punktiir, no kõik mida veeb võimaldab After Effectsi proovin nüüd kasutama hakata, üritan mõnda tiitrit videost teha kokku. Aga muidu siiani olen kasutanud Adobe Premiere CS4, aga tiba nadiks muutub ja cheesy veidi, võtan lihtsalt erineva template ja paste.. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Teed tagurpidi selle. Alguses joonistad valmis. Siis hakkad kustutama otsast jupp haaval kuni lõpuks on tühi, siis keerad framed vastupidi ja valmis. Muidugi mina räägin nii kuidas Flashis teha a ma usun et mujal saaks kah nii. Mina olen näiteks ise tiitleid vot just niivisi teinud. _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
Mulle meeldib vaeva näha ja ma ei oska veel niiväga maskimist _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
Maskimisega saad tervet kirjarida nii paljastada aga kustutades saad mõõda kirja joont ajada ja tuleb kirjutamise efekt. Või annab ka maskiga kuidagi mööda joont vedada? Aga see oleks sama käsitöö, et vist pole vahet mida kasutada. _________________
Noniih, sain esimese video siis valmis, või siis esimese intro nagu öelda.
Võttis mul neli tundi aega, et teha neli sekundit klippi Nüüd aga hulga kergem kuna suht meeles kõik.
Link _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.