Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Call of Duty: Modern Warfare 2 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 168, 169, 170 ... 266, 267, 268  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Lotharius
rallisibul
Lotharius

sõnum 10.01.2010 17:27:29 vasta tsitaadiga

softis kirjutas:
Pavelow ja Attack Chopperi omad lähevad küll arvesse ju või? Care package'i omad ainult ei lähe arvesse.

Ma ise teadsin ka, et ainult Care Package ja Emergency Air Drop asjad ei anna streaki arvestuses juurde. Peab guugeldama

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Tonsor
Kreisi kasutaja
Tonsor

sõnum 10.01.2010 17:40:26 vasta tsitaadiga

tsitaat:
Moving a sentry gun results in further sentry kills not counting toward a killstreak.

tsitaat:
Currently bugged: pave low kills do not count toward killstreak. However, obtaining another kill before the pave low gets any will fix this glitch temporarily.

Rohkem infot

Sellise huvitava asja leidsin ka, vabandust, kui varem läbi käinud.
Et siis võimalused, mis care package'st võib tulla
Spoiler Spoiler Spoiler
Kommentaarid: 36 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 32
tagasi üles
Blendz
HV vaatleja
Blendz

sõnum 10.01.2010 17:47:30 vasta tsitaadiga

Tonsor, olin ka lugenud juba varem seda, et kui saad killi enne pavelow'd, siis lähevad pavelow'ga saadud killid ka edaspidi killstreak counti, kuid proovisin ükskord selle järgi ja ei toiminud. teine võimalus, mida ma proovinud pole, on see et kui saad 9 killi täis, siis teed veel ühe ise, ja peale seda alles kutsud pavelow ja siis pavelow killid "loevad".

--

natuke teemat muutes, siis võiks saada teha nii, et kindlale classile paned kindlad killstreak rewardid külge, mitte ei pea manuaalselt neid muutma kogu aeg.
tagasi üles
Lotharius
rallisibul
Lotharius

sõnum 10.01.2010 17:56:35 vasta tsitaadiga

Blendz kirjutas:
natuke teemat muutes, siis võiks saada teha nii, et kindlale classile paned kindlad killstreak rewardid külge, mitte ei pea manuaalselt neid muutma kogu aeg.

See oleks tõesti hea, usun, et enamikel see mõte peast läbi käinud. Pinda viskab, et neid muutma peab. Kõik ei ole võrdselt head iga game mode'i jaoks.

Cracker
Kreisi kasutaja

sõnum 10.01.2010 19:21:18 vasta tsitaadiga

Mul üks mäng õnnestus saada care packagest AC icon_biggrin.gif Ja package oli veel kellegi teise oma ka xD
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
RedFusion
HV kasutaja
RedFusion

sõnum 10.01.2010 20:08:05 vasta tsitaadiga

Cracker kirjutas:
Mul üks mäng õnnestus saada care packagest AC icon_biggrin.gif Ja package oli veel kellegi teise oma ka xD
Seda jah saab suht harva, kuid ega see nüüd nii rare ka pole. Ise sain Care Package challenge (50 tk vaja saada) tegemise käigus 2x AC ja 1x CG. See ajab tglt suht närvi, kui Package pihta pannakse, vähemalt siis küll, kui challenge ära tegemiseks seda kasutad ja veel mingi korralik reward ka. Vahel võib nii juhtuda, kui ära sured enne Package saamist icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 7
tagasi üles
Ollaz
HV veteran
Ollaz

sõnum 10.01.2010 20:36:19 vasta tsitaadiga

Täna oli küll kõva mäng. Mingi clan, 6 inimese party ja mosh pit. Tuli Wasteland ja HQ. Ootasin siis lobbys rahulikult kuni meie tiim täis sai ning mäng võis alata. Mängu alguses ma ütlesin rahuga "prepare to get owned", mispeale clan vastas "yeah, right..". Mäng oli poolepeal, kui mina olin oma tiimis esimene ning me juhtisime 100:65. Sain siis seljatagant 4 tiimi tüüpi maha võetud noaga, mispeale saadeti mind v*ttu ja igalepoole mujale (nad olid soomlased). Ühel hetkel sain predatori, millega tegin 2 killi ja järgnes harrier strike, millega tõmbasin maha 4 tüüpi rakettidega ja siis automaadist veel mõned. Kutsusin emergency airdropi, sain KOLM precision airstrike ja ühe UAV. Aktiveerisin UAV ning panin kõik striked teele ja viimase strike launchimise ajal mäng lõppes seisuga 200:65 (meie võitsime). Clani poolt hakkas tulema sõimamisi "hacker", "cheater", "noobs" jne. Mõni ei suuda kaotusega leppida, siis miks nad seda mängu mängivad? Arvavad ennast jube kõvad olema, saavad täiega suhu ja siis kõik teised kohe häkkerid ja muud loomad. thumbs_down.gif
Kommentaarid: 83 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 57
tagasi üles
Kutsu
HV kasutaja
Kutsu

sõnum 10.01.2010 20:57:25 vasta tsitaadiga

Ollaz kirjutas:
Täna oli küll kõva mäng. Mingi clan, 6 inimese party ja mosh pit. Tuli Wasteland ja HQ. Ootasin siis lobbys rahulikult kuni meie tiim täis sai ning mäng võis alata. Mängu alguses ma ütlesin rahuga "prepare to get owned", mispeale clan vastas "yeah, right..". Mäng oli poolepeal, kui mina olin oma tiimis esimene ning me juhtisime 100:65. Sain siis seljatagant 4 tiimi tüüpi maha võetud noaga, mispeale saadeti mind v*ttu ja igalepoole mujale (nad olid soomlased). Ühel hetkel sain predatori, millega tegin 2 killi ja järgnes harrier strike, millega tõmbasin maha 4 tüüpi rakettidega ja siis automaadist veel mõned. Kutsusin emergency airdropi, sain KOLM precision airstrike ja ühe UAV. Aktiveerisin UAV ning panin kõik striked teele ja viimase strike launchimise ajal mäng lõppes seisuga 200:65 (meie võitsime). Clani poolt hakkas tulema sõimamisi "hacker", "cheater", "noobs" jne. Mõni ei suuda kaotusega leppida, siis miks nad seda mängu mängivad? Arvavad ennast jube kõvad olema, saavad täiega suhu ja siis kõik teised kohe häkkerid ja muud loomad. thumbs_down.gif

Pole paha.

Blendz
HV vaatleja
Blendz

sõnum 10.01.2010 21:03:30 vasta tsitaadiga

ma olen saanud ükskord ka kaks AC'd ühest e-dropist, kuid samas mõned korrad ka neli counter-uav'd või sentry-gun'i. icon_lol.gif
loto.
tagasi üles
Ollaz
HV veteran
Ollaz

sõnum 10.01.2010 21:19:23 vasta tsitaadiga

Kutsu, mõnitad vä?
tagasi üles
Probleem.
HV kasutaja
Probleem.

sõnum 10.01.2010 21:47:02 vasta tsitaadiga

Ollaz kirjutas:

Täitsa tavaline värk. Mängides oma klanniga mingite teiste klannide vastu siis pidevalt öeldakse "Hacker Clan" jne.

creephi
HV vaatleja
creephi

sõnum 10.01.2010 22:14:35 vasta tsitaadiga

Kas tõesti enam Eestis keskpäraseid mängijaid ei olegi ?Seda foorumit lugedes kõik hullud prod. icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 7
tagasi üles
Heineken
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 10.01.2010 22:17:15 vasta tsitaadiga

Keskpärased ei julge tulemustest rääkida icon_razz.gif .
Kommentaarid: 24 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 23
tagasi üles
Ollaz
HV veteran
Ollaz

sõnum 10.01.2010 22:22:22 vasta tsitaadiga

Lõppmees, kõik oleneb vastastest. Ega mis ma siia foorumisse hõiskama tulen, et TDM mätš lõppes mulle KDR 5:26-ga icon_biggrin.gif
Minu postitus oli just suunatud neile "hullult prodele clannidele" kes tegelikult mängivad halvasti ja siis arvavad ennast maailma naba olema.
tagasi üles
indre
HV kasutaja

sõnum 10.01.2010 22:27:27 vasta tsitaadiga

Kas Strict probleemide muud lahendust pole kui pordid käsitsi avada, mida hetkel teha ei saa?
UPnP töötab, torrentitel ka kõik toimib ja üks päev oli lampi Open, nüüd aga kogu aeg ainult Strict... Ruuteri resa ei aidanud.

Elioni DigiTV mingi Thomson on.
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
villu70
HV Guru
villu70

sõnum 10.01.2010 23:28:04 vasta tsitaadiga

Lõppmees kirjutas:
Kas tõesti enam Eestis keskpäraseid mängijaid ei olegi ?Seda foorumit lugedes kõik hullud prod. icon_biggrin.gif

Ei ole pro, täitsa tavaliselt läheb..... harju keskmine.
Spoiler Spoiler Spoiler
Kommentaarid: 141 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 0 :: 121
tagasi üles
creephi
HV vaatleja
creephi

sõnum 10.01.2010 23:36:47 vasta tsitaadiga

villu70 kirjutas:
Lõppmees kirjutas:

Ei ole pro, täitsa tavaliselt läheb..... harju keskmine.
Spoiler Spoiler Spoiler

Rõõm näha icon_biggrin.gif Ma mõtlesin ,et ma ainuke.
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 7
tagasi üles
Timberg
ööKARU
Timberg

sõnum 10.01.2010 23:48:46 vasta tsitaadiga

Spoiler Spoiler Spoiler

Eks ma ka siin natuke üritan mängida icon_razz.gif
Kommentaarid: 341 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 272
tagasi üles
Ernits
HV veteran
Ernits

sõnum 11.01.2010 00:09:32 vasta tsitaadiga

Oleneb täiesti päevast ja vastastest. Mõni päev läheb nii metsa, et peksa pead vastu seina, teinekord vastased paistavad ise kuulide ette jooksma icon_biggrin.gif
Spoiler Spoiler Spoiler

E: Timbergil on headshotte killide kohta päris kõvasti icon_razz.gif thumbs_up.gif
Kommentaarid: 99 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 86
tagasi üles
Blendz
HV vaatleja
Blendz

sõnum 11.01.2010 00:23:24 vasta tsitaadiga

timbergil kahtlemata kena ratio, aga kindlasti on vedanud sellega, et sattunud paremasse tiimi - võite 2x rohkem kui kaotusi.
endal sellega pole eriti vedanud icon_razz.gif :

Spoiler Spoiler Spoiler
tagasi üles
Lotharius
rallisibul
Lotharius

sõnum 11.01.2010 00:33:30 vasta tsitaadiga

Täna on metsikult halvad tiimid sattunud HQ mängudes, paar üksikut mängu mõnekümnest olen võitnud thumbs_down.gif
Kethmar
Kreisi kasutaja
Kethmar

sõnum 11.01.2010 00:52:27 vasta tsitaadiga

Sain täna uue streak rekordi- 37. Ehk oleks rohkemgi saanud, kuid panin nuke kohe ära.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Timberg
ööKARU
Timberg

sõnum 11.01.2010 01:01:31 vasta tsitaadiga

Ei no, ega tegleikult see ratio selline poleks. Ütleme, et ma olen "väga" skilled .p Jälgisin neid killcame mängus ja vaatasin, et pole ikka õige asi. Kuidagi liiga palju xiitereid ja siis treenisin ennast vastavalt irw.
Kommentaarid: 341 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 272
tagasi üles
hendrik32
HV Guru

sõnum 11.01.2010 02:24:13 vasta tsitaadiga

Oleks üks küsimus, et kas see venekeelne versioon töötab Steamiga (see kood siis), kuna retaili pole kuskilt siin vist saada?
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 12
tagasi üles
Killzone88
Kreisi kasutaja
Killzone88

sõnum 11.01.2010 02:27:58 vasta tsitaadiga

hendrik32 kirjutas:
Oleks üks küsimus, et kas see venekeelne versioon töötab Steamiga (see kood siis), kuna retaili pole kuskilt siin vist saada?
Jepp töötab ilusti ,õpetus on www.gamepood.ee foorumis olemas.
Kommentaarid: 20 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 13
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Call of Duty: Modern Warfare 2 mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 168, 169, 170 ... 266, 267, 268  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.