Mida ma arvan? Midagi ma ei arva vaid nii see on. Mine mängi mängu ja saa 13 korda "Unable to connect to host", kohe ilusti 10min raisus ja ma ei usu ,et sa tuleksid siis siia sellist juttu rääkima.
Aga äkki sa olid eelmises elus vägistaja vms ja nüüd on karmavõlg? Mul on umbes 10st mängul ühel "Unable to connect to host" ja elu läheb edasi. Ei kipu veel veene nüsima, mängu tootjatele pommi panema või foorumis pühasõda kuulutama.
Huvitav kui ma mängin siis ma saan seda errorit 1-2 korda ja peale 3-dat mängu olen üldjuhul ise host.
3 päeva tagasi lasin jälle vähe pikemalt mingi 4h jutti ja NP
Ühendus ikka vana hea elioni DigiTV
Äkki murelapsed peaksid enda ruuteri ära nullima või kontrollima kas äkki on softi uuendus kuskil pakkuda
Leidsin enda mängustiilile sobiva varustuse
Ak47
Silencer
Scavenger
Stopping power
Ninja
Spoiler
(See ilma chopper gunnerita, ainult harrier ja uav)
Ja tulid sellised skoorid, järgmised 4 mapi oli igas mapis kdr 2.5-3.5 vahel..ainult, et nendes mapides sain chopper gunneri.
Mäletate kui Robert ütles kui te jõuate 10 prestigeini siis su mängu stiil muutub igaveseks-sa saad aru kui palju oled sa aega raisanud ja enam ei mängi MW2.
Ja üks hea taktika video http://www.youtube.com/watch?v=kM-v5ShRyUo (Ei ole Bee Gees). _________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:]
Tahaks küsida kas kellelgi on aimu ,kust saab sebida endale vene keelne versioon? MW2 on küll väga halvad kogemused venelastega, aga ma tahaks ka multyplayerit proovida. Või on mõni viis kuidas saab korraliku MW2 koos multyplayeriga. IW teeb väga kalleid mänge. Tartu kaubamajas maksis PC versioon 920.- OMG . Konsooli mängud maksavad nii palju. Iga tahes, kas keegi saab aidata?
(Teen õlle välja kes aitab ) _________________ Ainus legend, Battlefield
*Bf: Bc2 - Lingumees
O.0 Thanx. Hea , et "vana" traditsioon on allles. Reloded inglise verisoon + Vene key. Olen kõik Call of duty mängud niimodi saanud. _________________ Ainus legend, Battlefield
*Bf: Bc2 - Lingumees
nii et jah, eesti gogo _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond.
Seni parim mängu algus. Pave Low tehtud enamik, aga siiski Vihale ajas, et nuke nüüd polnud:
Kokkuvõttes läks mäng metsa kuna ülejäänud tüübid meil suutsid enam-vähem 1:2 KDR suhet hoida ehk et vastased pidevalt pommitasid ja kopterid olid õhus. _________________ Geek it til it MHz
Hmm.. seda ma isegi ei teadnud Aga mis sinna siis lähvad ? Ainult need mida nö ise juhid ?
mitte päris. harrier ja teised airstrike'd lähevad, samas sentry-gun, atk helicopter ja pavelow ei lähe.
Kust see info pärineb? Mina näiteks kasutasin atk helicopterid omal nuke classil ning olen kindel(mitte küll 100%), et selle killid läksid killstreaki alla. _________________ http://nodejs.org/
"I'm also a person. Programming is just one thing I do."
Pavelow ja Attack Chopperi omad lähevad küll arvesse ju või? Care package'i omad ainult ei lähe arvesse. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.