Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Tarkvara »  Win XP OEMi repairimine - süsteemifail kadunud või rikutud märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
chaoz
HV vaatleja
chaoz

sõnum 15.01.2010 01:55:36 Win XP OEMi repairimine - süsteemifail kadunud või rikutud vasta tsitaadiga

link :: Maikrosofti suppordi leht sama vea kohta

üritasin tänasel ilusal õhtupoolikul käivitada oma laptopi, kuid windowsi logo asemel ilmus teade, millist ma polnud varem kohanud - Windows could not start because the following file is missing or corrupt: \WINDOWS\SYSTEM32\CONFIG\SYSTEM

microsofti koduleht väidab (vt linki), et saan seda viga parandada vaid setupi cd-romiga, kuid seda ainult juhul, kui mul pole OEM. häda ongi selles, et mul on OEM. et olge head, andke nõu, kas tasub seda hoiatust eirata ja ikkagi plaat sebida? või on mõni parem lahendus?
Manus

viimati muutis chaoz 15.01.2010 14:27:46, muudetud 1 kord
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Mario.
HV Guru

sõnum 15.01.2010 01:57:51 vasta tsitaadiga

Võta aga plaat ja tee nii nagu kirjas ning saad vast korda. Korduvalt sellise asja otsa sattunud kui arvuteid avastama hakkasin.
Ma ei kujuta ette, miks ei peaks OEM meediaga seda teha saama icon_confused.gif
Kommentaarid: 274 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 6 :: 2 :: 217
tagasi üles
jossi 1
Kreisi kasutaja

sõnum 15.01.2010 06:07:42 vasta tsitaadiga

Ei oska OEM kohta midagi kosta, kuid olen kasutanud umbes sama meetaodit. Vigase ketta olen ühendanud teise arvuti külge ja system restore kausta õigused üle võtnud ning registri taastanud ja seda korduvalt nii umbes 10 korda erinevatel masinatel. Võibolla on ka neist mõni OEM olnud, pole uurinud. Parandav masin win xp corp. genuine.
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 15
tagasi üles
A.S.
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 15.01.2010 12:35:27 Re: Win XP OEMi repairimine - süsteemifail kadunud või rikutud vasta tsitaadiga

chaoz kirjutas:
Windows could not start because the following file is missing or corrupt: \WINDOWS\SYSTEM32\CONFIG\SYSTEM

Enamasti tekib selline viga kõvaketta probleemide korral ja mõnikord aitab kui Windowsi CD plaadi pealt teha lihtsalt chkdsk.
See Microsofti õpetus (sinu antud link) teeb seda, et taastatakse eelmine versioon failist, mis asub C:\System Volume Information\_restore*** kaustas. Sealt kaustast saad aga need failid kätte ka suvalise Linuxi CD plaadi abil. Kasutatav vaid siis kui System Restore oli üldse sisse lülitatud.
Seda SYSTEM faili annab üldjuhul ka üsna edukalt parandada, vastavate vahendite olemasolul loomulikult (kui fail muidugi kadunud pole).

Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 33
tagasi üles
Marie
HV Guru
Marie

sõnum 15.01.2010 12:45:44 vasta tsitaadiga

Tähtis on, et installikas oleks sama mis Windows arvutis, lihtsaim parandamise viis; Windows XP Repair Install
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Tarkvara »  Win XP OEMi repairimine - süsteemifail kadunud või rikutud
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.