Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Palun aidake Sisseehitatud digiboksiga LCD telerile märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
vaido6
HV kasutaja
vaido6

sõnum 14.10.2009 19:37:06 Palun aidake Sisseehitatud digiboksiga LCD telerile vasta tsitaadiga

Selline jama on et ma ei ei näe neid kanaleid kuidagi elan korter majas ja mul tuleb antenn seinast see on vist mingi maja süsteem aga jah ma ei näe neid tastuta 6 kanalit kuidAgi mis ma tegema pean.
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 4
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
raul1978
HV kasutaja

sõnum 15.10.2009 06:01:30 vasta tsitaadiga

proovi toa antenni,kui ei aita tuleb välja antenn panna
Kommentaarid: 41 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 36
tagasi üles
Betamax
HV Guru
Betamax

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 15.10.2009 14:01:07 Re: Palun aidake Sisseehitatud digiboksiga LCD telerile vasta tsitaadiga

vaido6 kirjutas:
Selline jama on et ma ei ei näe neid kanaleid kuidagi elan korter majas ja mul tuleb antenn seinast see on vist mingi maja süsteem aga jah ma ei näe neid tastuta 6 kanalit kuidAgi mis ma tegema pean.

Seinaantennist ei tule sul digisignaal kõigi eelduste kohaselt, mistõttu digibox ei oska sellega midagi peale hakata. Tasuta kanaleid digilevis näed kombinatsioonis digiboxi ja sobiva tellitud teenuse-ühendusega/väliantenniga.
Kas sa telekal mingeid sisendeid ei saa seadistada, et sisseehitatud digiboxi ei kasutataks.
Kommentaarid: 729 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 550
tagasi üles
vaido6
HV kasutaja
vaido6

sõnum 15.10.2009 14:46:26 Re: Palun aidake Sisseehitatud digiboksiga LCD telerile vasta tsitaadiga

Betamax kirjutas:
vaido6 kirjutas:

Seinaantennist ei tule sul digisignaal kõigi eelduste kohaselt, mistõttu digibox ei oska sellega midagi peale hakata. Tasuta kanaleid digilevis näed kombinatsioonis digiboxi ja sobiva tellitud teenuse-ühendusega/väliantenniga.
Kas sa telekal mingeid sisendeid ei saa seadistada, et sisseehitatud digiboxi ei kasutataks.

Prantsusmaa omaga saab seda valida küll aga siis leiab ta küll mingeid kanaleid aga kaks on lihtsalt mustad ja valged jooned jooksevad läbi ja veel kaks on kuhu on ekraanile kirjututud NO SIGNAL..
tagasi üles
muhvn
Kreisi kasutaja
muhvn

sõnum 02.11.2009 13:02:01 vasta tsitaadiga

Kas maja süsteem üldse toimib? Ja kui toimib siis võibolla ei ole kaabel uus vaid on vana kehva varjestusega vene kaabel. Ja äkki ei ole tegu maja süsteemiga vaid näiteks Starmani/Stv otsaga mis tuleb su korterisse aga hetkel ei ole ühendust kuna see on välja lülitatud?
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 58
tagasi üles
vaido6
HV kasutaja
vaido6

sõnum 19.01.2010 20:25:00 vasta tsitaadiga

muhvn kirjutas:
Kas maja süsteem üldse toimib? Ja kui toimib siis võibolla ei ole kaabel uus vaid on vana kehva varjestusega vene kaabel. Ja äkki ei ole tegu maja süsteemiga vaid näiteks Starmani/Stv otsaga mis tuleb su korterisse aga hetkel ei ole ühendust kuna see on välja lülitatud?

Ma ise arvan et siis peaks ühendust saama kui väli antenni sebin sest arvan et see majasisene ei võtagi mingit ühendust. icon_lol.gif
tagasi üles
olafsand
HV Guru
olafsand

sõnum 19.01.2010 23:02:29 vasta tsitaadiga

Ära mingil juhul solvu, aga sa oktoobrist istud teleka ees, mis siiani pilti ei näita? icon_lol.gif
Ja ära arva, et norin või nii. Lihtsalt uudishimu icon_smile.gif
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 57
tagasi üles
vaido6
HV kasutaja
vaido6

sõnum 19.01.2010 23:52:26 vasta tsitaadiga

olafsand kirjutas:
Ära mingil juhul solvu, aga sa oktoobrist istud teleka ees, mis siiani pilti ei näita? icon_lol.gif
Ja ära arva, et norin või nii. Lihtsalt uudishimu icon_smile.gif

icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif Mitte seda ma ole alati pilti näinud aga asi selles ongi et näen ainult 3 eesti kanalit kuigi mul on sisse ehitatud tv tuuner millega peaks nägeme 6 eesti kanalit seda et jah 3 kanalit olen alati näinud icon_lol.gif icon_lol.gif
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Palun aidake Sisseehitatud digiboksiga LCD telerile
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.