Tänapäeval võib bottida siis või? Tra ma ei teadnudki, sellepärast mu häkitud kontol siiamaani karakter storm peaksis farmib eternal firesid ja on ennast MM/MM dualspekist MM/BM-iks teinud.
Et nüüd võib G15 konfida nii et ta teeb rohkemat kui castrandom ja castsequence võimaldavad ja pole kellelgi kobisemist?
Kuule, täitsa hästi öeldud ju. Eriti selle kohta, mis seos on G15 makrodel sinu rotti lastud kontoga. See, et sa XXX.comi lehel endale keyloggereid hoggid, nüüd küll meie probleem ei ole.
Ja jumala eest - tee endale lõpuks selgeks, mis asi on bott ja mis asi on makro.
Kuule, täitsa hästi öeldud ju. Eriti selle kohta, mis seos on G15 makrodel sinu rotti lastud kontoga. See, et sa XXX.comi lehel endale keyloggereid hoggid, nüüd küll meie probleem ei ole.
Sarkasm pole tutttav. Ei üldse mitte kohe.
Scart kirjutas:
Ja jumala eest - tee endale lõpuks selgeks, mis asi on bott ja mis asi on makro.
Tegevust automeeriv makro on bott. Ja bottimisena kvalifiteeruvad G15-ga ette võetud väheke kreatiivsemad makrod.
Tegevust automeeriv makro on bott. Ja bottimisena kvalifiteeruvad G15-ga ette võetud väheke kreatiivsemad makrod.
Bott on programm, mis püüab sinu eest kala. Bott on programm, mis sinu eest tapab, loodib ja targetib järgmise mobi. G15 neid asju ei tee, ole sa kui kreatiivne tahes. Küll aga on võimeline G15 täiesti legaalsena castima spellide ette määratud rida või ära tegema 2-3 eri attacki või kasvõi korraga ühe nupulevajutusega panema su chari samal ajal sööma või jooma. Ja need sul küll bottimised ei ole - leelota siin oma sõpradest palju tahad.
G15 macrod ehk G nupud on lihtne keypress sequence ju
Sarnane sequence oli varem võimalik /castrandom'iga kuid see feature eemaldati mängust just täpselt selle pärast, et makrod tegid asju, mida muidu oleks pidanud inimene otsustama. _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity"
Bott on programm, mis püüab sinu eest kala. Bott on programm, mis sinu eest tapab, loodib ja targetib järgmise mobi. G15 neid asju ei tee, ole sa kui kreatiivne tahes. Küll aga on võimeline G15 täiesti legaalsena castima spellide ette määratud rida või ära tegema 2-3 eri attacki või kasvõi korraga ühe nupulevajutusega panema su chari samal ajal sööma või jooma. Ja need sul küll bottimised ei ole - leelota siin oma sõpradest palju tahad.
a) Nõus. Programm koosneb reast käskudest, ei pea olema omglolhax.exe proge sul trays jooksmas. G15 on võimalik kala püüdma panna. Kui sa ei oska on see sinu enda viga ja probleem.
b) Mida ma algusest peale olen rääkinud - kui su G15 teeb su eest priority listi valikud ära ja võimaldab rohkemat kui castrandom ja castsequence võimaldavad on see bottimine.
Või siis TBC raamistikus kus juhul kui hunter ajas oma staatilise haste õigesse punkti ajas latency suhtes ja tampis õige kiirusega klaviatuuri (G15 tegi asja meeletult lihtsamaks) oli võimalik server side shotrotationi tõlgendus pekki keerata ja gainida tsirka 10% dpsi kasv. Mis oli konkreetne mängumehaanika abusemine ja bannitav. Põhjustatud oli mäletamist mööda Sunwelli patchist kus oli võimalik server side queuda commande.
Esialgse postitaja hunteri shotrotationi kirjeldus jättis konkreetselt sellise mulje et tema G15 teeb tema spellipoolis ära priority valikud ehk KS esimesena if hp<=20% ja whatnot järgmisena if off cooldown. Muidugi sidenotena märgiks kui antud kasutaja kasutab G15 staatilise spellrotatsiooni tegemiseks (hoolimata sellest et ei SV ega MMina ei jookse cooldownid piisavalt kokku) siis tasuks korra läbi käia elitistjerksist ja tutvuda mõistega priority list hunteri shotrotationis.
etc_Shelob kirjutas:
Logitechile on antud luba näidata ingame asju ekraanil, mida nad ei saaks teha, kui blizzardilt vastavat infot poleks.
Ilma mingi blizzi loata olen ma suuteline täpselt sellesama karakteri info oma teisele füüsilisele ekraanile näitama kui ma väga tahan ja seda täiesti legaalsete vahenditega. See ei puutu küll otseselt teemasse aga reklaambullshitti ei tasu pimesi uskuda.
Korraga söömise ja joomise makro on võimalik teha ka tavalise klaviatuuriga, kui selleks sai G15 soetatud siis saan ainult kaasa tunda
Sai ju enne linke blizzardi esindajate postitustele lingitud, kus öeldi selgelt ära, millised G15 macrod on keelatud. Ega see seal enam päästa, et sa arvuti juures oled, kui warden või mõni teine lbizzardi imetrikk tuvastab, kui misket jura teed.
Bänni saamiseks pole vaja GMi, kes hakkab kontrollima, kas botid või ei.
Ühe keystrokega lootimine ja uuesti välja castimine on lausbottimine, ainukene asi mis seda pehmendab on kasutajapoolne hiirega interaction ja näkkamise random aeg. Täpselt samasuguse grey area eest on saadud banaani küll ja küll.
G15 on võimalik ühte nuppu alla vajutades korra lõpmatuseni panna järjestust nagu 1235321 delaydega kordama ja see on juba bottimine. Kui ise tambid castsequencet siis ei ole mingit vahet G15 ja tavaklaveri bindi vahel kus sul on castsequence makro G15 makro asemel spellbari ja siis klavinupu külge binditud a see on legaalne.
Ma ei näe seal küll mingit bottimist. Bott on proge, mis sul õnge sisse viskab, tunneb ära vee hüplemise järgi, et kala on õnge otsas ning tõmbab siis välja ja loodib saagi ning viskab uuesti sisse. Tehtud seda sajad tunnid btw, ei tekkinud kellelegi ühtegi küsimust.
Bott on käsujärjestus mis täidab ennast ise, see ei ei koti kedagi kas sul jookseb see käsujärjestus .exe failina mälus või G15 peal.
Ehk siis video puhul ei ole võimalik tavaklaviatuuril ÜHE keystrokega lootida bobblerit ja recastida fishingut, castsequence eeldab et iga action mis ei ole erand nagu leiva närimine/vee neelamine tahab kasutajapoolselt ÜHTE inputti klaviatuuril.
Bott on käsujärjestus mis täidab ennast ise, see ei ei koti kedagi kas sul jookseb see käsujärjestus .exe failina mälus või G15 peal.
Sa ei saa ikka pihta. Bott on see, kes kala ise välja tõmbab vee plaksumise järgi ilma kasutajapoolse sekkumiseta, G15 seda ei tee. Ja see on ikka märkimisväärne vahe.
#showtooltip
/castsequence reset=5 Power Word: Foritude, Divine Spirit, Shadow Protection, Inner Fire
Kui ma paneksin selle G15 peal toimima nii et ühe keystroke peale viib see läbi kõik antud järjestuses actionid mis on loetletud siis oleks tegu grey areaga ja isiklukult paneksin inimlikul tasandil endale banaani sellise asja eest. Blizz aga on kasutajate pealt raha tootev firma ja ainult õrnaks hirmutamistaktikaks vahel bannib taolisi kasutajaid.
Nagu ma juba varemgi ütlesin, oma konto ja oma ajainvesteering, ise teate millega riskite.
Nagu ma juba varemgi ütlesin, oma konto ja oma ajainvesteering, ise teate millega riskite.
Mitte millegagi, sest mingit bännimist selliste asjade eest ei toimu. Seda siis lisaks faktile, et ma olen sadu tunde püüdnud botiga kala, afkinud BGdes autojoiner botiga ja ei tea, mida kõike veel ära teinud.
Kuule Zanzhu, las Scart kasutab seda G15 edasi, kergelt kopp ees teie vaidlusest, kui tahab bänni saada, siis las kasutab ja saab(no muidugi ta ei pruugi saada). Iga kasutaja oma asi, mida kasutab ja mida mitte... ärge nüüd solvuge
Eino mul ei ole päris isiklikult midagi selle vastu et Scart botib ringi ja ajab terve realmi majanduse upakile oma miljoni kotitäie kalaga kuna ise teen sedasama AH-ga manipuleerides mis on päris lõbus ajaviide stockmarketil spekuleerimise vahele.
Lihtsalt arusaamine et kõik mida G15 (ja näiteks ka progega AutoHotKey) on võimalik teha pole legaalne ja võib kaasa tuua oma kontost ilma jäämise.
See et kasutaja Scart veel banni saanud pole ei ole mingi lõplik järeldus et boti ja abuse mängumehaanikat kui palju tahad sittagi ei juhtu.
Sama moodi võib väita, et häkkimist ei eksisteeri kuna mind pole veel häkitud, kõik kes väidavad et neid on häkitud ajavad iba. Sama moodi on fakt, et rahvas saanud banni 25-man FL'i 4-mannimise eest ning twinside peal lockide "prechargimise" eest. Mitte kõigi ei bannita kuid bannitud on siiski. Fakt on, et blizzi väitel kui midagi ei saa ingame makrodega teha siis ei tohi seda ka väliste vahenditega teha. Ühe nupuvajutusega mitme GCD jagu spellide castimine ei ole ametlikult lubatud, kui viitsid veidike uurida multiboxingu foorumeid siis seal on antud teemal pikalt-laialt räägitud et selgitada kust maalt läheb piir bottimise ja mängimise vahel. Vana castrandom macro eemaldati kui seda hakati kuritarvitama. _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity"
Üks väike NB ka: Never ever ärge logige oma gmaili ja battle.netti kusagilt suvalisest arvutist kus on probably pedofiil oma lehekülgi prausinud ja triljon troojat alla tirinud. Isegi täis peaga mitte.
Ma lasin ka mingi botiga ikka päris kaua järjest - panid asja öösel käima ning hommikuks oli kott siniseid asju täis, ükskord vupsas isegi üks epic asi sisse. Muidugi leveleid tuli kaa suht kiiresti.
Väga advanced süsteem oli - GM'i või hordi läheduses teleporteerus minema jne. Hiljem, kui vaikseks läks, tuli tagasi. Suht mõttetu oli igastahes, kuna lõpuks ikka keegi reportis ja sain banaan
Mõttetu raha ja aja rasikamine ühesõnaga
morgoth, ma tean juba ammu et Scart on õrnalt trolliliku olemisega, lihtsalt kuna ise suudan samastuda inimestega kes temapoolse bottimise propageerimise tagajärjel võibolla oma aastate jooksul kogunenud mementodest ja memorabiilidest ilma jäävad siis ei kannatanud seda niimoodi jätta.
morgoth, ma tean juba ammu et Scart on õrnalt trolliliku olemisega, lihtsalt kuna ise suudan samastuda inimestega kes temapoolse bottimise propageerimise tagajärjel võibolla oma aastate jooksul kogunenud mementodest ja memorabiilidest ilma jäävad siis ei kannatanud seda niimoodi jätta.
Mitte millegagi, sest mingit bännimist selliste asjade eest ei toimu. Seda siis lisaks faktile, et ma olen sadu tunde püüdnud botiga kala, afkinud BGdes autojoiner botiga ja ei tea, mida kõike veel ära teinud.
Misasi see siis on kui mitte otsene propageerimine?
proovisin jälle mingeid uusi addone kasutada ja leidsin ,et selline on päris meeldiv vaheldus wow i oma UI-le leiab curse.com lehelt
Spoiler
Proovisin ka siis täna seda UI-d, väga ilus ja korralik näeb välja aga mul on mingi kala sellega, lihtsalt lampi viskab spike sisse, ühel hetkel on fps 75+ ja siis laksust viskab paariks sekundiks või nii 2fps peale... Arvuti ei tohiks ju väga jusut olla (Processor: AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 5000+, MMX, 3DNow (2 CPUs), ~2.6GHz, Memory: 4GB RAM, Video Card: NVIDIA GeForce 8600 GT ) (resolutsioon mängus on 1440x900) või siiski?
Võimalik et mõni addon spämmib suva infot. Mäletan et kunagi oli mingi addon olemas millega sai sellist asja kontrollida kui näiteks raidis dcd said ja kahtlustasid et mõni üleraidiliselt kasutatav addon spammib.
ma lõin parroti kohe alguses kinni ,paar korda proovisin mõnda heroicut joosta,aga too on lihsalt ebameeldiv ja tüütu addon ,mis ekraanist segase ja kiiresti läbijooksva pudru ja kapsad teeb, kuigi jah ,mul jooksis 1680 resoga ilma probleemideta ja teeb seda siiamaani
Et siis... küsiks siinsete gurude käest kas on mingi videokaart (mis koos mälude, mobo, kõvaketta, roti, klahvide, 23" monitori ja psuga mahuks 15k eelarve sisse) mis suudaks jooksutada wowi max või peaaegu max shadowitega ning full video sätetega aktsepteeritaval FPSil 25 raidides (aktsepteeritav = 30+ fpsi, soovitatavalt rohkem)? (Ning ilmselt jookseks taustal veel steam, kompileerimine, visual studio 2008, maya jms ) _________________ GitHub
.NET Core & Azure baasil lahendused ja arhitektuur - kontakt.
Ostuabi inimesed ei pruugi teada, et Max Shadowid annavad küll hullumoodi eyecandit juurde, aga tõmbavad ka hullupööra fpsi maha. Enda masinal jookseb (või jooksis enne seda kui grafa üles ütles paar päeva tagasi) umbes 10fpsi kui ringi lennata max graafika ja shadowiga, kurat seda teab kui fpsi raidides sellega oleks... Ja tegu GTS8800-ga.
Ja Timberg... šotimaa ei ole dreamworld, sa räägid ameerikast. Ning mis sponsorist jutt käib? _________________ GitHub
.NET Core & Azure baasil lahendused ja arhitektuur - kontakt.
Hehe, tulin peale pikka pausi WoW'i tagasi. See uus Random Dungeoni/embleemi jms süsteem on ikka meeletu, ühe päevaga sai pool geari üüratult paremaks tehtud, ONY 25 ilusti ära tehtud jms.
TBC ajal sai umbes sama pikk paus tehtud, aga siis oli rong ikka lootusetult eest ära sõitnud. Kas see on nüüd hea või halb, raske öelda. Sõltub vaatenurgast.
Minusugusele, kes jõuab mängida vähe, kuid samas maksimaalse tõhususega (korralik theorycraft jne) on hetkeline süsteem vist parim võimalikest. Mõttetut timesinki on kõvasti vähem kui varem, samas paljud bossid on kõvasti mitmekülgsemate võitlustaktikatega. WoW'i foorumeid lugedes võib ikka üsna ära ehmatada ja tekib küsimus, kes need sellised on, kellel koguaeg kõik nii kehv ja paha on.
Mäng on arenenud, muutunud, kuid minu silmis vaid paremuse poole.
Lisaks küsiks veidi spetsiifilisemalt, milline oleks hetkel tõhusaim build raidivale Warlockile? Hetkel jooksen endiselt ringi mingisuguse poolaegunud 3/13/55 skeemiga. _________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:]
Lisaks küsiks veidi spetsiifilisemalt, milline oleks hetkel tõhusaim build raidivale Warlockile? Hetkel jooksen endiselt ringi mingisuguse poolaegunud 3/13/55 skeemiga.
Mnjah, destro pole hetkel kindlasti mitte suurima damagega raidspec. Affliction on parim ning demo kaugele maas polegi, lisaks veel annab demo suurema spelldamage buffi, kui ele shamani totem. _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Kui demo nüüd tõesti ka raidimiseks hea on, proovin raudselt ära. Tänud : ) _________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:]
Demo peamine eelis tuleb raidbuffist, personaalne DPS ei pruugi alati olla destrost parem. Samuti vajab demo raidbuffi kasulikuks tegemine korralikku geari (~2.5k+ unbuffed spellpower) _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Njah, SP on kuskil 2,3k peal ja destro on mõnusalt käpas, seega ei hakka esialgu rapsima, hetkel heroicuid grindides on see vist kõige mugav variant. :p _________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:]
Enda alt on 41/30 demo hetkel ehk siis ilma tolle spellpower buffita kuid heroicutes saab suht korralikult hakkama. Sp'd kusagil 2.2k kanti ning dps umbkaudu 3.5-4k 5-manides. _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
MM võtab jõhkralt rohkem mana (pet ei hoia aggro samuti) ja BMina su pet skaleerub tänu talentidele nii kiiresti et pmst mängiksid nagu 3 man partys.
jah, siis kui outlandis oled. BM is useless.. kui oled level 10...45
milleks see pet aggro peab hoidma (ei hoia ju niikuinii BM-na kah.. lihtsam on ruttu ära tappa ennem kui üldse keegi sinuni jookseb)? kui dungeoni solod siis jah.. aga questides
IMO on ilma BM'ita väga raske solo'da midagi, nt, kui praegu kuskil soolon midagi survival spec'iga, siis tõmban nii hullult aggrot, ei saagi kaugemale minna, et lasta. Aga vbla asi selles, et olen koguaeg solonud BM'is.
Ise kasutasin BM'i 1-80 (vahepeal oli insta/raid jaoks ka dualspec'iks MM , aga avastasin, et sellega on isegi väiksem DPS kui BM'iga)
Olles jõudnud oma shamaaniga lvl 80 ja avastanud kui kerge hetkel omale epicuid saada on siis tekkis küsimus. Kas üldse raide tehakse kui põmst heroicu farmiga saad juab epicud selga? Või on raidi epicud siiski tunduvalt paremad? _________________ Aita suve, söö lund!
Olles jõudnud oma shamaaniga lvl 80 ja avastanud kui kerge hetkel omale epicuid saada on siis tekkis küsimus. Kas üldse raide tehakse kui põmst heroicu farmiga saad juab epicud selga? Või on raidi epicud siiski tunduvalt paremad?
no arvestades, et ma olen 3 päevaga teinud warriori blue gearist 80% ilev 232 geari heroicuid joostes, siis jah epicud saab selga. Samas tean väga hästi, et ICC25man'i mul väga asja pole. Ehk siis sa saad kiiresti selga elementaarse 10man raid geari kust edasi pead juba raidima, et areneda. Minuarust oleks võinud blizzard eraldada selle heroic gear leveli miski muu värvi peale kui lilla. Mitte just oranz nagu legendary aga midagi sinna vahele...
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.