praegune kellaaeg 26.06.2025 20:06:50
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
maehoo
HV vaatleja
|
16.01.2010 13:51:50
anomaaliad arvuti laadimisega |
|
|
Mul on veidrad probleemid seoses aku laadimisega - nimelt lülitub arvuti välja ca 1-2 minutit peale laadija ühendamist, vaatamata sellele, kas alles käivitan arvutit või töötan juba aku toitel. St. akut saan laadida vaid siis, kui arvuti ei tööta.
Lihtne oleks, kui arvuti peale seda enam ei käivitukski aga paraku saab selle kohe nupust sisse lülitada ja töötab taas paar minutit, kui laadija taga. Kui laadija ära võtta, töötab aku toitelt normaalselt kuni aku tühjenemiseni.
Mõistan, et üsna lootusetu probleemikirjeldus aga ehk keegi oskab nõu-jõuga distantsilt abiks olla, enne kui töökotta tõttan?
Minu laptopi ainus viis identifitseerimiseks on Series:1200 põhja all, võib olla ML.
|
|
tagasi üles |
|
 |
reints
HV Guru

|
16.01.2010 14:06:34
|
|
|
Kahtlustan laadija lühist
_________________ Töö tegi ahvist inimese
Äkki teeb sinust ka  |
|
tagasi üles |
|
 |
maehoo
HV vaatleja
|
16.01.2010 20:14:14
|
|
|
Kõlab tõenäoliselt aga sel juhul peaks lühisekohaks olema arvutis sees, kuna olen proovinud kaht erinevat laadijat. Muuseas, osadel kordadel kustub lihtsalt monitor ja arvuti jääb ise käima. Siis ka ainus võimalus jõumeetodil restart teha. On olnud ka juhuseid, kus arvuti lihtsalt hangub. Siiski, 8 korral 10-st lülitub välja
|
|
tagasi üles |
|
 |
reints
HV Guru

|
18.01.2010 17:11:14
|
|
|
Vaata voolu seaded üle.
_________________ Töö tegi ahvist inimese
Äkki teeb sinust ka  |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|