Küll on palju torumehi tekkinud Mõnes FFA mängus pooled ei lase kuule, vaid kõmmutavad oma grenadelaunchereid.
eriti selliseid kes on prestige 10 ja lvl 70.
Ma arvan, et kui ma peaks ka viitsima prest10 lvl70 teha, siis tahaks lõpuks lõbutseda ka veits.
Päris palju elu raiskaks selle peale.
Ning JAH, ma olen valmis selleks teiste mängu ära rikkuma, kui ma peaks selle ära tegema _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Küll on palju torumehi tekkinud Mõnes FFA mängus pooled ei lase kuule, vaid kõmmutavad oma grenadelaunchereid.
eriti selliseid kes on prestige 10 ja lvl 70.
Ma arvan, et kui ma peaks ka viitsima prest10 lvl70 teha, siis tahaks lõpuks lõbutseda ka veits.
Päris palju elu raiskaks selle peale.
Ning JAH, ma olen valmis selleks teiste mängu ära rikkuma, kui ma peaks selle ära tegema
Damn, NAT on Strict nüüd pärast update'i Ruuteris UPnP peal, Vista FW'l on ka reeglid olemas. Enne oli kõik korras, ei tea, mis see viimane patch siis seal muuta võis?
Mul sama probleem. NAT Strict ja üliharva saab mõnda serverisse sisse. Jääb selle "Awaiting connection..." juures ootama, kuni ~15 sek täis tiksub ja siis viskab välja ning teatab "Connection timed out".
OK, uurisin seda teemat väheke. Valusalt retarded on see IW enda foorum - ei mingit otsingumootorit, ja rahvas ainult nutab ja halab. Üks vaimukas comment jäi siiski silma: keep on kicking that dead horse ..see käis siis patchimiste kohta..
Steami kommuun palju asjalikum ja vajaliku info sai mõne minutiga kätte: lisasin manuaalselt 4 porti ruuteri FW'sse ja voila! - NAT OPEN
In addition to the required ports for Steam, Modern Warfare 2 requires the following ports for multiplayer:
Kas ma eksin kui väidan, et sa Timberg ütlesid kunagi ise, et PB/DS hoiaks häkkereid eemal?
Edit: selle häkk video kohta: wallhack, aimbot + heartbeat sensor
*
Ei eksi. Osad häkkerid hoiab eemal. Kõiki mitte. Battlefield Heroes kasutas ka punkbusterit ja lisaks custom ja private häkkidele, leidus ka nö. "public häkke", mida pb julmalt ignoreeris. Lisaks ei suutnud pb kaitsa teatud mängukliendi ebaeetiliste modide eest jms.
Tehku korralik antixiit süsteem või jagagu püsivaid bänne. Seniks kuni nii vähe häkkereid bännitakse ja piraga saab mängida, ei ole eriti lootust stabiilsele mängukogemusele kahuks.
Damn, NAT on Strict nüüd pärast update'i Ruuteris UPnP peal, Vista FW'l on ka reeglid olemas. Enne oli kõik korras, ei tea, mis see viimane patch siis seal muuta võis?
Mul sama probleem. NAT Strict ja üliharva saab mõnda serverisse sisse. Jääb selle "Awaiting connection..." juures ootama, kuni ~15 sek täis tiksub ja siis viskab välja ning teatab "Connection timed out".
OK, uurisin seda teemat väheke. Valusalt retarded on see IW enda foorum - ei mingit otsingumootorit, ja rahvas ainult nutab ja halab. Üks vaimukas comment jäi siiski silma: keep on kicking that dead horse ..see käis siis patchimiste kohta..
Steami kommuun palju asjalikum ja vajaliku info sai mõne minutiga kätte: lisasin manuaalselt 4 porti ruuteri FW'sse ja voila! - NAT OPEN
In addition to the required ports for Steam, Modern Warfare 2 requires the following ports for multiplayer:
Selle hostimis probleemi (teise map-i ajal crashib) pidavat STEAM beta parandama:
account settings >> Steam settings >> Account >> Beta Participation >> Change it to ON
Ei ole ise proovida veel jõudnud kuna pole kodus.
Since we cant do some serious gametime(we all know why by now) this weekend i just wanna invite ALL of you to my gamelobby for free beers and some serious lobbytime. Yes! your girlfriend is also welcome!
PS. The party might be over when i give you the second round of free beers....why?? Cus im the HOST!!!
Selle hostimis probleemi (teise map-i ajal crashib) pidavat STEAM beta parandama:
account settings >> Steam settings >> Account >> Beta Participation >> Change it to ON
Proovisin ja ei tööta ..tegelt kah mul ei aidanud!
Since we cant do some serious gametime(we all know why by now) this weekend i just wanna invite ALL of you to my gamelobby for free beers and some serious lobbytime. Yes! your girlfriend is also welcome!
PS. The party might be over when i give you the second round of free beers....why?? Cus im the HOST!!!
Have a nice weekend guys!
Proovisin ja ei tööta ..tegelt kah mul ei aidanud!
proovisin ja ei saa enam üldse mängida
roundi läheb mingi paar minni sisse ja siis disconnect või time out _________________ Mis vahe on tegelikkusel ja reaalsusel? Vahet pole!
Täna juhtus hull asi.... tahtsin saada seda 8 bitist cpt. Price-i embleemi, selleks oli vaja maha võtta kõik killstreak-id ning mängus teha 10 killi surematta. Läksin mängu (domination) ja mängisin suht aktiivselt ja sain 24 se killstreak-i. Ok lõpupoole küll vähe ettevaatlikumalt kuna tahtsin näha palju kokku õnnestub saada. Aga mis asja juures huvitav...... ma pole kunagi, isegi siis kui killstreak rewardid peal on NUKE saanud........ damn tegi tigedaks. Aga vähemalt väikese Price-i sain kätte
PS! Peale STEAM betat on minul igatahes Connection lost probleemid kadunud. Tegin peale STEAM betat 7 mängu millest 5s viimases olin host ja kõik toimis normaalselt. Siiamaani see peale .177 patchi ilmumist igatahes võimalik ei olnud.
Mis rahvas sellest DLCst arvab?
Kas võib arvata et see meil tegelt olemas juba aga mingi "võti" puudu
Sest steami kaustas MP mappe uurides nagu võõraid nimesid palju.
vb ka minu ette kujutus aga näiteks ACII DLC näeb just selline välja et mapid tegelt olemas juba.
enivei keegi seda glitchi teab juba?
PS! Peale STEAM betat on minul igatahes Connection lost probleemid kadunud. Tegin peale STEAM betat 7 mängu millest 5s viimases olin host ja kõik toimis normaalselt. Siiamaani see peale .177 patchi ilmumist igatahes võimalik ei olnud.
Mul sama
Enne jooksis MW2 pidevalt kokku nii kui hea pingiga sisse sain.
Proovisin, töötab
mul läks kah paremaks aga ei ütleks et täielikult probleem lahenud aga tunduvalt parem vahepeal saab 4mapi järjest isegi mängida enne peale ühte mapi lendas välja
Tegin ka kiire ringi peale nädalat pausi ja peaks ütlema et ei paku mingit huvi enam üldse see mäng
Algul loopis ka vähe välja ja siis lõpuks sain hostiks. Selliseid probleeme ei näinud nagu teil siin(aga ma muidugi tegin 2 matchi ka)
Igatahes võin oma orika sandikopikate eest maha müüa(seda siis koos spec MW2 steam useriga) kellel huvi
Kellel on peale viimast patchi kalad mängus - uuendage oma Steam ära beetaversiooni peale. Tundub, et asja taga oli hoopis Valve ja nende uuendus, mis tuli välja päev peale mängu enda patchi.
xxlmaster, pea hoogu! See mäng kistakse tükkideks varsti! by Hjäkkerid & Co Mis te arvate, kaua IW jõuab vägikaigast vedada ja jonnida? Dedicated serverid võivad jääda vaid PC pärusmaaks, kuid mingi aeg võiks keegi juba selle otsuse teha.. Pff, kui raske oleks see IWnetist irdumine? Või, kas ahnus on tõesti nii suur?
Anyway - ACR iiis daaa shit! Superhea niiduk ja snaiper imo, oleks vaid ka 7.62mm AK round sellele relvale mängus olemas Päris ainulaadne relv kah teine, check out Mack's testing it
Kellel on peale viimast patchi kalad mängus - uuendage oma Steam ära beetaversiooni peale. Tundub, et asja taga oli hoopis Valve ja nende uuendus, mis tuli välja päev peale mängu enda patchi.
Kuyidas ma seda teha saan?
dnl kirjutas:
Kuuldavasti löödi piraatidel jalad alt...... kauaks?
Omfg, kuradi rahaahne IW. Ajavad piraate taga, samal ajal kui mäng ei ole isegi originaali omanikele eriti mängitav. Aina rohkem häkkereid ja jamasid IWnetiga. Nüüd siis lisandus see, et 2.mapi alguses mäng crashib. Ok, see sai lahendatud, kuid sellegipoolest on nüüd palju tihedamini nii, et ei taha millegipärast mängu sisse saada, laeb mappi 16 sekki ja siis viskab timeout/disconnect erroriga välja. Mis siis järgmiseks? Ei jõua juba ära oodata...*sarkasm*
Ei taha küll piraatlust propageerida, aga kui uus CoD kunagi peaks välja tulema sellise hinnaga, nagu MW2 alguses oli, siis ma hakkan piraadipealikuks
Endal ka see 16 sec connection timed out jama. Suht ära tüütab ikka.
Üldse kogu see match making värk on jura. Tahaks normaalselt mängida, mitte mingis lobby's istuda pidevalt ja pöidlad pihus loota, et IWnet näkku ei pane ja saab minuti pärast mängima. Pingist ei hakka üldse rääkima. Täna jälle mingid 300+ ping vennad teleporteerisid mööda map'i ringi. Korralikus dedi serveris saaks "kicked for high ping" kohe.
Järgmise patchiga lendavad häkkerid ,cd-key bann pidi tulema.... eriti ei usu aga mine sa tea. Ega nad lõputult ei saa lasta "pededel" tegutseda.
RedFusion kirjutas:
Ei taha küll piraatlust propageerida, aga kui uus CoD kunagi peaks välja tulema sellise hinnaga, nagu MW2 alguses oli, siis ma hakkan piraadipealikuks
Asi on ikka jama jah, pidevalt viskab mängu(matsi) alguses erroreid. Neil pole vist enam mõtet cod-i pc peale tehagi..... keegi ei osta ju SELLIST SITTA nagu see viimane sünnitis.
Saan aru küll ,et piraatlus paha jne, aga kui PC mänguritega sedasi käitutakse siis....... "leian odavama tee mängida".
ei,BF-BC2 peab minu jaoks midagi ebamaist sooritama
Tundub et enamus jama on enamikul ISP taga.
Hetkel ja ennemalt mul pole millegi üle kaagutada,kõik töötab päris 5+
Just lasin 22:00-2:50
Järgmise patchiga lendavad häkkerid ,cd-key bann pidi tulema.... eriti ei usu aga mine sa tea. Ega nad lõputult ei saa lasta "pededel" tegutseda.
Nagunii on paljudel selle mängu jaoks mingi häkmaster4000 steami surramurra tehtud ja neid vaevalt see cd key ban kõigutab... _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Avastasin, et hostides peale esimest mängu on võimalik mäppi muuta, nii-öelda. Kui lobbyst lahkuda ja uuesti sama gamemode valida, viskab uue mäpi ja samad inimesed eelmises lobbys visatakse sinu juurde tagasi + ei pea 60 sekki ootama
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.