praegune kellaaeg 18.06.2025 17:24:21
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
blinx
HV vaatleja
|
05.01.2010 19:47:02
Hiire turvamise probleem |
|
|
Juba väga kaua aega on olemas olnud biomeetrilised mudelid tuvastamaks inimesi hiire(ja ka klaviatuuri) poolt jäetud märgete
järgi. Nende mudelite sisend on näiteks hiire liikumise kiirus liikumise suunas, liikumise kiirus läbitud vahemaa kohta jne.
Mõned veebilehed ja arvutimängud korjavad seda infot suurtesse andmebaasidesse, kus teadlased analüüsivad pahaaimamatute inimeste
käitumist ja emotsioone erinevates olukordades, või muutub mõne saidi sisu automaatselt sinule sobivaks.
Mul oleks vaja selle vastu midagi.
_________________ 'Just buy everything then you're safe' |
|
tagasi üles |
|
 |
Mario.
HV Guru
|
09.01.2010 02:56:27
|
|
|
Selle vastu aitab edukalt arvuti mitte kasutamine.
Mind aga huvitaks tõestus sinu toodud paranoiast. Ma sooviksin näha minu kohta kogutud andmeid.
|
|
Kommentaarid: 274 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
6 :: |
2 :: |
217 |
|
tagasi üles |
|
 |
blinx
HV vaatleja
|
09.01.2010 17:32:56
|
|
|
Eh? Paranoiast? See on ju ilmselge nn. Fishing ja privaatsusesse tungimine.
Ma arvan, et tõepoolest nn. Red and Green Security(kus üks arvuti on teadlikult ebaturvaline) võiks aidata enamuse pahalaste vastu.
_________________ 'Just buy everything then you're safe' |
|
tagasi üles |
|
 |
Mihkel.
HV Guru

|
09.01.2010 17:52:22
|
|
|
Veits paranoiline suhtumine küll. Pealegi minuteada ei kohandata lehti nii suures ulatuses küll kasutajale sobivaks, et nüüd kohe kahes arvutis ulme erinevused oleks. Reklaamid jms on küll lehtedel erinevad. Nt minu arvutist nägi miskipärast peenise suurendamise ja omasooiharate tutvumiseks mõeldud saite (ausõna ei ole neid lehti külastanud ), samas kui teine arvuti reklaamis kosmeetikat ja ilukirurgiat ja seda koguaeg ja mitte ainult ühel veebilehel. A mis vahet sel on? Ma ei kliki neid reklaame niivõinaa, need lehed kus tihedamini käid võid ju reklaamidest puhtaks blokkida.
Ühesõnaga ära mõtle üle, pane korralik viirusetõrje ja spyware kaitse peale ja ei juhtu midagi.
|
|
Kommentaarid: 91 loe/lisa |
   |
0 :: |
81 |
|
tagasi üles |
|
 |
blas
Kreisi kasutaja

|
|
Kommentaarid: 79 loe/lisa |
   |
76 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|