Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Nokia 5800 "tube" märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 48, 49, 50 ... 111, 112, 113  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
kuunar
Kreisi kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 06.01.2010 00:25:39 vasta tsitaadiga

Aa... sis nüüd miskised uuemad featuurid seal.
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Heineken
HV Guru

sõnum 06.01.2010 01:48:50 vasta tsitaadiga

mikk36 kirjutas:
Heineken, teravustamise kohta: oled sa reaalset kaamerat kasutanud ? Tead kuidas on tavaks kaameratel fokusseerimisega toimida? Sinu tehtud piltidest mida oled üles postitanud jääb mulje et sa tõesti üritad käsitsi õiget hetke tabada fokusseerimise keskel, aga tuleks siiski ära oodata kuni ekraanile ilmub roheline kast, mitte kollane. Kui jäi udune siis tuleb otsida parem fokusseerimise allikas (mõni valgustatum objekt, mida kaamera näeks).

Tohoh , ma polegi neid värve seal varem tähele pannud icon_eek.gif icon_redface.gif .
Heehee , olen ikka paras tainas doh.gif .
Kommentaarid: 24 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 23
tagasi üles
zuzizew
HV kasutaja
zuzizew

sõnum 06.01.2010 04:17:56 vasta tsitaadiga

evald112 kirjutas:

Väga tubli oled et nõudsid dokumente. icon_biggrin.gif thumbs_up.gif Kas said ka? Neil peab olema protokoll iga avatud telefoni kohta. Aga praeguse majandusliku seisuga ei ole neil tõesti muud kui röövida inimestelt raha. Ma vean kihla et nad ei telli sulle uut plaati vaid puhastavad tehnilise piirituse ja vatitükiga selle plaadi ära ja küsivad sult täis raha. Ja 90% tõenäosus et selle kleepuva asja määrisid nad sinna ise, sest neil ei ole raha et seda telefoni ekspertiisi saata(ilmselt selle pärast et nende telefonidega on palju kulukaid probleeme olnud, nt puutepliiatsid ja tagakaaned).
Lase oma tuttaval see üle vaadata...ilmselt piisab puhastamisest. "Kleepuv aine" ei tohiks nii palju elektrit juhtida et ta oleks saanud midagi lühistada ja läbi põletada. Nokia välja antud paber peaks sisaldama remondi pakkumist(toosama 2500kroonine keiss) ja siis lase endale sealt teisest kohast vähe ametlikum paber trükkida kus on mainitud et telefoni kõigest puhastati(kui ta nüüd korda saab) ja mine nokia keskusesse ja nõua õiglust. Kui väga jännata ei taha siis mine saatesse "kaua võib"

Sain paberid õnneks, aga väga nadi infoga. Meenub, et ükskord oli kotis limonaad, et äkki see lasi läbi (miski kuuaega tagasi, see väike sprite pudel). Aga kui ta läbi oleks lasknud, oleks ka ju kott olnud läbimärg. Seega võimatu. Aga mine tea.. Ja telefon oleks pidanud ju ka kleepuvat ainet täis olema (väliselt) .. või see limps mis VÕIBOLLA lekkis, puges kuskilt telefoni august sisse? icon_biggrin.gif MÜSTEERIUM MISSUGUNE!
tagasi üles
mhei
HV kasutaja
mhei

sõnum 06.01.2010 07:47:03 vasta tsitaadiga

[quote="kuunar"]
mhei kirjutas:
...taastasin vana FW ja paar päeva hiljem panin jälle uue FW peale...

Mis valemiga sa seda downgrade'isid?

OVI Suite 2.0 abiks

HV Guru
olafsand

sõnum 06.01.2010 11:23:04 vasta tsitaadiga

Downgrade küll teha ei saa ju. Kui uuemat versiooni pole väljas, siis saab lihtsalt olemasoleva ( kõige uuema ) reinstallida.

Heineken, Kõige lhtsam on nii pildistada, et puudutad ekraanil seda kaamera märki ja siis telefon ise fokusseerib ja seejärel teeb pildi ära thumbs_up.gif
Kommentaarid: 63 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 60
tagasi üles
kuunar
Kreisi kasutaja

sõnum 06.01.2010 14:18:26 vasta tsitaadiga

mikk36 kirjutas:
See softiuuendusprogramm laseb kenasti downgradeda, isegi teinud kui katsetasin eri versioone softist.

olafsand kirjutas:
Downgrade küll teha ei saa ju. Kui uuemat versiooni pole väljas, siis saab lihtsalt olemasoleva ( kõige uuema ) reinstallida.

Saab siis või ei? Minuarust ka polnud võimalik. Kunagi.
tagasi üles
mhei
HV kasutaja
mhei

sõnum 06.01.2010 14:58:55 vasta tsitaadiga

pean vabandama , ajasin sassi...
ma reinstallisin oma uue FW
sorry kui segadust tekitasin icon_rolleyes.gif

HV Guru

sõnum 06.01.2010 15:22:44 vasta tsitaadiga

zuzizew kirjutas:
evald112 kirjutas:

Väga tubli oled et nõudsid dokumente. icon_biggrin.gif thumbs_up.gif Kas said ka? Neil peab olema protokoll iga avatud telefoni kohta. Aga praeguse majandusliku seisuga ei ole neil tõesti muud kui röövida inimestelt raha. Ma vean kihla et nad ei telli sulle uut plaati vaid puhastavad tehnilise piirituse ja vatitükiga selle plaadi ära ja küsivad sult täis raha. Ja 90% tõenäosus et selle kleepuva asja määrisid nad sinna ise, sest neil ei ole raha et seda telefoni ekspertiisi saata(ilmselt selle pärast et nende telefonidega on palju kulukaid probleeme olnud, nt puutepliiatsid ja tagakaaned).
Lase oma tuttaval see üle vaadata...ilmselt piisab puhastamisest. "Kleepuv aine" ei tohiks nii palju elektrit juhtida et ta oleks saanud midagi lühistada ja läbi põletada. Nokia välja antud paber peaks sisaldama remondi pakkumist(toosama 2500kroonine keiss) ja siis lase endale sealt teisest kohast vähe ametlikum paber trükkida kus on mainitud et telefoni kõigest puhastati(kui ta nüüd korda saab) ja mine nokia keskusesse ja nõua õiglust. Kui väga jännata ei taha siis mine saatesse "kaua võib"

Sain paberid õnneks, aga väga nadi infoga. Meenub, et ükskord oli kotis limonaad, et äkki see lasi läbi (miski kuuaega tagasi, see väike sprite pudel). Aga kui ta läbi oleks lasknud, oleks ka ju kott olnud läbimärg. Seega võimatu. Aga mine tea.. Ja telefon oleks pidanud ju ka kleepuvat ainet täis olema (väliselt) .. või see limps mis VÕIBOLLA lekkis, puges kuskilt telefoni august sisse? icon_biggrin.gif MÜSTEERIUM MISSUGUNE!

ot:
Aga miks telefoni üldse kotis hoida ? icon_eek.gif
Taskus palju mugavam .
tagasi üles
mhei
HV kasutaja
mhei

sõnum 06.01.2010 16:24:44 vasta tsitaadiga

naistel see mingi moe värk vist icon_razz.gif
minu tibi ikka kannab taskus , peale seda kui telefon kotis vihma sai

kas keegi oska öelda et mis asi on MTP USB Device ?
hakkab seda kogu aeg alla downima , kui tibla arvutile järgi panen (läbi data kaabli) , aga ikka peksab kirja et ebaõnnestus.....
ja sama jama on bluetoothiga...

HV Guru
mikk36

sõnum 06.01.2010 21:42:32 vasta tsitaadiga

kuunar kirjutas:
mikk36 kirjutas:
See softiuuendusprogramm laseb kenasti downgradeda, isegi teinud kui katsetasin eri versioone softist.

olafsand kirjutas:

Saab siis või ei? Minuarust ka polnud võimalik. Kunagi.
Vahetasin telefonil ID koodi ära mille järgi ta endale softiversiooni valis, sellele vastavalt siis näitas vajalikku versiooni tarkvara uuendaja ja oli nõus ka vanema softiversiooni peale uuendama.
Kommentaarid: 85 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 78
tagasi üles
evald112
HV kasutaja
evald112

sõnum 06.01.2010 21:48:47 vasta tsitaadiga

mhei kirjutas:
isegi olen kasutanud seda telefoni juba pikemat aega , ja erilisi jamasid ple tekkinud... ainuke jama mis tekkis oli uue FWga....telefoni enda browser ei töötanud enam ja wifit ei leidnud enam üldse....
taastasin vana FW ja paar päeva hiljem panin jälle uue FW peale ja problad olid kadunud....ei tea millal uus FW välja lastakse (endal 31.........jne)?

ja ma ei saa aru et mix nokia updater ei ühildu win 7-mega....
olen juba kuuaega seda proovinud installida aga tolku ei midagi icon_evil.gif

WIN7- peaks olema miski XP-emulaator. Sellega saab kõik xp progesid käitada.

mhei kirjutas:
naistel see mingi moe värk vist icon_razz.gif
minu tibi ikka kannab taskus , peale seda kui telefon kotis vihma sai

kas keegi oska öelda et mis asi on MTP USB Device ?
hakkab seda kogu aeg alla downima , kui tibla arvutile järgi panen (läbi data kaabli) , aga ikka peksab kirja et ebaõnnestus.....
ja sama jama on bluetoothiga...

Hea hüüdnimi thumbs_up.gif

MTP(media transfer protocol)- põhimõtteliselt protokoll mis lubab sul kasutada telefoni mälukaarti ilma massmälu kasutamata. St sa ei pea võtma massmälu reziimi, mille korral ühendub ketas telefonist lahti. MTP on veidi aeglasem, aga turvalisem. Tal on kaitse selle eest et kui sa mälu kasutamise poole pealt juhtme ära tõmbad siis ei rikne ketas ja failid ei lähe kaduma ega jää imelikuks. MTP-ga saad samuti telefoniga kettale ligi samal ajal kui too on ühenduses arvutiga.

tagasi üles
Rainpoiss
HV vaatleja
Rainpoiss

sõnum 06.01.2010 23:14:45 vasta tsitaadiga

Külmaga olen tähele panema hakanud, et telefoni aku ei pea niikaua enam vastu ja telefon kuidagi väga uimaseks muutnud. Aga muidu tipptopp telefon, äratuskellaga mul veel probleeme pole olnud, aga see "pliiats" on hakanud vägaväga kergelt lahti käima. Seest tuli mingi tükk küljest ära. Telefon juba paranduses viibinud, probleem oli selles, et ekraan sai viga, toimus kokkupõrge 2l coca-colaga, 400.- ja asi korras icon_wink.gif
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
mhei
HV kasutaja
mhei

sõnum 06.01.2010 23:43:24 vasta tsitaadiga

selle "pliiatsiga" ongi vägev nali...
see oli esimene asi mis peesse läks...
aga avastasin parema pulga , see on kumera otsaga pastaksa ja täitsa mõikab...
pole veel jamasi olnud...

evald112 ::::
äkki oskad selle XP emuka nime öelda, sest googeldades ma midagi sobivat küll ei leidnud..... icon_cry.gif

mhei on ees ja pereka kokku sulatamine : sealt selline hüüdnimi tligi icon_biggrin.gif

HV kasutaja
evald112

sõnum 06.01.2010 23:54:13 vasta tsitaadiga

mhei kirjutas:
selle "pliiatsiga" ongi vägev nali...
see oli esimene asi mis peesse läks...
aga avastasin parema pulga , see on kumera otsaga pastaksa ja täitsa mõikab...
pole veel jamasi olnud...

evald112 ::::
äkki oskad selle XP emuka nime öelda, sest googeldades ma midagi sobivat küll ei leidnud..... icon_cry.gif

mhei on ees ja pereka kokku sulatamine : sealt selline hüüdnimi tligi icon_biggrin.gif

MA mõtlesin hüüdnime mobiilile. icon_wink.gif

Pane guuglisse otsingusse "how to use xp mode on windows 7"

tagasi üles
zuzizew
HV kasutaja
zuzizew

sõnum 07.01.2010 00:35:58 vasta tsitaadiga

tsitaat:

ot:
Aga miks telefoni üldse kotis hoida ? icon_eek.gif
Taskus palju mugavam .

Sest lukuga taskuid ei oma KAHJUKS (ühekorra olen juba oma telefonist ilma jäänd, kui taskus oli - aastaid tagasi) Ja telefon ei vedele kotipõhjas võtmete ja dokumentide keskel vaid telefoni taskus, MIS ON LUKUGA.
tagasi üles
alain
HV kasutaja
alain

sõnum 07.01.2010 00:53:46 vasta tsitaadiga

Et installida Nokia software updaterit win 7 ,tehke installeril parem klõps sealt valida Troubelshoot compatiblity ,
edasi-try recommended settings ,siis peaks ta pakkuma jooksutada prograammi xp modeis ja ongi kõik icon_smile.gif
Kommentaarid: 32 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 29
tagasi üles
Rainpoiss
HV vaatleja
Rainpoiss

sõnum 07.01.2010 01:41:37 vasta tsitaadiga

Naljakas värk, laadisin 3h tagasi ja praegu just sai aku täiesti tühjaks. Kas tõesti uut akut vaja minna ostma?
E: Pole helistanud ka, telefon on lihtsalt lauapeal rahakoti peal olnud, enne sai ka aku kuidagi väga väga kahtlaselt kiiresti tühjaks
tagasi üles
mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 07.01.2010 01:45:24 vasta tsitaadiga

http://www.forum.nokia.com/info/sw.nokia.com/id/324866e9-0460-4fa4-ac53-01f0c392d40f/Nokia_Energy_Profiler.html
tagasi üles
Heineken
HV Guru

sõnum 07.01.2010 03:15:23 vasta tsitaadiga

zuzizew, ma mõtlesin rohkem pükste taskuid aga see selleks .
Ei mina saa aru miks pliiatsit koguaeg vaja kasutada - ise kasutan pmst ainult sõrmi ja hätta pole seni jäänud selle miski 7 või 8 kuu jooksul mil mul antud telefon olemas olnud , kuigi pliiatsit ka mõned korrad kasutanud .
tagasi üles
Rainpoiss
HV vaatleja
Rainpoiss

sõnum 07.01.2010 04:27:00 vasta tsitaadiga

Pliiatsit kasutan tundide ajal Solitaire mängimiseks ja netis ringi kolamiseks icon_biggrin.gif, Hoidsin nüüd veitsa kauem oma telefoni laadimas. Tundub et nüüd on stabiilne, ei tea mis jama enne oli. Muidu seljakotis vägaväga paha hoida, eriti siis kui 2l coca-cola ka on ja telefonil seda kaitse ümbrist pole. icon_razz.gif
tagasi üles
kuunar
Kreisi kasutaja

sõnum 07.01.2010 04:37:12 vasta tsitaadiga

mikk36 kirjutas:
Vahetasin telefonil ID koodi ära mille järgi ta endale softiversiooni valis, sellele vastavalt siis näitas vajalikku versiooni tarkvara uuendaja ja oli nõus ka vanema softiversiooni peale uuendama.

Ahjaa... Sellist varianti kasutades oleks see küll võimalik. Kuid keelepakett muutub?
[/quote]

viimati muutis kuunar 07.01.2010 04:41:22, muudetud 1 kord
tagasi üles
HA
HV Guru
HA

sõnum 07.01.2010 04:38:16 vasta tsitaadiga

mis garantiiga saab, kui telefon lahti kruvida?
tahaks tolmu ekraani alt ära puhastada...

tolm läks sinna, sest telefon kukkus vastu seina ja külje pealt tuli korpus lahti korraks
kusjuures mul pole ühtegi probleemi olnud veel selle telefoniga, va arvatud et pliiats ei püsinud hästi enam
aga kui telefon vastu seina kukkus, tellisin uue korpuse kuskilt konghongist ja selle pliiats püsib väga hästi siiamaani (kaan on ka uus)
Kommentaarid: 143 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 121
tagasi üles
Heineken
HV Guru

sõnum 07.01.2010 06:16:08 vasta tsitaadiga

Garantii läinud kui need kruvid mis korpuse keskmist osa vms paigal hoiavad , nagu ma aru saanud .
tagasi üles
mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 07.01.2010 11:45:11 vasta tsitaadiga

kuunar kirjutas:
mikk36 kirjutas:

Ahjaa... Sellist varianti kasutades oleks see küll võimalik. Kuid keelepakett muutub?
Ei pea muutuma keelepakett, tuleb lihtsalt sobiv ID panna.
Balti regiooni koodid on märgitud sõnaga "Baltia".
http://www.nokiausers.net/forum/nokia-5800/23038-nokia-5800-product-codes.html
tagasi üles
olafsand
HV Guru
olafsand

sõnum 07.01.2010 11:52:14 vasta tsitaadiga

mikk36 kirjutas:
kuunar kirjutas:
mikk36 kirjutas:

Ei pea muutuma keelepakett, tuleb lihtsalt sobiv ID panna.
Balti regiooni koodid on märgitud sõnaga "Baltia".
http://www.nokiausers.net/forum/nokia-5800/23038-nokia-5800-product-codes.html

Mis koodi kasutasid? Minu telefoni kood (Baltia Red 0559233) on igas versioonis esindatud, kaasaarvatud kõige uuemas. Niiet downgrade suht raskendatud ilma keelepaketti kaotamata.
Kommentaarid: 63 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 60
tagasi üles
mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 07.01.2010 12:41:45 vasta tsitaadiga

Hetkel peaks olema 0591247, enne .101 tulekut panin softi peale juba.
Näib et nüüd on kõik ära uuendatud ja ei saa vana peale enam.
tagasi üles
zuzizew
HV kasutaja
zuzizew

sõnum 07.01.2010 18:17:19 vasta tsitaadiga

Heineken kirjutas:

Seda enam, et pükste tasku! Pükste taskus on seda veel võimatum kanda, tagataskust libiseb välja (kui käid) ja samuti ka esitaskutest..
tagasi üles
Heineken
HV Guru

sõnum 07.01.2010 18:25:34 vasta tsitaadiga

icon_eek.gif
Kui just pea alaspidi ei kõnni siis miks peaks ( kui just imepisikesed taskud pole , siis vb tõesti ) .
tagasi üles
NightStriker
HV veteran

sõnum 07.01.2010 19:07:30 vasta tsitaadiga

zuzizew kirjutas:
Heineken kirjutas:

Seda enam, et pükste tasku! Pükste taskus on seda veel võimatum kanda, tagataskust libiseb välja (kui käid) ja samuti ka esitaskutest..

Liibukad?

TALIBAN
HV kasutaja

sõnum 07.01.2010 21:07:53 vasta tsitaadiga

Ma siin lugesin, et mõni tellis InvisibleShieldi hulga kaupa, ehk on ka mõni üle jäänd? Tahaks ka enda mobla ekraani ära kaitsta ning ~560 krooni netikullerile maksta on vist palju icon_eek.gif või tõesti pole võimalik odavamalt saada...
Kommentaarid: 20 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 18
tagasi üles
macneeeL
HV vaatleja

sõnum 07.01.2010 21:22:18 vasta tsitaadiga

mul on moblal (5530) korpus natuke lahti et sealt vahelt paistab mingi valge asji, et kas sealt vahelt pääseb tolm ekraani peale või kas üldse on vahet. Äkki pean elisa esindusse minema vms ( see oli kohe ostes, aga sellest on möödunud 2 nädalat kuna mul oli korvpalli laager.) ma suht ei tea mida teha .
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 07.01.2010 21:29:13 vasta tsitaadiga

TALIBAN kirjutas:
Ma siin lugesin, et mõni tellis InvisibleShieldi hulga kaupa, ehk on ka mõni üle jäänd? Tahaks ka enda mobla ekraani ära kaitsta ning ~560 krooni netikullerile maksta on vist palju icon_eek.gif või tõesti pole võimalik odavamalt saada...

PS to [VaHuR] thumbs_up.gif

Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
Steff.
Kreisi kasutaja
Steff.

sõnum 07.01.2010 22:52:12 vasta tsitaadiga

Kui vahetada toote kood vms asi navi oma vasta kas siis on automaatselt eluaegne OVI maps kah tasuta?
zuzizew
HV kasutaja
zuzizew

sõnum 07.01.2010 23:03:53 vasta tsitaadiga

radist87 kirjutas:
zuzizew kirjutas:
Heineken kirjutas:

Liibukad?

Liibukad jah.. naisterahvas ei käi kottpükstega ringi.. mina vähemalt mitte icon_lol.gif
tagasi üles
kuunar
Kreisi kasutaja

sõnum 07.01.2010 23:16:20 vasta tsitaadiga

Steff. kirjutas:
Kui vahetada toote kood vms asi navi oma vasta kas siis on automaatselt eluaegne OVI maps kah tasuta?

Pigem võiks see toimida siis kui IMEI ära vahetad.
tagasi üles
mhei
HV kasutaja
mhei

sõnum 07.01.2010 23:45:38 vasta tsitaadiga

kuidas seda imeid vahetada saab??
HV Guru

sõnum 08.01.2010 01:32:06 vasta tsitaadiga

zuzizew, ei pea kottpüksid olema , võivad ka teksapüksid olla .
Aga nujah liibukatega tõesti ei mahu kuhugi .
tagasi üles
kuunar
Kreisi kasutaja

sõnum 08.01.2010 03:36:15 vasta tsitaadiga

mhei kirjutas:
kuidas seda imeid vahetada saab??

VOHH!! Tubli poiss, ei arvandki, et küsimata jäetakse!
IMEI vahetamisel on selline kriminaalne mekk man.
Ja kui nüüd veel pisut meenutada, sis 5800 oli üks neist Nokiatest millel seda vahetada ei saanud.
tagasi üles
zuzizew
HV kasutaja
zuzizew

sõnum 08.01.2010 05:11:27 vasta tsitaadiga

Heineken kirjutas:
zuzizew, ei pea kottpüksid olema , võivad ka teksapüksid olla .
Aga nujah liibukatega tõesti ei mahu kuhugi .

Ongi liibuvad teksapüksid icon_lol.gif
tagasi üles
mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 08.01.2010 11:05:09 vasta tsitaadiga

Taskust ronib paljana välja või koos selle plastikust kestaga?
tagasi üles
tonism
Kreisi kasutaja

sõnum 08.01.2010 11:22:02 vasta tsitaadiga

TALIBAN kirjutas:

Mina tellisin otse http://www.zagg.com/

Saatsid otse Eestisse ukse taha ja maksin sisuliselt sama hinna (mingi väike transpordi kulu tuli juurde). Lisaks on neil sitaks -5% kuponge veel, kui ühe toote ostad. 2-3 toote puhul saad juba vastavalt 20-30% alla. Sain lõpuks üsna hea diili.
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
Spacefly
Kreisi kasutaja
Spacefly

sõnum 08.01.2010 12:53:59 vasta tsitaadiga

Võin teile kinnitada (samuti ka ilmselt paar tegelast, kes mult ostsid), et ebayst olematu hinnaga (30kr/6tk) ostetud kaitsekiled toimivad väga hästi. Kaitsevad, paistavad läbi ja lasevad ekraanilt normaalselt toimida. Igast invisibleshieldid jms loeksin mina räigeks ülemaksmiseks.
zann
HV kasutaja

sõnum 08.01.2010 14:24:30 vasta tsitaadiga

Eile sain siis oma telefoni garantiist kätte. Läks sinna kuulari probleemiga, et kõnesid pold kuulda. Vahetati ära kuular ning tehti telefon tühjaks ja pandi soft uuesti peale. Täna hommikul esimene kõne jälle tumm. Mis peale hakata?
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 13
tagasi üles
kuunar
Kreisi kasutaja

sõnum 08.01.2010 14:32:29 vasta tsitaadiga

Mis ikka hakata, tagasi viia.
tagasi üles
Steff.
Kreisi kasutaja
Steff.

sõnum 08.01.2010 16:34:33 vasta tsitaadiga

kuunar, tegemist on tarkvaralise veaga. Garantiis see ei parane. Ainuke lootus on oodata uut FW-i ning loota et see on ära fixitud.
mhei
HV kasutaja
mhei

sõnum 08.01.2010 16:39:28 vasta tsitaadiga

kas on midagi uue FW kohta on juba midagi kuulda ?
HV kasutaja
rundll

sõnum 08.01.2010 16:59:05 vasta tsitaadiga

ka mina oleks huvitatud sellest kaitsekilest.
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 5
tagasi üles
Vahur
HV Guru
Vahur

sõnum 08.01.2010 17:08:37 vasta tsitaadiga

rundll kirjutas:
ka mina oleks huvitatud sellest kaitsekilest.

Hetkel on mul üks ekraanikile veel alles kohapeal. Kes ees see mees icon_wink.gif Kes tahab rohkem, või hiljaks jääb sellele on alati võimalus ka juurde tellida!
Kommentaarid: 458 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 388
tagasi üles
RaidoR
Kreisi kasutaja
RaidoR

sõnum 08.01.2010 17:10:01 vasta tsitaadiga

Spacefly kirjutas:
Võin teile kinnitada (samuti ka ilmselt paar tegelast, kes mult ostsid), et ebayst olematu hinnaga (30kr/6tk) ostetud kaitsekiled toimivad väga hästi. Kaitsevad, paistavad läbi ja lasevad ekraanilt normaalselt toimida. Igast invisibleshieldid jms loeksin mina räigeks ülemaksmiseks.

Tellisin isegi ebayst. Mingit 500.- kile eest maksta päris ei taha.
Kommentaarid: 52 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 50
tagasi üles
Vahur
HV Guru
Vahur

sõnum 08.01.2010 17:11:54 vasta tsitaadiga

Spacefly, RaidoR võtke oma kile ja tõmmake tugevalt mingi terariistaga üle selle. Kas kile on endiselt samasugune nagu uuena?
Kommentaarid: 458 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 388
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Nokia 5800 "tube" mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 48, 49, 50 ... 111, 112, 113  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.