Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
nemsis
HV kasutaja

|
17.01.2010 22:54:38
|
|
|
karrrrl kirjutas: |
nemsis kirjutas: |
karrrrl kirjutas: |
Tere, tellisin game.co.uk eelmine esmaspäev ( 11. jaanuari õhtul ) MW2 Hardened Editioni, ei ole meili saadetud, ei saa oma pakki trackida jms. See oli mul esimene tellimine, et kas peabki olema nii, et mingit kinnitusmeili ei tule ja kas on võimalik, et pakk potsatab mu postkasti esmaspäeval ? |
Neid maile peaks lausa kaks olema. Üks ostu oma ja siis teine kui on pakk välja saadetud. Vaata oma accaunti alt order historyt,
sealt peaks nägema mis seisus tellimus on. |
kusjuures accounti ma polegi teinud, seal saab tellida ka ilma accountita. |
No siis vaata üle oma maili spami kaust, äkki on sinna juhtunud need kirjad. Teine võimalus on vaadata oma krediitkaardi
väljavõtet, et kas raha on maha võetud või broneeritud. Muud võimalust ei oska pakkuda kahjuks.
Ise oman GAMEi kontot, mille alt saab vähemalt jälgida tellimuse staatust.
|
|
Kommentaarid: 38 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tom-D
HV veteran

|
18.01.2010 16:35:50
|
|
|
ny21k kirjutas: |
Mul ka head kogemused Gamega. 3.novembril pandi pakk teele ja see läks kaduma. 18 detsembril pandi asenduspakk teele ja siiamaani ta saabub ja saabub.
Väga vinge firma.  |
Minu teada on pakkide kadumises ikka süüdi postifirma mitte müüja. Ise olen gamest aastaid tellinud ja pole ühtegi pakki kaduma läinud, samuti ei ole ükski pakk tulnud kauem kui paar nädalat. Kohalikud postikollid röövivad sind Postiljonil peaks olema vaba voli jätta tavapakk ,mis ei mahu postkasti, postkasti äärele, kus igaüks sellel näpud taha saab ajada. Minu kandis õnneks sellist asja ei toimu, alati jäetakse kutse postkasti vastava selgitusega aga on olnud juhtumeid kus inimesed oma suuri pakke postkasti juurest üles korjavad sest need on sinna jäetud.
|
|
Kommentaarid: 173 loe/lisa |
   |
154 |
|
tagasi üles |
|
 |
ny21k
HV kasutaja
|
18.01.2010 21:53:59
|
|
|
Tom-D kirjutas: |
Mul ka head kogemused Gamega. 3.novembril pandi pakk teele ja see läks kaduma. 18 detsembril pandi asenduspakk teele ja siiamaani ta saabub ja saabub.
Väga vinge firma.  |
Minu teada on pakkide kadumises ikka süüdi postifirma mitte müüja. Ise olen gamest aastaid tellinud ja pole ühtegi pakki kaduma läinud, samuti ei ole ükski pakk tulnud kauem kui paar nädalat. Kohalikud postikollid röövivad sind Postiljonil peaks olema vaba voli jätta tavapakk ,mis ei mahu postkasti, postkasti äärele, kus igaüks sellel näpud taha saab ajada. Minu kandis õnneks sellist asja ei toimu, alati jäetakse kutse postkasti vastava selgitusega aga on olnud juhtumeid kus inimesed oma suuri pakke postkasti juurest üles korjavad sest need on sinna jäetud. |
Mulle ei tooda ühtegi pakki postkasti, ainult teadised postipakki saabumisest. Ja seda peale minu nõudmist. Kuna ennemgi neid mänge kaduma läinud.
Game on alati asenduse saatnud, kui kaduma läinud. Ainult 40 päeva on ootamist sellisel juhul.
|
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
euforia
Kreisi kasutaja

|
19.01.2010 12:29:08
|
|
|
Ilmselt on see siit ennegi läbi käinud aga "Nõudmiseni" tellimine näib siin parim lahendus olevat.
Mul omal ka poolpidune postkast maja ees ja mitte ei taha et pakid sinna potsataks.
Tellisin 2 pakki Amazon.uk'st ja üks tuli 5p teine nädalaga (saabusid eelmine nädal). Olid ilusti postkontoris olemas lubatud päeval, ole vaid mees ja mine too ära. Usun, et seeläbi on nõrgim lüli sellest logistilisest ahelast välja jäetud.
|
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
d-scorpion
HV kasutaja

|
19.01.2010 18:13:28
|
|
|
esimene kivi game.co.uk kapsaaeda, nelja mängu asemel tuli pakiga hoopis 3. Saatsin eelmine nädal kirja ka aga pole vastust tulnud,nüüd sai uus saadetud. Eks näis kuidas asi laheneb.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
386
Kreisi kasutaja

|
19.01.2010 18:24:31
|
|
|
Pole hullu. Tellisin ka 2 mängu game.co.uk -st(koos). Ja tulid jupikaupa kohale. Aga tulid. Ja mingi 12. detsember http://www.videogamesplus.ca/ tellitud kraam tuli 18.jaanuar kohale. Posti peale oli kirjutatud 20$. Ja mingit tolli ei pidanud maksma. Huvitav, kas see 20$ oli saatmise raha või kõige odavama mängu hind...
_________________ Minu klaviatuur vihkab mind... |
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
2 :: |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
beastbeats
HV Guru

|
19.01.2010 18:30:54
|
|
|
tsitaat: |
Posti peale oli kirjutatud 20$. Ja mingit tolli ei pidanud maksma. Huvitav, kas see 20$ oli saatmise raha või kõige odavama mängu hind...
|
VG+ post on 7,5 "vahtralehte" per item, aga mäletamist mööda (pole ühtegi pakki alles) see 20 ongi "standarthind" mille pakile märgivad...
_________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
M: Uus/pakendis Fjern Fjork Titanium Forked Spoon - 10€ |
|
Kommentaarid: 364 loe/lisa |
   |
280 |
|
tagasi üles |
|
 |
iir
HV Guru

|
19.01.2010 19:52:02
|
|
|
No nii. Nüüd siis tulevad pakid nädalaga nagu peab. krdi ahvidel kästi vist kõik sissetulevad pakid valimatult nurka visata ja siis uuel aastal hakati neid läbi vaatama, kust raha saada on. Seakari.
|
|
Kommentaarid: 90 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
S.I.L.L.U
HV veteran

|
19.01.2010 20:49:45
|
|
|
Play-Asia.com´ist 24 det shippitud kaabel pole ikka veel kohal....vahest ajab see post ikka hulluks
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
beastbeats
HV Guru

|
19.01.2010 21:29:39
|
|
|
S.I.L.L.U, PA "kodukal" oli enne pühi HK POST'i link, et pühade aeg on saadetiste saatmine raskendatud (loe: võtab tavapärasest kauem aega). Isegi ootan ühte pakki sealt - loodetavasti kuu lõpuks on käes
|
   |
280 |
|
tagasi üles |
|
 |
S.I.L.L.U
HV veteran

|
19.01.2010 21:56:13
|
|
|
beastbeats kirjutas: |
S.I.L.L.U, PA "kodukal" oli enne pühi HK POST'i link, et pühade aeg on saadetiste saatmine raskendatud (loe: võtab tavapärasest kauem aega). Isegi ootan ühte pakki sealt - loodetavasti kuu lõpuks on käes  |
Ega kiiret pole, lihtsalt imelik et kui ma 23´ndal tellisin ja nad 24´ndal shippisid siis peaks see asi juba liikuma vms aga eks siis ootame mõlemad edasi
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
malukas
Piiratud kasutaja

|
20.01.2010 14:10:07
|
|
|
Mina ka ootan
E: Zavvist mina enam ei soovita tellida. Täna tuli kaua oodatud pakk kohale ning maksumus olu 27£ ja läks tolli alla ning maksin kokku 200.- veel peale (tollimaks + eesti postile maks). igatahes hoiatus nendele kes tellivad sealt.
_________________ Müün konsoole, tarvikuid, mänge! Küsi hinda!
M: Playstation 3 Slim 160GB (UUS) + GT5 P - 275€ |
|
Kommentaarid: 124 loe/lisa |
   |
1 :: |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
kamps28
HV vaatleja
|
20.01.2010 15:36:44
|
|
|
Olukord järgmine. Game.co.uk mängupakk täna kohal, aga DVD mõranenud kahest kohast ja Xbox seda lugema ei hakanud. Kas kellelgi on kogemusi või konkreetseid nõuandeid, kuidas kõige otstarbekamalt edasi toimida? Kas on tarvis katkine andmekandja tagasi saata või on võimalus, et reageeritakse ka meilile v vormikaebusele? Esimest korda selline jama.
_________________ elades ekraanil |
|
tagasi üles |
|
 |
beastbeats
HV Guru

|
20.01.2010 15:45:29
|
|
|
Zavvist mina enam ei soovita tellida. Täna tuli kaua oodatud pakk kohale ning maksumus olu 27£ ja läks tolli alla ning maksin kokku 200.- veel peale (tollimaks + eesti postile maks). igatahes hoiatus nendele kes tellivad sealt.
|
Zavvi arvetel ju märgitud UK
|
   |
280 |
|
tagasi üles |
|
 |
malukas
Piiratud kasutaja

|
20.01.2010 15:47:02
|
|
|
beastbeats kirjutas: |
Zavvist mina enam ei soovita tellida. Täna tuli kaua oodatud pakk kohale ning maksumus olu 27£ ja läks tolli alla ning maksin kokku 200.- veel peale (tollimaks + eesti postile maks). igatahes hoiatus nendele kes tellivad sealt.
|
Zavvi arvetel ju märgitud UK  |
Aadress kus kohst mäng tuli:
PO Box 538
Guernsey
GY1 3PE
|
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
Godhand
Kreisi kasutaja

|
20.01.2010 16:43:13
|
|
|
Siis tuleb tõesti zavviga ettevaatlik olla. Guernsey on küll miskine Inglise asumaa-saar-kolgas, kuid ei ole Euroopa Liidu osa. Seega jah, toll tuleb sealt peale. Ise tellisin ka paar päeva tagasi zavvist mänge, eks näis, kuidas nendega läheb.
|
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
76 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ramones
HV veteran

|
20.01.2010 18:01:58
|
|
|
Sain eile TheHut tellimuse kätte. Õnneks ei pidanud KM-i maksma nagu siin hoiatati. Paki peal oli kleebis kus peal kirjas midagi, et ei kuulu EL tollimääruste [mingid numbrid] alla. Kohale tuli 7 päevaga.
|
|
Kommentaarid: 76 loe/lisa |
   |
75 |
|
tagasi üles |
|
 |
beastbeats
HV Guru

|
20.01.2010 19:34:39
|
|
|
Paki peal oli kleebis kus peal kirjas midagi, et ei kuulu EL tollimääruste [mingid numbrid] alla
|
Jutt käib siis sellest:
http://eur-lex.europa.eu/LexUriServ/LexUriServ.do?uri=CELEX:31977L0388:ET:HTML
+ vaatasin nüüd kodus viimased Zavvi pakid üle ja pakil on tagastamisaadressiks märgitud Guernsey oma; samas sees oleval arvel UK aadress...
Ühesõnaga see 22 euro piir kehtib ka sealt tellides
|
   |
280 |
|
tagasi üles |
|
 |
Unch11
HV vaatleja
|
20.01.2010 22:14:18
|
|
|
Esmaspäeval tellisin 2 mängu zavvist koos - hind iga mängu eest £10 ... Kas tuleb maksta tollimaksu ka? Tahaksin veel tellida 5 mängu siit. Kui tellin iga mängu eraldi (nt 5 korda üks mäng = üks order ühe päeva jooksul) - kas mulle tuleb maksta tollimaksu? Kuidas te arvate?
|
|
tagasi üles |
|
 |
malukas
Piiratud kasutaja

|
20.01.2010 22:16:23
|
|
|
Kui tellid eraldi ja mängu hind alla 18£ on siis ei tohiks probleeme tekkida. Kui nad sulle need mängud koos saatsid (ühe pakina) siis võib juhtuda küll, et tuleb väike maks juurde.
|
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
ny21k
HV kasutaja
|
20.01.2010 22:38:58
|
|
|
kamps28 kirjutas: |
Olukord järgmine. Game.co.uk mängupakk täna kohal, aga DVD mõranenud kahest kohast ja Xbox seda lugema ei hakanud. Kas kellelgi on kogemusi või konkreetseid nõuandeid, kuidas kõige otstarbekamalt edasi toimida? Kas on tarvis katkine andmekandja tagasi saata või on võimalus, et reageeritakse ka meilile v vormikaebusele? Esimest korda selline jama. |
Uusi (tutikad kiles) saab tagasi saata, kuid kasutatud (kileta) jätad endale mälestuseks. Viimased on ilma garantiita ja game ei vastuta nende kahjustuste eest, mis võib tekitada saatmine.
|
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
beastbeats
HV Guru

|
20.01.2010 22:47:57
|
|
|
Unch11, Zavvi saadab kõik mängud eraldi, isegi kui tellid mitu korraga/ühe tellimusega - seega kui toote väärtus jääb alla 22 euro, siis midagi lisaks maksma ei pea (99 pennist postikulu nad ka pakil ja arvel ei näita)...
|
   |
280 |
|
tagasi üles |
|
 |
kamps28
HV vaatleja
|
20.01.2010 23:10:06
|
|
|
kamps28 kirjutas: |
Olukord järgmine. Game.co.uk mängupakk täna kohal, aga DVD mõranenud kahest kohast ja Xbox seda lugema ei hakanud. Kas kellelgi on kogemusi või konkreetseid nõuandeid, kuidas kõige otstarbekamalt edasi toimida? Kas on tarvis katkine andmekandja tagasi saata või on võimalus, et reageeritakse ka meilile v vormikaebusele? Esimest korda selline jama. |
Uusi (tutikad kiles) saab tagasi saata, kuid kasutatud (kileta) jätad endale mälestuseks. Viimased on ilma garantiita ja game ei vastuta nende kahjustuste eest, mis võib tekitada saatmine. |
Tänud vastamast. Teen kettast siis teetassi jaoks aluse või riputan lindudele nokkimiseks:) Oli kuramus jah kasutet ja seeläbi õnneks ka mitte kõige kallim.
_________________ elades ekraanil |
|
tagasi üles |
|
 |
d-scorpion
HV kasutaja

|
21.01.2010 10:35:58
|
|
|
vau, täna checkisin maili ja juba uus RE5 pandi postiga teele
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
21.01.2010 19:17:07
|
|
|
Kui teen amazonist või game co uk netipoest tellimuse (preorder mängule, mis pole veel väljas) ja hiljem tühistan tellimuse, kas siis läheb krediitkaardilt papp maha või ei lähe?
Tuli selline geniaalne idee, et Battlefield Bad Company 2 beta keyd saada, teha mängu eeltellimus kusagilt ja juhul kui mängu beta osutub pettumuseks, katkestan tellimuse. On selline asi tehtav?
|
|
Kommentaarid: 341 loe/lisa |
   |
272 |
|
tagasi üles |
|