Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  WWW »  Google maps-i info avaldamine, kuidas? märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
-IFFI-
HV kasutaja
-IFFI-

sõnum 15.01.2010 14:47:18 Google maps-i info avaldamine, kuidas? vasta tsitaadiga

Ei ole küll otsene www meisterdamine kuigi kaugelt seotud www-ga.
Nimelt on mure järgmine, et ei oska/saa kuidagi avaldada seal sisetatud infot avalikusele. Sisestan My Maps all ära kõike kategooriad, info, pildid jne. Linnuke on kõigil ees Public ...seivin ära ja teoreetiliselt peaks asi sellega ka olema siis lõppenud. Login kontolt välja ja sisestan otsingusse oma soovitud aadressi siis ei ole midagi näha? Peaks ju näitama õhupallikes või midagi selle laadset ning kui sellel klikin avaneb see hüpiksilt vastava infoga. Oskab keegi midagi tarka kosta kellel on sellega kogemusi?

Lugenud seal kaasasolevaid manuaale kah aga abi mitte midagi neist. Kõik peaks nagu olema korras.
Kommentaarid: 17 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 16
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Sold OUT
no credit
Sold OUT

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 16.01.2010 22:44:27 vasta tsitaadiga

Ei näita ta midagi, kui just otselingiga kohale tulda.

Kujutaksid sa ette, et kui ma vaatan google mapsi, siis on kõikide kasutajate pandud nupukesed igalpool näha.

Kui sa tahad, et teised näeksid sinu nööpnõela või mullikest, siis pead jagama selle endatehtud kaardi linki

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
-IFFI-
HV kasutaja
-IFFI-

sõnum 17.01.2010 00:08:05 vasta tsitaadiga

Jep sellest ma saan aru, ega siis poleks jah kaart nähagi enam icon_biggrin.gif

Ma seletasin veits halvasti kah vist ennem, proovin uuesti.
Soov selline, et näiteks kui sisestad seal mapsi otsingusse (tallinn, viru hotell) siis ilmuvad kaardile need õhupallid tulemustega "viru" ja "hotell" ja vasakul paanilgi valikud näha. Ok väike vahe selgitus, et asi selgema pildi saaks. Nimelt sisestan ma infot sinna google mapsi turismi arenguga tegeleva firma poolt (söögikohad, restoraanid, kauplused, pangad, transport, matkarajad jne jne...). Infot on sisestatud palju aga kui otsinguga sisestada midagi konkreetset selle kohta siis ei ilmu mitte midagi kaardile nähtavale vaid näen seda varasemat mida keegi on kunagi sisestanud. Kui olen kontost sisse loginud siis leiab otsing kõik minu sisestatud info.

Sai vist jälle vähekene keeruline aga loodan vast nüüd on pointile pihta saamiseks rohkem infot. Et kuidas ma saaks teha/näidata otsingule, et ta ka minu infost otsiks ja näitaks nii, et ei pea sisse olema logitud ja seda saaks teostada ja näha ka Maali Malaisiast.

-E- lühidalt oleks soov selline, et kui otsingusse sisestada konkreetne asukoht ja otsitava nimetus(näiteks matka rajad antud piirkonnas) siis näitaks neid minupoolt sisestatud pallikesi infoga näidatakse ka.
tagasi üles
Sold OUT
no credit
Sold OUT

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 17.01.2010 20:18:39 vasta tsitaadiga

Ma ei ole sellega kokku puutunud aga arvan, et see info tekib sinna kui google vastav asjapulk-moderaator on selle info üle vaadanud. Muidu võiks ju igaüks sinna kirjutada kasvõi näiteks konkurendi söökla nime ja sinna midagi roppu jne...

ehk et ma siiski arvan, et tegu on modereeritud keskkonnaga ja kohe ei lähe andmed live'i, sama lugu on ju panoramio.com abil google mapsi ja earthi lisatavate piltidega - need ilmuvad mõne nädalaga

-IFFI-
HV kasutaja
-IFFI-

sõnum 17.01.2010 21:44:11 vasta tsitaadiga

Okei ja tänks vastuste eest. Eks ma uurin seda asja sealt poolt ja kui saan targemaks jagan ka infi siia icon_wink.gif
tagasi üles
muusik
HV kasutaja

sõnum 18.01.2010 19:42:03 vasta tsitaadiga

Modereerimist seal vahel ei ole - minu mäletamist mööda peaks seal taaskord olema googli algoritmid, mis koostavad edetabeli (ranking) ja siis kuvavad infot.
Kommentaarid: 50 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 49
tagasi üles
-IFFI-
HV kasutaja
-IFFI-

sõnum 18.01.2010 20:17:46 vasta tsitaadiga

See siis tähendab seda, et minu info saab mingi ajatagant nähtavaks? Peab vaid lihtsalt ootama ?
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  WWW »  Google maps-i info avaldamine, kuidas?
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.