praegune kellaaeg 22.06.2025 13:57:07
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
timo324
HV kasutaja

|
08.01.2010 14:44:31
Ketas jamab. |
|
|
Asi sai siis alguse windowsi reinstallist . Hakkas ilusti installima ja j6udis sinna maani kus ta teeb esimese restardi . Arvuti l2ks korralikult kinni aga kui hakkas uuesti t66le minema tuli mingi jama .
No se alguse pilt mis tuleb must taust ja valged kirjad . See tavaliselt l2heb mingi 5 sekundiga minema aga seekord j2i ta sinna ette ja seal oli selline kiri .
SEC SLAVE .WDC WD3200AAKS-00G3A0 40,00A40
ULTRA DMA MODE-5 , S.M.A.R.T CAPABLE BUT DISABLED
Peale seda läksin biosi ja panin oma k6igile SATA v2rkidele seal smart enabled .
Siis proovisin uuesti t66le panna arvutit ja tuli sama kiri pmtselt. aint siis oli S.M.A.R.T capable and status ok .
Sealt edasi ta ei l2he . Olen proovind vajutada f2 (Bios) ja f10 (boot menu ) aga need ei tee midagi
Ainuke v6imalus biosi minemiseks on HDD juhe 2ra v6tta ja restart teha .
Et mis siis teha et saaksin oma windowsi installi l6petada ja arvuti korralikult t66le.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
airm
HV Guru
|
08.01.2010 14:53:21
|
|
|
Proovida terve kettaga ja kui sellega töötab ja vanaga ikka ei tööta(pärast juhtmete tagasi panekut)
siis ju ketas katki.
|
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
2 :: |
1 :: |
50 |
|
tagasi üles |
|
 |
loox
HV kasutaja
|
08.01.2010 17:50:34
|
|
|
Ma pakun, et installer on Win partitsiooni tüübiks "hidden" märkinud. Selle vastu aitab, kui mõni Linuxi Live CD buutida ja seal fdisk-i abil partitsiooni tüüp normaalseks tagasi muuta.
Olen sellist nalja aktiveerimata XP reinstallimise käigus näinud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
timo324
HV kasutaja

|
08.01.2010 19:22:38
|
|
|
Hetkel olengi Ubuntu live cdga netis .
Millegi p2rast ei leia ta hdd yles v6i ma otsin lihtsalt valest kohast. Ma ju ei saa arvutit bootima kui hdd taga on ja kui siis hdd kylge panna kui arvuti juba t66tab siis vist ei hakkagi se t66le.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
loox
HV kasutaja
|
09.01.2010 18:10:05
|
|
|
Ega see "SEC SLAVE" ja "SATA värgid" just eriti hästi kokku ei klapi. SMART ok on muidugi hea uudis.
Kas BIOS-i buutimisjärjekorras on CD enne HDD-d? Mõni bios võib segi minna, kui buutkettal ei ole aktiivset partitsiooni, ja siis CD-ni üldse mitte jõuda.
Inteli bios-idel on veel loll komme buutimisjärjekorda oma tarkusest muuta.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|