praegune kellaaeg 17.06.2025 20:51:54
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
nurmster
HV vaatleja
|
05.11.2009 15:45:00
enda tehtud filmidega probleemid |
|
|
Mul on selline 4-5 aastat vana kapriisne kõvakettaga DVD mängija(LG RH7500),mis mängib maha ka avi,divX ja xvid formaate.Kunagi netist tõmmatutd divX ja xvid formaadis filmid mängib dvd-l maha korralikult.
Nüüd kui olen innustunud ise editoima filme,siis et vaadata filme dvdmängijas, dvdmängija kas ei tunnista või mänib maha konarlikult(pilt "nügib -hüppab").
Olen convertinud neid avi,divX ja xvid formaati(arvutis mängivad peale convetimist vägä hästi).Aga kui olen convertinud sama filmi dvd-ks siis mängib maha korralikult.
Milles võib viga olla?Olen testinud ka erinevaid convertimis programme(magic,avs ja ultra)aga probleem on sama
Minu probleemi ajalugu:
1. filmin videokaameraga,salvestan filmi mov formaadis
2.editoin filmi(corel,adobe primere),salvestan mpeg formaadis
3.mpeg convert -avi,divX,divx
Kas keegi oskab nõu anda
|
|
tagasi üles |
|
 |
rtfm99
HV kasutaja
|
10.01.2010 23:25:15
|
|
|
konvertimise seadeid vaja muuta.kuhu suunas ei oska nõu anda.endal oli kunagi vaja koduvideod aviks teha ja siis möllasin seadetega päris mitmeid tunde.panin plaadile ühte videot mitmes versioonis.ühel polnud häält,teine hakkis,kolmandal muud hädad ja üks siis mängis.kasutasin s.u.p.e.r vist. dvd mängijal ka tarkvara mul uuendada ei anna ja mängija vahetamisel tõenäoliselt tekib probleeme juurde.
_________________ |
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
vallo
HV veteran

|
11.01.2010 13:03:59
|
|
|
suht tõenäoliselt tuleks kasutada 5-6 aastat vana divxkoodekit, et mängija muretult asjast aru saaks.
Pakuks puhtalt kõhutundel, et divx3 oleks sobiv versioon.
|
|
Kommentaarid: 67 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|