Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
sav1saar
HV kasutaja

|
01.01.2010 18:27:25
Arvuti leiab mobiili, aga... |
|
|
Tere.
Selline mure, et PC Studio leiab telefoni (GT-S5230) üles, kuid kui hakkan näiteks muusikat peale panema, siis jääbki seda tegema, kuniks ütleb, et reconnect phone... ja midagi muud ei juhtunud. Kuidas saaks selle toimima nagu peab?
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
rtfm99
HV kasutaja
|
01.01.2010 18:41:43
|
|
|
millise ülekande viisi (või kuidas see seal nimetatud nüüd oligi) sa valid?proovi mõnd teist.
_________________ |
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
sav1saar
HV kasutaja

|
01.01.2010 18:53:47
|
|
|
Väga imelik. USBga ei tööta, aga Sinihammas toimib.
Alguses proovisingi USBga. Aga heaküll... isiklikult mul endal vahet ei olegi, Sinihammas eriti mugav variant.
rtfm99, tänud... poleks muidu pähe tulnud ise proovida teist ühendusviisi
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
rtfm99
HV kasutaja
|
03.01.2010 13:30:30
|
|
|
tegelikult ma pidasin silmas seaded-telefoniseaded-arvutiühendused- seal siis valikud:pc studio, meediumipleier või massmälu. mul ei olnud telefoni siis käepärast kui kirjutasin. esimest korda jurasin ka sellega ja neid muutes sain tööle kuidagi. vahepeal olen arvutile formati teinud ja jälle sätin telefoni arvutiga suhtlema. bluetoothi ei ole nii et pean kaabliga kuidagi ikka tööle saama.
_________________ |
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
sav1saar
HV kasutaja

|
03.01.2010 13:46:56
|
|
|
Valisin ikka PC Studio muidu...
PC Studio leiab telefoni üles USB kaabli abil, aga faile ei lase peale panna. Bluetoothga töötab laitmatult.
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ricooo
HV kasutaja

|
06.01.2010 01:57:37
|
|
|
Kas sul nii ei saa teha et võtad telefoni sätted, sealt USB-seaded ja Küsi ühenduse loomisel, siis ühendad arvutiga ja peaks sulle telefoni ette viskama mis moodi sa tahad ühendada siis võtad meediumipleieri ja ongi kõik vähemalt minu Samsungil on nii ja väga kiire ühendus peaks mainima.
|
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
1 :: |
20 |
|
tagasi üles |
|
 |
sav1saar
HV kasutaja

|
06.01.2010 07:27:55
|
|
|
Eile installisin igaksjuhuks PC Studio uuesti ja avastasin, et USB mingi draiveri peab eraldi installima. Esimesel programmiinstallimisel jäi see räigelt kahe silma vahele.
Ennem leidis PC Studio telefoni USBkaabli kaudu üles, aga faile ei saanud lisada. Nüüd saab. Nii et probleem lahendatud ja teema lukus
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|