e: btw kas vene key'd ei saa ikka steami lisada :O ?
|
|
Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
46 |
|
tagasi üles |
|
 |
Rassmuss
HV vaatleja

|
24.01.2010 16:14:32
|
|
|
Eks kõik ole luckis ka kinni... Ühel päeval saad nuke, teisel päeval mitte.. prode ja tavamängijate vahe ongi enamasti stabiiluses. Tavamängijad(algajad) saavadki häid skoore rohkem luckiga, aga kogenenumad on rohkem stabiilsed ja saavad enamasti iga map häid kdr-e.. aga no on ka erandeid.
EDIT/ Ei pannud tähele, et lightsaber rääkis suht sama juttu..
_________________ (: |
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cracker
Kreisi kasutaja
|
24.01.2010 16:41:31
|
|
|
timo, ma tean lihtsalt ütlesin, keegi enne nõudis siin videosi jms
Vene key peaks saama küll lisada.
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
caarel123
HV veteran

|
24.01.2010 17:09:28
|
|
|
mw2-es ei ole sellist asja nagu pro või halb mängur
kas on sitt läg või halb läg
kui teise otsa satud siis saab veits killstreake teha
kuid ilma lägggggggita ei saa
_________________ Mis vahe on tegelikkusel ja reaalsusel? Vahet pole! |
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
73 |
|
tagasi üles |
|
 |
Blendz
HV vaatleja

|
24.01.2010 17:22:51
|
|
|
caarel123 kirjutas: |
mw2-es ei ole sellist asja nagu pro või halb mängur
kas on sitt läg või halb läg
kui teise otsa satud siis saab veits killstreake teha
kuid ilma lägggggggita ei saa |
ära üle ka pinguta nüüd.. näiteks minul ei ole u 2/3 mängudest läägi. ses suhtes - see et kui ping on üle 100, ei tähenda mw2 puhul kohe jõhkrat läägimist.
kui sul on KOGU AEG (v.a kui ise host oled ofc) lääg mängimise ajal, siis viga on sinu ühenduses.
|
|
tagasi üles |
|
 |
caarel123
HV veteran

|
24.01.2010 17:28:53
|
|
|
paar pätsu tagasi oli tegelt juba suht normaalne, kuid viimased keerasid asja tuksi
kuid tahaks hirmsasti GW teha aga pole mõtet ennast sinna tapma minna
_________________ Mis vahe on tegelikkusel ja reaalsusel? Vahet pole! |
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
73 |
|
tagasi üles |
|
 |
xheix1712
HV Guru

|
24.01.2010 17:33:36
|
|
|
mw2 on ka pro´d mängijad ja seda eelkõige taktikalise mängimise alusel. Keegi mainis eelpool,et sa ei saa midagi teha kui predator sind tabab.... aga kui vaenlasel on mingisugune asi õhus, siis tuleb liikuda sineruumides või kohtades, kus sul on katus peakohal.
Midagi halba ma ei näe selles kui natuke ühes kohas passid, nopid mõned killid ja liigud edasi. Sõna camper kasutatakse liiga lihtsalt, muidugi vendadest kes kuskil trepi all terve mapi passivad ma tõesti aru ei saa.
|
|
Kommentaarid: 194 loe/lisa |
   |
1 :: |
174 |
|
tagasi üles |
|
 |
Lovvi
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 59 loe/lisa |
   |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
softis
HV Guru

|
24.01.2010 18:42:08
|
|
|
xheix1712 kirjutas: |
mw2 on ka pro´d mängijad ja seda eelkõige taktikalise mängimise alusel. Keegi mainis eelpool,et sa ei saa midagi teha kui predator sind tabab.... aga kui vaenlasel on mingisugune asi õhus, siis tuleb liikuda sineruumides või kohtades, kus sul on katus peakohal.
|
Ma arvan ka jah, et kui vastane Predatoriga laseb, siis on sul kohe igal pool siseruumid ja katus pea kohal
_________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks! |
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kethmar
Kreisi kasutaja

|
24.01.2010 22:03:23
|
|
|
Lol , nuke jaoks ja campida vaja ? MW2-s on see killstreakide värk väga väga lihtsaks teinud(mitte, et see MW-s lihtsam poleks olnud)...Pmslt sa pead ainult 7killi saama ja korras.
Minul on tavaliselt nii, et rushin ja rushin nagu mulle kombeks on, kui tuleb 7 killi ära, siis tuleb ning kui see käes, panen harrieri käima ning selleks ajaks, kui kõrvalises kohas olen, on mul juba chopper tänu harrierile käes ning läheb lahti.
Aga täna üks naljakas juhtum. Selline clan nagu PK sattus minu ja mu sõbra vastu. Nagu ikka, pani IW pange ja tiimid olid võrdsed: 2vs5. Esimene round saime pähe, sest polnud kohanenud mängima kahekesi...Teine round aga tegime ära neile(kahekesi) ning nad ikka õigustasid end, et me noobid jne(ei, me ei kasutanud tuube ega asju, ainult tactical knife+usp).
Aga jah...naljakas.
_________________ Kodulehekülg: http://kethmar.ee/university
Vajad veebilahendust või graafilist abi? Küsi pakkumist. HV Rahvale alati odavamalt. |
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
24.01.2010 22:07:09
|
|
|
mw2 on ka pro´d mängijad ja seda eelkõige taktikalise mängimise alusel. |
Pro gameri all pean ma silmas neid, kes mängimisega raha teenivad, mitte neid "pro" vendi, kes public serverites häid score'sid saavad.
Keegi mainis eelpool,et sa ei saa midagi teha kui predator sind tabab.... aga kui vaenlasel on mingisugune asi õhus, siis tuleb liikuda sineruumides või kohtades, kus sul on katus peakohal. |
LightsabeR kirjutas: |
Sa võid olla maailma parim mängija, kuid kui sa oled parajasti kohas, kus pole võimalik kiirelt Predator Missile eest varjuda, siis pole midagi teha. |
Selle vastu võib muidugi öelda, et hea mängija ei pane ennast olukorda, kus tal pole võimalik Predator Missile eest varjuda, kuid teatud mappidel (peamiselt Derail ja Wasteland) pole see võimalik, kui sa just ühes kohas ei campi koguaeg.
Muidugi kui tõsiselt mängid, siis tuleb lihtsalt vastaste kill streakidel silm peal hoida. Vaatad et mängija xXxUbergamerxXx hakkab mingit kill streaki täis saama, siis otsid juba eelnevalt varjulise koha. Ise olen sel viisil mitu korda Chopper Gunneri eest aegsasti peitu saanud, kuna märkasin, et mingil vennal hakkab 11 kill streak täis saama.
|
|
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
xxlmaster
HV Guru

|
24.01.2010 22:14:01
|
|
|
Aga miks te cold blood perki ei kasuta?
|
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
77 |
|
tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
24.01.2010 22:26:36
|
|
|
Mina ei kasuta selle pärast, et siis ei saa Stopping Power'it kasutada. Need vennad, kes nuga+handgun setupiga ringi kimavad ei kasuta selle pärast, et siis ei saa Lightweight'i kasutada.
|
|
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timo1337
Kreisi kasutaja

|
24.01.2010 23:30:10
|
|
|
Cracker kirjutas: |
Vene key peaks saama küll lisada. |
vahepeal räägiti et viskas et duplicate vms..
|
|
   |
46 |
|
tagasi üles |
|
 |
Viilutaja
HV Guru

|
24.01.2010 23:41:33
|
|
|
Mängisin seda Special OPsi- Estate Takedown kaarti, Hardened raskusastmega. Ning ei tee ära, ühe korra jõudsin viimase meheni ja see tappis mind ära, kuna mul oli just taplemine Juggernaudiga ning ekraan oli punane ees. Ning siis tuli tavaline jorss nurga tagant ja lasi, jõudsin küll reageerida kuid no chance. Mingi 2+h jamada ühe kaardiga Ei tea mis siis veteraniga veel oleks? :S
|
|
Kommentaarid: 224 loe/lisa |
   |
194 |
|
tagasi üles |
|
 |
RedFusion
HV kasutaja

|
24.01.2010 23:54:05
|
|
|
LightsabeR kirjutas: |
Mina ei kasuta selle pärast, et siis ei saa Stopping Power'it kasutada. |
Jep, täpselt sama siin.
Kui vastane mõne airstrike rewardi saab (Harrier, CG vms), siis tuleb lihtsalt valida optionite alt järgmiseks korraks airstrike-vastane gear. Siis saad alla lasta airstrike, kui järgmine kord respawnid. Kui pole Cold-Blooded peal, aga ei taha vastase airstrike tõttu surma saada, siis ei pea tingimata siseruumides viibima, kui tegemist on mõne 'majade vahel jooksmise' mapiga (Favela, Invasion, Skidrow vms). Tuleb lihtsalt olla airstrikest võimalikult kaugel ja vaadata, et maja jääks selle vaateväljale ette.
Cold-Blooded on endal ainult siis peal, kui kasutan noobtuberite vastast geari või seda sama airstrike-vastast geari. Viimases on Cold-Blooded muidugi 'must-have'
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Marduuhin
HV Guru

|
25.01.2010 08:19:09
|
|
|
Viilutaja kirjutas: |
Mängisin seda Special OPsi- Estate Takedown kaarti, Hardened raskusastmega. Ning ei tee ära, ühe korra jõudsin viimase meheni ja see tappis mind ära, kuna mul oli just taplemine Juggernaudiga ning ekraan oli punane ees. Ning siis tuli tavaline jorss nurga tagant ja lasi, jõudsin küll reageerida kuid no chance. Mingi 2+h jamada ühe kaardiga :) Ei tea mis siis veteraniga veel oleks? :S |
Veteran. Paar tundi actionit ja tehtud. Coop loomulikult. Viimane vastane oli jäänud, ma majast 50 meetrit eemal, tiimikaaslase viimased sõnad olid "JUGGERNAUT!." Paar valgusgranaati ja kõvasti adrenaliini ning saigi ta maha võetud.
_________________ Eesti õigekeelsussõnaraamat ÕS 2018 |
|
Kommentaarid: 128 loe/lisa |
   |
2 :: |
108 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timo1337
Kreisi kasutaja

|
25.01.2010 10:22:23
|
|
|
Mul viimasel ajal päris mitu korda seda errorit visanud, mis värk sellega on ? :O
Spoiler 
|
|
   |
46 |
|
tagasi üles |
|
 |
villu70
HV Guru

|
25.01.2010 11:05:42
|
|
|
Igast ime erroreid tuleb välja. Endal viskab praktiliselt peale iga mängu mingi errori..... lobby closed, hosti pole, time aut jne.
Ootab uue BF ära, maybe siis loobun mw2-st. Uus MOH tõotab ka norm tulla.
|
|
Kommentaarid: 141 loe/lisa |
   |
3 :: |
121 |
|
tagasi üles |
|
 |
Viilutaja
HV Guru

|
25.01.2010 11:10:55
|
|
|
Marduuhin kirjutas: |
Viilutaja kirjutas: |
Mängisin seda Special OPsi- Estate Takedown kaarti, Hardened raskusastmega. Ning ei tee ära, ühe korra jõudsin viimase meheni ja see tappis mind ära, kuna mul oli just taplemine Juggernaudiga ning ekraan oli punane ees. Ning siis tuli tavaline jorss nurga tagant ja lasi, jõudsin küll reageerida kuid no chance. Mingi 2+h jamada ühe kaardiga Ei tea mis siis veteraniga veel oleks? :S |
Veteran. Paar tundi actionit ja tehtud. Coop loomulikult. Viimane vastane oli jäänud, ma majast 50 meetrit eemal, tiimikaaslase viimased sõnad olid "JUGGERNAUT!." Paar valgusgranaati ja kõvasti adrenaliini ning saigi ta maha võetud. |
Kui juba CO-OPiga läheb paar tundi aega ning adre lööb lakke, siis üksi on päris Mulle meeldib tegelt see map, kuna on kõike. Taktikalist tulistamist ja snaipimist. Muidugi on kahtlane, et 4 satchelli ei võta Juggerit maha!! Tegin sellise koridori maja sees, kust siis selle Juggeri läbi meelitasin. Nagu tank jooksis edasi Ise andsin jalgadele valu ja tagasi ei julgenud vaadata, krdi kiire on ka teine.
|
|
Kommentaarid: 224 loe/lisa |
   |
194 |
|
tagasi üles |
|
 |
softis
HV Guru

|
25.01.2010 12:47:21
|
|
|
Me tegime Cyberlordiga seda mapi co-opis mingi 3 õhtut järjest vist, enne kui korda saime.
Favela järel teine kõige hullem map Spec Opis Vetereni peal mängida mu meelest.
Timo1337, sa mingit jubinat kasutad äkki savegame'i backupimiseks ja taastamiseks?
_________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks! |
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |