Jou kutid! Kuulge mul selline probleem et ma installisin MW2 oma arvutis niimoodi et ainult 1 user saab seda kastuada, aga tekkis väike tagasilook ja ma lihtsalt unustasin oma useri passi ära ja kui ma nüüd hakkan mängu teise userisse installima siis ta annab mulle sildi Serilal Key is already used. Suht kellad ei oska ise midagi teha. HELP MEE! Mida teha?
Tundub, et tegu piraadipoisiga, originaalmängu puhul ei lähe teist korda key'd vaja
masterc, Mängu saad installida jah ühe korra ühe võtmega,see seotakse Stiimiga ära,nüüd pöördu Steam-i meeskonna poole et nad su pässaka taastavad.
Muidu alati võib uue mängu osta kui aju nõrgavõitu
Kusjuures ei ole piraadipoiss muidu eriti vist netis ei hullaks!"
Sa pead sisse logima selle Steami usernamega, mille alla installisid MW2e. Arvuti enda juuser ei mängi mingit rolli. Kui sa aga ei tea oma Steami kasutajat või parooli, pöördu Valve'i poole.
IWnet on alaarenenud. Minu WiMax valiti hostiks vaatamata sellele, et sellel on juba by default suht kõrge ping. Saadaval oli parem host, aga ikka valiti mind.. fail.
IWnet on alaarenenud. Minu WiMax valiti hostiks vaatamata sellele, et sellel on juba by default suht kõrge ping. Saadaval oli parem host, aga ikka valiti mind.. fail.
Küsimus pole pingis, vaid uploadis. KÕU oma tavalise töötamise puhul oleva 50-60 kilobaidise uploadiga garanteerib selle, et õhtu jooksul pannakse mind tihti hostiks.
Ollaz, See ammu teada nali et IW best host search sakib sajaga. Mul ükspäev ka miljon torrentit ununes tahaplaanile tirima ja upima kuid siiski valis mind hostiks ja oh seda kisa siis
Ise oli hostiks eile mingi 3 tundi kui päeval mängisin ja mängu sisenemisel näed ära mis pingiga ta otsingut teeb >50 >60 jne.
Kui jõuab 80 peale siis on mul selge et mina seda pidu hostida ei saa, kuna mingi Miki-Hiir on pakki segama tulnud oma 230-se pingiga
Aga selle 10 pulga setupiga on küll kohe näha kes hostib
Aga raisk kuidas ma vihkan neid vendi kes jooksevad nagu välgud ja hakivad noaga kõike.
Lasin täna 58:7 skoori nii ära ...Aga nüüd leidsin endale uue armastuse- UMP45.
Natukene nalja ka:
Võtke peale palun :
Spoiler
Niisama leidsin Xfirest:
Spoiler
Rahvusvaheline jutusaade:
Spoiler
Dude postitusele lisaks, et avatud väljadel jah+ g18, paljud lmg relvad ning ranger akimbo. Ma pmslt üritan hästi palju paremale/vasakule liikuda, kui vastane mind kaugelt laseb(avatud väljal), tavaliselt saan siiski surma, kuid vahel läheb ka õnneks. Aga pmslt täna oli nii, et 3 vastast olid nina ees, tulistasid, jooksin nende juurde, võtsin 1-e maha, lamasin, 2. maha, jooksin konteineri taha ning seejärel kolmas.
Ma tean, et palju nö "mula" mul siin postituses, üritan videosid/pilte rohkem teha nüüd.
Aa, eile oli väike luck ka. Highrises ühest mapi otsast teise throwing knifega kill. Selline asi vist juhtub küll kord aastas . Aga pmslt, järgnes kohe cheateriks sõimamine. _________________ Kodulehekülg:http://kethmar.ee/university Vajad veebilahendust või graafilist abi? Küsi pakkumist. HV Rahvale alati odavamalt.
Aa, eile oli väike luck ka. Highrises ühest mapi otsast teise throwing knifega kill. Selline asi vist juhtub küll kord aastas . Aga pmslt, järgnes kohe cheateriks sõimamine.
Ma vist nüüd hakkangi proovima videodesse saada oma "lahedaid" kille. _________________ Kodulehekülg:http://kethmar.ee/university Vajad veebilahendust või graafilist abi? Küsi pakkumist. HV Rahvale alati odavamalt.
Kuroi, tõesti riot shield on fun aga kui tiimikaaslased ei oska seda ära kasutada, on suht jama. Muidu mängisin vahepeal ise ka riot shield+throwing knife ning mõni mäng olin lausa top1
Eile tegime tiimikaaslastega kolmekesi Demolitionit. Ilgelt lõbus oli. 3 mängu järjest pandi meid suvaliste mängijtega kokku ja iga mäng lõppes nuke'iga
Eks ta veits lame oli vahepeal Apache'iga vastaseid lasta, kui nad kõik korraga kõrvuti spawnisid (elagu spawnisüsteem), aga vahva oli esimest korda peale kolmandat mängu vaadata, kuidas kõik teised ragequit'isid
Keskmine skoor oli 45-3 jne.
Siis neljandal mängul pandi juba teiste tiimidega kokku ja pidi isegi pingutama veits.
Nalja sai. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Kuroi, tõesti riot shield on fun aga kui tiimikaaslased ei oska seda ära kasutada, on suht jama. Muidu mängisin vahepeal ise ka riot shield+throwing knife ning mõni mäng olin lausa top1
me vahepeal kuroiga koos mõlemad riot shieldid, mõnus on niimodi ära keerata lol
Aa, eile oli väike luck ka. Highrises ühest mapi otsast teise throwing knifega kill. Selline asi vist juhtub küll kord aastas . Aga pmslt, järgnes kohe cheateriks sõimamine.
Nice, sellega saaks isegi killcamide top5-te. Lihtsalt huvi pärast küsin: milleks throwing knife-i kasutasid? Suht mõttetu asjandus ju. Ok vbla riot shieldiga tõesti oleks suht hea, aga muidu küll mitte.
Tahaks ka mõne eestlasega mängida btw. Sama siin - CODEST grupp ja nimi: RedFusion
Nice, sellega saaks isegi killcamide top5-te. Lihtsalt huvi pärast küsin: milleks throwing knife-i kasutasid? Suht mõttetu asjandus ju. Ok vbla riot shieldiga tõesti oleks suht hea, aga muidu küll mitte.
Tahaks ka mõne eestlasega mängida btw. Sama siin - CODEST grupp ja nimi: RedFusion
Throwing knife mul pmslt igal klassil va nö soldier klassil. Alati meeldinud see mõõga/vibu teema ning siin on ka see nö throwing knife, mis vajab natukene rohkem skilli. Pmslt kui kasutada oskad, siis on ta üks kiiremaid tapavahendeid, näiteks võin tuua ühe oma 3-se streaki, kus 3 vastast tulid Terminalis minu vastu, esimene sai throwing knife, teine sai tavalise knife ja kolmas tappis mu kahjuks ära...Aga pmslt jah, üks ta suurimaid eeliseid on see, et selle saab üles korjata ning väga hea on sellega vastaseid üllatada. Ühes mapis oli, vastane nägi mind, jooksin kasti taha ning kasti tagant viskasin throwing knife. Muidugi saab seda ka tavalise granaga, kuid mulle lihtsalt meeldib see teema, mingi fetiš vist ...Blend ka koguaeg küsib, miks seda mõttetust kasutan, aga lihtsalt meeldib ja endal ka hea tunne, kui mõni ilus kill tuleb . _________________ Kodulehekülg:http://kethmar.ee/university Vajad veebilahendust või graafilist abi? Küsi pakkumist. HV Rahvale alati odavamalt.
Nii, tegime eestlastega...Oli üks rankhacker, kes end täiel rinnal õigustas, aga muidu oli hea mäng. _________________ Kodulehekülg:http://kethmar.ee/university Vajad veebilahendust või graafilist abi? Küsi pakkumist. HV Rahvale alati odavamalt.
Tegime ka eestlastega mängu ja üks "noob" sai 4x järjest nuke Eestlane muidu Kui keegi teab siis nimeks tal ziim. Ehk käib isegi siin?
Team oli noobe täis, mängida ei osand ja nii kerge see oligi. Recordisin ka vist kõik need, niiet saab video teha.
xxlmaster kirjutas:
tsitaat:
Kui keegi teab siis nimeks tal ziim
kasutaja "Probleem" pidavat olema
Jap.
Tahad öelda, et sul prestige 10x tehtud, väga tihti sain läbi seina surma(ära räägi siin kuulmisest midagi, mul ninja pro peal) ja tuubi kasutas ainult 1 inimene.
//Anyway, peace, ei hakka COD-i pärast siin kellegagi suhteid rikkuma. Ehk oled nii pro, sel juhul oled tõesti VÄGA tasemel mängja.
//Ziim., anna steami user. _________________ Kodulehekülg:http://kethmar.ee/university Vajad veebilahendust või graafilist abi? Küsi pakkumist. HV Rahvale alati odavamalt.
vaikselt on ka kopa ette visanud, et tuubereid üha rohkem on, ja siis üleüldse paljud kasutavad mingeid p90neid, LMGsid, autosnaipreid jne. imbalanced crap.
arvan, et kui lähima 2kuu jooksul dedicated servusid ei tule, siis sureb mäng vaikselt välja.
no MW le tõmbas see praegune süsteem ikka korralikult vee peale. olgu ta või olgu ta mitte piraatide vastu võitlemiseks, aga lõppudelõpuks sirgub paljudest piraatidest ka originaali soetajaid juurde. Kui aga tervele kommuunile pehmelt öeldes piix keerata, siis ei ole küll millegagi hõisata.
Saidki nad oma initial salesid kätte, ja nüüd vaikselt (ei ole muidugi 100% ju kindel), hakkab asi vaibuma.
samas kui ea pakub bc2 ega standardset netisüsteemi, siis võivad ju algsed müügid tulla väiksemad (piraprotsent suur), kuid samas hiljem aru saades, et originaal online community on ikka suurem ja mängukogemus positiivsem (reeglina pole häkkereid jne), siis kolivad ka mõistliku hinna puhul paljud pirajad üle. nähtud seda küll paljude teiste mängude puhulgi.
selge on ju see, et liigsete piiride rakendamisel saab kahju ka see kes legaalsel teel asja soetanud. hea näide see kuradi starforce plaadikaitse jura, millega paljud originaalmängude omanikud paksu vaeva pidid nägema.
aeg ju näidanud et mida vingemad lukud, seda vingemad võtmed nende avamiseks ka leiutatakse.
ah siuke teoriseeriv hülgemöla tuli, aga selge on see et oma toote klientuurile ei tohi meelega anaali keerata. _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond.
IWnet on fail IMO in every fucking way.
1. ei kaitse pirade eest. Saavad originaali pelades, mida cod4 ei olnud, pidid cracked servudes pelama.
2. Sitt connection alati. Vähe saab täiesti decent servus pelada.
3. häkker protection: none
4. Kindel community ja sõpradega parem pelada? nop
5. in one word: FAIL
See ajab jah närvi, et kui sõprade tuttavatega tahad pelada ja ühte mängu saada siis pead ootama ja n**sima pool tundi.. _________________ Liitu vabalt siit: Coinbase / Binance
Kõik on sellest aru saanud IWNET FAIL asi aga ma ei saa aru miks te ühte ja sama teemat korrutate iga paari lehe tagant nagu tähelepanu vajadused oleks.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.