praegune kellaaeg 17.06.2025 21:41:58
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
mygger
HV vaatleja
|
24.10.2009 10:57:17
heli kaob ära |
|
|
Mul on selline probleem, et peale arvuti käivitumist on alguses heli olemas, siis aga paari minuti pärast kaob ära ja koos selle ära kadumisega toimub ka midai imelikku graafikaga (näiteks taskbaril muutuvad kõik taustad valgeks ja nupud muutuvad kandiliseks). Varem tegi seda mõnikord harva ja siis restart aitas, nüüd aga juhtub see alati.
Sounds and Audio Devices näitab siis, et No audio device.
Helikaart on realteki integreeritud kaart. Samuti on ATI graafikakaardil HDMI heli. Graafikakaart on Radeon HD 4550, ATI CCC on 9.10.
Olen proovinud ATI draivereid, HDMI heli draivereid ja CCC-d uuesti instaleerida (vana muidugi enne ära võttes), samut olen proovinud CCC vanemaid versioone aga vahet ei ole.
Mulle tundub, et mingi jama toimub arvuti käivitumisel kui protsessid käivituvad ja see põhjustabki seada aga ma ei oska arvata, et täpsemalt mis.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Mucrop3
Lõuapoolik

|
24.10.2009 13:00:45
|
|
|
Viirus ehk, kas live linuxi keskkonnas ka midagi häda, kui jah siis ehk füüsiline probleem.
Kohenda siis mälusid ja cpu-d ja videot. Vett ei ole saanud?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Absona
Lõuapoolik

|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
0 :: |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
mygger
HV vaatleja
|
24.10.2009 19:14:05
|
|
|
OP süsteem on XP SP3
Viirusetõrje on peal Avira Antivir, see ei leia midagi.
Mõned päevad tagasi kontrollisin arvuti üle ka Superantispywarega ja Malwarebytes' Anti-Malwarega. Mäletan, et need leidsid mingeid troojaid.
Vett küll ei ole saanud aga ei välista näiteks, et laps ei ole arvutit kõvemini raputanud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
krilf
HV vaatleja

|
12.01.2010 14:45:15
|
|
|
ja mis siis edasi sai? mul on umbes sama jama. ma pole küll eriti kindel, mis softiga mul tegemist, aga probleemikirjeldus sama - näitab, et no device is installed ja device manageris ei näita üldse audio rida.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mucrop3
Lõuapoolik

|
13.01.2010 10:25:02
|
|
|
krilf kirjutas: |
ja mis siis edasi sai? mul on umbes sama jama. ma pole küll eriti kindel, mis softiga mul tegemist, aga probleemikirjeldus sama - näitab, et no device is installed ja device manageris ei näita üldse audio rida. |
Eks viirus siis.
Skänni mõne hea viirusetõrjega, ja selgita välja mis viirus.
Kui viiruse nimi on teada, siis kuugelda nime ja uuri kuidas lahti saada.
Tihtipeale on on kahjude eemaldamine liiga aeganõudev ja tuleb format teha ja värseke OS-i install.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|