Mängib Halo 3 onlines ja kisendab seal ja siis järsku läheb Xbox kinni ja tööle pannes tuleb RROD, ema/isa on segaduses vaatab googlest ja räägib lapsele loo ära.
Järgmine päev on ajalehes artikkel "7 aastane poiss tappis oma vanemad julmalt ära, surmarelvaks oli xbox 360, poiss pani maja põlema" _________________ M: Heavenly Sword, Eternal Sonata (PS3), Legaia 2: Dual saga, Blazblue Continuum Shift (Limited Edition, PS3), Golden Sun: The Lost Age, Final Fantasy X-2
kas EU kontole ei saa kuskilt ALLA 2100P osta? Pointse ainult vaja forza car packi jaoks, muud osta ei taha ning 1 kuulist gold livet maximuscard ei paku.
Milenko, mängides ikka juhtub mäletan ise röökisin ja ropendasin rämedalt kui Halo 3 esimest korda läbi tegin, taseme panin kohe legendary valusalt sai mõnes kohas ikka ropendatud, mitu tundi ühte kohta teha ple lõbus _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
ma mäletan kerget ärrituse perioodi ajast, mis ruulisid veel "kollaste" kassettidega telekamängud. seal see salvestamise võimalus oli suht puudulik, lisaks oli masin ise mitte just väga töökindel, kokkujooksmised tavalised asjad oh olid ajad
krt mis toimub, ostsin gamepointsnow.com-st 1month goldi. Igatepidi proovinud koodi sisestada, küll arvutikaudu, küll konsoolis, koguaeg ütleb try again.
krt mis toimub, ostsin gamepointsnow.com-st 1month goldi. Igatepidi proovinud koodi sisestada, küll arvutikaudu, küll konsoolis, koguaeg ütleb try again.
Koodi kehtivus muidu worldwide
sealt korduvalt vigane kood antud. endal ja veel mitmel HV-sel. üks täht/number on vale selles koodis. saada mail neile, parandavad ära.
viimati muutis virx 29.12.2009 23:16:39, muudetud 1 kord
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.