Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Mängukonsoolid ja konsoolimängud »  [PS3] SONY PlayStation 3 arutelu märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 525, 526, 527 ... 870, 871, 872  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Raunts33
HV kasutaja

sõnum 09.01.2010 00:00:51 vasta tsitaadiga

No miks nüüd kõik minust nii suurelt räägivad? icon_lol.gif Jah see olin mina aga noh nüüd ostan jaanuar 20 hiljemalt uue boxi ja seal ei pira. Vot poisid ban õpetab! Kui ps3'e saaks modida ei modi nagunii
Kommentaarid: 39 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 35
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
-FoX-
HV Guru
-FoX-

sõnum 09.01.2010 00:07:48 vasta tsitaadiga

Kas PS3 pult laeb ainult siis kui ps töötab? Juhe taga aga panin shutdown ... aga vool on sees nuh ,et tagant seda nuppu offi ei pannud. Aga nimodi ta vist pulti ei lae? Ja kui ei lae kas arvutile järgi toppides laeb pulti? Ning palju võtab voolu ps3 menüüdes möllates vs mängides?icon_razz.gif
ivokas
HV veteran
ivokas

sõnum 09.01.2010 00:10:15 vasta tsitaadiga

Laeb ainult siis, kui konsool töötab. Arvuti taga laeb ka.
tagasi üles
mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 09.01.2010 00:14:47 vasta tsitaadiga

ivokas, mõne ihaldatud mängu olemasolu valikus oleval konsoolil.
Kommentaarid: 85 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 78
tagasi üles
ivokas
HV veteran
ivokas

sõnum 09.01.2010 00:21:02 vasta tsitaadiga

mikk36, kellele ema, kellele tütar... mõnele mõlemad. icon_wink.gif
tagasi üles
MummikAl
Kreisi kasutaja
MummikAl

sõnum 09.01.2010 01:44:27 vasta tsitaadiga

ivokas kirjutas:
mikk36, kellele ema, kellele tütar... mõnele mõlemad. icon_wink.gif

võib ka mõlemad, aga siis jääb ikka õhku küsimus, et kumb ennem icon_razz.gif
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 39
tagasi üles
eShelobik
HV Guru
eShelobik

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 09.01.2010 01:53:49 vasta tsitaadiga

malukas kirjutas:
minu jaoks on wifi jällegi väga tähtis. Pole mingit kaablimajandust mul siin elamises. (Sinu jutust tuli välja, et kui sina ei kasuta, siis pole kellelgi tähtis see icon_biggrin.gif)

kui ma korteri ostsin siis nägin veidi vaeva ja tõmbasin kõikidesse tubadesse seina sisse kaabli valmiduse. nüüd võin igas toas 2s seinas panna 1.5m patch kaabliga endal iga seadme võrku mis vaja. Samuti on kodus olemas wifi ühendus läpakale.
Kommentaarid: 293 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 260
tagasi üles
seguplönn
HV kasutaja
seguplönn

sõnum 09.01.2010 03:24:09 vasta tsitaadiga

etc_Shelob kirjutas:
malukas kirjutas:
minu jaoks on wifi jällegi väga tähtis. Pole mingit kaablimajandust mul siin elamises. (Sinu jutust tuli välja, et kui sina ei kasuta, siis pole kellelgi tähtis see icon_biggrin.gif)

kui ma korteri ostsin siis nägin veidi vaeva ja tõmbasin kõikidesse tubadesse seina sisse kaabli valmiduse. nüüd võin igas toas 2s seinas panna 1.5m patch kaabliga endal iga seadme võrku mis vaja. Samuti on kodus olemas wifi ühendus läpakale.

tubli poiss!
ettenägelik tuleb olla icon_biggrin.gif

Inimene123
HV kasutaja

sõnum 09.01.2010 12:51:43 vasta tsitaadiga

Raunts33 kirjutas:
No miks nüüd kõik minust nii suurelt räägivad? icon_lol.gif Jah see olin mina aga noh nüüd ostan jaanuar 20 hiljemalt uue boxi ja seal ei pira. Vot poisid ban õpetab! Kui ps3'e saaks modida ei modi nagunii
On ka sellel mõtet?

Pealegi, mõned siin jaurasid, et tasuta online ja Wi-fi ei ole tähtsad. On ikka vägagi tähtsad. Sinna hulka võib ka panna Blu-ray mängija, mis on igatahes suur pluss (sealhulgas mängud).

angel
HV Guru
angel

sõnum 09.01.2010 13:11:06 vasta tsitaadiga

PS3 müügi punnid -> tasuta online (demod, mp etc), blueray, exclusive mängud, tegelt suht vaikne (ainult kuulnud et Xkast pidi jubedalt vuhisema kui mainisin et ps3 on "häälekas"), vastupidavam?

kui tasuta online maha võtta siis kerigu piixu... siis vast enam ühtegi mp mängu idee poolest et mp olemas on ei ostaks. mis mõte mul asja 10x kinni plekkida neile

Kommentaarid: 175 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 157
tagasi üles
Kallu20
HV kasutaja

sõnum 09.01.2010 13:12:32 vasta tsitaadiga

Njaa, omasin PS3'e 60GB versiooni, müüsin maha. Nüüd kahetsen, peab millalgi uuesti ostma icon_smile.gif Valik on keeruline, slim on he akompaktne, aga fatboy näeb edevam ja soliidsem välja oma läikiva ümbrisega.
Oskab keegi kommenteerida slimi häälekust? (teemal 527lk ei jaksa otsida, juhul kui sellest juttu juba olnud)
Küsimus, et ma ostsin oli 2 pulti, enamus mis müüakse, isegi 60GB on ühe puldiga, kas siis teine eraldi maha müüdud või oli mul mingi selline "eripakett"?
Kommentaarid: 24 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 23
tagasi üles
euforia
Kreisi kasutaja
euforia

sõnum 09.01.2010 13:36:27 vasta tsitaadiga

Oman slimi oktoobrist saati ja müra üle küll ei kurda. Kui plaadi sisse paned siis mõnda aega vuhiseb või kui laeb mängus uut taset, siis võtab hetkeks tuurid üles. Aga seda, et häirinud see müra oleks, seda pole siiani olnud. Ehk mingi aasta pärast kui tolm on sisemuses oma töö teinud on asjad teisti, seni aga on küll mõnus vaikne konsool.
Kommentaarid: 29 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 27
tagasi üles
eShelobik
HV Guru
eShelobik

sõnum 09.01.2010 13:40:55 vasta tsitaadiga

PS3 puhul on minujaoks elutähtsad 2 asja. Head eksklusiivid ja vaikus. Blu-Ray, wifi, tasuta online ... on teisejärgulised mängukonsoolile. Tore, et nad olemas on, puudust ikka ei tunneks. Blu-Ray'sid olen oma PS3'ga 1x vaadanud ja rohkem ei plaani ka... pettumus oli lihtsalt räme kui vaatama hakkasin ja mu full hd telekal mustad ääred olid filmil.
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 09.01.2010 13:44:29 vasta tsitaadiga

Kallu20 kirjutas:
Njaa, omasin PS3'e 60GB versiooni, müüsin maha. Nüüd kahetsen, peab millalgi uuesti ostma icon_smile.gif Valik on keeruline, slim on he akompaktne, aga fatboy näeb edevam ja soliidsem välja oma läikiva ümbrisega.
Oskab keegi kommenteerida slimi häälekust? (teemal 527lk ei jaksa otsida, juhul kui sellest juttu juba olnud)
Küsimus, et ma ostsin oli 2 pulti, enamus mis müüakse, isegi 60GB on ühe puldiga, kas siis teine eraldi maha müüdud või oli mul mingi selline "eripakett"?

Kas sellel 60gb mis algselt tuli mingeid "hädasid" ei olnud? Kuulnud et see pidavat omama probleeme. Samas kõige vanem mudel kah... siis kui välja tuli ei olnud samas taga ka piixugi teha.

Läikiv pind imo on just üks rõvedamaid asju mida sony teeb. Üli kergelt kriipuv, sõrmejälgi külge võttev (nu vahest ikka vaja asja liigutada ühest kohast teise ja ise kasutan nuppu vajutusega plaadi välja võttu kuna ei viitsi puldiga seda "menüüd" valida).

Ise võtaks Slim'i

Kui mängu mp on tasuline siis mina igatahes nn "nõuaks" et mängud oleks odavama hinnaga mis sisaldavad nii sp'd kui mp'd. Kuna ostes saab ju vaid poolt sellest mängida ja teine osa on kättesaamatu neile kes ei taha topelt plekkida ja ei mängi mp'd nii stabiilselt et see end kuidagigi ära tasuks... kui üldse tasuks.

Kommentaarid: 175 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 157
tagasi üles
Kallu20
HV kasutaja

sõnum 09.01.2010 13:52:33 vasta tsitaadiga

etc_Shelob kirjutas:
PS3 puhul on minujaoks elutähtsad 2 asja. Head eksklusiivid ja vaikus. Blu-Ray, wifi, tasuta online ... on teisejärgulised mängukonsoolile. Tore, et nad olemas on, puudust ikka ei tunneks. Blu-Ray'sid olen oma PS3'ga 1x vaadanud ja rohkem ei plaani ka... pettumus oli lihtsalt räme kui vaatama hakkasin ja mu full hd telekal mustad ääred olid filmil.

See et sul must riba ei ole playeri viga vaid teleka pigem. Filmid tehtud 21:9 suhtes, telekas 16:9 suhtes. Projektoriga vaadates peaks ilusa pildi saama icon_smile.gif
Või siis pead ostma selle uue Philipsi LCD mis on 21:9 formaadis icon_wink.gif
tagasi üles
eShelobik
HV Guru
eShelobik

sõnum 09.01.2010 13:54:17 vasta tsitaadiga

jah... ma tean seda. aga arvestades palju maksavad 21:9 formaadis telekad... ma parem jätan selle bluray vaatamata ja lähen kinno selle raha eest.
tagasi üles
mirko27
HV veteran
mirko27

sõnum 09.01.2010 13:55:22 vasta tsitaadiga

Või siis suck it up ning vaata mustade äärtega telekat.
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
eShelobik
HV Guru
eShelobik

sõnum 09.01.2010 13:56:40 vasta tsitaadiga

arvestades, et bluray maksab 300krooni ümmarguselt... siis ei teki mingit isu neid osta kui isegi fullhd teleka peal peab vaatama mustade äärtega.
tagasi üles
Kallu20
HV kasutaja

sõnum 09.01.2010 14:04:53 vasta tsitaadiga

etc_Shelob kirjutas:
arvestades, et bluray maksab 300krooni ümmarguselt... siis ei teki mingit isu neid osta kui isegi fullhd teleka peal peab vaatama mustade äärtega.

Vahet ei ole kas fullHD või HD Ready, servade suhe ikka sama icon_smile.gif Ja tavalise DVD eest maksad samamoodi 200-300 eeku ja on samamoodi need mustad alad.
Olenemata sellest mustast alast on point siiski ju pildikvaliteet. Kui ikka 52" LCD on, siis seda ala mida pilt katab on piisavalt suur icon_smile.gif Muidugi kui 21" pealt vaatad siis jääb see pilt jube väikseks ja pole erilist vahet kas BR või DVD icon_smile.gif

Aga see arutelu võiks jääda vast muu teema alla meil. icon_smile.gif

Topicusse nii palju, et PS3 BR mängijana on igati korralik. Kunagi mingit testigi lugedes võitis ta mu meelest tavalised BR playerid äragi. Üks põhjuseid oli just kerge softi uuendus.
Isiklikult kasutasin divx'ide vaatamiseks. kuna kuhugi DVD-RW peale on ikka igavene tüütus neid filme koguaeg kirjutada.
tagasi üles
EvilKatarn
diivanilill
EvilKatarn

sõnum 09.01.2010 14:08:07 vasta tsitaadiga

Kallu20 kirjutas:

Siis on jälle mängud vales resolutsioonis. icon_razz.gif
Kommentaarid: 109 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 80
tagasi üles
Kallu20
HV kasutaja

sõnum 09.01.2010 14:11:45 vasta tsitaadiga

EvilKatarn kirjutas:
Kallu20 kirjutas:

Siis on jälle mängud vales resolutsioonis. icon_razz.gif

Selle kohta öeldakse, et üks asi mis suudab kõike, ei suuda tegelikult midagi icon_smile.gif
Eks igale asjale on omad vasted. Universaalsed pillid ei toimigi. Kui, siis poolikult.
tagasi üles
sav1saar
HV kasutaja
sav1saar

sõnum 09.01.2010 15:24:28 vasta tsitaadiga

http://kotaku.com/5444025/playing-gran-turismo-5-in-3d
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
47th ronin
HV veteran
47th ronin

sõnum 09.01.2010 15:26:06 vasta tsitaadiga

minul oleks jäänud ps3 ostmata, kui mõistliku hinnaga võrgutoega hd meediamängijad oleks meil siin kaks/kolm kuud varem müüki tekkinud. pelamine on minu jaoks boonus, mõnus boonus küll, aga mitte peamine. kinno, sellesse häguse pildi ja tuhmi heliga, kõrvetatud margariini järele haisevasse urkasse, higiste moblasõltlastest jõmmide sekka on mind õnnestunud meelitada kolmel korral viimase viie/kuue aasta jooksul ning kahte korda neist olen ma tõsiselt kahetsenud. limpsiplatsil võib vaid hd teatrit vaatamas käia, sinna koguneb vähe teisem publik ning kvaliteet on ka oluliselt ehtsam.
wifi vs kaabeldus. ma tellisin ka endale cat5 kaabelduse seintesse elektriremondi (kõik vana mudru kisti välja ja uus juhtmestik koos korraliku maandusega pandi asemele) käigus. kuna ei õnnestunud kogu aeg 'tegijatele' näppude peale vaadata, siis avastasin pärast, et nõrkvoolukaablid olid igal pool 220V kaablitega kokku pandud. selleks ajaks olin ma juba nii surmani tüdinenud sellest venitamisest, valetamisest ja ülbitsemisest, et lõin lihtsalt käega. aga lõppkokkuvõttes vedasin ikkagi ise uued kaablid laiali ja wifit kasutavad mul ainult läpakad, wii ja külalised oma läppidega.
muidugi, igasugused virisejad võiksid teha kõigile teene spontaanse isesüttimisega. fight club on kindlasti ilgelt pa$k film, seal on need mustad ribad ikka väga suured.

tagasi üles
Labukana
HV veteran
Labukana

sõnum 09.01.2010 18:15:23 vasta tsitaadiga

telekas oskab sul raudselt pilti zoomida vms, kaotad küll külgedelt vähe pilti aga pakun et sul see nii oluline polegi.
kinokülastaja olen sage aga pigem sellepärast, et ei jõua oodata blu-ray ilmumist, mõned korrad olen suutnud ennast spoilimata hoida ja oodanud mõne filmi blu-rayd kinokülastuse asemel.
kui blu-rayle ja kinno tuleks film samaaegselt, siis kinos nähtavasti enam ei käikski :) (kinos ikka blu-ray kvaliteeti ei saa :P)
Kommentaarid: 32 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 30
tagasi üles
beastbeats
HV Guru
beastbeats

sõnum 09.01.2010 22:28:53 vasta tsitaadiga

http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-stereo-3d-article
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Mängukonsoolid ja konsoolimängud »  [PS3] SONY PlayStation 3 arutelu mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 525, 526, 527 ... 870, 871, 872  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.