Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Nokia 5800 "tube" märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 94, 95, 96 ... 223, 224, 225  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Raunts33
HV kasutaja

sõnum 01.01.2010 22:02:19 vasta tsitaadiga

Keegi teab mõnda playerit s60v5-le millega saaks mängida .avi faile?
Kommentaarid: 39 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 35
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Steff.
Kreisi kasutaja
Steff.

sõnum 02.01.2010 00:13:14 vasta tsitaadiga

Raunts33, SmartMovie vms... Kahju et CorePlayer ei tööta.
jeesus188
kodustatud
jeesus188

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 02.01.2010 19:14:43 vasta tsitaadiga

aastavahetusel mobla vedeles 10 min lumehanges, poleks keegi just helistanud, siis oleks see sinna vist kevadeni jäänud icon_confused.gif
, enne kuivama panekut näitas virmalisi korra või kaks. kui ära kuivas, siis hetkel töötab normaalselt.
eks paista kaua vastu peab, remonti ei ole vist mõtet veel saata icon_neutral.gif

Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
nikeatz
HV kasutaja
nikeatz

sõnum 03.01.2010 10:59:32 vasta tsitaadiga

kurat see on ikka nii känd telefon et anna või otsad
leidsin selle teema ja pidin siia kirjutama
head uut aastat beer_yum.gif
Kommentaarid: 31 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 28
tagasi üles
Heineken
HV Guru

sõnum 03.01.2010 11:29:39 vasta tsitaadiga

Mis siis telefonil viga ?
Kommentaarid: 24 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 23
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 03.01.2010 12:43:48 vasta tsitaadiga

täitsa norm telefon iseenesest ju thumbs_up.gif
tagasi üles
enterprice
HV veteran
enterprice

sõnum 03.01.2010 16:56:38 vasta tsitaadiga

mul töötab see küll väga hästi. Esimene telefon mis minu käes aasta olnud, muidu vahetasin iga kuu uue vastu.
Kommentaarid: 106 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 98
tagasi üles
raunts591
HV vaatleja

sõnum 03.01.2010 18:29:12 vasta tsitaadiga

jah ainuke viga on see, et puutetundlik ekraan lõpetab -10c juures töötamise(vähemalt minul)...Tööle akkab jälle kui tuppaviia.
tagasi üles
striker13
HV Guru
striker13

sõnum 03.01.2010 18:30:00 vasta tsitaadiga

kui telefon on taskus, siis jalad soojendavad teda suht hästi ja ma pole küll märagnud, et külma tõttu oleks ekraan lakanud töötamast.
Kommentaarid: 95 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 90
tagasi üles
mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 03.01.2010 18:37:03 vasta tsitaadiga

raunts591, sul on tavaks telefoni õue vedelema jätta talvel?
Kommentaarid: 85 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 78
tagasi üles
evald112
HV kasutaja
evald112

sõnum 03.01.2010 19:59:55 vasta tsitaadiga

zuzizew kirjutas:
Nii, äsja tõin telefoni tagasi ja mul on tuttav ericssonide paranduses, viin tema kätte, võtab lahti ja siis selgub tõde. Kas on võimalik, et nad seal remondis ise rikkusid mu telefoni ära ja nüüd tahavad, et pappi köhiksin neile? Küsisin remondist täna järgi minnes paberit sellekohta (remondiakt vms).. ja küsiti, et milleks SULLE seda vaja? No cmn, mingit tõestust on nagu vaja, et telefon remondis käis.. Ütlesin, et saadan telefoni ekspertiisi.. siis tehti ka nägusi.. kas sellist eestit me tahtsimegi? icon_lol.gif Ja siin eespool kes andis selle lingi, selle kohta, et nn. veekahjustuste pärast pappi küsitakse - TÄNUD!

Edit: Lisaks veel, et Staadioni Mobiiltelefonide parandusest öeldaksegi igale kliendile, et veekahjustus. Ja paberile mille sain remondist järgi käies, on märgitud, et trükkplaadil mingi kleepuv aine, ei allu remondile..

Väga tubli oled et nõudsid dokumente. icon_biggrin.gif thumbs_up.gif Kas said ka? Neil peab olema protokoll iga avatud telefoni kohta. Aga praeguse majandusliku seisuga ei ole neil tõesti muud kui röövida inimestelt raha. Ma vean kihla et nad ei telli sulle uut plaati vaid puhastavad tehnilise piirituse ja vatitükiga selle plaadi ära ja küsivad sult täis raha. Ja 90% tõenäosus et selle kleepuva asja määrisid nad sinna ise, sest neil ei ole raha et seda telefoni ekspertiisi saata(ilmselt selle pärast et nende telefonidega on palju kulukaid probleeme olnud, nt puutepliiatsid ja tagakaaned).
Lase oma tuttaval see üle vaadata...ilmselt piisab puhastamisest. "Kleepuv aine" ei tohiks nii palju elektrit juhtida et ta oleks saanud midagi lühistada ja läbi põletada. Nokia välja antud paber peaks sisaldama remondi pakkumist(toosama 2500kroonine keiss) ja siis lase endale sealt teisest kohast vähe ametlikum paber trükkida kus on mainitud et telefoni kõigest puhastati(kui ta nüüd korda saab) ja mine nokia keskusesse ja nõua õiglust. Kui väga jännata ei taha siis mine saatesse "kaua võib"
raunts591 kirjutas:
jah ainuke viga on see, et puutetundlik ekraan lõpetab -10c juures töötamise(vähemalt minul)...Tööle akkab jälle kui tuppaviia.

Mul jäi telefon autosse ööseks Tartus (-25C) sama päeva hommikul võtsin laadija küljest. järgmine hommikul ei olnud ühtegi pulka läinud ja telefon oli täiesti korras(ainult paar vastamata kõnet juhtus.) Muidu on nadi aku, 3päeva peab reaalselt.

tagasi üles
raunts591
HV vaatleja

sõnum 03.01.2010 20:19:40 vasta tsitaadiga

mikk36 kirjutas:
raunts591, sul on tavaks telefoni õue vedelema jätta talvel?

No tavaliselt kui jooksmas käin, siis panen ta dessika taskusse (rohkem jopesid peal pole). Ja kui väljas üle 10c külma on, siis see ekraan muutub selliseks nagu aeglaseks ja jäigaks vms icon_confused.gif Kes teab äkki see niiskus ei mõju hästi, kuna trenni lõpus on korpus märg...Aga sihukses mõnekraadises külmas toimib kõik suurepäraselt.
Tavaliselt jooksmas käin kuskil tund aega. Selle aeg kuulan mussi, mis töötab ideaalselt. Ja aku vastupidavus on ka super hää. Neli päeva peab ilusti vastu. Kui mussi ei kuulaks ja niisama kõnedeks ja messimiseks kasutaks siis kardan et nädal poleks mingi probleem.. thumbs_up.gif Kusjuures trenni teen 4-5 korda nädalas.
tagasi üles
mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 03.01.2010 21:07:09 vasta tsitaadiga

raunts591, see et külm LCD paneel uimaseks muutub on täiesti normaalne ja see juhtib absoluutselt iga LCD paneeliga.
Kommentaarid: 85 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 78
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 04.01.2010 01:05:34 vasta tsitaadiga

evald112 kirjutas:
raunts591 kirjutas:
evald112 kirjutas:
jeesus188 kirjutas:
tsitaat:
Kusjuures trenni teen 4-5 korda nädalas

vähemalt keegi teeb trenni icon_biggrin.gif thumbs_up.gif

Igapäev HV foorumisse selliseid mehi ei satu. Huvitav kas hakkab tekkima trennitegijate ühiskond?
RAha kinoskäimiseks ei ole siis tuleb trenniga ennast lõbustada.

Raha nagu mingi kopikas on...aga kinu pole.
Vormis peab ka ju kudagi püsima.icon_wink.gif

Nujah varsti suvi käes. Kevad pidi tänavu väga soe tulema, äkki saab juba aprilli kuus särgi seljast rebida ja neistele lihast näidata mis talvega treenitud

HV foorumis istujatele on vaja seda lihasetõmblema panijat, mida tv-s reklaamitakse icon_lol.gif
annad aga 1,5V ja sixpack kasvab ludinal kevadise päikese tulekuni rofl.gif

tagasi üles
macneeeL
HV vaatleja

sõnum 04.01.2010 11:51:47 vasta tsitaadiga

see jtt on siin vb juba olnud, aga ma tõesti ei lednud siit omale vastust. icon_sad.gif Niisiis ma ostsin omale selle nokia 5530 aga kui ma wifisse minna tahan siis ütleb, et lüüsi pole . ( tean, et see pole 5530 foorum, aga seal teises pole midagi a keegi suht ei ütle kah midagi. ) . Tegelikult mul oleks veel üks asi, kui ma selle mobla ostsin siis ma pärast kodus märkasin, et see korpus on sealt üleval poole pealt veibike lahti ja mingi valge asi paistab sealt nati ( mida iganes icon_biggrin.gif)
ja seda ei saa kinni kah vajutaga. Kas see nagu kahjustab telefoni kah või peaks sinna elisa esindusse viima ? Ette TÄNADES !
tagasi üles
Etz
HV Guru
Etz

sõnum 04.01.2010 12:08:40 vasta tsitaadiga

macneeeL kirjutas:
see jtt on siin vb juba olnud, aga ma tõesti ei lednud siit omale vastust. icon_sad.gif Niisiis ma ostsin omale selle nokia 5530 aga kui ma wifisse minna tahan siis ütleb, et lüüsi pole . ( tean, et see pole 5530 foorum, aga seal teises pole midagi a keegi suht ei ütle kah midagi. ) . Tegelikult mul oleks veel üks asi, kui ma selle mobla ostsin siis ma pärast kodus märkasin, et see korpus on sealt üleval poole pealt veibike lahti ja mingi valge asi paistab sealt nati ( mida iganes icon_biggrin.gif)
ja seda ei saa kinni kah vajutaga. Kas see nagu kahjustab telefoni kah või peaks sinna elisa esindusse viima ? Ette TÄNADES !

Etz kirjutas:
macneeeL kirjutas:
Äkki keegi oskab aidata, mul siuke probleem, et kui tahan wifiga netti minna siis ütleb mingi, et lüüsi ei vasta vms. oskab keegi aidata ??

Keera ruuteri wifi`l QoS maha...

Huvitav küll, aga ma nagu vastasin seal teemas juba su küsimusele...
Sama kehtib ka 5800XM puhul, mida ise oman...

BTW... mu "kristallkuul" on samuti kuhugile kadunud ja nii ei oska ma mitte teps öelda, mis ruuter sul on ja kuidas seda seadistatakse... icon_wink.gif
Kommentaarid: 228 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 194
tagasi üles
macneeeL
HV vaatleja

sõnum 04.01.2010 13:52:31 vasta tsitaadiga

mul on muidu Thomson Speed touch 780 WL ruuter ( või on veel midagi vaja ? ). Äkki saad aidata ? icon_smile.gif seda kah, et rongis ma kah ei saanud wifisse minna. icon_sad.gif
tagasi üles
Etz
HV Guru
Etz

sõnum 04.01.2010 18:08:45 vasta tsitaadiga

macneeeL kirjutas:
mul on muidu Thomson Speed touch 780 WL ruuter ( või on veel midagi vaja ? ). Äkki saad aidata ? icon_smile.gif seda kah, et rongis ma kah ei saanud wifisse minna. icon_sad.gif

wireless qos config mode disabled
saveall
tagasi üles
nikeatz
HV kasutaja
nikeatz

sõnum 04.01.2010 19:25:02 vasta tsitaadiga

Miks mulle telefon ei meeldi. Telefoni kasutajaks pole mina (muidu ammu seina tambitud arvatavasti), vaid mu tüdruksõber.
Internetis käies kiilub kinni ja muud pole teha kui restart (jumalale tänu - opera mini töötab ideaalselt)
pildid tulevad väga kehva kvaliteediga (nokia 5310 xpressmusic (2000.- vähem) on palju kvaliteetsemad, valgustusega olen jamand küll ja küll. samas videod on 6/10, rahuldav
kell jääb taha (nädalas 7 min). soft update on tehtud
andurid panid nii segast, et lõpuks pidi välja lülitama
+uimane, kole välimus, menüü on jube imelik. Kokkuvõtteks peab telefoni tõmbama kõik uued programmid/rakendused et töötaks nii kuidas mugav oleks. aga nagu öeldud pole mina kasutaja ning ei ostaks siis ka seda kui see oleks 2000.-
kindlasti on kasutajaid kes teevad sellega imesid ja igast ägedaid asju thumbs_up.gif
jõudu beer_yum.gif
Kommentaarid: 31 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 28
tagasi üles
evald112
HV kasutaja
evald112

sõnum 04.01.2010 20:06:47 vasta tsitaadiga

nikeatz kirjutas:
Miks mulle telefon ei meeldi. Telefoni kasutajaks pole mina (muidu ammu seina tambitud arvatavasti), vaid mu tüdruksõber.
Internetis käies kiilub kinni ja muud pole teha kui restart (jumalale tänu - opera mini töötab ideaalselt)
pildid tulevad väga kehva kvaliteediga (nokia 5310 xpressmusic (2000.- vähem) on palju kvaliteetsemad, valgustusega olen jamand küll ja küll. samas videod on 6/10, rahuldav
+uimane, kole välimus, menüü on jube imelik. Kokkuvõtteks peab telefoni tõmbama kõik uued programmid/rakendused et töötaks nii kuidas mugav oleks. aga nagu öeldud pole mina kasutaja ning ei ostaks siis ka seda kui see oleks 2000.-
kindlasti on kasutajaid kes teevad sellega imesid ja igast ägedaid asju thumbs_up.gif
jõudu beer_yum.gif

Väga kahju....mulle meeldib, aga telefon elab täpselt nii kaua kui kehtib garantii või järelmaks.....ehk siis suvel tuleb osta niikuinii uus telefon.

Aga kui uus tuleb s60v5 samuti siis ilmselt kõige rohkem abi saab just selle teema alt.....

tagasi üles
striker13
HV Guru
striker13

sõnum 04.01.2010 21:12:38 vasta tsitaadiga

nikeatz, huvitav et nii palju probleeme. mul on aasta jooksul nett vast 5 korda kokku jooksnud ja siis ka ootad minuti umbes ja telefon töötab jälle ilusti-pole vaja restarti, uimane ka pole (võrreldes mu vanemate symbian telefonidega). kaamera on küll jah puhas s**t, aga üldiselt ikka rahul
Kommentaarid: 95 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 90
tagasi üles
randolsd
HV vaatleja

sõnum 04.01.2010 21:55:58 vasta tsitaadiga

Mul tel tele 2 hest ostetud... kogemata ei pannud tähele interneti myygi kaudu...
Kuidas ma saan nüüd seda oma zen kaardiga kasutada mis kohad mul selle piirangu maha vötavad??
Muidugi eks garantii ka kaob aga see selleks või ei..
Palun abi.

Etz
HV Guru
Etz

sõnum 04.01.2010 22:04:32 vasta tsitaadiga

nikeatz kirjutas:
jõudu beer_yum.gif

Täielik bullshit , ainus anomaalia, mis ma ise olen antud aparaadil täheldanud, on äratuse "kummaline" käitumine 3-4 min paneb siia sinna, samas see ei häiri...
Kalendri märkmete meeldetuletused püsivad ilusti ajas, kella näitab õieti...

Pigem om probleem selles, et ei vaadata mis sodi oma telefoni "applikatsioonide" nime all installlitakse... icon_wink.gif
Ühe asjaga siiski nõustun, kaamera pole suurem asi....jahh...tõesti...
Samas, kes meist selle apastraadi pildistamiseks/filmimiseks ostis?
icon_rolleyes.gif
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 04.01.2010 22:07:51 vasta tsitaadiga

tsitaat:
Täielik , ainus anomaalia, mis ma ise olen antud aparaadil täheldanud, on äratuse "kummaline" käitumine 3-4 min paneb siia sinna, samas see ei häiri...

see anomaalia tuli millalgi firmware uuendusega ja ei taha kuidagi jäädavalt ära kaduda. aegajalt siiski kaob thumbs_up.gif

tagasi üles
Etz
HV Guru
Etz

sõnum 04.01.2010 22:14:12 vasta tsitaadiga

jeesus188 kirjutas:
tsitaat:
Täielik , ainus anomaalia, mis ma ise olen antud aparaadil täheldanud, on äratuse "kummaline" käitumine 3-4 min paneb siia sinna, samas see ei häiri...

see anomaalia tuli millalgi firmware uuendusega ja ei taha kuidagi jäädavalt ära kaduda. aegajalt siiski kaob thumbs_up.gif

"No shit Sherlock..."

Kui õieti mäletan siis v2 -> v3 üleminekuga seoses, samas... kes meist "minuti pealt" ärkab? icon_lol.gif
Mind ennast huvitasid, antud telefoni puhul küll muud näitajad thumbs_up.gif
Aku pidavus/Exchange/Linux ühilduvus/VPN/SSH/jms... icon_wink.gif thumbs_up.gif
Igatahes mugavam kui E90 kaasa tassida icon_razz.gif
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Nokia 5800 "tube" mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 94, 95, 96 ... 223, 224, 225  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.