Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Markspoiss
HV veteran

|
20.01.2010 22:08:07
VLC web interface streaming? |
|
|
kusagil siin oli vist miskit juttu aga ei suutnud kahjuks leida seda hetkel. vbl tuleb see liigsest unisusest või on see kadunud... et kuidas saaks seal teha nii et mul serveris olevad filmid oleks listis nagu seal web interfeissis vms. nii et klikates vastavale hakkab siis vastav asi ka seal veebis mängima... või siis avaks neid vastav meedia mängija?
EDIT: unustasin ennem mainimata, et mul näiks nagu asi kõik kuidagimoodi toimivat aga plti ei tule sinna lehele kuidagi ette vms:S näitab et seal see asi nagu jookseb ja häät tuleb ka... ilmselt mul siiski kuskil miski asi seadistamata/valesti seadistatud.
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
obundra
Kreisi kasutaja

|
|
Kommentaarid: 27 loe/lisa |
   |
1 :: |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
Markspoiss
HV veteran

|
21.01.2010 19:55:51
|
|
|
hmm tegin selle järgi aga pilt must nii mängijas kui ka weebis.... ja kas see siis ka töötab kui mitu inimest samal ajal vaadata tahab ja kas miskit playlisti annab kuidagi lihtsamalt ka teha sinna mida seal listis siis näidataks?
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
vaegkuulja
Aeg maha 30
|
21.01.2010 21:19:23
|
|
|
2003 serveri 'Windows Media Services' oleks suuremate võimalustega ja võib loota, et ka hakkab kindlasti tööle ja ka jääb tööle ilm nõiatrikkide kasutamise vajaduseta. Vaadata saab MediaPlayeriga, mis on nagunii igas masinas. Kui huvitab, võin aidata ise panna peale ja seadistada.
_________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:] |
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
2 :: |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Markspoiss
HV veteran

|
21.01.2010 23:23:36
|
|
|
see sobiks mulle ka aga... kuidas on lood subtiitritega? ja abi oleks igati teretulnud
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
vaegkuulja
Aeg maha 30
|
21.01.2010 23:31:02
|
|
|
Markspoiss kirjutas: |
see sobiks mulle ka aga... kuidas on lood subtiitritega? ja abi oleks igati teretulnud |
Vot seda ma tõesti ei tea, pole ise kasutanud ega kusagil manuaalis ka meelde jäänud. Võib ka olla, aga ei tea. Pigem oleks võibolla tarvis selleks mingit lisatarkvara mis videosse sisse kirjutaks.
_________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:] |
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Markspoiss
HV veteran

|
21.01.2010 23:55:46
|
|
|
huh sisse kirjutamisega... siis oleks see meeletu töö kõik filmid ümber kihutada ja seega kannataks ka kvaliteet:S weebis vaatamisega poleks vist vahet aga... tahaks neid filme ikka ise korralikult ka näha:) kuidas muidu see asi väja näeks seal 2003-s võid tiba seleteada:) paneks selle tööle niikauaks kui subtiitritega jms lahenduse tääle saaks:)
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
vaegkuulja
Aeg maha 30
|
22.01.2010 00:19:20
|
|
|
Markspoiss kirjutas: |
huh sisse kirjutamisega... siis oleks see meeletu töö kõik filmid ümber kihutada ja seega kannataks ka kvaliteet:S weebis vaatamisega poleks vist vahet aga... tahaks neid filme ikka ise korralikult ka näha:) kuidas muidu see asi väja näeks seal 2003-s võid tiba seleteada:) paneks selle tööle niikauaks kui subtiitritega jms lahenduse tääle saaks:) |
Seda juttu seal on liiga palju, et ümber seletada, pea juturaamatu jagu. 2003 'Windows Media Services' consooli ülevalt ribalt Help ja kõik on väga põhjalikult ja loogilises järjekorras lahti seletatud. Ennastki huvitaks mingeid muid media servereid ka proovida (Windowsi omal on probleeme pihuarvutiga, mis minu jaoks on suur probleem). Aga peamiselt kiidan Microsofti oma põhiliselt sellistel kahel põhjusel (ma pole kindel kas teised serverid seda võimaldavad):
tsitaat: |
stream thinning:
The process of lowering the frame rate of source video to reduce the bandwidth required for streaming to be lower than or equal to the available client bandwidth. If necessary, the video portion of the stream may stop streaming and only the audio portion streamed.
|
tsitaat: |
multiple bit rate (MBR):
A characteristic of a data stream in which the same content is encoded at several different bit rates in order to optimize content delivery.
|
Muide veel see, et 2003 standard ei sisalda alljärgnevaid 2003 enterprise versiooni omadusi (seega 2003 standard pakub vähe huvi):
Advanced Fast Start
Advanced FF/RW
Cache/proxy server support
Custom plug-in support
Event-based scripting support
Fast Recovery
Internet authentication method (Digest)
Internet Group Management Protocol version 3 (IGMPv3) support
Multicast content delivery
Play While Archiving
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|