Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Mass Effect 2 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 53, 54, 55  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Magic
HV Guru
Magic

sõnum 06.01.2010 17:50:54 vasta tsitaadiga

See enam-vähem see teema, kui kasutasin tomorrow'i lõpuka seivi ja avastasin, et kuidagi nõrk lõpukas oli... ise tampisin toda püstoliga 15min icon_biggrin.gif
raskustaset ei võrrelnud, aga tema tiim oli räigelt tugevam icon_razz.gif
Kommentaarid: 234 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 200
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

Autoriseeritud ID-kaardiga Online
sõnum 06.01.2010 21:38:40 vasta tsitaadiga

heretic666 kirjutas:
Bioticuga juramine essas Mass Effectis ei meeldinud üldse, olin kogu aeg sniper rifle ja sidearmiga.

Ega ma isegi eriti Biootilisi võimeid ei kasutanud meeskonnaliikmete puhul.Tõenäoliselt ka ME2 -s mängin kas Soldier või Infiltrator klassiga esimesed korrad läbi thumbs_up.gif
Magic kirjutas:
See enam-vähem see teema, kui kasutasin tomorrow'i lõpuka seivi ja avastasin, et kuidagi nõrk lõpukas oli... ise tampisin toda püstoliga 15min icon_biggrin.gif
raskustaset ei võrrelnud, aga tema tiim oli räigelt tugevam icon_razz.gif

Njah eks kõikide liikmete võimed suht laes ja parim varustus kah icon_smile.gif thumbs_up.gif

Win11 25H2 upgrade skriptid neile kelle masin ise ei taha 23H2 või 24H2 pealt ennast uuendada: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738
Youtube lisa vene jama eemaldamiseks: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11745846#11745846
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 82
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 06.01.2010 23:07:51 vasta tsitaadiga

ise pelasin asja püstoliga läbi, kuid üks teamis oli full biotic ja teine full tech
heretic666
HV Guru
heretic666

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 06.01.2010 23:10:24 vasta tsitaadiga

libe, mul oli samamoodi teammatide puhul, aga sniper oli siin nii labaselt kasutatav, et isegi close combati puhul kõmmutasin nood droidid snipaga maha.
Kommentaarid: 73 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 70
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 07.01.2010 17:20:51 vasta tsitaadiga

Miranda Video:

Link

6 uut pilti:
Spoiler Spoiler Spoiler

Spoiler Spoiler Spoiler

Spoiler Spoiler Spoiler

Spoiler Spoiler Spoiler

Spoiler Spoiler Spoiler

Spoiler Spoiler Spoiler

Enemy Defenses in Mass Effect 2
http://blog.bioware.com/2010/01/06/enemy-defenses-in-mass-effect-2/

Mass Effect Redemption Comic Preview:
http://www.darkhorse.com/Comics/Previews/16-421

Spoiler Spoiler Spoiler

Spoiler Spoiler Spoiler

Spoiler Spoiler Spoiler

Spoiler Spoiler Spoiler

Spoiler Spoiler Spoiler

Spoiler Spoiler Spoiler

Spoiler Spoiler Spoiler

Spoiler Spoiler Spoiler

Miranda ja Vanguardi treileri pildid:
http://www.2shared.com/file/10515172/67ae5706/ME2_-_Vanguard.html
http://rapidshare.com/files/331716078/ME2_-_Vanguard.rar
http://www.2shared.com/file/10515244/a7a61fa9/ME2_-_Miranda.html
http://rapidshare.com/files/331716077/ME2_-_Miranda.rar

Win11 25H2 upgrade skriptid neile kelle masin ise ei taha 23H2 või 24H2 pealt ennast uuendada: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738
Youtube lisa vene jama eemaldamiseks: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11745846#11745846
tagasi üles
Tonsor
Kreisi kasutaja
Tonsor

sõnum 07.01.2010 17:32:26 vasta tsitaadiga

Hmm, nüüd ma tean, keda ma mängus sebima hakkan. icon_idea.gif
Kommentaarid: 36 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 32
tagasi üles
EvilKatarn
diivanilill
EvilKatarn

sõnum 07.01.2010 17:38:19 vasta tsitaadiga

Pika taibuga siis.

Kurjat ma pole siiani pre-orderit sisse löönud. LCE on natuke tobedalt kallis nii vähese sodi eest.
Kommentaarid: 110 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 81
tagasi üles
kukemaim
HV vaatleja

sõnum 07.01.2010 22:17:40 vasta tsitaadiga

Cinematicust jäi Miranda'st parem mulje icon_razz.gif Nii, et ma ei peagi muretsema, kas talle naised meeldivad icon_biggrin.gif Mu main char on naine ja olen väga rahul sellega. Esimeses ME oli naisel imo oluliselt varem voice acting. Nii, et jään Liarale truuks icon_wink.gif

Huvitav, et teile biotic powerid ei meeldi. Väga lahe on ju inimesi mööda ruume lennutada. Lift + Throw töötab väga hästi ka ME1's. Naljapärast saab seda ka paljude kastide, toolide jms purunevate asjadega teha. Tõstad üles ja saadad taeva poole teele icon_razz.gif fun

Kahju, et ME2's on Adapti unique skill see singularity, mis polegi nii väga lahe. Oleks võinud midagi ekstreemsemat olla
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 09.01.2010 06:49:06 vasta tsitaadiga

Paar uut pilti:
Spoiler Spoiler Spoiler

Spoiler Spoiler Spoiler

tagasi üles
Magic
HV Guru
Magic

sõnum 09.01.2010 10:07:52 vasta tsitaadiga

mis elukas see mees on icon_smile.gif ?
Kommentaarid: 234 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 200
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 09.01.2010 12:16:02 vasta tsitaadiga

Magic kirjutas:
mis elukas see mees on icon_smile.gif ?

Spoiler Spoiler Spoiler

Veel mõned Mass Effect Redemption koomiksi pildid:
Spoiler Spoiler Spoiler

Spoiler Spoiler Spoiler

Spoiler Spoiler Spoiler

Spoiler Spoiler Spoiler

Spoiler Spoiler Spoiler

Spoiler Spoiler Spoiler

Spoiler Spoiler Spoiler

tagasi üles
kukemaim
HV vaatleja

sõnum 09.01.2010 18:35:51 vasta tsitaadiga

Urrrrrrrrrrr. Lõpetasin just enda viimase playthrough ja mul jäi mõned tuhanded XPi 60st puudu :S. Huvitav kui ma need nüüd enne lõpetamist mingi koodiga juurde lisaks, kas siis ME2 saaks aru, et ma olen petnud? icon_razz.gif

Ilmselt ei ole selle ideaalse chari tegemine nii väga mõttekas aga no mis sa muud teed sel ajal kui ME2 ootad icon_wink.gif

Rääkides otsustest mis üle kantakse. Kes ei tea, siis need on otsused mis on kinnitatud, et lähevad arvesse

Spoiler Spoiler Spoiler

Huvitav mis veel läheb? Põhimõtteliselt saaks iga mõttetu sidequesti kuidagi edasi arendada. Mida te nt tegite pärast Cerberus'i main base lõpetamist. Kas müüsite Data Shadow Brokerile või ei? Kui mitte müüa, siis ütleb Shadow Broker, et ta jätab selle meelde, juhuks kui mul tulevikus temalt midagi vaja peaks minema. Samas kui müüa, kuidas see siis mõjutaks sinu suhteid su tulevase tööandjaga icon_razz.gif

Eks näis kui kaugele Bioware läheb selle asjaga. Potentsiaali igatahes on. Mõnigi sidequest lõppeb lausega "I'm in your debt" Ma loodan, et iga pisiasi loeb icon_razz.gif
tagasi üles
Wiltz
HV Guru

sõnum 09.01.2010 18:53:57 vasta tsitaadiga

oot, kas see tuleb mingi sellistlaadi mäng, et kui esimest osa pole läbi teinud vms siis teist pole mõtet üldse alustadagi? icon_biggrin.gif icon_rolleyes.gif see oleks küll fail, just tundus et vist täitsa tasub proovida seda ME2'e.
"There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
Kommentaarid: 275 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 9 :: 3 :: 226
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 09.01.2010 18:55:50 vasta tsitaadiga

kukemaim kirjutas:
Urrrrrrrrrrr. Lõpetasin just enda viimase playthrough ja mul jäi mõned tuhanded XPi 60st puudu :S. Huvitav kui ma need nüüd enne lõpetamist mingi koodiga juurde lisaks, kas siis ME2 saaks aru, et ma olen petnud? icon_razz.gif Ilmselt ei ole selle ideaalse chari tegemine nii väga mõttekas aga no mis sa muud teed sel ajal kui ME2 ootad icon_wink.gif

Jah XP-d on võimalik juurde lisada cheat koodiga.Selleks on vaja konsool tööle saada.Default on konsool ~ klahvi all(Nr 1-st vasakul ja TAB peal).Minul see ei töötanud seega määrasin Home klahvi.Tsiteeritud koodis asenda "Tilde" --> "Home"
tsitaat:
Enabling The Console

To enable the console, browse to and open the file Mass Effect\Config\BioInput.ini (the full location is mentioned above) in any text editor (Notepad, for example), but not with rich text editor (Microsoft Word, OpenOffice Write, WritePad, and the likes).

In the file you opened, search for [Engine.Console], and add the line ConsoleKey=Tilde just under it.
By default the [Engine.Console] section will contain:

[Engine.Console]
MaxScrollbackSize=1024
HistoryBot=-1
ConsoleKey=Tilde

The code addition is marked as colored text

Note that some keyboard layouts, specifically on non-US English layouts, the Tilde key will map differently, and the game engine will not recognize the Tilde keyword. In this case, you will need to select a different key, such as Tab, CapsLock, or any other to function as the console key.

Sisestad konsooli selle numbri mis sul vaja.Näiteks:
GiveXP 2500

Vajutad enter ja sulged konsooli.Kui oled XP lehel siis pead korra mängu minema ja siis tagasi.Siis näed lisandunud XP-d.Kahjuks saad seda ainult endale anda seega ära unistagi tiimiliikmete võimete lakkeajamisest icon_smile.gif .Kõik info siit: http://masseffect.wikia.com/wiki/Cheat
Nt kasutasin nalja pärast ülivõimast Gethi relva aga see rikub mänguelamuse kui tugevadki vastased paari lasuga maha võtta...
kukemaim kirjutas:
Rääkides otsustest mis üle kantakse. Kes ei tea, siis need on otsused mis on kinnitatud, et lähevad arvesse
Spoiler Spoiler Spoiler

#1 - Lasin Kaidanil surra kuna Ashley oli Love Intrest icon_lol.gif
#2 - Jätsin Wrexi ellu ja andsin talle selle perekonna armori.Nagu juba lugeda olnud, siis on sellest ka kasu ME2-s
#3 - Seivisin Councili.Stick with the devil you know.Muidu uus Council veel hullem äkki icon_eek.gif
#4 - Ashley
#5 - Killisin Rachni.Nagu oleks uut Rachni Warsi veel vaja galaktikal tulevikus? icon_mad.gif
#6 - Viisakalt veensin ümber koju minema thumbs_up.gif
#7 - Tehtud ofkoors thumbs_up.gif
#8 - Ei lasknud.Klobisin diplomaati icon_lol.gif

Wiltz kirjutas:
oot, kas see tuleb mingi sellistlaadi mäng, et kui esimest osa pole läbi teinud vms siis teist pole mõtet üldse alustadagi? icon_biggrin.gif icon_rolleyes.gif see oleks küll fail, just tundus et vist täitsa tasub proovida seda ME2'e.

Ei see pole kohustuslik.Siiski soovitan stoori läbi lugeda wikist.Saab tausta paremini kätte thumbs_up.gif

tagasi üles
kukemaim
HV vaatleja

sõnum 09.01.2010 19:31:33 vasta tsitaadiga

tomorrow kirjutas:
kukemaim kirjutas:
Urrrrrrrrrrr. Lõpetasin just enda viimase playthrough ja mul jäi mõned tuhanded XPi 60st puudu :S. Huvitav kui ma need nüüd enne lõpetamist mingi koodiga juurde lisaks, kas siis ME2 saaks aru, et ma olen petnud? icon_razz.gif Ilmselt ei ole selle ideaalse chari tegemine nii väga mõttekas aga no mis sa muud teed sel ajal kui ME2 ootad icon_wink.gif

Jah XP-d on võimalik juurde lisada cheat koodiga.Selleks on vaja konsool tööle saada.Default on konsool ~ klahvi all(Nr 1-st vasakul ja TAB peal).Minul see ei töötanud seega määrasin Home klahvi.Tsiteeritud koodis asenda "Tilde" --> "Home"
tsitaat:
Enabling The Console

To enable the console, browse to and open the file Mass Effect\Config\BioInput.ini (the full location is mentioned above) in any text editor (Notepad, for example), but not with rich text editor (Microsoft Word, OpenOffice Write, WritePad, and the likes).

In the file you opened, search for [Engine.Console], and add the line ConsoleKey=Tilde just under it.

[Engine.Console]
MaxScrollbackSize=1024
HistoryBot=-1
ConsoleKey=Tilde

Note that some keyboard layouts, specifically on non-US English layouts, the Tilde key will map differently, and the game engine will not recognize the Tilde keyword. In this case, you will need to select a different key, such as Tab, CapsLock, or any other to function as the console key.

GiveXP 2500

Vajutad enter ja sulged konsooli.Kui oled XP lehel siis pead korra mängu minema ja siis tagasi.Siis näed lisandunud XP-d.Kahjuks saad seda ainult endale anda seega ära unistagi tiimiliikmete võimete lakkeajamisest icon_smile.gif .Kõik info siit: http://masseffect.wikia.com/wiki/Cheat
Nt kasutasin nalja pärast ülivõimast Gethi relva aga see rikub mänguelamuse kui tugevadki vastased paari lasuga maha võtta...
kukemaim kirjutas:
Spoiler Spoiler Spoiler

#2 - Jätsin Wrexi ellu ja andsin talle selle perekonna armori.Nagu juba lugeda olnud, siis on sellest ka kasu ME2-s
#3 - Seivisin Councili.Stick with the devil you know.Muidu uus Council veel hullem äkki icon_eek.gif
#4 - Ashley
#5 - Killisin Rachni.Nagu oleks uut Rachni Warsi veel vaja galaktikal tulevikus? icon_mad.gif

Wiltz kirjutas:

Ei see pole kohustuslik.Siiski soovitan stoori läbi lugeda wikist.Saab tausta paremini kätte thumbs_up.gif

"Kui oled XP lehel siis pead korra mängu minema ja siis tagasi."
Ei saanud aru täpselt.
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 16.01.2010 12:40:59 vasta tsitaadiga

kukemaim kirjutas:
tomorrow kirjutas:
kukemaim kirjutas:

tsitaat:
Enabling The Console

[Engine.Console]
MaxScrollbackSize=1024
HistoryBot=-1
ConsoleKey=Tilde

GiveXP 2500

kukemaim kirjutas:
Spoiler Spoiler Spoiler

#4 - Ashley

Wiltz kirjutas:

"Kui oled XP lehel siis pead korra mängu minema ja siis tagasi."
Ei saanud aru täpselt.

Kui oled XP/equipment/Paus/Codex jms lehel ja sisestad cheati konsooli kaudu, siis see ei kajastu enne kui sa pole korra tagasi mängu läinud ja siis uuesti mängu pausi peale pannud.Kui avad konsooli mängus olles(mäng pole pausitud) siis pole vaja seda teha thumbs_up.gif
----------------------------------------------------------------------------------------------
10.01.2010 Update:

Bioware already working on Mass Effect 3 and ME2 DLC
http://thegamershub.co.uk/2010/01/bioware-already-working-on-mass-effect-3-and-me2-dlc/
tsitaat:
Hudson hasn’t given an exact release date to which the DLC will come out, except for saying it will come out very shortly after Mass Effect 2 is out

A Trio of Upcoming Releases from E.A.R.S
http://www.gametunes.net/2010/01/09/a-trio-of-upcoming-releases-from-e-a-r-s/

ME2 OST(Original Sound Track) detailid:
tsitaat:

2 Discs
27 Tracks
~2 Hours
Release: 18 January

ME OST oli lihtsalt super ja mul hea meel, et nad on uuesti Jack Walli kaasanud OST tegemisse.Iseasi ka üldse tahan OST-i kuulata enne mängu läbitegemist.See võib veidi põnevust ära võtta icon_neutral.gif
----------------------------------------------------------------------------------------------
11.01.2010 Update:

Mõned pildid mis kirjeldavad kaudselt mõningaid tegelasi:
Spoiler Spoiler Spoiler

12.01.2010 Update:

Subject Zero Trailer:
Spoiler Spoiler Spoiler

Ja traileri pildid:
http://www.2shared.com/file/10618049/ae6d1d09/ME2_-_Subject_Zero.html
http://rapidshare.com/files/334066364/ME2_-_Subject_Zero.rar

13.01.2010 Update:

Paar pilti:
Spoiler Spoiler Spoiler

Spoiler Spoiler Spoiler

Soldier Class:
http://pc.ign.com/articles/106/1060587p1.html

Videot näeb hetkel siit: http://pc.ign.com/dor/objects/14235019/mass-effect-2/videos/masseffect2_trl_soldier_11210.html
Asendan Youtube lingiga kui saadavale tuleb ja lisan pildid kah kui ME2 kodulehele ilmub.
14.01.2010 Update:
Lubatud Soldier klassi youtube video:
Spoiler Spoiler Spoiler

Traileri pildid:
http://www.2shared.com/file/10650805/fd904bb1/ME2_-_Soldier.html
http://rapidshare.com/files/334828740/ME2_-_Soldier.rar

4 uut pilti:
Spoiler Spoiler Spoiler

Spoiler Spoiler Spoiler

Spoiler Spoiler Spoiler

Spoiler Spoiler Spoiler

16.01.2010 Update:

Kõvasti uut kraami täna teile ME2 ootajad icon_razz.gif :

Kõigepealt 2 artiklit:
Mass Effect 2's new weapon systems detailed
http://www.neoseeker.com/news/12850-mass-effect-2s-new-weapon-systems-detailed/
tsitaat:
Upon finding an upgraded weapon, Shepherd will scan it with his omni-tool and upload the data to the ship. The armory can replicate all upgraded weapons, making them available to all squad members with appropriate training

tsitaat:
Auto-upgrading means your squad will automatically start using upgraded weapons once available

tsitaat:
Thankfully you will be able to customize at the start of each mission, meaning you can override any decisions the auto-upgrade mechanic has made

Mass Effect 2 Day One DLC Includes Cut Character & Planet?
http://ve3d.ign.com/articles/news/52458/Mass-Effect-2-Day-One-DLC-Includes-Cut-Character-Planet
tsitaat:
Day One DLC that will accompany Mass Effect 2's launch

tsitaat:
"Addressing rumors: BioWare will not be charging extra for any new Mass Effect 2 content on launch day.

Blood Dragon Armor:
Spoiler Spoiler Spoiler

Spoiler Spoiler Spoiler

Collectors Armor: - Badass icon_eek.gif
Spoiler Spoiler Spoiler

Spoiler Spoiler Spoiler

Inferno Armor:
Spoiler Spoiler Spoiler

Spoiler Spoiler Spoiler

Terminus Armor:
Spoiler Spoiler Spoiler

Spoiler Spoiler Spoiler

Ja Shepardi erinevad värvid icon_razz.gif :
Spoiler Spoiler Spoiler

Spoiler Spoiler Spoiler

Spoiler Spoiler Spoiler

Spoiler Spoiler Spoiler

Spoiler Spoiler Spoiler

Spoiler Spoiler Spoiler

Spoiler Spoiler Spoiler

Ja Day One DLC lisategelane:
Spoiler Spoiler Spoiler

Ja kaks videot:

Fight for the Lost - Shepard

Link

Exclusive Sci vs Fi Doc Part I HD - Algus ülilahe
http://www.gametrailers.com/video/exclusive-sci-mass-effect/60873

Fight for the Lost - Shepard pildid:
http://www.2shared.com/file/10705683/e2d6e561/ME2_-_Leader.html
http://rapidshare.com/files/336082498/ME2_-_Leader.rar

Exclusive Sci vs Fi Doc Part I HD pildid:
Short - http://www.2shared.com/file/10706292/9976e384/ME2_-_SyFi_Doc.html
http://rapidshare.com/files/336107734/ME2_-_SyFi_Doc.rar
Long - http://www.2shared.com/file/10706412/5522153e/ME2_-_Sci_vs_Fi_Doc_Pt1.html
http://rapidshare.com/files/336107735/ME2_-_Sci_vs_Fi_Doc_Pt.1.rar

Tegelikult kõik ootasid hoopis seda pilti icon_lol.gif :
Spoiler Spoiler Spoiler

tagasi üles
TombcaT
HV kasutaja

sõnum 16.01.2010 18:15:54 vasta tsitaadiga

link :: Tuur laeval ja vangla.

Ei tea kas juba olnud siin aga igaljuhul tundub uus. Minu ootused tõusid just kõrgemaks: thumbs_up.gif
tagasi üles
Revan
HV kasutaja
Revan

sõnum 16.01.2010 18:25:45 vasta tsitaadiga

Oohhlallaaaa!

Mirandal on kena rind icon_biggrin.gif

Ok...muutume nüüd tagasi tsiviliseeritud inimesteks.

Kohe vägaväga meeldivad mulle Blood Dragon ja Terminus Armor-id. AGA...kas ma olen ainus keda natuke häirib see Dragon Age draakon rinna peal?icon_biggrin.gif

PS! Peaks vist täna esimese osa lõpuni mängima. Hetkel olen sel kohal, kus varastan Normandy citadelist ära xD. Sidequeste ei viitsi enam teha kuna kõik on 100% samad ehk siis hüppa kuukulguriga planeedi peale sõida sinna, kõmm, kõmm ja tagasi.
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 16.01.2010 18:29:13 vasta tsitaadiga

TombcaT kirjutas:
Ei tea kas juba olnud siin aga igaljuhul tundub uus. Minu ootused tõusid just kõrgemaks: thumbs_up.gif

Jep minu poolt ammu postitatud juba icon_biggrin.gif

tagasi üles
Tonsor
Kreisi kasutaja
Tonsor

sõnum 16.01.2010 18:35:42 vasta tsitaadiga

Keegi mainis, et Miranda vaatab naisi, pildil tundub aga male-Shepard all olevat, mis ta siis on?
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 16.01.2010 18:46:53 vasta tsitaadiga

Tonsor kirjutas:
Keegi mainis, et Miranda vaatab naisi, pildil tundub aga male-Shepard all olevat, mis ta siis on?

Kes seda ütles? icon_eek.gif .Pealegi võib ju Fem Shepardi ka teha icon_lol.gif

tagasi üles
Tonsor
Kreisi kasutaja
Tonsor

sõnum 16.01.2010 18:49:10 vasta tsitaadiga

Mõned kommentaarid erinevatelt lehekülgedelt, aga nojah, trolliti ära. Peab siis Ashley välja vahetama.
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 17.01.2010 17:26:21 vasta tsitaadiga

Planetary Exploration and Armor Customization Dev Diary

Link

Väga lahe video thumbs_up.gif .Lisaks näeb Ashely-d korraks kah thumbs_up.gif
Selgitatakse ka Shepardi väljanägemise kohaldamist ja planeetide uurimist.
Lisaks lühike lõik Mark Meer-ga kes on mees-Shepardi hääl.

Muide pange tähele, et UI on PC oma ehk siis see video kõik PC versioonist icon_wink.gif thumbs_up.gif

EDIT:Video pildid kah:
http://www.2shared.com/file/10737882/72e64aa6/ME2_-_N7_Developer_Diary.html
http://rapidshare.com/files/336878167/ME2_-_N7_Developer_Diary.rar

Mõned läksid kohe taustaks thumbs_up.gif

viimati muutis Tomorrow 17.01.2010 23:53:13, muudetud 1 kord
tagasi üles
Revan
HV kasutaja
Revan

sõnum 17.01.2010 23:42:58 vasta tsitaadiga

kukemaim kirjutas:
Urrrrrrrrrrr. Lõpetasin just enda viimase playthrough ja mul jäi mõned tuhanded XPi 60st puudu :S. Huvitav kui ma need nüüd enne lõpetamist mingi koodiga juurde lisaks, kas siis ME2 saaks aru, et ma olen petnud? icon_razz.gif

Ilmselt ei ole selle ideaalse chari tegemine nii väga mõttekas aga no mis sa muud teed sel ajal kui ME2 ootad icon_wink.gif

Spoiler Spoiler Spoiler

Huvitav mis veel läheb? Põhimõtteliselt saaks iga mõttetu sidequesti kuidagi edasi arendada. Mida te nt tegite pärast Cerberus'i main base lõpetamist. Kas müüsite Data Shadow Brokerile või ei? Kui mitte müüa, siis ütleb Shadow Broker, et ta jätab selle meelde, juhuks kui mul tulevikus temalt midagi vaja peaks minema. Samas kui müüa, kuidas see siis mõjutaks sinu suhteid su tulevase tööandjaga icon_razz.gif

Eks näis kui kaugele Bioware läheb selle asjaga. Potentsiaali igatahes on. Mõnigi sidequest lõppeb lausega "I'm in your debt" Ma loodan, et iga pisiasi loeb icon_razz.gif

Nii...ME1 sai siis 10 minutit tagasi läbi icon_biggrin.gif Nüüd seiv olemas uue jaoks icon_biggrin.gif

1. Ashi päästsin
2. Ei tapnud Wrexi ära
3. Ei päästnud. Krt nende pärast oleks kõik äärepealt surma saand kui ma Normandyt poleks varastand icon_biggrin.gif
4. Ashley
5. Lasin raisa vabaks. Nüüd tundub, et äkki näeb teda uuesti. Loodame siis, et peab lubadust ja on kaasvõitleja
6. Ei mäleta kes see Conrad oli. Kui ta oli üks hull kuskil teadlast sihikul hoidmas siis taga lobisesin ja siis ta lasi endale kuuli pähe
7. Tegin ära
8. Ei lubanud eksperimenteerida. Kuradi laibarüvetajad rsk icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Tonsor
Kreisi kasutaja
Tonsor

sõnum 18.01.2010 00:04:09 vasta tsitaadiga

Conrad oli see hull fänn.
Ise teen ME2 jaoks hetkel kaks save game'i, üks adept ja renegade, teine soldier ja paragon.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Mass Effect 2 mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 53, 54, 55  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.