|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
Timberg
ööKARU

|
15.01.2010 19:30:04
|
|
|
| LightsabeR sa üpris spets fps mängija, räägi, mida sinu silmis on bc2'st oodata ja milles peamised erinevaused seisnevad codiga. Ise olen rohkem utd mänginud minevikus ja cod4 sai ka veidi, bf seeriast ainult bfhd toksinud.
|
|
| Kommentaarid: 341 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
272 |
|
| tagasi üles |
|
 |
-RaiTz-
Kreisi kasutaja

|
15.01.2010 19:47:18
|
|
|
| -RaiTz- kirjutas: |
Vastu pole midagi mõtet ajama hakata kuna tuleks mõttetu vaidlus Ma nüüd MW2 mängima  |
| LightsabeR kirjutas: |
Käid oma argumendid välja ja siis ütled, et palun ärge mulle vastu vaielge, kuna vaidlus on mõttetu. Tubli!  |
Just see mis sa tegid oli see mida silmas pidasin. 90% oli BS
|
|
| Kommentaarid: 35 loe/lisa |
   |
1 :: |
29 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Misfits
Kreisi kasutaja

|
15.01.2010 20:39:39
|
|
|
MW2hes on vähemalt sniper sniper. Saab ennast heina sisse nii ära peita ,et vaenlane komistab sulle otsa.
COD4jas sellist võimalust ei olnud. Kõik olid ühtemoodi hallid.
ja see tactical knife on ikka ülikõva kuigi ma ei saa ikka aru kuidas ta seal nuke tegemise videos http://www.youtube.com/watch?v=JqGhgSjHoNs
nii vabalt ringi jookseb
Kui sa ikka oled juba pool vastastiimist mitu korda ära killinud siis hakkavad juba kõik sind taga otsima.
Ise sain mingi 10 kõige rohkem.
|
|
| Kommentaarid: 193 loe/lisa |
   |
175 |
|
| tagasi üles |
|
 |
villu70
HV Guru

|
15.01.2010 20:43:51
|
|
|
Kas ainult mulle tundub ,et claymore on suht lihtsalt läbi jookstav-ülehüpatav. Pole sellst vidinast erilist tolku ei rünnates ega kaitses. Mängin põhiliselt lippude tassimist.
Cod4-as juba naljalt clayst üle ei hüpanud ja oli ikka paras nuhtlus kui vastas team oli neid hulgim laotanud.
Kuskohast saab teada kes host on? Oli küll siin teemas juttu aga ei viitsi otsida.... sorry
|
|
| Kommentaarid: 142 loe/lisa |
   |
3 :: |
122 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Heineken
HV Guru
|
15.01.2010 20:45:06
|
|
|
| Vaatad kellel kõige rohkem rohelisi pulki on .
|
|
| Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
23 |
|
| tagasi üles |
|
 |
villu70
HV Guru

|
15.01.2010 20:48:42
|
|
|
Ok.
Üksikmängu juurde tagasi tulles, kuhu jäi KORRALIK snaipri missioon. Oi kuidas sai nauditud cod4 snaiperdamist, tuulega jändamist.
|
|
| Kommentaarid: 142 loe/lisa |
   |
3 :: |
122 |
|
| tagasi üles |
|
 |
omgwtf
HV Guru

|
15.01.2010 22:53:23
|
|
|
Seda rohelist pole mõtet küll jälgida kellel rohkem.. Ise mängin siis enamus mängud kõigil pulgad põhjas
Lahkudes avastan tihti,et ohoo,olin ise host.. Pmst mänge kus kellelgi pulki vähem on 1:20
|
|
| Kommentaarid: 155 loe/lisa |
   |
137 |
|
| tagasi üles |
|
 |
xxlmaster
HV Guru

|
15.01.2010 22:55:57
|
|
|
omgwtf, Pulga häkk on peal sul ikka v
Ilma selleta ongi kõigil kaikad püsti
|
|
| Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
77 |
|
| tagasi üles |
|
 |
omgwtf
HV Guru

|
15.01.2010 22:58:20
|
|
|
Ei ole häkki peal Ma suht lihtne poiss,rebin õlli ja vaatan jämedaid pulki
|
|
   |
137 |
|
| tagasi üles |
|
 |
xxlmaster
HV Guru

|
15.01.2010 23:10:19
|
|
|
| omgwtf kirjutas: |
Ei ole häkki peal Ma suht lihtne poiss,rebin õlli ja vaatan jämedaid pulki  |
No vott siis ongi kõik ilus ja roheline, pane häkk peale ja naudi
Koduse netiga olin suht hea host kui sai paar korda mängitud. Homme võiks proovida jälle kellel huvi millegi sellisega
|
|
   |
77 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Ollaz
HV veteran

|
16.01.2010 00:35:20
|
|
|
| Ja sul on tuhandeid FPS mänguritest tuttavaid? Mitte, et ma sinu sõnas kahtlen, kuid äkki räägid lähemalt, kuidas sa neid tuhandeid FPS mängureid tead ja kuidas nemad sind teavad? |
Said küll irooniast aru.
| Mind huvitab, sest väide, et kõik mängivad on vale. |
Ma sain alles nüüd aru, mida sa mõtlesid.
Täna oli väga osav IWnet.. torrent tiris/uploadis ning endiselt valis mind hostiks. See pole naljakas enam, kuidagi keelata ei saa seda? (portide kinnikeeramine ei ole võimalus, lag tekib)
|
|
   |
57 |
|
| tagasi üles |
|
 |
apelsin16
HV veteran

|
16.01.2010 00:36:53
|
|
|
mis praegu viimane versioon on? .175?
steam nahutas täna piraate
|
|
| Kommentaarid: 63 loe/lisa |
   |
57 |
|
| tagasi üles |
|
 |
omgwtf
HV Guru

|
16.01.2010 01:18:37
|
|
|
Mõistlik tegevus Steami poolt
|
|
   |
137 |
|
| tagasi üles |
|
 |
invension
Kreisi kasutaja

|
16.01.2010 02:27:37
|
|
|
pool tundi oli jama ja läheb vanat viisi edasi....great job
_________________ Liitu vabalt siit: Coinbase / Binance |
|
| Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
9 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Thetommi
HV kasutaja

|
16.01.2010 03:30:01
|
|
|
Kust ja mis hinnaga seda mängu osta saaks?
_________________ Enne mõtle, siis ütle. |
|
| Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
38 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Timo1337
Kreisi kasutaja

|
16.01.2010 04:11:51
|
|
|
| Mängisin 8h järjest , täiesti nullist alustasin. pooled mängud olin host, whine polnud ( 1mb net 1up 1dl)
|
|
| Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
46 |
|
| tagasi üles |
|
 |
xxlmaster
HV Guru

|
16.01.2010 10:51:52
|
|
|
Krdi läppar ei vea mängu välja 800x600 resol saan mingi 25-30 fpsi
Spoiler 
Võiks ju vähe rohkem olla
|
|
   |
77 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Lovvi
HV veteran

|
16.01.2010 10:56:28
|
|
|
| apelsin16 kirjutas: |
steam nahutas täna piraate  |
Selgitad äkki kuidas või on link anda?
|
|
| Kommentaarid: 61 loe/lisa |
   |
58 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jules
HV veteran

|
16.01.2010 11:11:02
|
|
|
| Ollaz kirjutas: |
Täna oli väga osav IWnet.. torrent tiris/uploadis ning endiselt valis mind hostiks. See pole naljakas enam, kuidagi keelata ei saa seda? (portide kinnikeeramine ei ole võimalus, lag tekib) |
äkki teil kõigil oli taustal torrentz lahti ja sa olidki parim.
|
|
| Kommentaarid: 86 loe/lisa |
   |
73 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
16.01.2010 11:35:54
|
|
|
helga
xxlmaster "tweakides" saab enamus efektid mängust eemaldada, võiksid ka videokaardi control panelit näppida, teha uue windowsi kasutaja, kellel on võimalikult puhas taustal jooksvate programmide list, arvuti ketta ära defragida, ja registri puhastada - saaksid fps juurde.
|
|
| Kommentaarid: 341 loe/lisa |
   |
272 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Killzone88
Kreisi kasutaja

|
16.01.2010 13:49:18
|
|
|
| helga kirjutas: |
Täna oli väga osav IWnet.. torrent tiris/uploadis ning endiselt valis mind hostiks. See pole naljakas enam, kuidagi keelata ei saa seda? (portide kinnikeeramine ei ole võimalus, lag tekib) |
äkki teil kõigil oli taustal torrentz lahti ja sa olidki parim. |
On jah nii olnud
|
|
| Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
apelsin16
HV veteran

|
16.01.2010 13:50:55
|
|
|
| Lovvi kirjutas: |
Selgitad äkki kuidas või on link anda? |
mis seal selgitada, nagu ma kuulsin, pani steam eile 172 versiooni kinni ja kui piraadid kolisid 174 versioonile siis pandi see umbes 20minutiga kinni.
|
|
   |
57 |
|
| tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
16.01.2010 14:02:37
|
|
|
LightsabeR, sa võid alati ju unistallida ja seda teemat ignoreerida, kui ei meeldi siis keegi ei käse sul seda mängida.  |
Kas sul on selektiivse lugemise sündroom või? See rida jäi kahe silma vahele? "CoD4'jast sai lihtsalt kõrini ja MW2 on selline ajaviite mäng, seni kuni BF: BC2 ja uus MoH välja tulevad."
| Timberg kirjutas: |
| LightsabeR sa üpris spets fps mängija, räägi, mida sinu silmis on bc2'st oodata ja milles peamised erinevaused seisnevad codiga. Ise olen rohkem utd mänginud minevikus ja cod4 sai ka veidi, bf seeriast ainult bfhd toksinud. |
Ma ei tea kas ma just spets olen, aga suurim pluss BC2 juures on minu jaoks see, et on olemas dedicated serverid. Niipalju, kui ma gameplay videoid olen vaadanud, tundub mäng ise suht hea. Lisaks sellele on pikemat aega kestnud PS3 open beta ning tulemas ka PC beta. Minu jaoks näitab see seda, et mängu tootjad on oma mängus kindlad, ning ei karda isegi beta staadiumis mängu avalikult näidata ja proovida lasta. See omakorda tähendab, et ei pea n.ö siga kotis ostma, nagu tänapäeval paljude mängude puhul on reegliks kujunenud (kui just illegaalselt mängu ei "proovi").
Just see mis sa tegid oli see mida silmas pidasin. 90% oli BS  |
Aga ole hea ja lükka mu väited ümber. See, et sa ütled, et 90% oli BS, tõestab vaid fakti, et sa ei suuda midagi vastu öelda.
Sa kurdad, et ei leidnud CoD4'jas häid servereid. See on täiesti oma viga. Sinusuguste mängijate jaoks, kes on nii rumalad (vabandust väljendi eest), et ei saa serverite leidmisega hakkama, ongi IWnet hea, ning ma ei imesta, et sa sellega rahul oled.
| villu70 kirjutas: |
| Kas ainult mulle tundub ,et claymore on suht lihtsalt läbi jookstav-ülehüpatav. |
Lightweight perkiga on ta jah läbijoostav.
Kuid ka ilma Lightweight'ita õnnestub mul päris paljudest claymore'dest kõrvale põigata, enamasti seetõttu, et vastasmängijad paigutavad neid rumalalt. Kui sa näiteks jooksed nurga tagant välja claymore'i detection ala keskel, mitte ääre peal, siis on võimalik sellest lihtsalt üle sprintida. Eks tänu sellele, et ma Marathon perki kasutan ja pea koguaeg sprint nuppu all hoian, ongi tekitanud olukorra, et ma tihti neid claymore'sid vältida suudan.
| omgwtf kirjutas: |
Ei ole häkki peal Ma suht lihtne poiss,rebin õlli ja vaatan jämedaid pulki  |
See polegi mingi häkk, vaid lihtne conf faili muutmine. Algsete settingutega on see pingi näitamine on täiesti mõttetu. Iga bar tähendab 100 ping. Kui sul on 4 bari, siis on su ping 0-100. Kui on 3, siis on 100-200. 2 bari tähendab 200-300 ja 1 bar üle 300'ja. Juba 3'me bariga mängimine on suhteliselt mõttetu, kuna üle 100 ping on FPS mängudes paras piin.
config_mp failis (C:\Program Files\Steam\steamapps\common\call of duty modern warfare 2\players) tuleb muuta cg_ScoresPing_Interval "20" (algselt on "100") ja cg_ScoresPing_MaxBars "10" (algselt on "4"). Faili saad avada notepad'iga. Seejärel tähistab iga bar 20 pingi. Ehk siis 10 bari näitab, et ping on 0-20, 9 bari 20-40, 8 bari 40-60 jne.
viimati muutis LightsabeR 16.01.2010 14:07:47, muudetud 3 korda |
|
| Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
14 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Mutiq
HV kasutaja
|
16.01.2010 14:02:39
|
|
|
mis seal selgitada, nagu ma kuulsin, pani steam eile 172 versiooni kinni ja kui piraadid kolisid 174 versioonile siis pandi see umbes 20minutiga kinni.  |
ja siis kolisid piraadid 175 ja lasevad lõbusalt edasi
|
|
| Kommentaarid: 61 loe/lisa |
   |
57 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Killzone88
Kreisi kasutaja

|
16.01.2010 14:19:47
|
|
|
| Mutiq kirjutas: |
mis seal selgitada, nagu ma kuulsin, pani steam eile 172 versiooni kinni ja kui piraadid kolisid 174 versioonile siis pandi see umbes 20minutiga kinni.  |
ja siis kolisid piraadid 175 ja lasevad lõbusalt edasi |
175 ei tööta õieti!
|
|
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Timofo
HV vaatleja
|
16.01.2010 15:39:59
|
|
|
| Killzone88 kirjutas: |
| Mutiq kirjutas: |
ja siis kolisid piraadid 175 ja lasevad lõbusalt edasi |
175 ei tööta õieti!  |
Ei saa kurta.
|
|
   |
14 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Kethmar
Kreisi kasutaja

|
16.01.2010 16:46:40
|
|
|
Crackitud vendadel jah elu raskeks tehtud...
Endale tundub, et 175 puhul on see matchmaking VEELGI aegalsem.
_________________ Kodulehekülg: http://kethmar.ee/university
Vajad veebilahendust või graafilist abi? Küsi pakkumist. HV Rahvale alati odavamalt. |
|
| Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
24 |
|
| tagasi üles |
|
 |
RedFusion
HV kasutaja

|
16.01.2010 17:07:50
|
|
|
Piraate ajavad küll taga, aga IMO võiks siiski rohkem häkkerite VAC-bannimisele keskenduda, kui võimalik. Viimaseid on minumeelest kõvasti juurde tulnud. Piraadid vähemalt ei riku mängu ära, nagu need kuradi idikad, kes häkivad. Neid pole küll väga palju, aga kardan, et asjad võivad muutuda, kui midagi ette ei võeta...
Üks asi mis mulle FPS (ja ka teiste) mängude puhul ei meeldi, on see, et kui pole veidi aega üldse mänginud, siis uuesti mängima hakates tundub kõik väga harjumatu, nagu mängiks esimest korda. Pole see nädal mänginud ja eile sai esimest korda nädala jooksul pelatud ning ei suutnud üldse keskenduda mängus
|
|
| Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
7 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tonsor
Kreisi kasutaja

|
16.01.2010 17:14:23
|
|
|
| RedFusion kirjutas: |
| Piraate ajavad küll taga, aga IMO võiks siiski rohkem häkkerite VAC-bannimisele keskenduda, kui võimalik. Viimaseid on minumeelest kõvasti juurde tulnud. Piraadid vähemalt ei riku mängu ära, nagu need kuradi idikad, kes häkivad. Neid pole küll väga palju, aga kardan, et asjad võivad muutuda, kui midagi ette ei võeta... |
Sul ei tule targa mängimine eriti välja, miks peaksid originaalmängu omajad rohkem koodima kui piraadid? Olen rohkem kui kindel, et väga suur protsent koodijatest on piraadid.
|
|
| Kommentaarid: 36 loe/lisa |
   |
32 |
|
| tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
16.01.2010 17:24:24
|
|
|
| Piraate ajavad küll taga, aga IMO võiks siiski rohkem häkkerite VAC-bannimisele keskenduda, kui võimalik. Viimaseid on minumeelest kõvasti juurde tulnud. Piraadid vähemalt ei riku mängu ära, nagu need kuradi idikad, kes häkivad. Neid pole küll väga palju, aga kardan, et asjad võivad muutuda, kui midagi ette ei võeta... |
Piraadid teevad IW'le otseselt kahjumit, häkkerid vaid kaudselt (peletades ausaid mängureid eemale). Järelikult on kasulikum keskenduda piraatidega võitlemisele. Kõik on raha taga kinni, tegemist on ju ikkagi äriga.
Üks asi mis mulle FPS (ja ka teiste) mängude puhul ei meeldi, on see, et kui pole veidi aega üldse mänginud, siis uuesti mängima hakates tundub kõik väga harjumatu, nagu mängiks esimest korda. Pole see nädal mänginud ja eile sai esimest korda nädala jooksul pelatud ning ei suutnud üldse keskenduda mängus  |
Endal on küll palju pikemat pausi vaja, vähemalt kuu või kaks, et mäng harjumatu tunduks.
Palju rohkem mõjutab see, kui mängida mõnda teist FPS'i näiteks nädal aega ja siis üritada jälle vana mängu juurde tagasi minna.
| Tonsor kirjutas: |
Sul ei tule targa mängimine eriti välja, miks peaksid originaalmängu omajad rohkem koodima kui piraadid? Olen rohkem kui kindel, et väga suur protsent koodijatest on piraadid. |
Mida sa ajad? Ta ju ei väitnud, et originaal mängu omajad rohkem häkivad.
Ja su arvamus, et väga suur protsent koodijatest on piraadid on väga mööda. Originaal mängu omanikke (kes online mängivad) on kordades rohkem, kui piraate. See tähendab omakorda, et isegi kui piraadid kipuvad rohkem häkkima (mis on arvatavasti tõsi, kuna neil pole vaja karta Steam konto kaotamist), on suurem osa häkkereid originaal mängu omanikud, kuna neid on lihtsalt nii palju rohkem.
|
|
   |
14 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Cracker
Kreisi kasutaja
|
16.01.2010 17:53:30
|
|
|
| tsitaat: |
Üks asi mis mulle FPS (ja ka teiste) mängude puhul ei meeldi, on see, et kui pole veidi aega üldse mänginud, siis uuesti mängima hakates tundub kõik väga harjumatu, nagu mängiks esimest korda. Pole see nädal mänginud ja eile sai esimest korda nädala jooksul pelatud ning ei suutnud üldse keskenduda mängus icon_confused.gif
|
Mul oli just vastupidi Nädala aega ei mänginud ja kui mängima läksin tuli kohe esimese mänguga kohe alguses AC Peale AC sain paar korda surma ja skoor jäi suht norm :=)
|
|
| Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
9 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Killzone88
Kreisi kasutaja

|
16.01.2010 18:05:24
|
|
|
Piraate ajavad küll taga, aga IMO võiks siiski rohkem häkkerite VAC-bannimisele keskenduda, kui võimalik. Viimaseid on minumeelest kõvasti juurde tulnud. Piraadid vähemalt ei riku mängu ära, nagu need kuradi idikad, kes häkivad. Neid pole küll väga palju, aga kardan, et asjad võivad muutuda, kui midagi ette ei võeta...
Üks asi mis mulle FPS (ja ka teiste) mängude puhul ei meeldi, on see, et kui pole veidi aega üldse mänginud, siis uuesti mängima hakates tundub kõik väga harjumatu, nagu mängiks esimest korda. Pole see nädal mänginud ja eile sai esimest korda nädala jooksul pelatud ning ei suutnud üldse keskenduda mängus  |
Kuule ära nuta siin paljud on banni saanud ,lugesin just callofdutyhacks.com foorumis...
|
|
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
apelsin16
HV veteran

|
16.01.2010 18:12:23
|
|
|
| Killzone88 kirjutas: |
Kuule ära nuta siin paljud on banni saanud ,lugesin just callofdutyhacks.com foorumis...  |
paras kui bänni saavad.
|
|
   |
57 |
|
| tagasi üles |
|
 |
-RaiTz-
Kreisi kasutaja

|
16.01.2010 19:28:31
|
|
|
Just see mis sa tegid oli see mida silmas pidasin. 90% oli BS  |
Aga ole hea ja lükka mu väited ümber. See, et sa ütled, et 90% oli BS, tõestab vaid fakti, et sa ei suuda midagi vastu öelda.
|
Mida ma siin ümber lükkama pean hakkama? Ainuke asi millest sina räägid on dedicated serverid ja selle eelised. Kuna sina preeretad ühes serveris koguaeg ja ei ta mis teistes toimub, siis
pole mõtet sinuga edasi arutada asja, kuna ajad nagunii oma paska edasi.
|
|
| Kommentaarid: 35 loe/lisa |
   |
29 |
|
| tagasi üles |
|
 |
heretic666
HV Guru

|
16.01.2010 19:40:37
|
|
|
| tsitaat: |
Sul ei tule targa mängimine eriti välja, miks peaksid originaalmängu omajad rohkem koodima kui piraadid? Olen rohkem kui kindel, et väga suur protsent koodijatest on piraadid.
|
Puhtalt eelarvamus.
|
|
| Kommentaarid: 73 loe/lisa |
   |
70 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Ollaz
HV veteran

|
16.01.2010 20:28:08
|
|
|
Peale 175 patchi olen saanud kõvasti kiiremini mängima kui enne.. asjad arenevad
|
|
   |
57 |
|
| tagasi üles |
|
 |
XT
HV kasutaja

|
16.01.2010 20:37:10
|
|
|
Peale 175 patchi olen saanud kõvasti kiiremini mängima kui enne.. asjad arenevad  |
mulle ka tundub et kuidagi kiiremini käib see match making, samas vahest tuleb ikkagi mingi 5 connection losti järjest, võta näpust
|
|
| Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
42 |
|
| tagasi üles |
|
 |
RedFusion
HV kasutaja

|
16.01.2010 23:12:47
|
|
|
Peale 175 patchi olen saanud kõvasti kiiremini mängima kui enne.. asjad arenevad  |
Kui tegu originaalmänguga, siis peaks Steam avanemisel automaatselt kohe selle patchi peale laskma mängule? Ega midagi manuaalselt ise tegema ei pea, et seda uuendust mängule saada?
|
|
| Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
7 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Aavo
HV kasutaja

|
17.01.2010 00:39:59
|
|
|
Kui tegu originaalmänguga, siis peaks Steam avanemisel automaatselt kohe selle patchi peale laskma mängule? Ega midagi manuaalselt ise tegema ei pea, et seda uuendust mängule saada? |
Kui originaalmäng siis jah.
Võid muidu kontrollida Steamist, kas ta lisab uuendused automaatselt peale.
1. Ava Steam, paremklikk mängule ja Properties.
2. Updates tulba alt kontrolli, kas seal seisab:"Always keep this game up to date". Kui jah, siis pole ise midagi vaja teha, Steam laeb kõik uuendused alla automaatselt.
|
|
| Kommentaarid: 30 loe/lisa |
   |
29 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Ollaz
HV veteran

|
17.01.2010 01:28:43
|
|
|
| RedFusion, vahepeal steam ei pane uuendust tähele, siis paremklõps, properties, local files ja verify integrity of game cache ning siis peaks nagu ära tegema. Versiooninumbrit näed mängust (all paremas nurgas). Praegune versioon on 1.0.175.
|
|
   |
57 |
|
| tagasi üles |
|
 |
xxlmaster
HV Guru

|
17.01.2010 01:31:47
|
|
|
| Vähe OT siia teemasse aga keegi mingit läpakat ei oska soovitada mis MW2 viled põhjas ära mängiks ja saaks ka hakkama tuleva BC2ga
|
|
   |
77 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Ollaz
HV veteran

|
17.01.2010 01:42:22
|
|
|
xxlmaster, mõni alienware
|
|
   |
57 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Timo1337
Kreisi kasutaja

|
17.01.2010 03:23:34
|
|
|
| suht 18-19h mänginud kahe päevaga ja lvl 40 :/ , viimased 4 lvlit noa glitciga ringi lasknud :d :d
|
|
| Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
46 |
|
| tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
17.01.2010 04:36:58
|
|
|
Mida ma siin ümber lükkama pean hakkama? Ainuke asi millest sina räägid on dedicated serverid ja selle eelised. Kuna sina preeretad ühes serveris koguaeg ja ei ta mis teistes toimub, siis
pole mõtet sinuga edasi arutada asja, kuna ajad nagunii oma paska edasi.  |
Asi on selles, et sa ei saa aru, et ühes (või siis nn lemmik serverites - mitmuses) mängimine pole mitte halb, vaid hea asi. Kui sulle meeldib iga päev otsida uusi suvalisi servereid ja siis vinguda selle üle, et administratsioon on halb või et on mingi imelik mod peal, siis see on sinu, mitte mängu, probleem.
Mulle meedlib mängida sõprade ja tuttavatega koos, ning tahes-tahtmata tekivad nad siis, kui sa pidevalt samasid lemmik servereid külastad. Kuid nagu näha, siis see pole sinu maitse. Sa eelistad mängida mingite suvaliste inimestega, mille vastu mul pole muidugi mitte midagi - igale oma. Aga sa kurtsid eelnevalt, et ei saa aru, miks inimesed MW2 match making süsteemi üle kurdavad. Kui sa sellest siiani aru pole saanud, siis on vist suhteliselt lootusetu sulle midagi seletada.
Ja see, et sa ütled, et mina "peeretan ühes serveris" ja "ajan paska" on ikka väga nõrk arugment. Anna andeks noormees, aga kas sa oled mingi 10 aastane, et ei suuda midagi targemat suust välja ajada?
Ehk siis kokkuvõtteks. Kui midagi tarka öelda pole, siis ole parem vait.
|
|
   |
14 |
|
| tagasi üles |
|
 |
xxlmaster
HV Guru

|
17.01.2010 11:28:30
|
|
|
Endale tundub see 175 päts päris hästi sobivat. Mingi 5-6 mängu peale 10 sekki ootama pole pidanud. Kas kohe paugust sees v siis viskab kuskile matchmakingusse kus mäng algamas.
Aga jah ei ole eriti huvitav mängida kui kaadri kiirus on 30 fpsi
|
|
   |
77 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Kutsu
HV kasutaja

|
17.01.2010 12:33:56
|
|
|
Matchmaking VS DS
Idee oli neil hea ,aga teostus si**.
_________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:] |
|
| Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
14 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Gap
HV Guru

|
17.01.2010 13:36:23
|
|
|
| Timo1337 kirjutas: |
| suht 18-19h mänginud kahe päevaga ja lvl 40 :/ , viimased 4 lvlit noa glitciga ringi lasknud :d :d |
noaga on jah jummala lahe ringi lasta ise ka hiljuti avastasin selle enda jaoks sain selle mingi silentstepsi ka nüüd vahest on hea keegi ei kuule su samme saab vaikselt juurde hiilida
|
|
| Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
17 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Ollaz
HV veteran

|
17.01.2010 13:39:47
|
|
|
| Viimasel ajal olen ma sattunud ka mängudesse, kus mul on normaalne ping ja nii on kõigil, kes serveris on. Nii on palju toredam mängida.
|
|
   |
57 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
17.01.2010 13:43:16
|
|
|
| See on nüüd kindlasti platseebo, aga patch tegi mängu saamise ja pingi paremaks küll.
|
|
| Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
5 :: |
2 :: |
101 |
|
| tagasi üles |
|