Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Multimeedia- ja helifoorum »  Olympuse diktofoni tarkvara märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Oobik
Kreisi kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 07.01.2010 17:24:40 Olympuse diktofoni tarkvara vasta tsitaadiga

Ma pean tööks kasutama Olympuse VN4100PC diktofoni, kuid Olympose tarkvara ei lase mul sealseid salvestusi kõvakettale wav formaadis salvestada.

Olympuse "Digital Wave Player" lubab neid tõmmata ja kuulata ainult enda programmi raames ning ma pole leidnud netist ühtegi vihjet selle kohta, kuhu ta nad salvestab. Arvutis otsimine ka ei aita. On kellelgi ideid, mis tarkvaraga ma saaksin Olympuselt helifaile arvutisse avatud formaati tõmmata või kuidas ma saaksin sellest Olympuse programmist kõvakettale tõmmatud aga ära peidetud wav-failid kätte.
Kommentaarid: 72 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 68
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
trebla
Kreisi kasutaja
trebla

sõnum 07.01.2010 17:40:40 vasta tsitaadiga

mingi helikaardi väljundit salvestav soft tuleks appi võtta.

selline otsing ehk abiks, kui keegi kohe peast siia head softisoovitust ei pane.

tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Oobik
Kreisi kasutaja

sõnum 07.01.2010 17:55:12 vasta tsitaadiga

trebla kirjutas:
mingi helikaardi väljundit salvestav soft tuleks appi võtta.

selline otsing ehk abiks, kui keegi kohe peast siia head softisoovitust ei pane.

See on viimane võimalus - kuid mitmetunniste salvestiste puhul läheks terve tööpäev ära puhtalt helifaili ümbertõstmisele. Kuid selleks ongi vaja helifaili ümbertõsta, et seda lõikuda ja kuulamiseks-refereerimiseks lühemaks teha. Ometi peab mingi võimalus olema.
tagasi üles
trebla
Kreisi kasutaja
trebla

sõnum 07.01.2010 19:15:15 vasta tsitaadiga

loen mina selle softijublaka manuali:
The files transferred to the PC or directly recorded to the PC are stored as .wav files

tagasi üles
Oobik
Kreisi kasutaja

sõnum 07.01.2010 21:03:31 vasta tsitaadiga

trebla kirjutas:
loen mina selle softijublaka manuali:
The files transferred to the PC or directly recorded to the PC are stored as .wav files

Kuid ikka ma ei suuda nende asukohta üles leida. Ainult Olympuse enda programmis pääsen neile ligi... icon_question.gif
tagasi üles
trebla
Kreisi kasutaja
trebla

sõnum 07.01.2010 21:27:21 vasta tsitaadiga

Oobik kirjutas:

Kuid ikka ma ei suuda nende asukohta üles leida. Ainult Olympuse enda programmis pääsen neile ligi... icon_question.gif

jälle sõber guugel abiks.
http://reviews.cnet.com/voice-recorders/olympus-vn-4100-digital/4864-11314_7-32392279.html?ctype=msgid&messageSiteID=9&messageID=2543178&cval=2543178

Trying to find the transferred files on your hard drive is another challenge. The software does not seem to let you choose where to put them or even reveal where it is putting them. It seems to want you to always start the program whenever you manage your files. But you are probably going to want to use Windows Explorer to move and rename selected audio files, so you'll want to locate them eventually. I found them under <your login name>'s Documents | Digital Wave Player | Message | FolderA, etc.

ehk saad järje peale.

tagasi üles
Oobik
Kreisi kasutaja

sõnum 07.01.2010 21:53:18 vasta tsitaadiga

trebla kirjutas:
Oobik kirjutas:

jälle sõber guugel abiks.
http://reviews.cnet.com/voice-recorders/olympus-vn-4100-digital/4864-11314_7-32392279.html?ctype=msgid&messageSiteID=9&messageID=2543178&cval=2543178

ehk saad järje peale.

Ole sa tänatud! Sain ka aru, miks tööarvutil midagi üles ei leidnud. Tekkis probleem kasutaja õigustega.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Multimeedia- ja helifoorum »  Olympuse diktofoni tarkvara
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.