Hobikardis end vigastada on ikka üsna üsna raske. Ei maksa väriseda selle asja pärast. _________________ Starte Kardisarjas 19+2 (441 punkti)
Võite 12+2
Poodiumikohti 18+2
Kui väike võidusõidu kogemus juba olemas siis esimeses kurvis Sa vaevalt kohe otse paned. Ohutuse tagab lisaks see, kui järgid sõidu ajal reegleid ja arvestad rajal kaasvõistlejatega. Kindlasti tule ja vähemalt proovi.
Kui ohtlik see sõit algajale on? Pole neljarattalise kogemust üldse - vaevalt siin hobikorras motokrossi oskused aitavad Surma ma saada ei taha.
Sellise asja pärast küll nüüd muretsema ei pea, kui isegi tekib mingi suuremal kiirusel laus kokkupõrge siis saad natukene haiget, kui eriti halvasti läheb siis ehk mõned sinikad aga rohkem küll mitte. Ja pean ära mainima, et meie üritustel ei ole toimunud ühtegi suurt avariid (no nendel kus ma olen kohal olnud , ega ei ole kuulnud ja ühegist)
Niiet sellise asja pärast küll kardisõitu ei tasu karta, tule ja proovi. Usu mind, sulle hakkab meeldima Seda võin omast kogemusest öelda
Kui ohtlik see sõit algajale on? Pole neljarattalise kogemust üldse - vaevalt siin hobikorras motokrossi oskused aitavad Surma ma saada ei taha.
Sellise asja pärast küll nüüd muretsema ei pea, kui isegi tekib mingi suuremal kiirusel laus kokkupõrge siis saad natukene haiget, kui eriti halvasti läheb siis ehk mõned sinikad aga rohkem küll mitte. Ja pean ära mainima, et meie üritustel ei ole toimunud ühtegi suurt avariid (no nendel kus ma olen kohal olnud , ega ei ole kuulnud ja ühegist)
Niiet sellise asja pärast küll kardisõitu ei tasu karta, tule ja proovi. Usu mind, sulle hakkab meeldima Seda võin omast kogemusest öelda
mitte hirmutamiseks aga vist oli see cojones'el kus peale kobarkrõmpsu tekkis peaaegu tahtmine kardist väljuda aga õnneks niikaugele ma ei jõudnud(rool kipub ette jääma)
MarioA, võid ju sõpradega minna proovima rada/sõitmist(vb toimub veel ennem sõitu kerge treeningsõit, mille kohta info liigubsiin teemas)
Nii palju kui mina tean, pole kellelgi keelatud vaid mõnel etapil osaleda.
Kui mahud reeglitesse, siis tule ja anna kuuma, millal soovi on. _________________ Starte Kardisarjas 19+2 (441 punkti)
Võite 12+2
Poodiumikohti 18+2
Eks pean endaga läbirääkimisi Reeglitesse mahun kindlasti! Peaks ainult enne korra proovimas käima, pole vähemalt aastake seal karti istunud! Eks siis otsustan.
Ootaks ka endiselt, et kõik kahtlejad ja kõrvalejääjad annaksid teemas või ps teel teada, millal tuleb otsus.
Vaikus ei ole korraldajatele abiks arvestamaks broneeringute pikkusi ja sadat muud pisiasja
Krt, jama on. Emal läks auto katki ning pean nv Pärnusse sõitma. Mis aga tähendab, et ma sõitma ilmselt ei jõua. _________________ Ehitusprojektid ja konstruktiivsed lahendused HV kasutajatele soodsamalt
M: Zafira A/Astra G põhjakaitse - 30€
Kahjuks ise meeskonnasõidule tulla ei saa (majanduskriis)...
Aga osalejatele edu! _________________ YAGA müügiputka - SNAP pildipank
M: 3D Touch V3.2 15€
Maksekorraldus on sooritatud
Arhiveerimistunnus RO852362437
Pankadevahelise kande kood RD82049144
Makse nr. 494
Saaja nimi TANEL RAUD
Saaja konto 221026099748
Saaja pank 767 Swedbank
Maksan kontolt 10010089990014 EEK
Selgitus Rõnn rõnn rõnn rõn, äääään ääään ääääääään...
Viitenumber
Kuupäev 08.01.2010
Summa 250,00 EEK
Sellega on nüüd joon all. Visake keegi siis minu eest loosi ja värki. Zoomski, võib võtta minu eest.. _________________ Võib öelda, et ma olen liigselt enesekeskne, aga mind see ei häiri
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!|
Korraldajate ühine otsus oli, et kui hilinejad suudavad moodustada kolmese tiimi, siis pääsevad kaheksanda võistkonnana peale. _________________ TULE KARTI SÕITMA!
"Sponsor ütleb": tore on näha Tegijaid rivis ning nukker on temal (endal) eemale jääda
Ühesõnaga: Drive wisely, you are in the race track _________________ zzziuhti
Ja infoks, kui keegi nüüd tõepoolest hilines registreerumisega, siis 8nda tiimi ootelistis on selline mees, nagu rass101 _________________ TULE KARTI SÕITMA!
Meil kajastatakse asju suuremas mahus juba kui võistluskardi asju ennast. _________________ Starte Kardisarjas 19+2 (441 punkti)
Võite 12+2
Poodiumikohti 18+2
MKD ja Morten kui strateegiat vmt arutada tahate siis kasutame äkki MSN-i? HV PS-iga läheb 3-me kesi keeruliseks.
Ise olen lähen hetkel minema aga õhtul 15-16 vahel taas online. _________________ Imperfection is perfect
Veelkordne meeldetuletus siis, et 20h aega moodustada 1 lisatiim, koosseisus:
1. rass101
2.
3.
On kindel, et Triobeti rajal suudab rass101 võistelda võrdväärselt meie parimatega.
Nii et kasutage 2 viimast võimalust Meeskonnasõidul peale hüpata _________________ TULE KARTI SÕITMA!
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.