Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
autor |
|
Tanel
HV Guru

|
07.12.2009 15:08:00
ETV2 lisandub Viasati digi-TV pakettidesse |
|
|
link :: ERR
PRESSITEADE 07.12.2009 - Täna, 7. detsembril sõlmisid Viasat ja Eesti Rahvusringhääling (ERR) kokkuleppe, mille kohaselt on ETV2 Viasati pakettides nähtav alates tänasest.
ETV2 lisandumist pakettidesse on oodatud pikka aega. „Kuna uue kanali lisamine satelliidile on kulukas, sõltus meie otsus sellest, kui hästi vaatajad kanali vastu võtavad ja millised on kanali pikemaajalised plaanid,“ ütles Viasat Eesti turundusjuht Pavel Maskaljun ning lisas, et ETV2 on tänaseks ennast tõestanud hea ja kvaliteetse kanalina. “Usume, et kanali lisamine rõõmustab paljusid Viasati praeguseid ja tulevasi kliente,“ rääkis ta. Samuti näevad kõik Viasati kliendid ka edaspidi ERR põhikanali ETV programmi.
Rahvusringhäälingu juht Margus Allikmaa leiab, et Viasat on teinud väga mõistliku ja perspektiivitundega otsuse. „Ma tõesti kiidan Viasati inimesi, kes tänastest rasketest majandusoludest hoolimata tegid kuluka otsuse ja lisasid ETV2 oma põhipaketti. Julgen ka arvata, et televaatajad võtavad selle otsuse vastu suure rahuloluga,“ ütles Allikmaa ning lisas, et Rahvusringhääling teeb omalt poolt kõik selleks, et koos majandusolude paranemisega areneks ka ETV2 programm.
ERR avas ETV2 testkanali 2008. aasta Pekingi olümpiamängude eel. Täisprogrammiga alustati 2009. aasta alguses. ETV sõsarkanali ETV2-e programmi põhirõhk on laste- ja noortesaadetel, venekeelsetel saadetel ning varasematel aastatel valminud kvaliteetsaadete kordustel.
Leping ETV2 programmi edastamiseks on sõlmitud kolme aasta peale ning kanal lisatakse kõikidesse Viasati pakettidesse. Uus kanal on hõlpsasti leitav – Viasati digi-TV klientidel tuleb selleks teha oma teleritele automaathäälestus.
Lisaks eestikeelsetele kanalitele ETV, Kanal2, TV3, TV6, Kanal 11 ja Viasat Sport Baltic on digi-tv operaatori paketis eestikeelsete subtiitritega varustatud mitmeid mängu- ja dokumentaalfilmikanaleid.
Viasat on Eesti esimene digi-TV operaator, pakkudes satelliit-digitelevisooni teenust alates 2002. aastast. Viasati digitelevisioon on kättesaadav üle kogu Eesti.
Viasat kuulub Euroopa suuruselt teise geograafilise leviulatusega meelelahutusmeedia gruppi Modern Times Group (MTG). Viasat Broadcasting on suurim tasuta telekanalite ja tasulise satelliit-digitelevisiooni operaator Skandinaavias ja Baltimaades. Lisaks tegutseb Viasat Tsehhis, Ungaris, Venemaal, Sloveenias ja Balkanimaades. Viasati kanaleid edastatakse kokku 100 miljonile vaatajale 24 riigis. MTG on enamusosanik Venemaa suurimas iseseisvas televõrgus (CTC Media –NASDAQ: CTCM) ja juhtiv kommertsraadiote operaator Põhja- ja Baltimaades. Modern Times Group MTG AB A ja B aktsiad on noteeritud OMX Nordic Exchange Large Cap nimekirjas (MTGA´ ja MTGB´)
_________________ Hinnavaatlus.ee - leia parim hind!
HV valuutakalkulaator |
|
Kommentaarid: 465 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
12 :: |
7 :: |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
Hundu
HV vaatleja
|
07.12.2009 20:44:52
|
|
|
huvitav, kas Viasati omad selle pressika ka läbi lugesid:
tsitaat: |
Uus kanal on hõlpsasti leitav – Viasati digi-TV klientidel tuleb selleks teha oma teleritele automaathäälestus.
|
Telekale automaathäälestust tehes jäädki seda kanalit ootma
Hando
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
0 :: |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
raidu1986
HV kasutaja

|
07.12.2009 21:17:25
|
|
|
HAHAHA, ma kuulsin küll, et ERR ähvardas Viasatiga lepingu lõpetada kui Etv2 sinna ei lisata.
Ma sain mõned kuud tagasi sellest Viasatist lahti. Täiesti mahavisatud papp oli.
Kanalid kadusid...mingi 5...6 kanalit, mingid liideti(üks kanal pool päeva, teine siis teine pool).
Siis mingi aeg lisati 1 kanal ja tõsteti hinda, seoses kanali lisamisega. ......
|
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
UB
HV Guru

|
07.12.2009 22:17:41
|
|
|
Ma olin peaaegu aasta vabatahtlikult Viasati klient, sest lapsed tahtsid Disney kanaleid näha. Nüüd siis loobusin ning peab tunnistama, et raha oskavad nad küsida küll, kuid kanalimuutustest kliente ei teavita. Kui midagi juurde tuleb, siis antakse suurelt teada, aga kui midagi ära korjatakse, siis sellest vaikitakse
Eks nad peavad midagi tegema hakkama, sest enamus inimesi elab linnades kus Starman ja Elion pakuvad odavamalt isegi paremat teenust ning kui maainimesed, kes raha loevad, taldriku maha võtavad, siis on neil ka lips läbi...
|
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
1 :: |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
raidu1986
HV kasutaja

|
07.12.2009 22:27:00
|
|
|
UB kirjutas: |
Ma olin peaaegu aasta vabatahtlikult Viasati klient, sest lapsed tahtsid Disney kanaleid näha. Nüüd siis loobusin ning peab tunnistama, et raha oskavad nad küsida küll, kuid kanalimuutustest kliente ei teavita. Kui midagi juurde tuleb, siis antakse suurelt teada, aga kui midagi ära korjatakse, siis sellest vaikitakse
Eks nad peavad midagi tegema hakkama, sest enamus inimesi elab linnades kus Starman ja Elion pakuvad odavamalt isegi paremat teenust ning kui maainimesed, kes raha loevad, taldriku maha võtavad, siis on neil ka lips läbi... |
Aga jah, nad peavad midagi paremat välja mõtlema. Etv2 mind küll sinna tagasi ei kutsu
|
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
oliver.
HV Guru
|
07.12.2009 23:08:14
|
|
|
Viasatil on oma sihtgrupp täitsa olemas - inimesed, kes välismaal töötavad Rohkem fänne pähe ei tule.
|
|
Kommentaarid: 280 loe/lisa |
   |
239 |
|
tagasi üles |
|
 |
Manivald
HV kasutaja

|
08.12.2009 15:55:52
|
|
|
oliver. kirjutas: |
Viasatil on oma sihtgrupp täitsa olemas - inimesed, kes välismaal töötavad Rohkem fänne pähe ei tule. |
Ma nagu mäletan, et selline asi üldse keelatud on. St., komplekti välismaal kasutamine.
Aga kummaline, et ETV2 lisamine niiiii kaua aega võttis. Oleks varem juba oodanud.
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
oliver.
HV Guru
|
08.12.2009 16:07:18
|
|
|
tsitaat: |
Ma nagu mäletan, et selline asi üldse keelatud on. St., komplekti välismaal kasutamine.
|
on küll jah, aga kes kontrollib...
|
|
Kommentaarid: 280 loe/lisa |
   |
239 |
|
tagasi üles |
|
 |
Bratac
HV kasutaja

|
09.12.2009 00:58:05
|
|
|
Ma olin ka omal ajal paar aastat Gold klient, plekkisin pool tonni kuus kuni aru pähe tuli ning nende tuhvli alt välja vingerdasin.
Midagi korralikku sealt vaadata pole -- Saksa kanaleid pole, Soomet ei näe, Discovereid on ainult üks, jne. Täiesti mõttetu!
|
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
38 |
|
tagasi üles |
|
 |
raitm
HV kasutaja

|
14.12.2009 22:34:40
|
|
|
ega seda etv2 poleks lisatud, kui poleks olnud ähvardust etv maha võtta.
mul on veel 2 makset maksta, saab lahti ja jääb rohkem raha jaoks
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
iamweasel
HV vaatleja

|
22.12.2009 08:43:37
|
|
|
No p2ris m6ttetu see viasati komplekt pole, kui lepingu l6petad, keera sati panna astra peale ja vaata sealt tasuta igasugu kanaleid v6i siis hotbirdele t2psemad kanalid leiad siit www.kingofsat.net
|
|
tagasi üles |
|
 |
Taavi©
Piiratud kasutaja

|
30.12.2009 15:46:23
|
|
|
oliver. kirjutas: |
Viasatil on oma sihtgrupp täitsa olemas - inimesed, kes välismaal töötavad Rohkem fänne pähe ei tule. |
Ja need kes lihtsalt "satifännid" on
_________________ Inflatsioon on maksustamine ilma seadusandluseta |
|
Kommentaarid: 377 loe/lisa |
   |
6 :: |
1 :: |
328 |
|
tagasi üles |
|
 |
RedFusion
HV kasutaja

|
01.01.2010 02:38:57
|
|
|
See kanal oleks pidanud juba ammu Viasatis olemas olema. Varemalt imestasin, et see sealt puudus. Tuleb siiski tõdeda, et ega see kanal palju lisaväärtust juurde ei anna niigi liialt kallile Viasatile. Raha raiskamine imo, sest Elioni DTV on palju odavam ja vähemalt sama hea
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|