Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
sdafda
HV vaatleja
|
17.01.2010 19:47:48
Format C: |
|
|
Tere!
Sääne mure siis, et tahaks windows xp maha lasta, ning ma olen kuulnud jutte, et hea oleks formatit mitu korda teha siis saab kõvaketas ka nendest failidest puhtaks mida hiljem taastada saaks.
Nii siis küsimus olekski kuidas formatit läbi viia? On määnegi programm mida plaadile kirjutada vms?
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
0 |
|
tagasi üles |
|
 |
weedstone
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 127 loe/lisa |
   |
122 |
|
tagasi üles |
|
 |
sdafda
HV vaatleja
|
20.01.2010 12:27:01
|
|
|
Tänud, aga sääne küsimus, et kas ma seda mälupulgalt ka jooksutada saan?
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
0 |
|
tagasi üles |
|
 |
Miki-Hiir
HV veteran
|
20.01.2010 12:32:06
|
|
|
Installi käigus küsib XP milline format teha, "full format" piisab. "Quick format" piisab tegelikult ka kuna ilmselt peale süsteemi uuesti installeerimist sealt lihtsate vahenditega enam midagi tervelt kätte ei saa.
Low level format on enamasti overkill - vähegi suurema ketta korral ootad terve igaviku ja ma olen enam kui kindel, et sinu "olen kuulnud jutte" ei sisalda päris selliseid vajadusi.
Peamine, et mingi formati teed ja vanale süsteemile uut selga ei installeeri.
|
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
43 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
20.01.2010 17:37:46
|
|
|
Miki-Hiir: Muide - nii Quick Formaadi ja Full Formaadi alt saab Sinu varasema info uuesti täiesti vabalt kätte.
Pean silmas siis seika, kus pole terve ketas üle kirjutatud / üle installeeritud jms.
Ja selleks piisab praktiliselt suvalisest intrnetis olevast "kettataastusprogrammist".
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
Miki-Hiir
HV veteran
|
20.01.2010 18:08:48
|
|
|
Muidugi saab. Samas pole sellisel tasemel info ära kaotamine ilmselgelt ka eesmärgiks, arvestades kasutaja küsimust stiilis "olen kuulnud jutte".
Kui eesmärk on arvuti kõvaketas tühjaks teha enne kõvaketta omaniku vahetust, siis iseasi. Kui aga lihtsalt on plaan operatsioonisüsteemi vahetada, siis suht kasutu võimlemine.
|
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
43 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|