See ringitrampimine ühest kohast teise tüütas lõpuks ära. Oled ühes mapi otsas ja siis mine mingit missi tegema teise mapi otsa. Trambi edasi tagasi ja kui eriline shooter mängude sõber ei ole, viskab kopa nati ette. Mäng muidu super, kuid kvartalis paar päeva total wari ja silent hunteri vahele käib küll. Fallout 3ga sellist tunnet kusjuures ei tekkinud, et vajaks puhkust mängust. _________________ Stirlitz silitas oma uut arvutikotti, mille Müller oli talle kinkinud. See oli pastor Schlagi nahast.
Sellest on kindlasti räägitud korduvalt, aga tänu sellele modile on see isegi lõpuks mängitav.
[Mod] STALKER Complete 2009
---
Olen siin mänginud seda Scart soovitatud modi, no päris hea on
Alguses oli grafa vähe imelik, a kui ära harjusin siis on grafa ikka
Seal dikaja territooria kui torm on (öösel on jumalast lahe) ja ilge paugutamine käib ja elukate banded voorivad ringi, siis läheb fps 20-30
Seda siis max grafa ja 1600*900 reso - gpu gtx 260. See mod tahab ikka matsu kah saada.
Mängin masteriga ja ütleks et oluliselt kergem kui oblivion lost on. Julgen soovitada algajatele
Nii nagu alati seisma ei tasu jääda tsoonis- tõenäoliselt kukuvad granaadid pähe
AInuke relv, mis paistab olema balansist väljas (in a positive way) muude relvade suhtes,
on pumppüss, sellega on imelihtne exo vendasi niita - a juu see on meelega nii tehtud.
Pole veel pripjiattigi läind aga raha on juba 2 milli ja rang 8 kilo juba
Paistab et see on esimene mod millega kütan rängi üle 10 kilo _________________ So, at the end of the day, after I have butchered all the nvidiots all around me, standing alone in a pool of blood surrounded by the corpses of my victims, a horrible truth reveals itself to me: I am an amd\ati fänboy...and I must do my dark masters bidding, for I am damned for all eternity...
end889, kui sama konfiga masin siis vb on tolku DX/GPU draiverite uuendamisest
kusjuures ei ole...proovisin erinevaid drivereid ja viga jäi ikka samaks.....ma liht. lõpuks andsin alla ja enam ei viitsind jännata.... _________________ Tiktok pole elu.
Tervist ega kellelgi pole ette tulnud sellist kohta, kus pead x18 dok lauapealt ära võtma, siis on esimene raud uks tulega kaetud, tapad selle niiõelda tulekera ära, saad sealt uksest edasi minna.
Siis seal teine rauduks mis samuti kinni ja mingi elukas kolistab seal taga, ruum suht väike mõtlesin et äkki seal mingi lüliti või asi aga ei midagi.
passisin seal uksejuures mingi 5minutit vana kolistas aga ikka mitte midagi.
et kas asi on mängus või minus? ja kus paiknevad stalkeri save gamed?
keegi ehk oskab aidata.....1.004 patchiga vähemalt teeb logi aga 1.006 jooksutab masina kotti......
võin ka terve logi kuskile üles lasta kui vaja _________________ Tiktok pole elu.
ei kasuta ühtegi mod-i...native:D....ei viitsi jebida modidega sellep. koguaeg originaali toksind...aga probleem tuleb mul koguaeg:( _________________ Tiktok pole elu.
enam ei teki logi ka kuna masin lihtsalt viskab pildi eest ja restart....fps on normaalne 50-120...selle vahel käib. _________________ Tiktok pole elu.
enam ei teki logi ka kuna masin lihtsalt viskab pildi eest ja restart....fps on normaalne 50-120...selle vahel käib.
Nagu ma aru sain, siis arvuti teeb restardi? Sel juhul peaks juba midagi rohkemat viga olema, kui lihtsalt vigane mäng. Ehk siis kipub asi juba vigase raudvara (videokaart, toide jne) poole...
Parim viis selliste soovidega hakkama saada on neile järele anda nagu targad inimesed ütlevad. Endalgi praegu OL2.2 koos paari lisandiga mängus ja ootan kannatamatult millal Kanyhalos Oblivion Lost 3.0 modi lõpuks avaldab. Vana hea SHoC, pluss kõik CoP ja osad Clear Sky levelid, ümbertehtud storyline, uued tööotsad... nämma
Keda uus mod huvitab, võib asja kohta lugeda OL-i teemas GSC ametlikus foorumis. ( Võite sattuda paari spoileri otsa, kui viitsite üle 100 lehekülje arutlust läbi lugeda )
Meeldivalt suur kogus kõikvõimalikke relvamudeleid, mida igaüks ise oma mängule lisada võib. Ise panin täna M21 snaipripüssi paika, homme aga proovin järele G3 ja RPD. Elu on ilus ja vana mäng jälle/ikka veel huvitav.
Hetkel tundub see mod kõige täielikum OL2.2 pluss terve hunnik väiksemaid mode. Sellise isu ajas peale, et hakkasin sellepärast mängu uuesti läbima
Vastased on üsna täpsed ja kuulid väga surmavad.
http://stalker.filefront.com/file/STALKER_Oblivion_Lost_ULTIMATE;105043 _________________ Punk on lahe ja Rock'n'Roll ei sure!!!
Nii, hakkasin uuesti seda mängima ja seekord natuke tõsisemalt siis. Igatahes tekkis küsimus, et need väikesed sidequestid, nagu nt: Chunk of Meat artifakti kätte saamine ja siis Pseudodog tail saamine olid mingi aja peale ja siis failisin nad kuna ei leinud neid üles. Kas need sidequestid on olulised? Selles suhtes, et kas mul jääb nüüd mõne sidequest failimise pärast midagi tegemata/nägemata mis võib mängu elamust rikkuda? Või need on niisama questid raha ja väikeste vorstikeste/konservikeste/vodkakeste jaoks? Ei taha nagu eriti kiirustada kah ja teen missioone enamasti omas järjekorras kuidas tahan, kui need aja peale missioonid nüüd olulised peaks olema edasi arenemises vms siis on küll natuke niru.
Need väiksed side questid ei ole olulised, sa võid nad tegemata jätta kui tahad mängu lõppu rushida.
Samas kui tahad näiteks baarmeniga saada headesse suhetesse, siis tee sidequestid lõpuni ära, lõpus pead vist tava stalkereid tapma juba, revardid lähevad kah vastavalt paremaks, näiteks kui sa viid tipp artifakti teadlasele või baarmenile, siis saad armori vastavalt siis ceba või berüll m5. Kui sa mängid masteriga nagu mina, siis lisa raha on alati vajalik, minumeelest. _________________ So, at the end of the day, after I have butchered all the nvidiots all around me, standing alone in a pool of blood surrounded by the corpses of my victims, a horrible truth reveals itself to me: I am an amd\ati fänboy...and I must do my dark masters bidding, for I am damned for all eternity...
Okei tänud. Eks ma siis ei hakka pabistama nende sidequestide pärast vast. Mängin nii kuidas meeldib, need teen ära mis jõuan. Mäng läks üllataval kombel päris lahedaks ikka. Atmosfäär on päris win Btw, kuidas Garbage alast põhja poole minna saab? Seal need military vennad cockblockivad ja ei lase mööda, ei tahaks neid maha ka eriti lasta kuna seeo leks suhteliselt keerukas, vaadates nende armoreid ja relvu Mina ise arvan, et enne pean need alad paremal ja vasakul ära tegema, kui põhja poole minna saan?
Seal need military vennad cockblockivad ja ei lase mööda, ei tahaks neid maha ka eriti lasta kuna seeo leks suhteliselt keerukas, vaadates nende armoreid ja relvu
Need military vennad teed lõtva ära pärast seda, kui oled saand kiirtule modiga akm-i sealt maa alt, ja kui väänad berüll m5 selga siis oled vapsee boss
Kui sa just dolgi mehi military meestega segi ei aja. Dolgi meestega ei tasu jännata, elu tsoonis muutub tülikaks _________________ So, at the end of the day, after I have butchered all the nvidiots all around me, standing alone in a pool of blood surrounded by the corpses of my victims, a horrible truth reveals itself to me: I am an amd\ati fänboy...and I must do my dark masters bidding, for I am damned for all eternity...
selle dolgi outposti enne baari võib küll vabalt maha nottida. pärast lähed baari alale, teatad seal valvavatele kurva näoga, et outpostil on toimunud mingi killimine ja kogu moos.
Hetkel nagu muud polegi eriti pinda käinud kui inventory. No kurat see saab ikka niiiiiiii ruttu täis Kuulsin, et ühe modiga saab juurde keerata maksimaalset kogust mida kanda saab kaasas aga proovin ikka nii läbi teha, nagu oli alguses mõeldud. Kui snaipri saan sisi on inventory koguaeg 50-60kg vahel arvatavasti :/ Praegu 2 relvaga juba täis pidevalt.
selle dolgi outposti enne baari võib küll vabalt maha nottida. pärast lähed baari alale, teatad seal valvavatele kurva näoga, et outpostil on toimunud mingi killimine ja kogu moos.
See on päris huvitav, ma ei teadnud seda, ma tavaliselt kogu aeg riius nendega, tuhandeid maha lasknud, igal pool on kuradid jalus _________________ So, at the end of the day, after I have butchered all the nvidiots all around me, standing alone in a pool of blood surrounded by the corpses of my victims, a horrible truth reveals itself to me: I am an amd\ati fänboy...and I must do my dark masters bidding, for I am damned for all eternity...
mul igatahes toimis. a kui ma ei eksi, siis seal võis ka mingi nipp/tingimus olla, mida ma enam ei mäleta. järgmisel nädalal saan SOC'i laenust tagasi ja teen uuesti läbi, eks sis ole näha.
Hetkel nagu muud polegi eriti pinda käinud kui inventory. No kurat see saab ikka niiiiiiii ruttu täis icon_sad.gif Kuulsin, et ühe modiga saab juurde keerata maksimaalset kogust mida kanda saab kaasas aga proovin ikka nii läbi teha, nagu oli alguses mõeldud.
VÄGA soovitan, pane endale peale stalker complete mod, kui sul on vähegi arvutit Mäng ise on põhimõtselt sama, on muudatusi ka gameplays, aga minumeelest on paremuse suunas, tegemist põhiliselt hi res graafika paketiga. Storyline on sama, aga grafa kui sul mingi gf 8800 klassi kaart siis kindlasti pane peale, seal on ka juhend kuidas saad customilt omale weight modi sobilikuks kirjutada _________________ So, at the end of the day, after I have butchered all the nvidiots all around me, standing alone in a pool of blood surrounded by the corpses of my victims, a horrible truth reveals itself to me: I am an amd\ati fänboy...and I must do my dark masters bidding, for I am damned for all eternity...
Otsustasin ka uuesti mängu käsile võtta, päris lõpuni polegi seda mänginud.
Seekord aga panen kohe 2009 Complete mod'i peale (selllga lisanduva mingi lisanduva relvamod'i ka, mis pidi mängu "reaalsemaks" tegema),
panen kõige raskema taseme ja siis hakkan piinama end
Arvesta sellega et kohati on väga raske Sa pead ette planeerima kuda mängid, muidu võid toppama jääda kuskil _________________ So, at the end of the day, after I have butchered all the nvidiots all around me, standing alone in a pool of blood surrounded by the corpses of my victims, a horrible truth reveals itself to me: I am an amd\ati fänboy...and I must do my dark masters bidding, for I am damned for all eternity...
sant, kas selle modiga on siis graafika tõepoolest teisest klassist ka mängul, võrreldes originaaliga? või see on rohkem nii, et "näe siin kui vaatad seda ühte puud selle nurga alt siis on lehed ümaramad" _________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
Ega ma ei kujuta ette kuidas raskeima raskustasemega AI on, Stalker(Normal) peal on juba ma ei tea, suht kirves minu jaoks. Pumbaga 1 shot ja olen pikali maas, vahest on AI natuke loll aga ikka, võrreldes mingi muu mänguga on Stalker päris hea raske mäng. Mujal mängus saad võrrelda stalkeri normal raskustaset mingi hardcore raskustasemega. Praegu olen mingis maa-aluses kohas. Mole vms saatis peale bandiidi kamba maha võtmist. Igatahes seal all on suht haige koht, mingi trepp mis läheb ringiratast üles ja terve trepp on mingeid tüüpe täis kes tulistavad. Pole kuskil katet kah võtta Pistan pea läbi ukse ja POOF olen surnud. Seal on palju teisi kohti kas mis kuhugi viivad aga see trepi koht tundub kõige huvitavam olevat, äkki on lõpus midagi spetsiaalset, selle pärast, et võtsin mingi over 9000 venda maha seal.
sant, kas selle modiga on siis graafika tõepoolest teisest klassist ka mängul, võrreldes originaaliga
Erinevad asjade tekstuurid on siis päikese valgus loojangul ja tõusul , ilusad äikese tormid tugeva müraga - ei kuule teisi ja teised ei kuule sind mida tugevam on vihm seda piiratum on nägemis kaugus, siis teatud kohtades on hommikuti udu jne Palju asju on ühesõnaga, anomaaliad on minumeelest viletsamad visuaalselt, osad anomaaliate helid on lahjad minumeelest. Aga samas see kõik teeb anomaaliad raskemini tabatavaks ja ohtlikumaks
Iseenesest selge see et mäng on ikka sama, kohati on visuualselt hoopis teine asi, ja kohati mitte nii väga. Relvade däm mulle meeldib ja vastaste ai kohati meeldib samuti. Pripijatis käis väga vihane raijumine ikka elukad, kontrollerid ja erinevad stalkerid läbisegamini ja masteriga mängida Elusalt sarkofaagi jõuda masteriga läks mingi 20 katset Tuletab mulle raskuse poolest meelde Quake 2 rogue meeste lisapakki _________________ So, at the end of the day, after I have butchered all the nvidiots all around me, standing alone in a pool of blood surrounded by the corpses of my victims, a horrible truth reveals itself to me: I am an amd\ati fänboy...and I must do my dark masters bidding, for I am damned for all eternity...
Neile, kelle arvuti ei suuda Stalker Complete 2009 graafilisi kaunistusi välja vedada, soovitaksin soojalt ZRP ( Zone Reclamation Project ) modi. Muusaeas, ka Complete põhineb sellel modil.
Põhimõtteliselt on tegemist modijate poolt tehtud omamoodi mitteametliku patchiga, mis eemaldab kõikvõimalikud vanilla bugid ja crashid ja teeb mängimise oluliselt meeldivamaks ilma gameplayd praktiliselt muutmata. Kõik jookseb hoopis libedamalt kui algses mängus, võin seda oma meeldivate kogemuste põhjal kinnitada.
Modiga tuleb kaasa ka modifier, mille abil võid ise valida mitmesuguste lisavidinate vahel mida oma mängus näha tahad. ( Näiteks SANB mod, mis õpetab NPC-d anomaaliaid vältima, jms. ) Kui aga lisad on maha keeratud, on tegemist lihtsalt sama hästi kui bugivaba vanilla mänguga. Ei mingeid lõketes praadivaid stalkereid enam, kui ainult ühte kadunud ebameeldivust mainida.
Ega jah, stalker complete võtab max settingute ja 1600*900 resoga kohati 800 mbt graffa mälu minu gtx kaardil. _________________ So, at the end of the day, after I have butchered all the nvidiots all around me, standing alone in a pool of blood surrounded by the corpses of my victims, a horrible truth reveals itself to me: I am an amd\ati fänboy...and I must do my dark masters bidding, for I am damned for all eternity...
Mul oli siis mäng umbes poole peal, lasin selle Complete 2009 patchi peale ja kõik asjad Inventoryst kadunud, relvi jms ka pole. Ainult raha jäi alles aga seda oli mul ka liiga vähe, et asju uuesti ostma hakata. kellelgi teisel ka sellist probleemi olnud? Mäng ise läbi steami, kui see loeb midagi.
...enne nende modide installimist tuleb 'readme' fail ka l2bi lugeda,
aga yldjuhul suuremate modide puhul on kirjas et kasulik on m2ngu uuesti alustada,
et nt vanad, originaalm2ngu seivid ei t88ta vms....
pagan, mul läks nüüd juba segamini, mis modist siin üldse räägiti sant, see mida sa kirjeldasid mulle on siis nüüd seesama "complete mod"? oblibion lost ultimate on midagi muud? oijah, mul ajavad need erinevad modid ikka pea täiesti sassi...tahaks lihtsalt proovida seda kõige uuemate/vingemate graafika-update'dega + stooris võiks ka ikka mingeid uusi elemente ja värki olla (ehk et täpselt sama mängu siiski ei tahaks uuesti läbi jooksma hakata)
see OL2.2 tundus videos päris mõnus _________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.