http://www.mcvuk.com/news/37247/Koller-hints-at-PS2-games-on-PSN _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines."
Vanalt uudiselt "tolm pühitud", kuid uut/täiendavat infot 0... _________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
M: Uus/pakendis Fjern Fjork Titanium Forked Spoon - 10€
Vanalt uudiselt "tolm pühitud", kuid uut/täiendavat infot 0...
on jah, seda juba räägitakse päris pikalt. _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines."
naela kaart on naela konto jaoks (uk).
euro kaart on euro konto jaoks (k.a. soome).
kaks võimalust:
1. otsid euro kaardi, mida tellida
2. teed uk konto ja tõmbad sealt asju (mängude dlc'd töötavad ilusti, euro konto mõlemad siiski).
LaserDude, kui oled Tallinna inimene, siis vuta-vuta Solarise Sony poodi - seal euro konto jaoks kaardid müügil... _________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
M: Uus/pakendis Fjern Fjork Titanium Forked Spoon - 10€
Tartu sonystyle-is peaks ka olemas olema ja kui mälu ei peta, siis peaks saama kätte siiski kursiga 15.6, mitte nagu Euronics ja muud loomad, kus oli algselt müügil kursiga 1EUR=20EEK
Et siis kõik mängud peaksid olema ühesugused ka? featuuri määrab see milline mäng näeb välja. Sa ei saa ju panna seda featuuri näiteks puzzle mängule. _________________ Saadan Lockerzi kutseid. Kui tahate PM-ige
MummikAl, soovitan kasutajat jackinthex. Teeb kindlasti soodsamalt, kui sony ise.
point miks ma seda küsisin oli üldse teine.
lihtsalt endal on võimalus parandada ylodi infrapuna ahjuga, mitte kuuma püssiga, mis on suht algeline lahendus. hinda küsisin sellepärast, et määrata hind tööle, mis oleks odavam kui sony pakub, aga samas vähemalt sama kvaliteediga kui mitte parem.
Jootejaamal ja kuumaõhupüssil on ikka väga suur vahe.
Inimesed ikka ei tea mitte midagi tehnikast
Kuidas sony üldse parandab? Reball või vahetab lihtsalt plaadi välja? Ma miskipärast kaldun arvama, et viimast.
Et siis kõik mängud peaksid olema ühesugused ka? featuuri määrab see milline mäng näeb välja. Sa ei saa ju panna seda featuuri näiteks puzzle mängule.
Isegi "munamängule" saaks selle feature panna. Oli aeg, kus sai oma üliägedaid Game & Watch saavutusi ja hetkeemotsioone vaid sõnades edastada. Sel ajal oleks nahast välja pugenud, et paari sekunditki sellest pingest filmida _________________ [Puldimurdja soovitab] Retropeldik: Siin on Game Boy kollektsiooni blogipost
http://www.eurogamer.net/articles/playstation-3d-hands-on
Päris palju mänge 3Des,Motorstorm PR,GT5p,KZ2,MLB,Super Stardust HD ja Wipeout asi ikka areneb,ma olen üpriski kindel,et KZ3 tuleb 3Des ja sinna on veel aega mille käigus see tech kindlasti paraneb ja mängutegijad ise mõtlevad pulle nippe välja kuidas 3Ded efektselt ära kasutada,igastahes ma usun,et 3Del on veel helge tulevik ees.
Jep olen seda ise ka ennem näinud päris vahva jah,pm ned kellel pseye on sellest juba piisaks aga sony peaks mingit vidinat müüma mille saaks teibiga pähe kinni tõmmata siis funkaks:D natal ja wand või mis iganes see oli ned läevad juba rohkem WII edu sammudes(mitte,et nad ilmtingimata edukad olema saavad),iseenesest oleks huvitav küll kuidas see asi mängudes töötaks ka 3D pm ju aga ei kujuta hästi ette KZ2hte või muid karmimaid mänge sellega pigem selliseid vingeid psn mänge.
3Del on raudselt palju tulevikku,see võib tõesti muutuda mingi hetk,näit. prillidest pm selle sama variandini mida see vahva onu seal YT videos näitas,aga point on selles,et rahvas on kiimas selle peale suurelt osalt tänu Avatarile,kindlasti siin on palju rahvast kelle arust see oli meh,aga tõsiasi on see,et film on pm 1he kuuga järgi jõudnud Titanicule,sellega kui palju raha inimesed endale tasku panevad kes otsustavad mis vilme teha ja jälgivad hoolega mille eest inimesed oma raha välja käivad.
Sony on pm ainuke firma maailmas kellel on kõige rohkem ütlemist ja võimalusi 3De üle(mängud,vilmid,telekad,kaamerad jne.)ja tundub,et ka muud tegijad tahavad tükikest koogist,sesuhtes pall juba veereb ju see alles algus,et prillid jne.küll see areneb 1kski asi pole kohe täiuslik.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.