|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
Auron
HV Guru

|
14.01.2010 10:08:12
|
|
|
| Peaaegu ükski kunagine limps mida toodetakse ka nüüd pole ligilähedaseltki sellise maitsega nagu siis- kõik on keemiaseebi sisaldusega. Sama asi jäätisega- sellise maitsega jäätist pole nagu 21 kopkane eskimo oli, kõigil kas jäätis ise liiga magus, šokolaad liiga magus, liiga paks kiht või liiga rasvane. Koolijäätis üks vähestest üsna siuke nagu kunagi.
|
|
| Kommentaarid: 156 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
133 |
|
| tagasi üles |
|
 |
maxtor1
HV veteran

|
14.01.2010 10:14:42
|
|
|
See on nüüd juba selline vanainimese jutt et vot kus kunagi ikka olid ajad-majad, rohi rohelisem jne
|
|
| Kommentaarid: 110 loe/lisa |
   |
2 :: |
1 :: |
91 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Cocapunn
HV vaatleja

|
14.01.2010 11:04:10
|
|
|
ongi vanainimese jutt, kuna teaduslikult on kindlaks tehtud, et inimese maitsemeel kaotab aastatega oma tundlikuse, muidugi vene ajal mängis oma osa ka see hasart, et kas täna on poes jäätist või mitte, maitseb ju ikka paremini, kui harva saad. praegu pigem ei oska valida, lõppkokkuvõtteks nad ju kõik magusad piimatooted
_________________ Olgu sul sama hea, kui mul.
Vaimukus on haritud ülbus.
Maailma kõige lühem anekdoot: ``Mees`` |
|
| Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
heretic666
HV Guru

|
14.01.2010 11:48:32
|
|
|
Ostsin ka Tarhuni. Köharohu maitse ikka küll sääne paks rohumaitse.
|
|
| Kommentaarid: 73 loe/lisa |
   |
70 |
|
| tagasi üles |
|
 |
rixk
Kreisi kasutaja
|
14.01.2010 12:16:35
|
|
|
| Cocapunn kirjutas: |
ongi vanainimese jutt, kuna teaduslikult on kindlaks tehtud, et inimese maitsemeel kaotab aastatega oma tundlikuse, muidugi vene ajal mängis oma osa ka see hasart, et kas täna on poes jäätist või mitte, maitseb ju ikka paremini, kui harva saad. praegu pigem ei oska valida, lõppkokkuvõtteks nad ju kõik magusad piimatooted  |
Kindlasti pole siin ainult tegemist sellega, et "vanasti oli rohi rohelisem ja taevas sinisem". Piimatoodetest rääkides mäletan, et kui laps olin, siis ema tegi alati praekartuleid nii, et praadis kartulid ära, valas hapukoore peale ning kuumutas veel natuke pliidil. Koor jäi nagu kaste peale ning hirmus hea oli. Proovisin seda nö tänapäeva hapukoorega järgi teha, kuid samal hetkel kui koore kartulitele peale valasin, oli see tükkis.
|
|
| Kommentaarid: 35 loe/lisa |
   |
32 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ihvike
HV Guru
|
14.01.2010 12:27:05
|
|
|
Üldiselt võib olla mõlemat, inimene unustab ära, lapsepõlve helged mälestused tunduvad eriti ilusad ja ka tooted on muutunud. Küll aga on fakt see, et kuidagi ei ole võimalik selliseid asju tõestada. Kui rixk siin räägib, et hapukoor läheb tükki, siis on probleem tõenäoliselt hoopis liiga kuumas pannis või väheses rasvaines või selles, et äkki ikkagi ema pani natuke vett ja jahu ka
Ja seetõttu, et tõestada ei ole võimalik, läheb mul alati pisut tuju turri, kui inimesed räägivad sellest, et nad teavad täpselt, kuidas mingi asi ligi 20 aastat tagasi maitses ja et praegu ikka ei kõlba ükski asi kusagile. Kirjutage siis vähemalt juurde, et minu arvates, või et mulle tundub, mitte et NII ONGI. Isegi kui see nii on, siis on virisemine täiesti mõttetu, kuna aega tagasi ei pööra. Ja jumal hoidku selle eest, et see võimalik oleks. Nõukaaeg võib ju olla tore jututeema nostalgitsejatele, kuid tagasi seda küll ei sooviks, tänan ei. Juhtusin siin just hiljuti nägema mingeid ringvaatekaadreid 10-15 aasta tagusest ajast, kus meil küll juba helge iseseisvus käes, kuid elu ikka totaalne roppus võrreldes praegusega. Uskumatult kiiresti on meil siin elu normaalseks läinud ja viriseda pole põhjust.
Ja ma teen veel pisut kordusreklaami, et see pagana Baikali limonaaditootja teeb küll äärmiselt hea maitsega limonaade ja nendele ei ole mul mitte midagi ette heita. Tallinna Karastusjookide Buratinod, Tarhunid ja muud aga tunduvad tõesti mulle ka imeliku maitsega ja ei taha mina neid juua.
EDIT: ja hapukoore kohta rääkides, siis mul ei ole küll nõukaajast meeles, et oleks kunagi nii head hapukoort saanud kui praegu on 30%line Tere. Krt sellel lõika (suurelt, kuna muidu ei tule välja) nurk ära ja ots suhu ja pigistama ja puhas mõnu.
viimati muutis ihvike 14.01.2010 12:30:13, muudetud 1 kord |
|
| Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
12 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Cocapunn
HV vaatleja

|
14.01.2010 12:30:08
|
|
|
| rixk kirjutas: |
ongi vanainimese jutt, kuna teaduslikult on kindlaks tehtud, et inimese maitsemeel kaotab aastatega oma tundlikuse, muidugi vene ajal mängis oma osa ka see hasart, et kas täna on poes jäätist või mitte, maitseb ju ikka paremini, kui harva saad. praegu pigem ei oska valida, lõppkokkuvõtteks nad ju kõik magusad piimatooted  |
Kindlasti pole siin ainult tegemist sellega, et "vanasti oli rohi rohelisem ja taevas sinisem". Piimatoodetest rääkides mäletan, et kui laps olin, siis ema tegi alati praekartuleid nii, et praadis kartulid ära, valas hapukoore peale ning kuumutas veel natuke pliidil. Koor jäi nagu kaste peale ning hirmus hea oli. Proovisin seda nö tänapäeva hapukoorega järgi teha, kuid samal hetkel kui koore kartulitele peale valasin, oli see tükkis. |
see küll vales teemas aga hapukoor tõmbubki tükki, kui seda päris kuuma toidu peale valada. su ema oli lihtsalt osavam, parem küsi kus on trikk
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Duckhead
HV veteran

|
14.01.2010 12:39:01
|
|
|
| ihvike kirjutas: |
| hapukoore kohta rääkides, siis mul ei ole küll nõukaajast meeles, et oleks kunagi nii head hapukoort saanud kui praegu on 30%line Tere. Krt sellel lõika (suurelt, kuna muidu ei tule välja) nurk ära ja ots suhu ja pigistama ja puhas mõnu. |
ma olen paar korda seda ostnud ja on olnud vedelam, kui 20% koored
Neid on ka muidugi erinevaid, mõnel firmal on paksem, mõnel vedelam....
Võrreldes muu maailma hapukoorega on meil muidugi päris hea. USAs on asja nimeks sour cream, aga maitselt meenutab pigem kohupiimapastat
_________________ ÄRA KOORMA PENSIONIKASSAT, SURE ÕIGEAEGSELT!!! |
|
| Kommentaarid: 74 loe/lisa |
   |
3 :: |
68 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ihvike
HV Guru
|
14.01.2010 12:46:17
|
|
|
| Duckhead kirjutas: |
ma olen paar korda seda ostnud ja on olnud vedelam, kui 20% koored  |
Ega ei ole midagi parata, mõned inimesed lihtsalt ei ole õnnelikud Sellise sündmuse tõenäosus on kaduvväike, niet ole ettevaatlik, jääpurika või telliskivi pähe kukkumine on suhteliselt tõenäoline.
|
|
   |
12 |
|
| tagasi üles |
|
 |
roostevaba
HV veteran

|
14.01.2010 12:46:34
|
|
|
| ihvike kirjutas: |
| hapukoore kohta rääkides, siis mul ei ole küll nõukaajast meeles, et oleks kunagi nii head hapukoort saanud kui praegu on 30%line Tere. Krt sellel lõika (suurelt, kuna muidu ei tule välja) nurk ära ja ots suhu ja pigistama ja puhas mõnu. |
ma olen paar korda seda ostnud ja on olnud vedelam, kui 20% koored
Neid on ka muidugi erinevaid, mõnel firmal on paksem, mõnel vedelam....
Võrreldes muu maailma hapukoorega on meil muidugi päris hea. USAs on asja nimeks sour cream, aga maitselt meenutab pigem kohupiimapastat  |
Ega Lääne-Euroopas ka nagu "eesti hapukoort" polegi. Ongi see Creme Fresh vms , mis ongi selle pasta maitsega:P
_________________ White Powwa! |
|
| Kommentaarid: 173 loe/lisa |
   |
161 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Cocapunn
HV vaatleja

|
14.01.2010 12:56:07
|
|
|
eesti head tooted kohukesed, jogurt ja hapukoor. olen pakkunud prantslasele heeringa hapukoore kastet ja autraallastele kõiki neid tooteid ja pole neist keegi nina vingu tõmmanud
kohukesed olid vene ajal defitsiit, tuli ikka vaeva näha, et neile pihta saada.
üks toode, mis on siiamaani hea maitseelamuse jätnud olid Kalevi Triki kommid. ei saa aru, miks neid praegu ei toodeta- nätsukommid vedela šokolaadi täidisega
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
rixk
Kreisi kasutaja
|
14.01.2010 12:58:39
|
|
|
| rixk kirjutas: |
Kindlasti pole siin ainult tegemist sellega, et "vanasti oli rohi rohelisem ja taevas sinisem". Piimatoodetest rääkides mäletan, et kui laps olin, siis ema tegi alati praekartuleid nii, et praadis kartulid ära, valas hapukoore peale ning kuumutas veel natuke pliidil. Koor jäi nagu kaste peale ning hirmus hea oli. Proovisin seda nö tänapäeva hapukoorega järgi teha, kuid samal hetkel kui koore kartulitele peale valasin, oli see tükkis. |
see küll vales teemas aga hapukoor tõmbubki tükki, kui seda päris kuuma toidu peale valada. su ema oli lihtsalt osavam, parem küsi kus on trikk  |
Hehe, küsisin, ei olevat mingit trikki olnud.. aga aitab küll koorevaatlusest. Kirjutasin seda sellepärast, et alati pole tegemist ainult meie helgete mälestustega jne, vaid aeg on edasi läinud.. tootmisteholoogiad muutunud ning eks sellega tulevad ka reaalsed erinevused minevikuga. See on muidugi igaühe enda isiklik arvamus, kas miski asi on parem või halvem.
|
|
| Kommentaarid: 35 loe/lisa |
   |
32 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru

|
14.01.2010 12:59:13
|
|
|
| Cocapunn, aga tee Kalevile ettepanek. Mitmeid vanu asju on ju hakatud uuesti tootma.
|
|
| Kommentaarid: 186 loe/lisa |
   |
147 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Cocapunn
HV vaatleja

|
14.01.2010 13:11:29
|
|
|
ei tea kas on mõtet vaeva näha, kuna 20a. tagune maitseelamus on raudselt teine, kui see uus olema saaks. sama nagu see hapukoore teema
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
heretic666
HV Guru

|
14.01.2010 13:24:56
|
|
|
| Kalev võiks pigem endise vana retsepti järgi komeedikomme edasi teha.
|
|
   |
70 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Duckhead
HV veteran

|
14.01.2010 13:27:08
|
|
|
Peetrike oli parem
|
   |
68 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Cocapunn
HV vaatleja

|
14.01.2010 13:32:28
|
|
|
komeedi kommid
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Starfield
HV kasutaja

|
14.01.2010 13:49:27
|
|
|
Kalev võiks hakata hoopis neid nätsulehtesid uuesti tootma... apelsini-, maasika- ja kohvimaitselised vms nad olid.
Spoiler 
Mmm.. kohvinäts
|
|
| Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
22 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Cocapunn
HV vaatleja

|
14.01.2010 14:00:03
|
|
|
cola ja piparmündi täidisega padjakesed olid hilisem leiutis, kleepuvad ja vastikud
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
heretic666
HV Guru

|
14.01.2010 14:04:41
|
|
|
komeedi kommid  |
Nood ühed õnnestunuimad kompvekid üldse.
|
|
   |
70 |
|
| tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
14.01.2010 14:05:27
|
|
|
vilja kohv oli tänapäeval seda ka veel tehakse?
|
|
| Kommentaarid: 373 loe/lisa |
   |
313 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Duckhead
HV veteran

|
14.01.2010 14:07:41
|
|
|
| heretic666 kirjutas: |
komeedi kommid  |
Nood ühed õnnestunuimad kompvekid üldse. |
need olid transrasva special
|
   |
68 |
|
| tagasi üles |
|
 |
-Kaivo-
HV Guru
|
14.01.2010 14:13:07
|
|
|
Selleks nad nii head olidki
|
|
| Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
15 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Cocapunn
HV vaatleja

|
14.01.2010 14:14:12
|
|
|
| Skeptik kirjutas: |
vilja kohv oli tänapäeval seda ka veel tehakse? |
Inka
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
namstoop
HV Guru

|
14.01.2010 14:26:48
|
|
|
Limonaadidest rääkides, siis Päkapiku limonaad oli tegija. Nii kanget kraamib tänapäeval enam ei toodeta Keele tegi ka kollaseks ja puha
Aga keegi teab mis oli nõuka ajal vahet kamašokolaadidel. Olid need suured kamatahvlid hinnaga 5 kopikat ja siis väikesed mingi veski pildiga hinnaga 9 kopikat (vist). Need väikesed oli palju paremad. See, mida praegu tehakse on pigem samasugune nagu siis oli see odavam ja kehvem versioon.
_________________ verba volant, scripta manent
Hoiatus! Olen sinu postituses olevate lolluste ja nõmeduste vastu allergiline. Lolluste ilmnemisel võib kaasneda raskekujuline sarkastiline reaktsioon. |
|
| Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
63 |
|
| tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
14.01.2010 14:32:54
|
|
|
| Skeptik kirjutas: |
vilja kohv oli tänapäeval seda ka veel tehakse? |
Inka |
tänud õigele teele juhatamast. lähen uurin post täna kohe. tunnistan, et kohvilett on mulle võõras koht, kuna pole kunagi nö päris kohvi jooja olnud. aga viljakohv oli küll OK.
kas Kalev teeb ikka neid "moositäidisega" nätse? vanasti kui veel Orbitit jm saada pold, siis oli see ikka kunn kraam
|
|
   |
313 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
14.01.2010 15:15:29
|
|
|
Ma olen seda Inkat veidi aega joonud, midagi erilist küll ei ole imo, üleüldse tõrjun mocca joomist
_________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist. |
|
| Kommentaarid: 94 loe/lisa |
   |
5 :: |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
number
külaline
|
14.01.2010 15:21:51
|
|
|
...
viimati muutis number 28.05.2013 11:00:32, muudetud 1 kord |
|
| tagasi üles |
|
 |
Cocapunn
HV vaatleja

|
14.01.2010 15:31:57
|
|
|
vene aegseid makarone ka keegi taga igatseb
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sigakoer
Kreisi kasutaja
|
14.01.2010 15:38:19
|
|
|
| heretic666 kirjutas: |
komeedi kommid  |
Nood ühed õnnestunuimad kompvekid üldse. |
need olid transrasva special  |
Vaevalt küll et N Liidus transrasvu tunti. Kuigi ega ma ka ei tea, millest neid Komeedi komme tehti. Odavad nad olid.w
|
|
| Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
39 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ihvike
HV Guru
|
14.01.2010 16:09:42
|
|
|
| sigakoer kirjutas: |
| Vaevalt küll et N Liidus transrasvu tunti. Kuigi ega ma ka ei tea, millest neid Komeedi komme tehti. Odavad nad olid.w |
Tunti suurt osa praegustest maitsetugevdajatest ja säilitusainetest (rääkimata igasugustest muudest värv- ja paganteabmisainetest, mida tänapäeval E ainete all tuntakse) ja vähe sellest, neid ka kasutati - kuna aga kisa sellel teemal puudus ja etiketile märkima ei pidanud, arvavad sinisilmsed maalased, et nõukaajal tuli viineri roosa värv jumala armust. Hüdrogeenitud taimerasv pole ka mitte sugugi uuema aja leiutis, väga suure tõenäosusega kasutati seda kraami nõukaajal laialdasemalt kui praegu. Mäletan, et margariini söömine oli nõukaajal üsna tabuteema, ei soovitatud kohe mitte.
|
|
   |
12 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Cocapunn
HV vaatleja

|
14.01.2010 16:10:20
|
|
|
taimerasv oli ka olemas, sama kujuga pakendis, kui margariin ja kui praegust juttu uskuda, et transrasvad on taimsed tahkestatud rasvad siis see oli ju 100% pure
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru

|
14.01.2010 16:13:26
|
|
|
| dpz kirjutas: |
| Auron kirjutas: |
| Sama asi jäätisega- sellise maitsega jäätist pole nagu 21 kopkane eskimo oli, kõigil kas jäätis ise liiga magus, šokolaad liiga magus, liiga paks kiht või liiga rasvane. Koolijäätis üks vähestest üsna siuke nagu kunagi. |
Suht võimatu saada praegu sama head jäätist.
Vaadake millest vanasti jäätist tehti ja millest nüüd tehakse.
Asi ei ole ainult nostalgias.
Vähemalt jäätise puhul mittte. :roll: |
Koorejäätiseid on ka tänapäeval müügil, tuleb ainult jäätise koostist vaadata. Enamus jäätiseid on jah taimerasvast ja uskumatult sita maitsega.
|
|
| Kommentaarid: 186 loe/lisa |
   |
147 |
|
| tagasi üles |
|
 |
geisha
HV vaatleja

|
14.01.2010 17:21:01
|
|
|
esimesena meenub samuti jäätised ,koogid, tordid ,lihapirukad ja kringlid.maitsvad olid.häuguselt mäletan makaronid hakklihaga(klaaspurgis oli).lastevorst oli ka kuidagi maitsvam. kommid"merekivid" meenuvad.sooju sarvesaiu või rosinasaia sai sõõdud-limonaad pealejoogiks.mingid kohvimaitselised nätsud meeldisid ka.OLID AJAD
_________________ Kajakad ja vobla  |
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
14.01.2010 17:21:59
|
|
|
Mul sugulane töötas Sindis mingisuguses kohvikus ja seal olid alati maailma parimad pontšikud
_________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist. |
|
| Kommentaarid: 94 loe/lisa |
   |
5 :: |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
toffelmann
HV vaatleja
|
14.01.2010 17:50:01
|
|
|
Mäletan kuidas väiksena vanaemaga seisime Tallinnas pika saia järjekorras tundide viisi.
_________________ OSTAN ÕLEKLAASE, -KANNE. |
|
| Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
14.01.2010 17:59:33
|
|
|
taimerasv oli ka olemas, sama kujuga pakendis, kui margariin ja kui praegust juttu uskuda, et transrasvad on taimsed tahkestatud rasvad siis see oli ju 100% pure  |
transrasvad tekivad toiduainete töötlemisel, et nad kauem säiliks. hüdrogeenimine vist oli see protsess.
|
|
   |
313 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Cocapunn
HV vaatleja

|
14.01.2010 18:04:02
|
|
|
Rasvade hüdrogeenimisel lisatakse cis-küllastumata rasvadele vesiniku aatomeid, kõrvaldades kaksiksidemeid ja muutes rasva rohkem küllastunuks. Nii töödeldakse näiteks taimeõlisid toiduainetetööstuse jaoks, muutes nad tahkemaks (tõstes sulamistemperatuuri). Hüdrogeenimiseks lisatakse õlile kõrgel temperatuuril ja rõhul katalüsaatori juuresolekul vesinikku (ladina k hydrogenum). See protsess, mille esmalt patentis Saksa keemik Wilhelm Normann aastal 1902, parandab rasvade säilivust ning kergendab nende tehnoloogilist käitlemist, kuid mõned cis-isomeerid muutuvad täieliku hüdrogeenumise asemel trans-küllastumata rasvadeks ehk transrasvadeks.
http://et.wikipedia.org/wiki/Transrasvad
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
112233
HV kasutaja
|
|
| Kommentaarid: 52 loe/lisa |
   |
46 |
|
| tagasi üles |
|
 |
heretic666
HV Guru

|
14.01.2010 20:26:21
|
|
|
| tsitaat: |
Kuigi ega ma ka ei tea, millest neid Komeedi komme tehti.
|
Kommijääkidest.
|
|
   |
70 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Flacko
Joonistusmaniakk!

|
14.01.2010 23:07:42
|
|
|
Oh lahe Sellega tuli kohe see meelde kui mu emme alati iga õhtu komme sõi ja raamatut luges. Loodan et seal Center jne shokolaadid ka on. Vahest vanu miki hiiri uurides näeb tagakaantel vanu shokolaadipilte ja komme. Kohe esimesena tuleb meelde shokolaad Center, mis oli suussulava iirisetäidisega (Nagu Dumle) Soomest alati toodi mingi imelik kommipakk mis oli ilgelt värviline, sees olid ruudukujulised, mis oli 3 kihilised. näiteks valge, pruun ja roosa. lagritsatoru, seest kollase või roosa täidisega, siis sinine komm, mis oli natuke köharohu maitseline. Mina aint siniseid sõingi, muu ei meeldind
_________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend! |
|
| Kommentaarid: 199 loe/lisa |
   |
166 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Ollaz
HV veteran

|
15.01.2010 00:39:03
|
|
|
| Flacko kirjutas: |
| sees olid ruudukujulised, mis oli 3 kihilised. näiteks valge, pruun ja roosa. |
Need peaksid ma mingid lagritsalaadsed olema
|
|
| Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
57 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Deadlock
Kreisi kasutaja
|
15.01.2010 02:04:09
|
|
|
| tsitaat: |
| Soomest alati toodi mingi imelik kommipakk mis oli ilgelt värviline, sees olid ruudukujulised, mis oli 3 kihilised. näiteks valge, pruun ja roosa. lagritsatoru, seest kollase või roosa täidisega, siis sinine komm, mis oli natuke köharohu maitseline. Mina aint siniseid sõingi, muu ei meeldind |
Need peaks siiamaani laevadel müügis olema. 2006/07 kanti kuskil igaljuhul veel olid, kui soomes sai rohkem käidud...
|
|
| Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Flacko
Joonistusmaniakk!

|
15.01.2010 09:54:28
|
|
|
Kas mäletad mis nende nimi on?
_________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend! |
|
   |
166 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Deadlock
Kreisi kasutaja
|
15.01.2010 11:19:39
|
|
|
All Sorts...
Suurest kandilisest pakist praegu pilte ei leidnud.
_________________ "Believe you can, believe you can't; either way, you're right." - Henry Ford |
|
| Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
| tagasi üles |
|
 |
geisha
HV vaatleja

|
15.01.2010 12:36:07
|
|
|
sellistest lagritsa kommidest upuvad poed siin.neid peaks eestis ka olema.mina igatsen just eesti komme.draakoni,batoonikesi,pehmet iirist jne.OHJAHH
_________________ Kajakad ja vobla  |
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Flacko
Joonistusmaniakk!

|
15.01.2010 13:42:58
|
|
|
| Bluebull kirjutas: |
All Sorts...
Suurest kandilisest pakist praegu pilte ei leidnud. |
Hehe just täpselt need
|
   |
166 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Cocapunn
HV vaatleja

|
15.01.2010 13:58:21
|
|
|
oleks neid nagu rimis näinud
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Oliverk
HV veteran
|
15.01.2010 14:12:29
|
|
|
| Uh kus see All Sorts oli jube kraam. Miskipärast alati toodi kui keegi vällamaal käis. Aga vabariigi alguses muud saada ka polnd ja siis sõid neid ja olid õnnelik.
|
|
| Kommentaarid: 27 loe/lisa |
   |
26 |
|
| tagasi üles |
|