Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Call of Duty: Modern Warfare 2 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 184, 185, 186 ... 266, 267, 268  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Dude .
HV Guru

sõnum 23.01.2010 16:25:37 vasta tsitaadiga

Täiesti jube, ei saa absull aru miks see Sabotage challenge on Operation'ite alla pandud. Muudel on nagu umbes 10 võitu või midagi, aga Sabotage'il on 50... 50, wtf?! Muidu ei oleks väga hullgi, aga põhiline on see, et Sabotage kestab kas võiduni või siis 20 minutit. Aga jama on see, et 90% kordadest vastased lihtsalt kämbivad oma poolel, mis tähendab, et meile ei plant'ida ja meie ei saa neile plant'ida, sest ei saa nende campimisest läbi. Ja kokkuvõttes kui 20 minutit on läbi, siis ei võida ikka. Et saada 50 võitu tuleb kokkuvõttes umbes 150 matchi vähemalt mängida ja iga match on peaaegu täisaeg. :/ Miks just Sabotage'il nii palju võite nõutakse, eriti et see on niigi pikk ja tihti eelnevalt mainitud põhjustel on see suht võrdne.
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Cracker
Kreisi kasutaja

sõnum 23.01.2010 16:32:10 vasta tsitaadiga

Dude ., aja head mängijad kokku ja teeme koos ära selle challengi kui vaja icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
LightsabeR
HV veteran
LightsabeR

sõnum 23.01.2010 16:32:19 vasta tsitaadiga

Keegi ei sunni ju sind neid challengeid tegema. Kui ei meeldi ja arvad, et käib üle jõu või on liiga aeganõudev, siis ära lihtsalt tee neid challengeid. icon_rolleyes.gif

Mulle käib suht pinda tegelt, et FPS mängud on muutumas mingiteks leveldamise ja achievementite kogumisega pseudo RPG'deks. Ma saan aru, et see on kaval trikk mängutootjate poolt, kuna sellised väikesed auhinnad ja seljale patsutamised motiveerivad inimesi rohkem mängima. Kuid minu meelest peaks mäng ise olema piisavalt hea, et sind ekraani taga hoida. Selline vägisi mängijate meelitamine tõestab lihtsalt fakti, et mäng ise on liiga pealiskaudne ja nõrgalt teostatud, et mängijatele pinget pakkuda.
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
Cracker
Kreisi kasutaja

sõnum 23.01.2010 16:33:36 vasta tsitaadiga

LightsabeR, ei usu, et keegi just nende challengite pärast mängib. Vahepeal kui niisama ära tüdined kõmmutamisest, teed challengeid icon_smile.gif
tagasi üles
LightsabeR
HV veteran
LightsabeR

sõnum 23.01.2010 16:36:28 vasta tsitaadiga

Cracker kirjutas:
LightsabeR, ei usu, et keegi just nende challengite pärast mängib. Vahepeal kui niisama ära tüdined kõmmutamisest, teed challengeid icon_smile.gif

Aga selles ju point ongi. Kui mäng oleks hea, siis sa ei tüdineks ära.

Ma mäletan, kui kunagi sai CS'i, CoD1'te ja Medal Of Honor'it mängitud tundide viisi ja igav ei hakanud, kuna mängud ise olid piisavalt kaasakiskuvad. Puhas FPS elamus, ilma mingite lollide lisadetta.
tagasi üles
Cracker
Kreisi kasutaja

sõnum 23.01.2010 16:40:10 vasta tsitaadiga

No ma ei usu, et selliseid inimesi on palju, kes pelavad tundide kaupa ja vahepeal ära ei tüdine. ükskord jõuad ikkagi sinna punkti, kus vahe peal tahaksid vaheldust.
tagasi üles
LightsabeR
HV veteran
LightsabeR

sõnum 23.01.2010 16:47:56 vasta tsitaadiga

Cracker kirjutas:
No ma ei usu, et selliseid inimesi on palju, kes pelavad tundide kaupa ja vahepeal ära ei tüdine. ükskord jõuad ikkagi sinna punkti, kus vahe peal tahaksid vaheldust.

No siis vahelduseks teed pausi või mängid mõnda muud mängu.

Need challenge'd tagavad selle, et mängijad ei mängi mitte selle nimel, et oma teamile võitu kirja saada ja võimalikult kasulik olla, vaid selle nimel, et neid totakaid challenge'id täita. Selline asi ei tohiks FPS mänguga kaasas käia.

Pidevalt mõni vend campib kusagil nurgas, et oma 10-0 challenge saada. Teised jooksevad noobtube'dega ringi, et relva challengeid ära teha. Kolmandad omakorda kargavad majade katustelt alla, et seda kõrgelt surnuks kukkumise challenge't ära teha. Lihtsalt tobe ju... icon_rolleyes.gif
tagasi üles
RedFusion
HV kasutaja
RedFusion

sõnum 23.01.2010 17:32:12 vasta tsitaadiga

LightsabeR kirjutas:
Cracker kirjutas:
Need challenge'd tagavad selle, et mängijad ei mängi mitte selle nimel, et oma teamile võitu kirja saada ja võimalikult kasulik olla, vaid selle nimel, et neid totakaid challenge'id täita. Selline asi ei tohiks FPS mänguga kaasas käia.

Pidevalt mõni vend campib kusagil nurgas, et oma 10-0 challenge saada. Teised jooksevad noobtube'dega ringi, et relva challengeid ära teha. Kolmandad omakorda kargavad majade katustelt alla, et seda kõrgelt surnuks kukkumise challenge't ära teha. Lihtsalt tobe ju... icon_rolleyes.gif

Väga õige jutt thumbs_up.gif

Mäng võiks küll rohkem olla keskendatud just sellele, et oma teamiga vastased ära võita. See on põhjus, miks näiteks CS on suht põnev - seal ongi põhiline oma teamile võit tuua, kavaldades vastased üle...
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 7
tagasi üles
Blendz
HV vaatleja
Blendz

sõnum 23.01.2010 17:39:39 vasta tsitaadiga

RedFusion kirjutas:
LightsabeR kirjutas:
Cracker kirjutas:

Väga õige jutt thumbs_up.gif

Mäng võiks küll rohkem olla keskendatud just sellele, et oma teamiga vastased ära võita. See on põhjus, miks näiteks CS on suht põnev - seal ongi põhiline oma teamile võit tuua, kavaldades vastased üle...

CS on jällegi suht tuim - sprintida ei saa, proneda ei saa jnejne.

muidu nõustun samuti täielikult Lightsaberi jutuga.
tagasi üles
xxlmaster
HV Guru
xxlmaster

sõnum 23.01.2010 17:45:35 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Ma mäletan, kui kunagi sai CS'i, CoD1'te ja Medal Of Honor'it mängitud tundide viisi ja igav ei hakanud, kuna mängud ise olid piisavalt kaasakiskuvad

Vanasti olid asjad "must valged" ka. Ehk siis midagi tuli olid silmad punnis ja vaatasid kui reaalne...see juba kiskus kaasa.
Oma ajal oli Duke 3D isegi kaasahaarav(arvuti tunni ajal sai LANi tehtud icon_razz.gif )
Mine mängi nüüd Cod1te, CS v MoH...Ega ei kipu ju?
Kommentaarid: 83 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 77
tagasi üles
LightsabeR
HV veteran
LightsabeR

sõnum 23.01.2010 18:01:04 vasta tsitaadiga

xxlmaster kirjutas:
Vanasti olid asjad "must valged" ka. Ehk siis midagi tuli olid silmad punnis ja vaatasid kui reaalne...see juba kiskus kaasa.
Oma ajal oli Duke 3D isegi kaasahaarav(arvuti tunni ajal sai LANi tehtud icon_razz.gif )

Mis mõttes vanasti olid asjad "must valged" ka? See pole mul mingi helge mälestus kaugest lapsepõlvest, ega ma nii vana ka ei ole. Alles paar aastat tagasi sai vana FPS clan'iga Medal of Honor: Spearhead'i toksitud ja väga lõbus oli.

Ja ma ei räägi graafikast ja "reaalsusest", graafika on minu jaosk alati teisejärguline olnud. Gameplay on see, mis minu jaoks määrab, kas mäng on hea või mitte.

Ma räägin sellest, et omal ajal meelitasid need mängud sind enda juurde sellega, et gameplay oli hea ja mäng ise oli huvitav ja kaasakiskuv. Ei olnud vaja puudulikku gameplay'd varjata igasuguse üleliigse sogaga.

Vaadates nüüd MW2'te, siis on ilmselge, et kõik need kellad ja viled, mis talle on külge riputatud, on seal lihtsalt selle jaoks, et võimalikult palju inimesi mängu juurde meelitada. Kuid mis on selles halba, et palju inimesi mängu mängib? Vaata probleem on selles, et need inimesed, kes tulevad MW2'te mängima ei olegi tihti FPS mängurid, vaid ostsid mängu lihtsalt nende samade "kellade ja vilede" ning suurejooneliste reklaamikampaaniate tõttu. Mis on selles halba? Kuna neid inimesi on päris palju, siis hakkavad mängutootjad oma mänge aina rohkem ja rohkem just nende soovide järgi kujundama ja muutma.

Lõpptulemus on see, et Call of Duty 7 nimeks pannakse World of Call of Duty, sa hakkad ringi jooksma roheliste trollide, orkide ja päkapikkudega ning maksad selle eest 15€ kuus.
tagasi üles
WäntWõll
make.believe
WäntWõll

sõnum 23.01.2010 18:02:53 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Lõpptulemus on see, et Call of Duty 7 nimeks pannakse World of Call of Duty, sa hakkad ringi jooksma roheliste trollide, orkide ja päkapikkudega ning maksad selle eest 15€ kuus.

icon_lol.gif thumbs_up.gif
Kommentaarid: 374 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 300
tagasi üles
T1m
HV kasutaja
T1m

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 23.01.2010 18:11:03 vasta tsitaadiga

xxlmaster kirjutas:
tsitaat:

Ma mäletan, kui kunagi sai CS'i, CoD1'te ja Medal Of Honor'it mängitud tundide viisi ja igav ei hakanud, kuna mängud ise olid piisavalt kaasakiskuvad

CS kisub ikka mängima. Palju uuemaid mänge mängitud, praegugi pelan MW1 ja MW2 MP, aga ikka saab päevas ka 1 või rohkem tunde ka 1.6te toksitud. Lihtsalt meeldib. Source ka olemas, aga see ei kisu eriti.
Kommentaarid: 44 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 44
tagasi üles
Cracker
Kreisi kasutaja

sõnum 23.01.2010 20:29:36 vasta tsitaadiga

Spoiler Spoiler Spoiler

Kahju, et nuke peal polnud :/

Alustasin barretiga, siis see kõige esimene secondary machine gun(mingi PP3000 äkki?), siis UMP, TAR-21 ja lõpus oli AUG HBAR icon_biggrin.gif
tagasi üles
Timo1337
Kreisi kasutaja
Timo1337

sõnum 23.01.2010 21:19:29 vasta tsitaadiga

Cracker kirjutas:
Spoiler Spoiler Spoiler

Kahju, et nuke peal polnud :/

Alustasin barretiga, siis see kõige esimene secondary machine gun(mingi PP3000 äkki?), siis UMP, TAR-21 ja lõpus oli AUG HBAR icon_biggrin.gif

nagu pildilgi näha CAMP FTW.

tra ma ei saa aru mis kõik selles nukes leiavad ma isegi pole üritanud saada, viimane streak mille unlockisin üldse.
oleks siis saad hullu bonust aga tegelt sama mis mõni muu challengegi ära teha :/
Kommentaarid: 49 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 46
tagasi üles
Cracker
Kreisi kasutaja

sõnum 23.01.2010 21:28:20 vasta tsitaadiga

Timo1337, ei campinud...

Mingi hullult ringi ka ei jooksnud kuid ühest mapi otsast teise sai paar korda ära käidud ning campi oli minimaalselt icon_wink.gif Kuid jah, dominationi mängu mõtet tõesti ei täitnud, ehk siis lippe ei võtnud.
tagasi üles
painkillah
HV Guru
painkillah

sõnum 23.01.2010 21:28:26 vasta tsitaadiga

nurgas istumine = mad skillz tänapäeval
aga eks pealetulev generatsioon pole sittagi enam väärt võrreldes aegu kus head mängijat defineeris kiire ja täpne reageerimisoskus, taktikaline mõtlemine ja sõjatandri tundmine. tänapäeval aga istume nurgas ja hoorame kõrget skoori kokku.
häbi peaks olema siukest paska postitada siia.

Kommentaarid: 95 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 6 :: 86
tagasi üles
Cracker
Kreisi kasutaja

sõnum 23.01.2010 21:31:43 vasta tsitaadiga

Irw, kui sa arvad et ma ei oska mängida muud moodi siis...

küsi näiteks ollazelt, xxlmasterilt jne kellega ma koos olen mänginud icon_smile.gif Ja nagu ma eelnevas postis ütlesin, ma ei campinud.

BTW ma mängisin ainult küll alguses natuke snipriga(mingi 5 kill ehk) aga mida siis teie arvates sniper peaks tegema nii väikestes mappides?
tagasi üles
WäntWõll
make.believe
WäntWõll

sõnum 23.01.2010 21:37:19 vasta tsitaadiga

Cracker, ah ära võta südamesse,eeldusel et sa oled ostnud sama hea mängu sama kehtiva raha eest siis mängi kuidas tahad thumbs_up.gif
Sul on see õigus olemas samahästi nagu igal tesiel mängu omanikul.

PS. kuigi pean mainima et pimedas nurgas või puutaga varjuv tuber pole küll minu sõber icon_razz.gif
Ise oma stiili poolest olen lihtsalt liiga kärsitu, et ühes kohas istuda 10 minti,ma ei kujuta ette mida teevad mehed 20min roundis icon_eek.gif
Kommentaarid: 374 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 300
tagasi üles
painkillah
HV Guru
painkillah

sõnum 23.01.2010 21:44:29 vasta tsitaadiga

muidugi siin tuleb igast TEAM mängustiilides mängu ka su tiimi oskus. ST, et kui vastane on selline kes mõtleb peaga, mitte nt persega (mida mw2 kahjuks on kõriauguni), siis tihti saad ala 50% mängu kestusest passida ühes väikses nurgas coldblood ja ninja perkiga ja rahus onaneerida ja oma kd ratiot hoorata.

olen piisavalt mänginud erinevaid fpse onlainis, et näha tasemel mängijaid. kui tiimid on võrdsed, siis nõuab ka snaipriks olemine tunduvalt rohkem kui kuskil võpsis istumist. dünaamilisus on iga hea fps mängija märgusõnaks. ise olen suutnud ka vist teha miske 30-34 : 2-3 ratiot. pidev liikumine, hetkeline peatus strateegilistes punktides, kuid vastaseid on alati leidunud kes piisavalt taibud, et kriitilisel momendil selja tagant ära flankida, või siis miski raskemaga maha niita.

kahjuks on pubides üldse tänapäeval raske leida tõsiseltvõetavaid mänge, ja seeläbi ka suht pointless postitada siia mingeid ekraanitõmmiseid "mega skoorist". kindlasti on olnud kõigil ka päevi kus vastastiim on täis mõtlevaid mängureid ja oma miinustes või 1lähedast kd ratiot ei kuku keegi siia postitama.
pubide taset näitab juba see, et korduvalt olen teinud mõne vastaste "punkri" tühjaks ainult noaga, 4-5 venda kes lihtsalt ei suuda seljatagust vaadata, ja nii need killstreakid ja kd ratiod tulevad.

siiani palju pingelisem ja rahuldavam on olnud team dm i teha, kus ajad oma paar kamraadi kokku, ja vastastiimis näed ka mingeid clanivendi (clan ei tähenda muidugi alati häid mängureid!).

võid ju käia lapseaialapsi jalgpallis võitmas, kuid kas see ka reaalselt mingit tähtsust omab, on iseasi.

tagasi üles
Cracker
Kreisi kasutaja

sõnum 23.01.2010 21:56:25 vasta tsitaadiga

painkillah, tõsi. Enamus ei mõtle taktikaliselt vaid lihtsalt jooksevad ringi. Ise üritan koguaeg võimalusel flankida ja seljataha hiilida ning enamus ajas see "tavaliste" mängijatega õnnestubki.

Postitasin pildi lihtsalt sellepärast et 32 killi ja 0 surma on suht hea tulemus, kuid mängides oli küll selline tunne, et nad ei oska sihtida või lihtsalt on lollid. Mängu alguses oli selline olukord, kus ma olin kuskil vastaste spawni lähedal kohas, ning kuskilt nurga tagant jooksis tüüp välja, lasin maha ning viskasin pikali ning suht kohe jooksis neid veel seal 3-4 tükki üksteise järel välja ning mitte keegi ei teinud minu suunas ühtegi lasku. Võib-olla nad ei näinud ming rohu sees camo tõttu kuid viimasel oleks pidanud olema ikka nii palju reageerimsaega, et näha tuld, mis relvast välja tuleb, kui tulistada ( ei tule nimi meelde xD) ning vastavalt sellele reageerida. Kas lihtsalt tagasi tõmbudes või tuld avades ja eelnevaid olukordi oli päris palju kui, vastasel oli eelis, kuid mängija lihtsalt ei olnud suuteline olukorda ära kasutama.

Wanawoll, ise ka ei viitsiks passida ühe koha peal ning vastast oodata, kuid snipriga olen nõus kannatama icon_smile.gif HC mängudes eriti, kui ei teata kust lasti. Kujutan ette, et mängijatel võib suht wtf olla kui järsku lihtsalt saad surma, kui kuskil vastast pole icon_biggrin.gif
tagasi üles
painkillah
HV Guru
painkillah

sõnum 23.01.2010 21:58:53 vasta tsitaadiga

muzzleflash
aga vot see ongi point, näiliselt pildi peal on jah skoor vägev, kuid kui heita pilt vastastiimi skoorile siis 1:2 kd ratio näitab suht ära mis klassi mängijate tegemist. seepärast on ka taustsüsteem oluline.
asjatu kõvatamine käib siin teemas, et sain nuke ja asja. saage nuke korralikus clanwaris siis räägime edasi ja jagame medaleid eksole. kindlasti on siin häid mängijaid ja üle keskmise mängijaid, aga see kõvatamine reaalselt olematute skooride üle on see, mis mind siia pika mula postitama paneb üldse icon_razz.gif

tagasi üles
Cracker
Kreisi kasutaja

sõnum 23.01.2010 22:03:53 vasta tsitaadiga

painkillah, tõsi, kuid minu point on see, et suhteliselt raske on saada sellist skoori mitte-campides. Ikka tekib vahepeal olukord, kus kellelgi luck on ning saad surma, või siis mitu vanti tuleb vastu ning pead reloadima icon_smile.gif

Muzzleflash, seep ta on jah.

Clannwar on jah oma ette teema. Seal juhtub nuke vast üliharva, kui oma vahel on võrdsed tiimid. Kuigi ma kahtlen kas sellises mängus nagu MW2 "õigeid" clanware on.
tagasi üles
Thetommi
HV kasutaja
Thetommi

sõnum 23.01.2010 22:13:05 vasta tsitaadiga

Tuleb leppida sellega et on selliseid kes passivad sama kohapeal ja ootavad ukseavades...sõda on selline. hehe. las teevad mis tahavad , ei tasu seda pahaks panna icon_biggrin.gif
Timo1337
Kreisi kasutaja
Timo1337

sõnum 23.01.2010 22:47:36 vasta tsitaadiga

Cracker kirjutas:
painkillah, tõsi, kuid minu point on see, et suhteliselt raske on saada sellist skoori mitte-campides. Ikka tekib vahepeal olukord, kus kellelgi luck on ning saad surma, või siis mitu vanti tuleb vastu ning pead reloadima icon_smile.gif

Muzzleflash, seep ta on jah.

Clannwar on jah oma ette teema. Seal juhtub nuke vast üliharva, kui oma vahel on võrdsed tiimid. Kuigi ma kahtlen kas sellises mängus nagu MW2 "õigeid" clanware on.

Tajute biiti. tahaks näha CW et mingi perk/killstreak oleks lubatud. selleks ongi võimalus et kõik killstreakid maha võtta.

cracker ja sellel mängul on CB ladderid kah olemas.
Kommentaarid: 49 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 46
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Call of Duty: Modern Warfare 2 mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 184, 185, 186 ... 266, 267, 268  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.