Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
bjaka
Kreisi kasutaja

|
|
Kommentaarid: 86 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
81 |
|
tagasi üles |
|
 |
Suphakhuul
HV vaatleja
|
20.12.2009 23:22:06
|
|
|
Mukel kirjutas: |
Kui kellelgi on lähiajal plaanis oma Wii netti ühendada, või esimesest ühendamisest pole veel 30 päeva möödas, siis andke teada. Shop channelis connection ambassador programi all üksteise sõbrakoode registreerides ja lühikese küsimustiku täites saame mõlemad 500 shop channeli punkti. |
PM mulle või lisada kaskake@hotmail.com , mul on 20. jaanuarinini aega, ja tahaks supermariot toksida!
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
zid001
HV vaatleja

|
26.12.2009 21:46:00
|
|
|
olen nõus.. kirjuta mulle PS
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
crazyxman
HV kasutaja
|
26.12.2009 23:27:55
|
|
|
Soovitage wiile mänge mis sobiks hästi just seltkonnas mängida. Endal on olemas just dance ja mario kart.
|
|
Kommentaarid: 30 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
Flacko
Joonistusmaniakk!

|
26.12.2009 23:29:31
|
|
|
Rayman Raving Rabbidsi seeria
_________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend! |
|
Kommentaarid: 199 loe/lisa |
   |
166 |
|
tagasi üles |
|
 |
Suphakhuul
HV vaatleja
|
27.12.2009 11:59:45
|
|
|
Flacko kirjutas: |
Rayman Raving Rabbidsi seeria |
kindlasti, aga ka sports resort.. ja kui plaanis rohkem kulutada siis fit
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Nikson
HV kasutaja
|
27.12.2009 12:38:34
|
|
|
crazyxman kirjutas: |
Soovitage wiile mänge mis sobiks hästi just seltkonnas mängida. Endal on olemas just dance ja mario kart. |
Ise oleme Mario Party-t seltskonnaga mänginud ja ka päris lahe.
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Flacko
Joonistusmaniakk!

|
27.12.2009 13:31:37
|
|
|
Muidugi kui eestis veel saadaval siis New Super MarioBros Wii on hea, saab neljakesi mängida single playerit
_________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend! |
|
   |
166 |
|
tagasi üles |
|
 |
Raunts33
HV kasutaja
|
27.12.2009 14:20:47
|
|
|
Isegi tavaline wii sports tennis on väga fun
Isiklikult sain vähe proovida aga vb uuri more party games kohta kah.
|
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
27.12.2009 14:25:25
|
|
|
Ise tegin lumelükkamisega liiga, nii et täna funnile ei
Saan rahulikult santi teeseldes Mass Effecti mängida ja HV foorumis istuda
|
|
Kommentaarid: 234 loe/lisa |
   |
200 |
|
tagasi üles |
|
 |
grander
HV vaatleja
|
27.12.2009 19:41:02
[Wii] Tasuta 500 punkti Wii SHOPpamiseks uutele Wii kasutajatele |
|
|
Tere!
Tahaksin tutvustada teile siis võimalust teenida tasuta 500 Wii punkti (Wii Points), mida saate kasutada Wii SHOPis mängude ostmiseks. See on Nintendo omapoolne kampaania, mida saavad kasutada vaid uued Wii kasutajad, kes on äsja ühendanud oma konsooli internetiga ja sisenesid Wii Shop Channelisse.
Näiteks:
Kui teie Wii konsool on ammu ostetud, aga te pole kordagi veel seda internetiga ühendanud, siis ka teie võite veel punkte saada. Peaasi, et Wii shop Channelisse sisenemisest ei ole möödunud veel 30 päeva!
Mida selleks teha konkreetselt ja kuidas see asi käib?
1. Kampaania on mõeldud just pigem neile, kes teevad esimesi samme Nintedo Wii SHOPis, kes alles tutvuvad konsooli omadustega ja internetipõhiste lisavõimalustega. Ise olen valmis teid selles küsimuses aidata ja võite kirjutada mulle näiteks privaatsõnumeid, kui teil jääb veel küsimusi, kui mingi koht jäi arusaamatuks jne.
2. Kampaania jaoks on vaja teada oma koodi. Wii peamenüü ekraanil (ehk põhiekraan) vajutage kirja ikooni Wii Message Board (see asub ekraani allpool paremas nurgas). Siis uues aknas vajutage pliiatsi ikoonile Create Message ja valige Address Book raamatu. Raamatu esimene leht näitabki teie Wii koodi, mida läheb vaja kampaania jaoks. Samuti teil läheb vaja ka minu koodi (ei hakka ma midagi salastama - minu huvi kampaanias on samuti selles, et minagi võin saada 500 tasuta Wii punkti, kui aitan uusi Wii konsooli online-kasutajaid internetiga ühendamises/ registreerimises). Minu Wii kood on selline:
4814 4685 6849 8026
3. Kui panite oma koodi kirja, siis saatke see mulle siin foorumis parem privaatsõnumina. Milleks koode omavahel jagada? Vaid koodi abil Nintendo saab neid tasuta 500 Wii punkte arvutada ja jälgida aega, kas kasutajal on 30 päeva internetis juba möödunud või mitte.
4. Nüüd järgmine samm on koodi aktiveerimine. Selleks sisenege Wii SHOP Channelisse - konsooli peamenüü (põhiekraani) ülevalt paremas nurgas. Et see toimiks, valige konsooli seadistustes riigina mingi suurem Euroopa riik nagu Soome, Inglismaa või Saksamaa. Kui sisenesite Wii SHOP Channelisse probleemideta, siis allpool otsige kirja Connection Ambassador Promotion ning vajutage selle peale. Edasi jääb vajutada suurt kujukest nimetusega Person Who Was Helped, mis on oranži värvi ja sisestada sinna minu koodi. Minu kood 4814 4685 6849 8026.
N.B! Kindlasti ennem on vaja mu koodi teie konsoolis aktiveerida, siis ma saan teie koodi registreerida oma konsoolis. Kaotada sellega samuti ei saa midagi, kuna punkte saate teie ja mina vaid siis, kui koodid mõlemas konsoolis aktiveeritud. Te ei saa mu koodi salaja aktiveerida, lootes punkte saada enda koodi mulle saatmata.
5. Kui kõik valmis, siis mul jääb sisestada teie koodi vajutades kujukest, mis on seal sinist värvi, ehk Connection Abassador. Kui koodid mõlemas konsoolis aktiveeritud, siis Nintendo saadabki teile tasuta 500 punkti shoppamiseks.
Edu teile! Kui on ikka veel küsimusi, siis kirjutage. Kuulutus ei aegu!
viimati muutis grander 06.01.2010 18:02:13, muudetud 1 kord |
|
tagasi üles |
|
 |
-RaiTz-
Kreisi kasutaja

|
27.12.2009 22:23:10
|
|
|
Silma pilgutamata panedki oma wii koodi kõigile näitamiseks siia? Vaheta need ikka xxx-xxx-xxx-xxx vastu välja, muidu keegi kasutab kurjalt ära ka veel.
|
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
1 :: |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mukel
HV vaatleja
|
28.12.2009 20:16:05
|
|
|
3 kasutajat siit olen juba ise jõudnud ära referrida, nüüd on teised haisu ninna saanud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Flacko
Joonistusmaniakk!

|
29.12.2009 08:28:34
|
|
|
Hey, kumb mäng parem on, kas Rayman Raving Rabbids TV party või Rabbids Go Home? Kuigi tahaks mõlemaid korraga osta a saab aint ühe neist praegu, siis kumba soovitate enne?
Edit: Nevermind, läheb siiski Rabbids Go Homele, kuna TV Partyt pole
|
   |
166 |
|
tagasi üles |
|
 |
47th ronin
HV veteran

|
29.12.2009 10:07:37
|
|
|
eh, suskisin wii-ga eile üle hea hulga aja, proovisin bit.trip beat demot. TOBE MÄNG! ma pole tükk aega nii südamest naerda ja kaasa elada saanud. esimest korda tuli mõte, et peaks midagi wii shop-ist ostma kah.
_________________ rgrds,
ronin, neljakümne seitsmes |
|
Kommentaarid: 52 loe/lisa |
   |
50 |
|
tagasi üles |
|
 |
-RaiTz-
Kreisi kasutaja

|
30.12.2009 00:32:15
|
|
|
Flacko kirjutas: |
Hey, kumb mäng parem on, kas Rayman Raving Rabbids TV party või Rabbids Go Home? Kuigi tahaks mõlemaid korraga osta a saab aint ühe neist praegu, siis kumba soovitate enne?
Edit: Nevermind, läheb siiski Rabbids Go Homele, kuna TV Partyt pole  |
Rabbids go home on single player, teine aga sisaldab ka party mode (on eelnevatega sarnase mõttega)
|
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
1 :: |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
NekoRobin
HV kasutaja
|
30.12.2009 15:07:24
|
|
|
Party mode tundub lõbusam kuna Wii ongi mitme inimesega lõbus. Don't get me wrong, 1 player mänge on häid kh Wii peal aga võlu on Wii'l multiplayer.
_________________ M: Heavenly Sword, Eternal Sonata (PS3), Legaia 2: Dual saga, Blazblue Continuum Shift (Limited Edition, PS3), Golden Sun: The Lost Age, Final Fantasy X-2 |
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
smola
Kreisi kasutaja

|
30.12.2009 15:54:48
|
|
|
Kellelgil wii play Tartus pole pakkuda?
|
|
Kommentaarid: 67 loe/lisa |
   |
59 |
|
tagasi üles |
|
 |
beastbeats
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 364 loe/lisa |
   |
2 :: |
280 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
05.01.2010 18:15:41
|
|
|
DS and Wii shatter Euro records
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines." |
|
Kommentaarid: 373 loe/lisa |
   |
3 :: |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
kriips00
HV vaatleja
|
05.01.2010 22:22:39
Q:kust oleks võimalik Tallinnas Wii d rentida |
|
|
Q:kust oleks võimalik Tallinnas Wii d rentida
ettetänades
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
grander
HV vaatleja
|
06.01.2010 18:04:35
Re: [Wii] Tasuta 500 punkti Wii SHOPpamiseks uutele Wii kasutajatele |
|
|
Spoiler 
grander kirjutas: |
Tere!
Tahaksin tutvustada teile siis võimalust teenida tasuta 500 Wii punkti (Wii Points), mida saate kasutada Wii SHOPis mängude ostmiseks. See on Nintendo omapoolne kampaania, mida saavad kasutada vaid uued Wii kasutajad, kes on äsja ühendanud oma konsooli internetiga ja sisenesid Wii Shop Channelisse.
Näiteks:
Kui teie Wii konsool on ammu ostetud, aga te pole kordagi veel seda internetiga ühendanud, siis ka teie võite veel punkte saada. Peaasi, et Wii shop Channelisse sisenemisest ei ole möödunud veel 30 päeva!
Mida selleks teha konkreetselt ja kuidas see asi käib?
1. Kampaania on mõeldud just pigem neile, kes teevad esimesi samme Nintedo Wii SHOPis, kes alles tutvuvad konsooli omadustega ja internetipõhiste lisavõimalustega. Ise olen valmis teid selles küsimuses aidata ja võite kirjutada mulle näiteks privaatsõnumeid, kui teil jääb veel küsimusi, kui mingi koht jäi arusaamatuks jne.
2. Kampaania jaoks on vaja teada oma koodi. Wii peamenüü ekraanil (ehk põhiekraan) vajutage kirja ikooni Wii Message Board (see asub ekraani allpool paremas nurgas). Siis uues aknas vajutage pliiatsi ikoonile Create Message ja valige Address Book raamatu. Raamatu esimene leht näitabki teie Wii koodi, mida läheb vaja kampaania jaoks. Samuti teil läheb vaja ka minu koodi (ei hakka ma midagi salastama - minu huvi kampaanias on samuti selles, et minagi võin saada 500 tasuta Wii punkti, kui aitan uusi Wii konsooli online-kasutajaid internetiga ühendamises/ registreerimises). Minu Wii kood on selline:
4814 4685 6849 8026
3. Kui panite oma koodi kirja, siis saatke see mulle siin foorumis parem privaatsõnumina. Milleks koode omavahel jagada? Vaid koodi abil Nintendo saab neid tasuta 500 Wii punkte arvutada ja jälgida aega, kas kasutajal on 30 päeva internetis juba möödunud või mitte.
4. Nüüd järgmine samm on koodi aktiveerimine. Selleks sisenege Wii SHOP Channelisse - konsooli peamenüü (põhiekraani) ülevalt paremas nurgas. Et see toimiks, valige konsooli seadistustes riigina mingi suurem Euroopa riik nagu Soome, Inglismaa või Saksamaa. Kui sisenesite Wii SHOP Channelisse probleemideta, siis allpool otsige kirja Connection Ambassador Promotion ning vajutage selle peale. Edasi jääb vajutada suurt kujukest nimetusega Person Who Was Helped, mis on oranži värvi ja sisestada sinna minu koodi. Minu kood 4814 4685 6849 8026.
N.B! Kindlasti ennem on vaja mu koodi teie konsoolis aktiveerida, siis ma saan teie koodi registreerida oma konsoolis. Kaotada sellega samuti ei saa midagi, kuna punkte saate teie ja mina vaid siis, kui koodid mõlemas konsoolis aktiveeritud. Te ei saa mu koodi salaja aktiveerida, lootes punkte saada enda koodi mulle saatmata.
5. Kui kõik valmis, siis mul jääb sisestada teie koodi vajutades kujukest, mis on seal sinist värvi, ehk Connection Abassador. Kui koodid mõlemas konsoolis aktiveeritud, siis Nintendo saadabki teile tasuta 500 punkti shoppamiseks.
Edu teile! Kui on ikka veel küsimusi, siis kirjutage. Kuulutus ei aegu! |
N.B!
Keegi ootab, et ma aktiveeriks tema koodi, aga probleem selles, et üks inimene on unustanud mulle oma koodi saata. Kui ma vaatasin menüüs Check Registration Status, siis Wii näitas mulle ühe inimese koodi 4 viimast numbrit, mis ootab kinnitamist. Aga tundub, et see inimene ei ole minuga ühendust veel võtnud või unustas saata mulle oma koodi või saatis vale koodi.
Selle inimese kood lõppeb numbritega 9129.
Palun kontrollige üle oma koode ja saatke mulle, siis ma saan ka neid aktiveerida.
Head uut aastat teile!
viimati muutis grander 09.01.2010 23:35:51, muudetud 1 kord |
|
tagasi üles |
|
 |
terry
Kreisi kasutaja

|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
grander
HV vaatleja
|
06.01.2010 21:39:08
|
|
|
terry kirjutas: |
grander, see on veidi totter mankibisnis  |
Ma ütleks vaid lühidalt - pole sinu bisnis, hangi endale elu.
Sellised mõttetud postitused, nagu sinu oma, teevadki teemade kommentaare lugemist keeruliseks, kuna seal on palju tühje oletusi, järeldusi ja teemaga mitte seotud kommentaare.
|
|
tagasi üles |
|
 |
47th ronin
HV veteran

|
06.01.2010 22:54:16
|
|
|
2000 wii point-i maksab amazon-is 18 naela=ca 313 eek. ca 79 eegu vahendamine=elu?? no, võtke andeks..
_________________ rgrds,
ronin, neljakümne seitsmes |
|
Kommentaarid: 52 loe/lisa |
   |
50 |
|
tagasi üles |