Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Auron
HV Guru

|
01.01.2010 18:49:28
|
|
|
tumbuser kirjutas: |
See ei pruugi ju nii alati olla? Ma käisin vaatasin kinos filmi "Serenity". Meeldis ja ostsin filmi "Serenity" plaadi kõik tundus kena aga siis löödi mul maailmapilt sassi kui tuttav andis oma tõmmatud versiooni, mille kvaliteet oli ostetud dvd filmist parem. |
Järsku tuttaval oli miski HDrip?
Käisin kinos ja ostsin filmi "King Kong" dvd peal. Algus tundus kena, aga mingi kuradi chapteri vaatamisel pilt hangus järjest ja järjest. Kas pood võtab dvd tagasi? Ei. Leidsin et mulle on tehtud ülekohut ja lasin tuttaval sikutada endale korraliku kvaliteediga versiooni. |
Kas käisid üldse poes küsimas ja rahulikult mõistlikku lahendust leidmas? Kas süüdi on see mees kes filmi ameerikas valmis tegi või ikka kohalik sita kvaliteediga levitaja ja sitta teenindust pakkuv pood?
Nägin teles filmi "Army of Dead" - see õuduskomöödia. Film meeldis niivõrd, et ostsin plaadi. Ja pettusin kohe, sest plaadi peal oli versioon, mida oli kärbitud ning lugulaul jooksis teist rada pidi, mis mulle ei meeldinud. Tore eks. |
Ennem selgeks siis ei teinud, et mis versiooniga tegu? Et umbes ostan poest pimesi sõrmuste isanda ja pärast kui tuleb välja, et pimesi ostmise pärat sattus tavaline mitte pikendatud versioon siis süüdi muidugi Peter Jackson.
Autoriõigused ja autoriõigused. Muud ei kuulegi. Nüüd ma tahan aga teada, mis on MINU õigused sita müüja vastu |
Tarbjakaitse?
RedFusion kirjutas: |
kk kirjutas: |
Ikka tüüpiline kahjuarvutamine, et Kahju = Downloadide arv x Filmi letihind.
Väike osa downloadijatest oleks reaalselt selle DVD ostnud... |
Täitsa õige jutt. Väga võimalik, et enamustel ''piraatidel'' pole lihtsalt toote ostmiseks piisavalt raha või võimalusi. See on lõputa võitlus: raiud 1 pea maha, kuid selle ajaga tekib 5 asemele. Vaevalt filmitööstus (ja ka muud suuremad tööstused) mingit erilist kasu teenib suurtemate torrentisaitide kinnipanemisega, sest kes väga tahab, saab ikka internetist soovitu tasuta kätte. |
Rahataga vaevalt asi eriti seisab - tegu on lihtsalt nahhaalse mugavusega kuna raha saab siis millelegi muule kulutada mida varastada ei saa või ei julgeta. Olgem hetkeks realistid ja vaatame kasvõi HV'd - mingi mäng torrentisse ilmub siis selle mängu teemas järgmine hommiku juba mingi 500 postitust - kõigil vanaema versioonid jõudsid korraga kohale? Samas kui vaadata nende postitajate profiili siis üsna kallid mänguarvutid troonivad neil seal mida puruvaene inimene endale küll lubada ei saa. Ja jällegist kui ei ole raha, et osta siis tuleb teha teist tööd mis rohkem sisse toob või ilma olla. Ega see, et mul pole raha ferrari jaoks ei tähenda, et mul on nüüd õigus minna ja see kuskilt pihta panna.
Marie kirjutas: |
RedFusion kirjutas: |
kk kirjutas: |
Ikka tüüpiline kahjuarvutamine, et Kahju = Downloadide arv x Filmi letihind.
Väike osa downloadijatest oleks reaalselt selle DVD ostnud... |
Täitsa õige jutt. Väga võimalik, et enamustel ''piraatidel'' pole lihtsalt toote ostmiseks piisavalt raha või võimalusi. .... |
Tõmmatakse ikka seda mida pole reaalselt antud piirkonnas saadaval ja kui lõpuks on, on see teema, huvi ennast ammu ammendanud |
Et kui satud täna vaatama aastatagust tipptasemel filmi mida polnud näinud siis film enam polegi hea?
|
|
Kommentaarid: 152 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
129 |
|
tagasi üles |
|
 |
prtv
HV Guru
|
04.01.2010 01:02:21
|
|
|
Flacko kirjutas: |
Ning allalaetud videotest võib saada tünga. näiteks laed alla Jääaeg3, filmi käima pannes tuleb aga mingi muu bs. Poest ostes seda jama pole. |
Sellise jama kommenteerimiseks ei jätku lihtsalt sõnu.
_________________ |
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
2 :: |
1 :: |
73 |
|
tagasi üles |
|
 |
Flacko
Joonistusmaniakk!

|
04.01.2010 01:11:29
|
|
|
Seda on ju juhtunud, miks kohe arvad et jama on. Miks ma valetama peaks . Mitu korda on nii et tehakse tünga, Youtubes samamoodi vaatad ohh äge video, topitakse hoopis mingi muu shit sinna mis polegi see mis sa otsind oled. Lihtsalt on olemas inimesi kellele selline asi nalja teeb et "oh, paneme selle asja nimeks Näiteks Matrix aga tglt on hoopis Die hard" inimesed arvavad et tõmbavadki Matrixit a pärast tuleb välja ei hoopis muu. Mul on nii juhtunud nii et ma tean millest räägin. Muusikaga sama moodi. Sellega tihedamalti juhtunud. Kuigi see hästi ammu a siiski tõmbasid laulu a polnud see versioon või oli hoopis vigane, kus lampi mingi koha pealt tuli hästi vali kriiskav hääl.
_________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
viimati muutis Flacko 04.01.2010 01:14:17, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 199 loe/lisa |
   |
166 |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
04.01.2010 01:12:05
|
|
|
"Click me"
|
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
prtv
HV Guru
|
04.01.2010 10:44:18
|
|
|
Flacko kirjutas: |
Seda on ju juhtunud, miks kohe arvad et jama on. Miks ma valetama peaks . Mitu korda on nii et tehakse tünga, Youtubes samamoodi vaatad ohh äge video, topitakse hoopis mingi muu shit sinna mis polegi see mis sa otsind oled. Lihtsalt on olemas inimesi kellele selline asi nalja teeb et "oh, paneme selle asja nimeks Näiteks Matrix aga tglt on hoopis Die hard" inimesed arvavad et tõmbavadki Matrixit a pärast tuleb välja ei hoopis muu. Mul on nii juhtunud nii et ma tean millest räägin. Muusikaga sama moodi. Sellega tihedamalti juhtunud. Kuigi see hästi ammu a siiski tõmbasid laulu a polnud see versioon või oli hoopis vigane, kus lampi mingi koha pealt tuli hästi vali kriiskav hääl. |
Ja mitu korda sa oled nendest kordadest omale ostnud digitaalse allalaadimise õiguse?
_________________ |
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
73 |
|
tagasi üles |
|
 |
Flacko
Joonistusmaniakk!

|
04.01.2010 11:17:28
|
|
|
Ma ei kasutagi enam downloade, ma lihtsalt rääkisin, mis kunagi juhtus. Enam ei Downloadi ma filme, sest ostan poest suht tihedalt neid kokku. Pole vist juba 3a mingeid filme netist tõmmanud sest jätab külmaks. Rohkem meeldib poest osta sest kvaliteet on see mis kotib.
Kui sa mind ikka ei usu siis see pilt on tõestuseks
http://www.upload.ee/image/254415/27102009053.jpg
See lauluga asi juhtus ikka väga ammu, mingi 2001 vms.
_________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend! |
|
   |
166 |
|
tagasi üles |
|
 |
Plin500
HV piljardihai

|
04.01.2010 11:34:03
|
|
|
tsitaat: |
Ning allalaetud videotest võib saada tünga. näiteks laed alla Jääaeg3, filmi käima pannes tuleb aga mingi muu bs
|
Pole vist juba 3a mingeid filme netist tõmmanud sest jätab külmaks
|
Jääaeg 3 2009 aasta film, või oli see lihtsalt näide..
   |
76 |
|
tagasi üles |
|
 |
Flacko
Joonistusmaniakk!

|
04.01.2010 11:40:04
|
|
|
Näide oli see.
_________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend! |
|
   |
166 |
|
tagasi üles |
|
 |
Auron
HV Guru

|
04.01.2010 17:35:49
|
|
|
Torrentitega ei tohiks eriti probleem olla kuna saab ju komenteerida ja fake asjadel pikka elu pole. Kunagi igast kazaaga oli külla jahh siukest asja sitaks, et tirisid omaarust näiteks AoE2'te aga kohale jõudis siis oli mingi kuradi BS porr.
|
|
   |
129 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
04.01.2010 17:52:35
|
|
|
Mul on 1 kingiks saadud DVD ja oma esimese ning viimase audio cd ostsin vist 1999 aastal. Ei näe, et peaksin hunnikute viisi mingeid plastjunne kuskil riiulis tolmumas hoidma, eriti veel, kui kõik visuaalsed teosed on viimastel aastatel üksteise pealt teemadega mahaviksitud ja 90% filmidest vaatan elus vaid 1x. Kõik filmid ja sarjad vaatan netist ära, ei pea isegi downloadima... ja no kui sa tõmbad "Matrixi" ja saad "Die Hardi" siis on see enda kobakas.
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
5 :: |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
04.01.2010 22:43:09
|
|
|
mina toetan aeg ajalt B-klassi sopakate tegijaid (need 25 kroonised DVDd mida kuskil konsumites müüakse). Neid pole vähemalt kahju osta kuna ei maksa muhvigi. Vaatad ära ja viskad minema kui tahad (praktiliselt tooriku hind)
Samas heaküll uued filmid jne. Aga kust krt sa saad osta näiteks 15 a vana filmi? Võibolla kuskil tallinna solaristes jne on jah müügil a sa ei tule ju seda teisest eesti otsast ostma?
Oi ma ootan eestisse teenust, et maksad mingi 150 eek kuus ja vahi palju tahad HD kvaliteediga filme (kasvõi 24/7 terve kuu). Aga nh karta on et sellest võibki unistada.
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
Auron
HV Guru

|
05.01.2010 01:33:12
|
|
|
salatoimik kirjutas: |
Aga kust krt sa saad osta näiteks 15 a vana filmi? . |
Kuskilt väljamaa netipoest ikka saad.
Oi ja lisaks tahaks Luxemburgi miinimumpalka ja Hong Kongi 200.- eegu eest kuus 1GB netti...
|
|
   |
129 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
05.01.2010 01:57:27
|
|
|
Auron kirjutas: |
|
Ja kindlasti on seal eesti tiitrid all jooksmas kenasti...
|
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
TheDJ
HV veteran
|
05.01.2010 12:16:29
|
|
|
Ise eelistan kas soome või inglise supakaid, kui on eesti siis on kui ei ole saab hakkama.
_________________ Võta aega veidi ringi vaadata |
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
HacaX
HV Guru

|
06.01.2010 14:28:17
|
|
|
professionaalne tõlge aga maksab. Meil on küll SC mis imetlusväärset järjekindlust ja kiirust näitab tiitrite vorpimisel, aga see on siiski hobikorras ja keegi ei vastuta seal tiitri kvaliteedi eest. Omaette teemaks on muidugi see et veebipõhistes tiitrites saab parandusi teha, ainus moodus kuidas DVDle paremad tiitrid saaks on uue DVD pressimine (vähemalt senikaua kuni keskmine riistvaraline pleier võrgu tuge ei oma).
Ma ilmselt eksin, aga kas poodides müüdavad DVDd pole mitte poe omand, s.o. nad on selle edasimüüjalt juba välja ostnud ja kui plaadipartii läbi jääb müümata siis on see pauk poe rahakotile, tootja/edasimüüjad on antud hunnikupealt oma rahapakid juba kätte saanud? Kui see nii on siis peaks piraatluse pärast kisa tõstma mitte filmitootjate esindajad, vaid retail poodide liidud.
_________________ IMO & GPLed |
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
TheDJ
HV veteran
|
06.01.2010 16:01:15
|
|
|
Muide, tihti ja isegi väga on need SC tiitrid paremad kui need mida DVD´l näed. Olen nii mõndagi filmi võrrelnud ja täiega end lolliks vihastanud! Osad olulised kohad nt. üldse tõlkimata jäetud jne (mõni oluline lausekõlks millest oleneb ja tuleneb kogu ülejäänud filmi tegevustik,eriti kavalate filmide puhul, nt The Bank Job, Oceans 11 jne jne) siis tõesti oled püha viha täis ja tahaks selle originaal DVD filmi aknast välja visata et ra*** jälle see piiks hakkab pihta! Ise tõlgid ka mõtted paremini kui praegu need "ametlikud" tõlked on. Nad peaksid korralikemaid tõlke palkama....algajad
Kõik need SC vennad saaksid TÖÖD muide, oleks ise asjapulk, kiidaks ja palkaks kohe. Tõesti mõni tõlgib tõsiselt hästi.
See muidugi jälle mingi tore onupojapoliitika. Ausalt ütlen siis enamuste eestis müüdavate DVDde sutiitrite kvaliteet on saast. Nii see paraku on. Mõni üksik mille leiad et ohoh päris hästi tõlgitud. Sama kehtib muide ka TVs jooksvate filmide kohta! Ise oled ka parem tõlk kui need "prohvessionäälid" kokku
_________________ Võta aega veidi ringi vaadata |
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
06.01.2010 16:12:23
|
|
|
Kuuldavasti pidi üks telekanal neid subclubi tiitreid kasutama (ei räägi ETV, K2 ja TV3 kanalitest)
|
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
Auron
HV Guru

|
08.01.2010 00:28:43
|
|
|
|
Ja kindlasti on seal eesti tiitrid all jooksmas kenasti... |
No kuskilt filmipoest annab ikka paremaid ja tuntumaid filme saada. Suvaliste filmide puhul tekib küsimus kas vähe palju ei taha, et sama aasta film mil DVD üldse tuli omaks Eesti subakaid?
|
|
   |
129 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mario.
HV Guru
|
08.01.2010 01:25:37
|
|
|
HacaX kirjutas: |
Ma ilmselt eksin, aga kas poodides müüdavad DVDd pole mitte poe omand, s.o. nad on selle edasimüüjalt juba välja ostnud ja kui plaadipartii läbi jääb müümata siis on see pauk poe rahakotile, tootja/edasimüüjad on antud hunnikupealt oma rahapakid juba kätte saanud? Kui see nii on siis peaks piraatluse pärast kisa tõstma mitte filmitootjate esindajad, vaid retail poodide liidud. |
Sedasi saan minagi aru aga eks kõik tahavad raha ja kui sul on "vabandus" väljapressimiseks siis seda ikka kasutatakse.
Muidugi esimene laine ei tee, midagi, kuid pauk poe rahakotile annab lõpuks paugu ka tootjatele - kui filmi ei osteta, teise lainena ei osta seda edasimüüjad.
|
|
Kommentaarid: 274 loe/lisa |
   |
6 :: |
217 |
|
tagasi üles |
|
 |
heretic666
HV Guru

|
11.01.2010 21:32:35
|
|
|
Neid pole vähemalt kahju osta kuna ei maksa muhvigi. Vaatad ära ja viskad minema kui tahad (praktiliselt tooriku hind)
|
Novot, allalaadimine on keskkonnasõbralikum. Elagu rohelised, hurraa!
|
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
486
HV Guru
|
11.01.2010 22:01:04
|
|
|
|
Ja kindlasti on seal eesti tiitrid all jooksmas kenasti... |
No kuskilt filmipoest annab ikka paremaid ja tuntumaid filme saada. Suvaliste filmide puhul tekib küsimus kas vähe palju ei taha, et sama aasta film mil DVD üldse tuli omaks Eesti subakaid? |
Kui nõudlust ei suudeta rahuldada siis otsitaksegi muid lahendusi. Ettemates riikides saab vanu filme ka dubidult.
_________________ zero |
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
3 :: |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
Auron
HV Guru

|
13.01.2010 09:23:18
|
|
|
486 kirjutas: |
Kui nõudlust ei suudeta rahuldada siis otsitaksegi muid lahendusi. Ettemates riikides saab vanu filme ka dubidult. |
See kui mingi igivana X asjavastu tunneb ehk 10 matsi huvi, et oleks eestikeelsete subakatega ei ole veel nõudlus milletõttu mingisugune firma peaks hakkama raha kulutama. Etemad riigid on eeldatavasti kõvasti suurema rahvaarvuga kellel palju suurem ostujõud ja ka kasutatav keel palju rohkem levinud ehk asi tasub. Lõpetuseks ütleks, et ärge hakakke jälle puru silma ajama nagu see suur piraatluse ehk praegusel hetkel torrentisaitide vastu tehtav võitlus oleks sellepärast, et osad inimesed tõmbavad ainult neid asju mille soetamiseks muidu neil absoluutselt mingit võimalust pole ehk ei müü ükskki kohalik pood ega netipood ega ole võimalik tellida kuskilt välismaa netipoest.
|
|
   |
129 |
|
tagasi üles |
|
 |
Marie
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
74 |
|
tagasi üles |
|
 |
devilman
HV kasutaja
|
23.01.2010 05:10:17
|
|
|
Vargus jääb alati varguseks, vahet pole mis ettekäändel või vabandusi põhjuseks tuues seda tehakse.
Minu pärast varastage/leechige/downloadige/levitage edasi palju tahate ja jõuate, kuid ärge mölisege nagu see mingi inimõigus oleks:)
|
|
Kommentaarid: 19 loe/lisa |
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
NATAS999
HV Guru
|
23.01.2010 13:24:09
|
|
|
oot, aga mis siis nüüd sai lõpuks? kohtus küll kaotas, aga sait on endiselt üleval ja toimib samamoodi nagu ennegi, et nagu wtf?
_________________ "Kuidas on see hea?"
-Auto kirurgia kliinik |
|
Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
39 |
|
tagasi üles |