Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Kõvad kettad »  DVD kirjutamise probeem. märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
symmi
Kreisi kasutaja

sõnum 10.01.2010 23:04:34 DVD kirjutamise probeem. vasta tsitaadiga

Arvuti millega plaati kirjutan on dell xps 16. Olen mitut erinevat programmi juba üritanud kasutada kuid kõik plaadid tulevad ühesugused, nimelt tahan teha boot diski, ehk kirjutada iso fail plaadile. Plaati teistpoolt vaadates on iga natukese aja tagant eri värvi( see osa kus kirjutatud ).. Panen kirjutama siis alguses kuskil 15% kirjutab kiirusega 2.4x siis edasi läheb 4x siis mingilt maalt 6x jne(kuigi kirjutamise kiiruse valisin 8x).. Ja tava arvuti mis kodus on lihtsalt ei loe neid plaate mille ma olen kirjutanud läppariga.. Mida või kuidas ma kirjutama peaks et tavaarvti loeks neid plaate? Või läppari kirjutajaga mingid probleemid?
Kommentaarid: 27 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 25
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Dijital
HV Guru
Dijital

sõnum 11.01.2010 00:20:42 vasta tsitaadiga

mis programmiga sa plaati kirjutad üldse? ning palun täpsusta seda kohta: "tahan teha boot diski, ehk kirjutada iso fail plaadile". Tahad bootivat plaati, mille peal on fail laheasi.iso?
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
symmi
Kreisi kasutaja

sõnum 11.01.2010 14:53:10 vasta tsitaadiga

imgburn programmiga ja w7-t plaadile.. Läppar bootib ilusti seda plaati aga tava arvuti kodus seda plaati ei tunne ei bootides ega windowsis sees...

edit: proovisin siis nüüd sõbra laptopis ja seal loeb seda plaati normaalselt.. Huvitav kõike teisi plaate mu suur raal loeb aga just seda ei loe mida ma laptopiga kirjutan.. HELP! icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 27 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 25
tagasi üles
NoMilleks
HV kasutaja

sõnum 13.01.2010 16:58:08 vasta tsitaadiga

Läpakate DVD-kirjutajad kribavadki plaadile tsoonide kaupa, esimeses tsoonis aeglasemalt, igal järgneval kiiremini. Erandiks pole ka minu läppar, kuigi siiani küll kõik sellega toodetud DVD-d igal pool töötanud, kus neid vähegi kasutanud olen. Teemaalgataja mure oli mul ka kunagi igiammu ühe läpakaga, et seal toodetud plaadid ei tahtnud mujal töötada, esimene tsoon oli lihtsalt niivõrd häguselt kirjutatud. Proovi vähemalt kirjutada, mitte 8x, aga näiteks hoopis 4x või 2,4x. Mind see kiiruse vähendamine omal ajal aitas.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Kõvad kettad »  DVD kirjutamise probeem.
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.