Ise olen hakand ka aktiivsemalt. Aga see krdima Honi chati ei tööta üldse. Kunagi sinna connetida ei sa. Ja channelitesse ka minna ei sa. Proovige liituda ikka "eesti" channelisse.
Praegu on siis HON's Open registration. Peale jõule pannakse see kinni uuesti. Nii, et hops hops mängima kes tahab
Edit
lisan lingi ka kus seda teha saab
mäng läheb järjest paremaks, kohe kohe ostan ära ka _________________ "Olukord on sitt, aga see on meie tuleviku väetis." - Lennart Meri
"Edu on kehv õpetaja. See ahvatleb tarku inimesi mõtlema, et nad ei saagi kaotada" - B. Gates
Päris suur patch tuli välja. Ei ole jõudnud veel mängida sellega aga tundub põnev. (Pidi balance patch olema). Muutsid natuke slitherit ka, üht mu lemmikut
Keegi mängib ka üldse we? Ma pelan päevas oma 4-5 tundi. Elutsen koguaeg "eesti" channel, aga keegi teine ei taha sinna tulla. Muidu igaüks võiks öelda kus channelil te pesitsete. Vahel tahaks eestlastega ka mängu teha.
Viimasel ajal on meeldima hakanud suport herod. Just oli jumala hea mäng. Mängisin nyphoraga, suht lõpu poole. Olime siis hellborni baasis just saime nende keskimise toweri sealt maha ja ise telesin tagasi baasi ja siis vaatsain, et polly saab peksa kohe. Hakkasin siis seda 4 sec teled tegema, et ta enda juurde teleda ja ta pääsesj ulmalt napilt mingi 30~40 hp oli järgi. Tüüp seisis päris tükk aega meie baasis ja arvas, et ta surma sai. Päris kaua pidin teda veenma enne kui talle kohale jõudis, et ta tegelikult elus Ainult kuradi kahju on, et ma sellest vestlusest screeni ei saanud, see oli jumala naljakas
Edit: Sain selle matsi korduse, kahjuks ei tee screen capture mängust pilti aga vahet pole. Kurat, vaatasin seda matsi aegluubis (osasi kaklusi) pidin end pooleks hirnuma peaaegu. Täiesti lõpp kui koomiline hon aegluubis on
Ma hakkasin Soul Reaperiga mängima Suht imba asi on, pidevalt 10/1, 7/1 ja taolised skoorid, dno kuidas. Ulti on imba, see passive DoT on ka mõnus, saab magmuse ümber ringi karata kui ta nähtamatu on, sureb maha lihtsalt
Mängin peamiselt Forsaken Archeriga. Mõnus hero, kille saab korralikult ja raha tiksub ka mõnusalt sisse. Päris chill on passida kuskil kaugel ja tulistada. Enamus vaenalsi saab maha, stun vastasele + ultimate ja maas nad ongi
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.