üritasin tänasel ilusal õhtupoolikul käivitada oma laptopi, kuid windowsi logo asemel ilmus teade, millist ma polnud varem kohanud - Windows could not start because the following file is missing or corrupt: \WINDOWS\SYSTEM32\CONFIG\SYSTEM
microsofti koduleht väidab (vt linki), et saan seda viga parandada vaid setupi cd-romiga, kuid seda ainult juhul, kui mul pole OEM. häda ongi selles, et mul on OEM. et olge head, andke nõu, kas tasub seda hoiatust eirata ja ikkagi plaat sebida? või on mõni parem lahendus?
viimati muutis chaoz 15.01.2010 14:27:46, muudetud 1 kord
Võta aga plaat ja tee nii nagu kirjas ning saad vast korda. Korduvalt sellise asja otsa sattunud kui arvuteid avastama hakkasin.
Ma ei kujuta ette, miks ei peaks OEM meediaga seda teha saama
Ei oska OEM kohta midagi kosta, kuid olen kasutanud umbes sama meetaodit. Vigase ketta olen ühendanud teise arvuti külge ja system restore kausta õigused üle võtnud ning registri taastanud ja seda korduvalt nii umbes 10 korda erinevatel masinatel. Võibolla on ka neist mõni OEM olnud, pole uurinud. Parandav masin win xp corp. genuine.
15.01.2010 12:35:27
Re: Win XP OEMi repairimine - süsteemifail kadunud või rikutud
chaoz kirjutas:
Windows could not start because the following file is missing or corrupt: \WINDOWS\SYSTEM32\CONFIG\SYSTEM
Enamasti tekib selline viga kõvaketta probleemide korral ja mõnikord aitab kui Windowsi CD plaadi pealt teha lihtsalt chkdsk.
See Microsofti õpetus (sinu antud link) teeb seda, et taastatakse eelmine versioon failist, mis asub C:\System Volume Information\_restore*** kaustas. Sealt kaustast saad aga need failid kätte ka suvalise Linuxi CD plaadi abil. Kasutatav vaid siis kui System Restore oli üldse sisse lülitatud.
Seda SYSTEM faili annab üldjuhul ka üsna edukalt parandada, vastavate vahendite olemasolul loomulikult (kui fail muidugi kadunud pole).
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.