praegune kellaaeg 27.06.2025 16:43:22
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
nordere
HV kasutaja

|
17.01.2010 18:27:49
WiFi vastuvõtu parandamine? |
|
|
Tere, üks n00b küsimus.
Mul on läpakas, oma wifi kaardiga. Kuna elan kesklinnas, siis mu kodu ümber on tasuta wifi-levialasid hulgem (kohvikud jm). Kas on müügil mingit antenni, mis püüaks neid signaale võimsamini kui mu läpaka wifi kaart? (praeguselt 1lt pulgalt tõuseks nt 4le signaalivõimsus).
|
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
2 :: |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Q.
HV kasutaja

|
17.01.2010 18:52:11
|
|
|
Kuna pole sinu wifi kaart teada, siis ei tea ju sulle võimsamat soovitada, kuid siiski mõned leidsin.
Näiteks selline, kuigi pole just kõige parem. Kuna sa elad kesklinnas, siis võiks olla 802.11n kaart, saaks vajadusel kõrgema sageduse peal jooksma panna. Muidugi eeldades, et nende kohvikute jms ruuterid on n seeria.
http://www.arvutikeskus.ee/index.php?pid=0&id=53&menyy_id=53&action=look&lookid=64141
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
LongHorn
HV kasutaja

|
18.01.2010 01:44:07
|
|
|
Vana (kala)konserv võtta, puurida väike auk sisse, et mahuks mingi usb wifi pulga usb pistik läbi ja siis usb pikendusega ühendad ära. Edasi suunad vajaliku kohviku poole. Ise olen katsetanud sellist lahendust kodukandis ja toimib ilusti. Pole just kõige efektiivsem (sest kui vaeva näha, saaks veelgi kaugemalt kätte), kuid signaali ta parandab ja selle leiutamine ei võta kaua aega.
Samas, kui tahad kvaliteetsemat asja leiutada, siis soovitan uurida siit neid pilte.
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
wifi.ee
Kreisi kasutaja
|
18.01.2010 09:38:11
WiFi vastuvõtu parandamine |
|
|
Hangi Q. poolt soovitatud A LINK WiFi adapter+ antenn (see komplekt toimib Linux ja WIN 7. samuti .)
Kui sa WiFi kasutajana käitud rahulikult nagu kohvikukülastaja, siis pole probleemi ->sind ei märgata.
Kui ripud võrgus väljaspool cafe lahtiolekut või asud rämedalt sikutama, siis on oma viga.
_________________ WiFi/WiMax.ee traadita Interneti levialad
WiFi oskusteave: http://wiki.wifi.ee/index.php/Esileht
Roosikrantsi 9. Tallinn EMail: veljo(at)wifi.ee |
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|