Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Windows 7 (arutelu ja probleemid) märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 187, 188, 189 ... 372, 373, 374  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
symmi
Kreisi kasutaja

sõnum 11.01.2010 22:44:10 vasta tsitaadiga

taikonaut kirjutas:
symmi kirjutas:
attrs kirjutas:
Üldjuhul ei võtagi, sul mingi bug.
Aga mida teha et sellest bugis vabaneda? Kas viga on mingis programmis mis töötab, või mõnes hardware osas?
http://superuser.com/questions/10502/why-does-my-windows-7-pc-freeze-after-waking-from-sleep <-- tundub et ma pole ainus..
A kui disable'd selle, et kettad välja lülitatakse, siis probleem kaob?
pole proovinud, aga uurisin et kui auto hide taskbar kinni panna siis pidi osadel probleem ära kaduma.. Annan märku kas ja kuidas probleemile lahenduse olen saanud kui aega leian.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 11.01.2010 23:05:04 vasta tsitaadiga

symmi kirjutas:
taikonaut kirjutas:
symmi kirjutas:
attrs kirjutas:
Aga mida teha et sellest bugis vabaneda? Kas viga on mingis programmis mis töötab, või mõnes hardware osas?
http://superuser.com/questions/10502/why-does-my-windows-7-pc-freeze-after-waking-from-sleep <-- tundub et ma pole ainus..
pole proovinud, aga uurisin et kui auto hide taskbar kinni panna siis pidi osadel probleem ära kaduma.. Annan märku kas ja kuidas probleemile lahenduse olen saanud kui aega leian.
mul sama asi tööjuures XP'ga
enam ei anna eriti küll märku, kuid varem oli, kuid hoopis autohide enablemine aitas icon_lol.gif thumbs_up.gif

Ollaz
HV veteran
Ollaz

sõnum 11.01.2010 23:54:29 vasta tsitaadiga

symmi kirjutas:
attrs kirjutas:

Mul sureb ka ära kui sleepist ärkab. Suht loto, kas ärkab ellu, või on nii koomas, et jõuan enne restardi teha ja olen ka kiiremini desktopil, kui sleepist ärganud. Üldjuhul ei kasuta sleepi seetõttu.

Zanzhu, taskbari on võimalik muuta ju "XP" sarnaseks, aga milleks retardida. Siis on sinujaoks ka Mac OS X mõttetu oma dockiga (jah nad on sarnased, kuid mugav on ju.. milleks vinguda, et mahatehtud ja pole nagu esimene oli, sest ei peagi ju olema. MS nägi lihtsalt enda vaadet docki sarnasest asjas ja pani idee käiku. Töötas hästi, kusjuures.)?
tagasi üles
Zanzhu
Kreisi kasutaja

sõnum 12.01.2010 01:06:44 vasta tsitaadiga

libe kirjutas:
ja mis töö?
kõik on täpselt samaproduktiivsed, kui rakendused olemas

Hetkel koosneb minu tegevus ülikoolist, stokkide trademisest ja väikselt vaikselt reklaamindusest. Ehk siis rakenduste tasemel treidimiseks vajaminev soft, mõni adobe app, offitsa pakett. Ehk siis Apple/MS-i platvormidel on kõik olemas ja tööviljakuse poole pealt on mu airi peal kõvasti kiirem, lihtsam ja vähem keberniiti nõudev ajaviitmine lihtsalt sellepärast et Ui on parem. Perfi poolest on samas suur kast kõvasti võimekam aga ikka eelistan Airi taga tegelikult tõsisema töötegemisega tegeleda.

Üks kivi veel ka Vista kapsaaeda, vähemalt paar aastat tagasi algusajal ei olnud tänu idiootlikele turvameetmetele võimalik kasutada ühtegi fondihaldustarkvara (proovi ilma hakkama saada kui latentseid fonte on arvutis 5k+ ja vahel on vaja manuaalselt mõned aktiveerida pakikaupa), sai ühes firmas tublisti ajusid vägistatud sellega. Pole win7-ga sel alal kogemust aga kardan et olukord pole paranenud.

libe kirjutas:

koduses keskkonnas aga arvutimängud + mõningad pisiasjad, mis teevad 7 xp kõrval meeldivamaks - on win7 ülim
ja paraku siin jäävad macos'id ja linuxid alla - pean silmas kompotti

Jepp, nõus et kui sa matad high end raua alla miljoni siis 7 on igati asine viimaseid mänge täisraual jooksutama. Siiski dx9 mängudes on üldjuhul XP siiski 7-st üle teatud maani perfi poolest kui mu mälu enam ei peta.

Siiski, kompoti osas koduarvutina on meediakeskusena linuxilised ja Apple OS-id mäekõrguselt üle MS-i toodangust kui mitte arvestada mänge. Lihtne digikaameraga opereeriminegi näiteks indutseerib tugevat vajadust facedeskida kui Airi asemel winni/linuxi kasti külge juhtme topin.

Ollaz kirjutas:

Zanzhu, taskbari on võimalik muuta ju "XP" sarnaseks, aga milleks retardida. Siis on sinujaoks ka Mac OS X mõttetu oma dockiga (jah nad on sarnased, kuid mugav on ju.. milleks vinguda, et mahatehtud ja pole nagu esimene oli, sest ei peagi ju olema. MS nägi lihtsalt enda vaadet docki sarnasest asjas ja pani idee käiku. Töötas hästi, kusjuures.)?

Okei, peale win7 installi sai kaks päeva kulutatud et UI vähemalt sellekski ajaks kui pean winni bootima suurel kastil oleks kasutatav. Mis puutub taskbari siis see on lihtsalt sama idiootne idee MS-i disainiosakonna poolt kui XP default theme sinifaking-puna-roheliseks valgusfooriks teha. Moment, üks vaalium. Samasugune design by committee in action.

Et jutt niisama mula poleks siis:

Spoiler Spoiler Spoiler

Ma ei ürita siin propageerida elu eest alternatiivseid OS-e vaid põhjendada miks ma ei näe pointi XP-lt 7 peale upgrademisel tavainimese jaoks kes ei jooksuta elu eest viimaseid mänge ega rahmi CAD-is hiiglaslikke projekte teha.

Iga töö jaoks oma tööriist, Acura NSX-iga poodi piima järgi ei lähe.
tagasi üles
kusti85
Tavaline kasutaja

sõnum 12.01.2010 03:11:04 vasta tsitaadiga

Muidu vahelduseks üks probleem, mis mul tekkis...mul hetkel siis triple boot süsteem üles ehitet, suse, xp, 7....aga mitte sellega ei tulnud ma kelkima.
Probleem iseenesest selles, et kui xp all töötab kõik ilusti ja hästi ja on olemas tembid ja kiirused ja kogu kellavärk, siis 7 all näitab mul ainult hddtempi ja muud ei miskit.
Ehk siis win7 ei tunnista ülejäänud sensoreid.
Okeei, mõtlen siis mina, et peaks äkki emaplaadi driiverit installima hakkama...oh häda....intel ütleb, et minu mobo (d865perl) ei ole toetatud.
Lugesin miskist foorumist, et ei ole soovitatav katsetama hakata teiste draiveritega, aga nüüd olen otsinud ja otsinud ja tundub, et ei jää muud üle kui xp driverset näiteks peale lasta.
Krt...oleks mul see plaat alles, mis ma moboga kaasa sain oleks palju jamamist ära jäänud. (oleks kohe tuimalt xp driverid pääle lasnud ja parimat lootma jäänud, mitte hakanud üritama interneti läbilugemist)

Lihtsalt tunnen huvi, kas kellelgi teisel ka samasugust probleemi on esinenud.
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 12.01.2010 07:28:14 vasta tsitaadiga

Zanzhu kirjutas:

libe kirjutas:

koduses keskkonnas aga arvutimängud + mõningad pisiasjad, mis teevad 7 xp kõrval meeldivamaks - on win7 ülim
ja paraku siin jäävad macos'id ja linuxid alla - pean silmas kompotti

Jepp, nõus et kui sa matad high end raua alla miljoni siis 7 on igati asine viimaseid mänge täisraual jooksutama. Siiski dx9 mängudes on üldjuhul XP siiski 7-st üle teatud maani perfi poolest kui mu mälu enam ei peta.

Siiski, kompoti osas koduarvutina on meediakeskusena linuxilised ja Apple OS-id mäekõrguselt üle MS-i toodangust kui mitte arvestada mänge. Lihtne digikaameraga opereeriminegi näiteks indutseerib tugevat vajadust facedeskida kui Airi asemel winni/linuxi kasti külge juhtme topin.
jäägu sulle sinu arvamus
XYZ
HV Guru
XYZ

sõnum 12.01.2010 10:52:16 vasta tsitaadiga

lauripoiss kirjutas:
Tervist,

Mul on selline küsimus. Plaanin enda läpakal vahetada välja Vista Home Premiumi Win 7 vastu. Ostsin läpaka koos softiga. Läpaka all on kleeps ja kaasa tuli ka Dell-i Win Vista plaat. Kui nüüd aga panen peale siia Win 7 siis jääb mul Vista asjatult seisma. Minu küsimus on see kas ma tohin ja kuidas ma saaks Vista ära müüa. Annan ostjale plaadi ja näitan klepsul koodi? Või kriban koodi lipakale ja müün koos plaadiga?
Õige vastus on, et müüd koos masinaga icon_exclaim.gif OEM tarvara käib masinaga koos icon_exclaim.gif icon_exclaim.gif icon_exclaim.gif
tagasi üles
attrs
HV Guru
attrs

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 12.01.2010 11:16:03 vasta tsitaadiga

lauripoiss, osta upgrade mitte retail.
tagasi üles
lauripoiss
HV kasutaja

sõnum 12.01.2010 11:54:24 vasta tsitaadiga

Tänud sain oma vastuse!
tagasi üles
symmi
Kreisi kasutaja

sõnum 12.01.2010 12:53:41 vasta tsitaadiga

taikonaut kirjutas:
symmi kirjutas:
attrs kirjutas:
Probleem kadus kui võtsin auto hide taskbari maha thumbs_up.gif
tagasi üles
Ollaz
HV veteran
Ollaz

sõnum 12.01.2010 18:03:08 vasta tsitaadiga

kusti85 kirjutas:
.intel ütleb, et minu mobo (d865perl) ei ole toetatud.

Kas tegu on 865 chipsetiga, millel 478 socket prose peal?
Kui jah, siis omasin ühte sellist mobot (865PE) ning HWMonitor näitas kõiki temperatuure. Mis programmiga vaatad?
tagasi üles
kusti85
Tavaline kasutaja

sõnum 12.01.2010 19:34:32 vasta tsitaadiga

soc478 D865PERL jah siis plaadiks ja vaadata üritasin System info for windowsiga...hdd tembid on olemas, aga muud ei miskit.
Samas nüüd installisin prooviks sellise programmi nagu Motherboard Monitor 5 ja nüüd sellega näitab korrekstselt, aga siw on ainult hdd tempidega.
tagasi üles
windsurfer
HV veteran
windsurfer

sõnum 12.01.2010 20:31:12 vasta tsitaadiga

Mul tekkis siin väike probleem. Nimelt sai ühel arvutil üleliigseid serviceid kinni keeratud. Build on 7201.
Aga peale restarti services.msc enam ei käivitu, vaid ütleb: The service cannot be started, either because it is disabled or because it has no enabled devices associated with it.
Googlest lugesin, et viga võib olla, et Application information service'i keerasin kinni, kuigi enda arvutil on mul see samuti kinni keeratud, aga services.msc töötab.
Kuidas saada tööle jälle need serviced, mis enne kinni keerasin ilma services.msc't, et taas services.msc jooksma saada?
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 12.01.2010 20:38:02 vasta tsitaadiga

windsurfer kirjutas:
Mul tekkis siin väike probleem. Nimelt sai ühel arvutil üleliigseid serviceid kinni keeratud. Build on 7201.
Aga peale restarti services.msc enam ei käivitu, vaid ütleb: The service cannot be started, either because it is disabled or because it has no enabled devices associated with it.
Googlest lugesin, et viga võib olla, et Application information service'i keerasin kinni, kuigi enda arvutil on mul see samuti kinni keeratud, aga services.msc töötab.
Kuidas saada tööle jälle need serviced, mis enne kinni keerasin ilma services.msc't, et taas services.msc jooksma saada?

Command Promt ja käsk:
net start appinfo

Kui muid on vaja tööle saada siis vaata siit: http://www.blackviper.com/Windows_7/servicecfg.htm
Service name(Registry) tulbas on nimed mida pead sisestama Command Prompti peale "net start" kirja icon_wink.gif thumbs_up.gif

Win11 25H2 upgrade skriptid neile kelle masin ise ei taha 23H2 või 24H2 pealt ennast uuendada: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738
Youtube lisa vene jama eemaldamiseks: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11745846#11745846
tagasi üles
windsurfer
HV veteran
windsurfer

sõnum 12.01.2010 21:08:31 vasta tsitaadiga

Talitasin tomorrow, su juhendi järgi, aga ei õnnesti see:
Vb oskad veel nõu anda.
tagasi üles
SilQ
HV Guru
SilQ

sõnum 12.01.2010 21:10:06 vasta tsitaadiga

windsurfer kirjutas:
Vb oskad veel nõu anda.

Kas "CD .." tagasi ei peaks minema et ainult C: jääks?
tagasi üles
windsurfer
HV veteran
windsurfer

sõnum 12.01.2010 21:17:55 vasta tsitaadiga

SilQ kirjutas:
windsurfer kirjutas:
Vb oskad veel nõu anda.

Kas "CD .." tagasi ei peaks minema et ainult C: jääks?

Ei saa aru mida mõtled.
tagasi üles
siinus
HV Guru
siinus

sõnum 12.01.2010 21:23:20 vasta tsitaadiga

et pmst kirjutada:
cd \

siis on käsurea ees
C:\

aga see ei tohiks väga kottida

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
windsurfer
HV veteran
windsurfer

sõnum 12.01.2010 21:43:52 vasta tsitaadiga

Ei tohiks vahet olla jah, enda arvutil töötab korralikult cmd'ga servicete startimine/stoppimine.
Tahaks ikka asja kuidagi tööle saada, ei ole formatist eriti huvitatud.

viimati muutis windsurfer 12.01.2010 21:44:24, muudetud 1 kord
tagasi üles
Hollow
Kreisi kasutaja
Hollow

sõnum 12.01.2010 21:43:53 vasta tsitaadiga

kuidas live messengeris või windowsi all keerata webcami pilti 180 kraadi

sõber soomes pole eriline spetsalist ja seletaks talle kuidas ta seda tegema peab, aga mul endal pole webcami
pilt on peaalaspidi nii MSNis kui skypes ja webcami jaoks ei ole mingit lisa softi peale pandud masinasse
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 12.01.2010 22:11:08 vasta tsitaadiga

windsurfer kirjutas:
Vb oskad veel nõu anda.

Mul töötavad need teenused ainult ja services.msc käivitub:
Spoiler Spoiler Spoiler

Võid ka proovida käivitada neid teenuseid enne appinfo käivitamist:
net start RpcSs
net start DcomLaunch
net start RpcEptMapper
net start ProfSvc

Application Information nimelt sõltub neist ja kui üks neist ei tööta siis ei lähe ka appinfo tööle.Kui see ei aita siis hakka järjest proovima tööle panna neid mis minu pildil on icon_wink.gif

Win11 25H2 upgrade skriptid neile kelle masin ise ei taha 23H2 või 24H2 pealt ennast uuendada: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738
Youtube lisa vene jama eemaldamiseks: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11745846#11745846
tagasi üles
painkillah
HV Guru
painkillah

sõnum 13.01.2010 01:08:45 vasta tsitaadiga

uskumatu et MS keeras kinni nii vistas, kui eriti ka 7mes mitmemonitori span (üks suur resolutsioon spanida üle mitme molu) süsteemi... täiesti imbetsilli lüke.
tagasi üles
friik1
HV Guru
friik1

sõnum 13.01.2010 01:12:31 vasta tsitaadiga

painkillah, mis sa ajad? Extended desktop toimib väga hästi.
tagasi üles
Ollaz
HV veteran
Ollaz

sõnum 13.01.2010 08:24:50 vasta tsitaadiga

friik1, ta vist mõtles seda, et kui monitori raamid ära võtta siis oleks nagu 1 monitor, st. üks suur reso (mitte extended, siis on igal desktopil eraldi reso).
tagasi üles
mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 13.01.2010 10:02:10 vasta tsitaadiga

icon_question.gif icon_exclaim.gif
Pole näinudki sellist võimalust, kui siis võis see vast mingi draiveripoolne lisa olla.
tagasi üles
Look Right
Anna vin
Look Right

sõnum 13.01.2010 12:23:02 vasta tsitaadiga

No aga kui on kaks sama resoga monitori extended, siis ongi pmst see, mida painkillah soovis.
ErkiT
HV kasutaja

sõnum 13.01.2010 13:29:37 vasta tsitaadiga

Mul tekkis mure autoplay optioniga. Tahan, et ta filme avaks koguaeg VLC-ga. Avan filmi siis open with abil ja panen linnukese, et ta koguaeg VLC-ga neid faile avaks, aga peale restarti tahab jälle Winamp-iga avada. Mõlemas programmis võtsin maha ja panin peale, mis faile nad peavad lugema. Winampist .avi ära ja VLCs peale, aga ei miskit.

Autuplay optionis selline pilt. Seal näha, et VLC-d ei saagi defaultina avama panna, sest ei olegi seda seal nimekirjas kuskil... icon_rolleyes.gif Mida võiks veel proovida?

Spoiler Spoiler Spoiler
tagasi üles
Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 13.01.2010 13:37:05 vasta tsitaadiga

Kas WinAmpi seadistustest on linnuke selle failiformaadi eest maha võetud?
tagasi üles
Look Right
Anna vin
Look Right

sõnum 13.01.2010 13:40:52 vasta tsitaadiga

Security Update for Windows 7 (KB972270)
Installation status: Failed
Error details: Code 8024200D

Vaatkui huvitav. Proovisin uuesti installida, ikka loopis sama errorit. Tavalislet see aidanud icon_rolleyes.gif

Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 13.01.2010 13:49:30 vasta tsitaadiga

taikonaut kirjutas:

Vaatkui huvitav. Proovisin uuesti installida, ikka loopis sama errorit. Tavalislet see aidanud icon_rolleyes.gif

Ehk restart aitab?

tagasi üles
Look Right
Anna vin
Look Right

sõnum 13.01.2010 14:03:53 vasta tsitaadiga

Loota võiks ju, kuid ma praegu ei viitsi restarti teha icon_biggrin.gif
dzombe
HV kasutaja

sõnum 13.01.2010 14:07:15 vasta tsitaadiga

mikk36 kirjutas:
Pole näinudki sellist võimalust, kui siis võis see vast mingi draiveripoolne lisa olla.

Selleks peaks panema masinasse vist http://www.matrox.com/graphics/en/products/graphics_cards/m_series/m9188pciex16/ ja siis monitorid seinale kinni... üks võimalustest.

djelton
HV kasutaja
djelton

sõnum 13.01.2010 19:27:21 vasta tsitaadiga

Tere oleks kiire küsimus ja ei hakka keerutama, nimelt endal Win 7 Ultimate peal ja suutsin UpDate alt leida endale eesti keele ja selle ka installeerida, nüüd oleks isal ja õelde vaja sama asi teha, ainuke jama selles, et isal orig. Home Premium ja õel Beta 7100, mida ta ei nõustu vahetama, kuna ei viitsi faile backupida. Toimisin mõlemaga samamoodi nagu oma Ultimatega ja otsisin ka guuglist igaltpoolt, kuid ei suutnud leida võimalust:S
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 13.01.2010 19:31:44 vasta tsitaadiga

djelton kirjutas:
Tere oleks kiire küsimus ja ei hakka keerutama, nimelt endal Win 7 Ultimate peal ja suutsin UpDate alt leida endale eesti keele ja selle ka installeerida, nüüd oleks isal ja õelde vaja sama asi teha, ainuke jama selles, et isal orig. Home Premium ja õel Beta 7100, mida ta ei nõustu vahetama, kuna ei viitsi faile backupida. Toimisin mõlemaga samamoodi nagu oma Ultimatega ja otsisin ka guuglist igaltpoolt, kuid ei suutnud leida võimalust:S

Isa Home Premiumi jaoks see(Tal ikka RTM 7600?): http://www.froggie.sk/
Õe Beta 7100 jaoks pead internetist otsima Build 7100 keelepaketi.Build 7600 keelepakett kardetavasti ei toimi 7100 peal.

tagasi üles
2 trini
HV veteran
2 trini

sõnum 13.01.2010 20:38:55 vasta tsitaadiga

taikonaut kirjutas:

Kes installisid selle, öelge kas nõudis resa pärast või ei?
Ma ei installinud kuna ei taha enne veebruari resa teha ja sellest protsessist ei saa lahti kui resa vaja, hakkab tüütama ja kui service kinni panna siis vahel unustan selle pärast uuesti lahti teha icon_cool.gif
tagasi üles
ärihai
HV Guru
ärihai

sõnum 13.01.2010 21:05:57 vasta tsitaadiga

kas te olete selle ühiskasutuse värgi kergelt korda saanud?
ma aru ei saa, mul ei õnnestu see, ma vist liiga loll icon_confused.gif

1dumbpcuser
HV Guru

sõnum 13.01.2010 21:47:38 vasta tsitaadiga

Troubleshooting Windows 7 With Microsoft's Built-In Tools
TomsHW

ärihai kirjutas:

Mis probleemiks on?
Arvutid on samas Homegroupis? Õigused on olemas? Password protected sharing maas?
tagasi üles
Ollaz
HV veteran
Ollaz

sõnum 13.01.2010 21:50:42 vasta tsitaadiga

ärihai, kui sharingut mõtlesid, siis korras jah. Tuleb seadistada korrektselt lihtsalt, failide ülekanne toimib väga hästi thumbs_up.gif
tagasi üles
ärihai
HV Guru
ärihai

sõnum 13.01.2010 22:11:02 vasta tsitaadiga

nimelt ma üritan anda printerit ühiskasutusse aga teine arvuti ei leia printerit ülesse icon_rolleyes.gif
samas ping ja ipv4 adressiga kõik toimis.
omastarust kõik õigesti tehtud. aga kas jama ei teki sellest, et mõlemal arvutil on täpselt sama nimi?

äkki keegi teeks puust ja punaselt selgeks selle ühiskasutuse värgi icon_redface.gif
tagasi üles
painkillah
HV Guru
painkillah

sõnum 14.01.2010 05:17:56 vasta tsitaadiga

mikk36 kirjutas:

jah, see oligi nvidia ja atil sees täiesti olemas. vista / 7 puhul aga keeras MS selle toe kinni, ja enam seda ei võimaldata.

mida ma siis mõtlesin, kui on kaks monitori resolutsioonidega 800x600, "extend my desktop onto this monitor" teeb vaid seda, et võimaldab sul windowsis mõlemat monitoripinda kasutada.
spanning see eest, aga tekitab kahe monitori peale ühe resolutsiooni, siis eelnevate monitorite puhul oleks selleks 1600x600. automaatselt spaniks end üle kahe ekraani siis ka taskbar ja muud asjad, seehulgas (kuhu ma jõuda tahtsin) ka World of Warcraft, mis siis toetaks mängusiseselt sedasama resolutsiooni.
Seda kõike sai peaaegu (WoWis) emuleerida lisaprogrammiga, kuid siiski ei oleks mäng enam siis fullscreen, lisaks on see programm tasuline (ka tema derivaadid) ja lahendus üldse selline üle-kivide-kändude variant.

ATI kuuldavasti lubas oma uutesse 5xxx seeria kaartidesse mingi toe teha (ei tea täpsustusi, uurige ise ), et ka vista/7 all saaks spanningut kasutada. Hetkel aga paneb mõtlema - milleks MS selle kinni keeras? Kas ei osatud seda uude põhja sisse integreerida? kas oli see mingiks turvaauguks või liiga heaks võimaluseks kellelegi kolmandale osapoolele?
Kahjuks aga on lüke tehtud, ja suht suur miinus välja kukkunud.

tagasi üles
Look Right
Anna vin
Look Right

sõnum 14.01.2010 14:16:38 vasta tsitaadiga

tomorrow kirjutas:
taikonaut kirjutas:

Ehk restart aitab?
Kusjuures isegi restart ei aidanud. Hakkab update installeerima, jõuab poole peale ja siis paneb pange.
tagasi üles
HGtafka
Kreisi kasutaja

sõnum 14.01.2010 14:19:07 vasta tsitaadiga

ärihai kirjutas:

Kas mõtled file sharingut? Selle avastasin mina huvitava asja(võibolla teadsite juba), et see täitsa oleneb asukohast, mida jagada tahad, näiteks program files kaustas ei saanudki nii korrektselt faile jagama(folderi peal properties>sharing>share nupp ei toimi, toimib advanced sharing ainult ja korralikult ilma passwordita ei saanudki shareda, isegi kui everyone'ile õigused anda, kui aga näiteks D kettal midagi jagada, siis toimib see pisike share nupp, sealt saab panna valikust everyone ning anda õiguseid, siis peaks ilusti toimima. Ühel juhul ei saa kaustale ligile, teisele juhul saab ilusti. Ilmselt privaatsed failid, mis asuvad user kaustas, program files kausta ja vb windows kaustas ta niisama ei lase jagada.
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 14.01.2010 14:21:34 vasta tsitaadiga

HGtafka, lisaks share õigustele on ka ntfsi õigused küljes...
XYZ
HV Guru
XYZ

sõnum 14.01.2010 15:32:22 vasta tsitaadiga

HGtafka, mis mõte on privaatsusel mida saab kogu maailmale lihtsalt laiali jagada? Ja süsteemsed asjad on ka privaatsete alla liigituvad.
tagasi üles
HGtafka
Kreisi kasutaja

sõnum 14.01.2010 16:12:09 vasta tsitaadiga

XYZ kirjutas:
HGtafka, mis mõte on privaatsusel mida saab kogu maailmale lihtsalt laiali jagada? Ja süsteemsed asjad on ka privaatsete alla liigituvad.

Ei olegi mõtet, ma lihtsalt tõin kasutajale ühe paljudest võimalikest seletustest, mis sharingut natuke kitsendab.
tagasi üles
Sixten
HV Guru

sõnum 14.01.2010 18:02:26 vasta tsitaadiga

Äkki keegi oskab aidata... nett jamab koguaeg. Olen 5 minutit netis ja järsku kaob ära, kusjuures vahepeal saan msnis edasi olla, kuid netis ei saa midagi teha. Teen ruuterile restardi ning saan jälle 5 minutit olla. Milles viga võib olla ? Olen draivereid vahetanud, kuid see ei aita midagi. Win XP-ga sellist probleemi polnud
tagasi üles
-FoX-
HV Guru
-FoX-

sõnum 15.01.2010 02:09:49 vasta tsitaadiga

No deem ... kuidagi ei meeldi see uus daskbar sellel win7 isegi see mis nad nimetavad classic modeliks. Kas mingi modiga vms ei saa väga klassikalist daskbari nagu xp/vistal?
Dinkz
Kreisi kasutaja

sõnum 15.01.2010 04:27:27 vasta tsitaadiga

-FoX- kirjutas:
No deem ... kuidagi ei meeldi see uus daskbar sellel win7 isegi see mis nad nimetavad classic modeliks. Kas mingi modiga vms ei saa väga klassikalist daskbari nagu xp/vistal?

Parem klikk taskbaril - Properties - Taskbar buttons - Never Combine ja linnuke Use small icons ette. icon_rolleyes.gif
tagasi üles
Zanzhu
Kreisi kasutaja

sõnum 15.01.2010 05:08:28 vasta tsitaadiga

Miski proge on ka netis olemas mis muudab start menüü ja taskbari vist päris classicuks.
tagasi üles
soovija
Kreisi kasutaja
soovija

sõnum 15.01.2010 11:52:42 vasta tsitaadiga

-FoX- kirjutas:

See on ääretult mugav. Te vast ise olete paar päeva kasutanud. Mõni on kasutanud milestonidest/betast. Klassikalisel pole mitte midagi erilist. Võta aega ja proovi ära. Mina ei kujuta üldse väkeste ikoonideta taskbari ette.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Windows 7 (arutelu ja probleemid) mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 187, 188, 189 ... 372, 373, 374  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.