|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
villu70
HV Guru

|
03.01.2010 13:14:35
|
|
|
| Svenx kirjutas: |
| tsitaat: |
Saab muidugi, saab ka 50.- lauakõllidega mängida. Tahad sa väita ,et mul ei ole 100.- klappide vastu mängides eelis? Mul siis razeri helikaart +razeri klapid.
Olen omanud nii sajaseid klappe kui 500.- "kvaliteet" klappe+ odav helikaart.... praegune süsteem on kõigist eelmistest mäekõrguselt üle.
|
Kui need klapid sul tulistada oskavad, siis ostan ka ühe paari Need klapid on selgelt overkill(rahalises mõttes). Sama hästi ostad natuke odavama X-FI kaardi ja normaalsed sennheiseri/sony klapid ja omad sama moodi. Razeriga maksad selgelt 1000 EEK brandi eest. |
Ei viitsi vaielda. Peace.
Helikaardi sain siit foorumist 500.- eest, samuti ka klapid ca 700.- eest. Endaarust sain väga odavalt komplekti kätte.
|
|
| Kommentaarid: 142 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
3 :: |
0 :: |
122 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Blendz
HV vaatleja

|
03.01.2010 14:17:55
|
|
|
| villu70 kirjutas: |
| Dude . kirjutas: |
| HardCore Team Deathmatch on täiesti jube. Kõigil oleks nagu jalaluud ära murtud. Keegi ei liigu absoluutselt mitte kuskile.. Vast sellepärast, et killcam'e ei ole ja saab mõnusalt kämpida. On olnud ikka täiesti jubedaid matche. :/ |
Kõik pesseaugud on neid campereid ja tuubereid täis.... vahet pole kus mängid. |
no on ikka vahe küll, kus mängid. normaalses modis, kus pole aint spray-and-pray, seal on ka killcam, mis teeb camperite elu märksa raskemaks.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Tonsor
Kreisi kasutaja

|
03.01.2010 14:56:08
|
|
|
Ise kütan viimasel ajal Sabotage, pikad mängud, pole insta respawni (tapan kellegi ära, vend kohe ei respawni ega jookse sekundiga minu juurde tagasi) ning tänu eesmärgile pole eriti sihitut ringijooksmist. Võite mängima ka kutsuda, HV ja Eesti COD gruppides mõlemas olemas - Tonsor.
|
|
| Kommentaarid: 36 loe/lisa |
   |
1 :: |
32 |
|
| tagasi üles |
|
 |
softis
HV Guru

|
03.01.2010 17:04:50
|
|
|
Eile mõtlesin, et teen paar mängu enne tööle minekut. Valisin Demolitioni, viskas kohe Afghani mapile esimesse raundi, defence'i. Ca 2 minutiga tuli Nuke ära ja cheateriks sõimamine loomulikult ka (35-1)
Osaliselt tänu surema hakkavale hiirele (vasak nupp trikitab ja tekitab automaatselt valanguid ).
_________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks! |
|
| Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
21 |
|
| tagasi üles |
|
 |
kasutaja01
Kreisi kasutaja

|
03.01.2010 20:29:36
|
|
|
| softis kirjutas: |
Ca 2 minutiga tuli Nuke ära ja cheateriks sõimamine loomulikult ka (35-1)  |
Vot ma ei saa aru, kuidas krt te selliseid skoore saate . Endal kui 10 killi täis saan, siis on juba , täristan, aga mees ei kuku, tema paneb ühe laksu ja kõik . Aga noh, see alles esimene mäng ka mida multis mängin...roheline alles, kuigi alguses tundus isegi paremini minevat kui nüüd mängu edenedes...
|
|
| Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
23 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sven
Kreisi kasutaja

|
03.01.2010 20:43:43
|
|
|
(35-1) icon_biggrin.gif
|
Luck!
|
|
| Kommentaarid: 35 loe/lisa |
   |
32 |
|
| tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
03.01.2010 20:56:15
|
|
|
täristan, aga mees ei kuku, tema paneb ühe laksu ja kõik
|
Aga noh, see alles esimene mäng ka mida multis mängin...roheline alles,
|
Täpselt nii see on,ainult kogemuse kasvades läheb asi paremaks.
Olin sama asja eest kui COD4 ostsin mis oli minu esimene online mäng
Nüüd nagu tead juba mida oodata aga non hardcore oli ka mulle nati erinev,samas MW2 Hc on selline ei liha ega kala
Vot ma ei saa aru, kuidas krt te selliseid skoore saate
|
See on kohati taktika ja nati joppi peab ka olema,vaata oma killstriked üle,seal on päris palju peidus kui kasutada õigeid asju õiges järjekorras
|
|
| Kommentaarid: 374 loe/lisa |
   |
2 :: |
300 |
|
| tagasi üles |
|
 |
RedFusion
HV kasutaja

|
03.01.2010 22:46:19
|
|
|
| kasutaja01 kirjutas: |
| softis kirjutas: |
Ca 2 minutiga tuli Nuke ära ja cheateriks sõimamine loomulikult ka (35-1)  |
Vot ma ei saa aru, kuidas krt te selliseid skoore saate . Endal kui 10 killi täis saan, siis on juba , täristan, aga mees ei kuku, tema paneb ühe laksu ja kõik . Aga noh, see alles esimene mäng ka mida multis mängin...roheline alles, kuigi alguses tundus isegi paremini minevat kui nüüd mängu edenedes... |
Kui sa alles nii alguses oled, siis pole hullu ju. Kui natuke aega mängid ja mapid selgeks saad, siis küll need killid lõpuks tulema hakkavad. Vaata ka relvad ja perkid üle - proovi lihtsalt kõikvõimalikud erinevad relvad ära ja kasuta seda, millega kõige paremini läheb. Perkidega tee enam-vähem samamoodi. Proovi kasutada perke, mis relva ja/või sinu mängijaomadusi tasakaalustavad.
|
|
| Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
7 |
|
| tagasi üles |
|
 |
xxlmaster
HV Guru

|
03.01.2010 23:14:02
|
|
|
Homme saan ka vb sõtte tagasi.
Oslos netiga kudagi jube jama
|
|
| Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
77 |
|
| tagasi üles |
|
 |
RedFusion
HV kasutaja

|
04.01.2010 00:50:47
|
|
|
| Üks küsimus: kuidas saab unlockida relvade title-id ja emblemid?
|
|
   |
7 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Redikate
HV veteran

|
04.01.2010 01:07:26
|
|
|
Teed relva challengid ära.
_________________ http://nodejs.org/
"I'm also a person. Programming is just one thing I do." |
|
| Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
33 |
|
| tagasi üles |
|
 |
softis
HV Guru

|
04.01.2010 01:33:51
|
|
|
Täpselt niipalju õnne, et pandi mingi lambi tüüpidega kokku, kes suht segaselt ringi jooksid kõik mööda kaarti
Afghanis on päris mitu kohta, kuhu Chopper Gunner'iga ennast peita ja koguda frääge.
Loomulikult tuleb ka Killstreak Rewardid vastavad valida (millega hakkama saad). Näiteks AC130'ga pole veel kordagi Nuke'ini jõudnud. aga CG'ga tuleb alati, kui just vahepeal ära ei tapeta või kopterit alla ei lasta.
_________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks! |
|
   |
21 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Ollaz
HV veteran

|
04.01.2010 01:44:36
|
|
|
softis, AC-ga ei jõua, sest aega on liiga vähe, ta nii vähe õhus ju
RedFusion, Prestiges vist kui teed veteran jms challenged ära (kui teed kõik attachmendid lahti, siis saab ka vist mingid)
|
|
   |
57 |
|
| tagasi üles |
|
 |
softis
HV Guru

|
04.01.2010 01:49:51
|
|
|
Ollaz, Ollaz, AC'l ja CG'l on vist need ajad 30 vs 40 sekki vms. Pole nii suur vahe midagi. AC on lihtsalt nõme oma nuditud relvadega.
|
   |
21 |
|
| tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
04.01.2010 02:16:00
|
|
|
| Description: Be the gunner of an AC-130 Gunship. Your screen changes to the gunners view and the AC-130 will fly around the map. You have 40 seconds to use the 25mm, 45mm and 105mm guns to shoot at enemies, but you can also take down enemy helicopters and harriers. |
| Description: Be the gunner of an attack helicopter. Your screen changes to the gunners view and the helicopter will fly around the map. The helicopter flies around for 40 seconds before it leaves, which does not include the time it takes to travel to the map. |
_________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond. |
|
| Kommentaarid: 95 loe/lisa |
   |
6 :: |
86 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Lotharius
rallisibul

|
04.01.2010 14:40:38
|
|
|
Just mängisin HC HQ ja sain samal kaardil kaks korda AC130 kätte ning oleks nuke olnud, siis saanuks killide poolest mõlemil korral selle. Suht vihale ajas siis, et ei olnud nuke'i pannud, aga noh suht joppamine oli ka seekord.
_________________ Geek it til it MHz |
|
| Kommentaarid: 125 loe/lisa |
   |
117 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Redikate
HV veteran

|
04.01.2010 14:42:44
|
|
|
Endal 10 nuke challenge tehtud. Nüüd tiksun vaikselt 70neni ära ja siis katsun paari tüübiga CB'd vallutama minna
|
   |
33 |
|
| tagasi üles |
|
 |
kasutaja01
Kreisi kasutaja

|
04.01.2010 14:45:06
|
|
|
| wanawoll kirjutas: |
See on kohati taktika ja nati joppi peab ka olema,vaata oma killstriked üle,seal on päris palju peidus kui kasutada õigeid asju õiges järjekorras  |
No killsriked on praegu suht mõttetud, sest üle 3 killi järjest saan harva . Mõned korrad olen 5 saanud, aga rohkem mitte.
|
|
   |
23 |
|
| tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
04.01.2010 15:06:28
|
|
|
See on kohati taktika ja nati joppi peab ka olema,vaata oma killstriked üle,seal on päris palju peidus kui kasutada õigeid asju õiges järjekorras  |
No killsriked on praegu suht mõttetud, sest üle 3 killi järjest saan harva . Mõned korrad olen 5 saanud, aga rohkem mitte. |
Siis tuleb senikaua harjutada ja mappe selgeks õppida, kuni hakkad võrdlemisi tihti 5 killi järjest saama.
5 kill = Predator -> proovid sellega ühe, võimalusel rohkem mehi maha võtta ning saad 7 killi täis.
7 kill = Harrier Strike -> sellega saad pommi visata ja siis jääb Harrier taevasse tiirutama ja võtab vastaseid maha. 9 killi saad seejärel pea alati täis, kui hästi läheb, siis rohkemgi.
Nüüd võimalik valida, kas võtad 9 killi peal Pave Low, või siis 11 killiga Chopper Gunner või AC130.
Ise mängin UAV, Predator, Chopper Gunner perkidega. See tähendab, et 5 killi ei tähenda veel kohe CG'd ja peab ise natuke rohkem vaeva nägema, kuid see-eest on UAV pea koguaeg üleval kogu teami jaoks.
Point on selles, et kui sa suudad oma mänguoskuse piisavalt heaks arendada, et vahetevahel 5 killi järjest saad, siis hakkab su score kõvasti tõusma.
|
|
| Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
14 |
|
| tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
04.01.2010 15:31:39
|
|
|
5 kill = Predator -> proovid sellega ühe, võimalusel rohkem mehi maha võtta ning saad 7 killi täis.
7 kill = Harrier Strike -> sellega saad pommi visata ja siis jääb Harrier taevasse tiirutama ja võtab vastaseid maha. 9 killi saad seejärel pea alati täis, kui hästi läheb, siis rohkemgi.
Nüüd võimalik valida, kas võtad 9 killi peal Pave Low, või siis 11 killiga Chopper Gunner või AC130.
|
Lisaks veel et alguseds võid kasutada "hardline" perki kah,on ikka lihtsam, -1 kill kõikidele asjadele
endal hetkel
airdrop
HS
CG
Nuke saamiseks kasutasin sama süsteemi ainult et HS on vahelt ära,airdrop seepärast et sealt saab piisavalt häid kaste
|
|
   |
300 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Ernits
HV veteran

|
04.01.2010 15:34:12
|
|
|
Ise kasutan kahte killstreak setupit olenevalt tujust. Kui nuke või CG järgi lähen, on Predator->Harrier->CG või Nuke Predatori asemel.
Teami mängudes suurematel mäppidel lükkan vahepeal UAV->Care Package->Emergency Airdrop peale. Mind koksatakse pidevalt maha kui kastid tulevad ja tiimivennad jagavad vennalikult vastasmeeskonnaga minu kastid ära
|
|
| Kommentaarid: 99 loe/lisa |
   |
86 |
|
| tagasi üles |
|
 |
RedFusion
HV kasutaja

|
04.01.2010 16:10:08
|
|
|
Hardline imo pole eriti hea. Jah, 1 kill v2hem killstreakide jaoks, kuid cold-blooded v6i stopping power ikkagi paremad. Viimasega saad kergemini vastaseid maha ja seet6ttu ka killstreakid tulevad kergemini. Cold-blooded hea sellep2rast, et siis ei saa suure killstreaki peal kopteri v6i lennuki t6ttu surma. V6id ju kasutada hardline-i, kuid ega see eriti palju juurde ei anna v6rreldes teiste perkidega. Ise k4ll imestan, et kuidas te neid nuke nii palju saate. Pole 6htegi saanud siiani. Korra j2i 2 killi puudu, kui nuke peal oli, aga see on ka k6ik. Kasutan Harrier, CG ja Nuke. Harva saan Harrieri lahti ja isegi kui j6uan CGni, lastakse see alati enne alla, kui sellega 10 killi saan. Care Package oleks 2kki parem Harrieri asemel? Seda lihtne saada ja kui veab, saan m6ne hea rewardi, millega CG peale saada. Seda ka, et kui ma saan Care Package-ga CG, siis kas on v6imalik 11 killstreakiga uus CG saada v6i see ei avane, sest CG juba olemas?
viimati muutis RedFusion 04.01.2010 16:11:10, muudetud 1 kord |
|
   |
7 |
|
| tagasi üles |
|
 |
pents
HV kasutaja

|
04.01.2010 16:10:56
|
|
|
Care Packagest saadud killid streaki arvesse ei lähe mu mäletamist mööda
|
|
| Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
04.01.2010 16:15:15
|
|
|
Lisaks veel et alguseds võid kasutada "hardline" perki kah,on ikka lihtsam, -1 kill kõikidele asjadele |
Njah, kuid minu meelest on Perk Slot 2'es palju teisi perke, mis kõvasti rohkem kasu toovad, kui Hardline. Stopping Power on minu meelest Normal mode's pea asendamatu, kui just noaga ringi ei torma. HC'd mängides on jällegi Cold Blooded väga kasulik. Kui kasutad seda noaga ringi tormamise "taktikat", siis ei saa valimata jätta Lightweight perk'i.
Asja üle järele mõeldes, ütleks, et Hardline on lausa üks mõttetumaid perke üldse ja kindlalt kõige mõttetum Slot 2 perkidest. Pea kõik teised perkid annavad sulle erinevaid eeliseid, mis võimaldavad sul paremini vastaseid t@ppa. See tähendab, et sul on lihtsam saada rohkem kille. Hardline ei anna sulle mingeid eeliseid, mille tõttu on võimalus kille saada väiksem, vaid annab sulle lihtsalt kill streak rewardid varem kätte.
Jah, see, et sa saad kill streak rewardid kiiremini kätte võimaldab sul omakorda rohkem kille saada, kuid kui teised perkid teevad sul 3-me killi saamise vähemalt sama lihtsaks, kui ilma nendeta on 2-e killi saamine, siis pole ju Hardline'l mingit mõtet. Lisaks sellele, kui sul on juba kill streakid kasutatud või ootad õiget aega, et konkreetset kill streaki kasutada, siis puuduvad sul need eelised, mida teised perkid sulle annaks.
PS! Millal asendatakse HV's sõna t@ppa (@ = a) kirjutades tekkiva emoticoni (tappa) kood? Jõle tüütu asi minu meelest.
|
|
   |
14 |
|
| tagasi üles |
|
 |
RedFusion
HV kasutaja

|
04.01.2010 16:15:57
|
|
|
| pents kirjutas: |
Care Packagest saadud killid streaki arvesse ei lähe mu mäletamist mööda  |
Oletame, et saan 4 killi ja avaneb Care Package. Olgu kastist saadud reward AC130. Saan AC-ga 7 killi. Kas siis mu killstreak on endiselt 4, mitte 11, sest AC130 killid ei l2he streakina arvesse?
|
|
   |
7 |
|
| tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
04.01.2010 16:20:26
|
|
|
| RedFusion kirjutas: |
| pents kirjutas: |
Care Packagest saadud killid streaki arvesse ei lähe mu mäletamist mööda  |
Oletame, et saan 4 killi ja avaneb Care Package. Olgu kastist saadud reward AC130. Saan AC-ga 7 killi. Kas siis mu killstreak on endiselt 4, mitte 11, sest AC130 killid ei l2he streakina arvesse? |
Täpselt nii.
|
|
   |
14 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Blendz
HV vaatleja

|
04.01.2010 16:38:18
|
|
|
| no perk slot 2's kõige mõttetum on vast danger close ikkagi. stopping power on nii lamp minu arust, mingi paar kuuli ainult vaja pihta saada, peaaegu nagu hardcore juba. kahtlemata sellega palju lihtsam kui muidu ning just sellepärast ise väldingi selle kasutamist.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
caarel123
HV veteran

|
04.01.2010 16:40:45
|
|
|
Kurat ja mina vahepeal mõtlesin et miks ma ei saa CG, kuigi enda arust 10 killi täis
_________________ Mis vahe on tegelikkusel ja reaalsusel? Vahet pole! |
|
   |
74 |
|
| tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
04.01.2010 16:42:14
|
|
|
| Blendz kirjutas: |
| no perk slot 2's kõige mõttetum on vast danger close ikkagi. |
Noobtube+Scavanger poistele on Danger Close päris hea. Lisaks sellele teevad kopterid jms Danger Close Pro'ga rohkem damaget.
|
|
   |
14 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Blendz
HV vaatleja

|
04.01.2010 17:00:37
|
|
|
| LightsabeR kirjutas: |
| Blendz kirjutas: |
| no perk slot 2's kõige mõttetum on vast danger close ikkagi. |
Noobtube+Scavanger poistele on Danger Close päris hea. Lisaks sellele teevad kopterid jms Danger Close Pro'ga rohkem damaget. |
noobtube'd jätsin arvestamata jah, sest loodetavasti keegi eriti siit ei kasuta seda ka. kõige lamedam asi vist mängus üldse - jorsid kes muidu lasta ei oska, spämmivad oma tuubidega.
Danger Close | Danger Close Pro
Ability: Increases explosive weapons damage.
Pro Ability: Increases air support damage. |
sealt võib jah välja lugeda et chopperid teevad ka rohkem damage't, kuid kuna algne ability on explosive damage'i suurendamine, siis kaldun arvama et see kehtib pigem airstrike'de (precision, harrier, stealth), AC ja predatori kohta.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
04.01.2010 17:21:14
|
|
|
jorsid kes muidu lasta ei oska, spämmivad oma tuubidega.
|
Võin mürki võtta et üks osa mängust sa oled ise täpselt sama lame tuuber(juhul kui relva cahallenge-d teha tahad).
kui juba pead neid tegema siis ikka kogu raha eest.
Ise avastasin et kõiki relvi nagu nii ei jõua tehtud kuna peale igat prestiget kustuvad nad ära sis valisin endale 3 välja millega jõuab kenasti vajalikud asjad tehtud ja siis kui PRE10 käes on teen kõik.
Sama moodi talitasin ka cod4-s.
3 mida kasutan on AUG;UMP45;M16A4.
Muidugi saab aegajalt teisis ka maast korjatud ja proovitud erinevaid combosid aga need on põhilised.
|
|
   |
300 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Blendz
HV vaatleja

|
04.01.2010 17:25:22
|
|
|
jorsid kes muidu lasta ei oska, spämmivad oma tuubidega.
|
Võin mürki võtta et üks osa mängust sa oled ise täpselt sama lame tuuber(juhul kui relva cahallenge-d teha tahad).
kui juba pead neid tegema siis ikka kogu raha eest.
Ise avastasin et kõiki relvi nagu nii ei jõua tehtud kuna peale igat prestiget kustuvad nad ära sis valisin endale 3 välja millega jõuab kenasti vajalikud asjad tehtud ja siis kui PRE10 käes on teen kõik.
Sama moodi talitasin ka cod4-s.
3 mida kasutan on AUG;UMP45;M16A4.
Muidugi saab aegajalt teisis ka maast korjatud ja proovitud erinevaid combosid aga need on põhilised. |
jep, paar korda olen need 20 killi ära teinud jah. aga silmas pidasin ma neid, kelle classides on GL sellepärast, et just sellega põhiliselt lastagi, mitte et challenget teha.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
|
   |
300 |
|
| tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
04.01.2010 17:40:58
|
|
|
| Võin mürki võtta et üks osa mängust sa oled ise täpselt sama lame tuuber(juhul kui relva cahallenge-d teha tahad). |
Ma pole näiteks tube'i kunagi class setup'isse pannud. Vaid siis olen tube'ga relva kätte võtnud, kui kuulid otsas ja olin sunnitud midagi maast üles korjama, kuid ka siis kasutasin teda vaid kuulide tulistamiseks.
|
|
   |
14 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dude .
HV Guru
|
04.01.2010 17:48:57
|
|
|
Danger Close challenge'ite tegemiseks on Scavenger ja Nuubtube päris mõnusad asjad.
Rääkides veel sellest punasest slot'ist, siis Lightweigh on veidi isegi nugamiseks mõttetu, sest Care Package'iga jooksed ikka sama kiirelt.
_________________ TALUSILDID |
|
| Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
15 |
|
| tagasi üles |
|
 |
villu70
HV Guru

|
04.01.2010 18:08:00
|
|
|
| LightsabeR kirjutas: |
| Võin mürki võtta et üks osa mängust sa oled ise täpselt sama lame tuuber(juhul kui relva cahallenge-d teha tahad). |
Ma pole näiteks tube'i kunagi class setup'isse pannud. Vaid siis olen tube'ga relva kätte võtnud, kui kuulid otsas ja olin sunnitud midagi maast üles korjama, kuid ka siis kasutasin teda vaid kuulide tulistamiseks. |
Tunnistan ausalt, kui mul ikka tuuberid harja punaseks ajavad siis on mul ka nende jaoks eraldi komplekt kokku pandud. Kui vaja sikutan välja ja läheb madinaks, nahh.
Sisaldab loomulikult grenadelauntcherit + frag + launcher Thumper x2 (oli vist).
|
|
| Kommentaarid: 142 loe/lisa |
   |
3 :: |
122 |
|
| tagasi üles |
|
 |
tomm2n
Kreisi kasutaja

|
04.01.2010 18:14:50
|
|
|
Danger Close pro tegin isiklikult ainult C4-ga ära. Üldiselt eelistangi C4-ja nii granule kui semtexile. C4-ja eriti ei osata karta, sest ta ei kolise ega piiksu ja rahvas ei jookse selle viskamise peale laiali
|
|
| Kommentaarid: 159 loe/lisa |
   |
149 |
|
| tagasi üles |
|
 |
kasutaja01
Kreisi kasutaja

|
04.01.2010 18:42:44
|
|
|
Njah, nüüd sain aru, et kui saan kolm killi siis võin vabalt killstrake kasutada. Enna arvasin, et kui kolme killi pealt ära kasutan, siis hakkab otsast pihta . Ja siis veel mõtlesin, et kuidas nad seda nuke saavad . Aga mis oleks parimad perkid 1-s ja 3-s? Teine perk on praegu stopping power, kuigi ei saa päris täpselt aru, kas siis on minu maha võtmine raskem või on mul teisi kergem maha võtta?
|
|
   |
23 |
|
| tagasi üles |
|
 |
pents
HV kasutaja

|
04.01.2010 18:48:34
|
|
|
Teisi on kergem maha võtta
|
|
| Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
04.01.2010 18:52:45
|
|
|
Ja siis veel mõtlesin, et kuidas nad seda nuke saavad . |
Võtad näiteks perkideks Harrier+Chopper Gunner+Nuke. Saad 7 killi ja saadad Harrieri üles, siis tuleb suht kergelt ka 11 killi. Nüüd kogud Chopper Gunneriga võimalikult palju kille kokku, kui hästi läheb, siis saad 25 täis ning ongi Nuke käes. Põhimõtteliselt on kõige raskem osa alguses 7 killi saada, peale seda on Nuke sisuliselt käes, kui just vastased väga kiired ei ole su kopterit alla tulistama.
| Aga mis oleks parimad perkid 1-s ja 3-s? |
Kõik sõltub sinu mängustiilist, game mode'st mida sa mängid, mappidest ning ka vastastest, kelle vastu pead võitlema. "Parimaid" pole olemas. Ise mängin näiteks pea koguaeg Marathon+Stopping Power+Ninja ning saan sel viisil võrdlemisi hästi hakkama (tavaliselt parim score iga round). Kuid see ei tähenda, et selline perkide kombinatsioon kõigile sobib.
Teine perk on praegu stopping power, kuigi ei saa päris täpselt aru, kas siis on minu maha võtmine raskem või on mul teisi kergem maha võtta? |
Ise teed rohkem damaget ning kui Stopping Power Pro käes, siis teed ka masinate vastu rohkem damaget (autod, kopterid, jne).
|
|
   |
14 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Redikate
HV veteran

|
04.01.2010 18:52:53
|
|
|
Nuke challengeid tegin siis hakkasid killstreakid üldse 7'st. Esimesi kille on ikka kerge saada, hiljem on raskem sest juba otsitakse sind taga ja ammo on otsakorral ja granaadid otsas jnejne.
|
   |
33 |
|
| tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
04.01.2010 18:53:47
|
|
|
minu main on kuidas juhtub, hetkel scar, ja secondary on Thumper. thumper on uskumatult väärtuslik asi. eriti kui tead et vastane end seal nurga taga või akna kõrval passib.
_________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond. |
|
| Kommentaarid: 95 loe/lisa |
   |
6 :: |
86 |
|
| tagasi üles |
|
 |
KuriVaiM1
HV veteran

|
04.01.2010 19:18:50
|
|
|
sain kah adnernaliinilaksu kätte, mäng millele ei kulutanud sentigi
   |
66 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dude .
HV Guru
|
04.01.2010 19:25:12
|
|
|
Ma avastasin, et One Man Army on päris mugav asi tegelikult. Põhimõtteliselt nagu Scavenger aga saad muidki asju teha. Tavaliselt siis ei vaheta mingiks muuks classics vaid just samaks classics ja saad sarnaselt scavengerile kõik oma ammo ja asjad tagasi. Aga kui mitmel classil on korraga see perk, siis jäädki vahetama. Ühel on eqipment näiteks tactical insertion, teisel on claymore, kolmandal granaat. Muudkui vahetad. Kui samal classil on näiteks tactival inertion ja vahetad ära, siis ei pea jooksma eelmise tactical inertioni juurde ning selle üles korjama vaid lihtsalt laed classi uuesti ja viskad uute kohta maha, vana kaob ise ära. Võib kasvõi hunnik claymore järjest maha visata ja teha mõnis miiniväli - ilma ühtegi vastast tapmata (scavengeriga pead jooksma ja kõik pakikesed ülesse korjama).
_________________ TALUSILDID |
|
   |
15 |
|
| tagasi üles |
|
 |
MMx
Kreisi kasutaja

|
04.01.2010 20:01:47
|
|
|
| Võib kasvõi hunnik claymore järjest maha visata ja teha mõnis miiniväli - ilma ühtegi vastast tapmata (scavengeriga pead jooksma ja kõik pakikesed ülesse korjama). |
No kui paned rohkem kui 2 claymore maha, siis esimene kaob ära... Korraga saab ainult 2 tk maha panna.
|
|
| Kommentaarid: 79 loe/lisa |
   |
69 |
|
| tagasi üles |
|
 |
RedFusion
HV kasutaja

|
04.01.2010 20:10:24
|
|
|
FFS kui kuradi vihane ma selle idiootse MP süsteemi pärast olen. Püüan Search and Destroy Victor-it ära teha. Satun alati halvemasse tiimi. Siis kui lõpuks mõni norm tiim tuleb ja võitma hakkame, jookseb mäng kokku ja viskab serverist välja
Selle challenge jaoks peab terve mängu kaasa tegema, aga see damn IWNet viskab alati ju poole mängu pealt sisse...gg IW...FAIL
|
|
   |
7 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dude .
HV Guru
|
04.01.2010 20:15:49
|
|
|
| MMx kirjutas: |
| Võib kasvõi hunnik claymore järjest maha visata ja teha mõnis miiniväli - ilma ühtegi vastast tapmata (scavengeriga pead jooksma ja kõik pakikesed ülesse korjama). |
No kui paned rohkem kui 2 claymore maha, siis esimene kaob ära... Korraga saab ainult 2 tk maha panna. |
Ausalt? Siis olen päris mõttetult neid claymore maha visanud. Vahel scavenger'iga jooksen ringi ja viskan koguaeg kuskiel seljataga claymore'i maha. Nüüd siis tean, et kõik eelmised on ära kadunud.
|
|
   |
15 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Cracker
Kreisi kasutaja
|
04.01.2010 20:32:00
|
|
|
Dude ., las müüdimurdjad kontrollivad Ma ise proovisin leida nende kodukat, kus sai müüdi esitada aga mitte enam ei leia
|
|
| Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
9 |
|
| tagasi üles |
|
 |
MMx
Kreisi kasutaja

|
|
| Kommentaarid: 79 loe/lisa |
   |
69 |
|
| tagasi üles |
|
 |
SogegaTyyp
Kreisi kasutaja

|
04.01.2010 20:56:40
|
|
|
Mnjah, need on ikka väga skilled vennad, kes Nuke saavad....Ise sain eile, peale kuuajalist mängukogemust, esimese Chopper Gunneri. Ja nagu kiuste, Skidrow mapil ehk siis keegi väljas ei olnud, kõik passisid koridorides ja sain selle chopperiga ühe killi . Juba 5 killi on väga raske järjest saada, aga eks see sõltub stiilist kah, ise campida ei viitsi, pigem eelistan liikuda ja nuga anda. Imo on suht igav istuda kuskil nurgas oma heartbeat sensoriga relvaga ja oodata, et mõni mööda jookseb. Samas nii kõva skilli ka pole, et ringi liikudes mitte surma saada...
Ainuke lohutus on, et kui ise ei saa, siis teistele tuleb ka käru keerata ehk siis kõmmutan enamasti vastase Cobrad, Harrierid ja Apache-d alla (Stinger enamasti teiseks relvaks).
|
|
| Kommentaarid: 54 loe/lisa |
   |
51 |
|
| tagasi üles |
|