Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Call of Duty: Modern Warfare 2 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 73, 74, 75 ... 132, 133, 134  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Cracker
Kreisi kasutaja

sõnum 23.12.2009 22:59:30 vasta tsitaadiga

Kas prestige mitte lisa neid klasse ei saa? Et saad rohkem neid set-upe teha?

Muidu, millises mängus(stiilis?) saab kõige kiiremini leveleid?
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
MMx
Kreisi kasutaja
MMx

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 23.12.2009 23:03:07 vasta tsitaadiga

Cracker kirjutas:

No saab jah veel 4 või 5 lisa setupi endale teha. Ise ei kasuta neidki 5-t, mis alguses pakutakse, tavaliselt lasen mingi 2 või 3 erinevaga sõltuvalt mapist ja mängustiilist.
Kommentaarid: 79 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 69
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 24.12.2009 01:28:46 vasta tsitaadiga

Blendz kirjutas:

millest konkreetsest sa räägid seal?

No pane kõrvuti näiteks TAR ja ACR. Teisena mainitul on ~2x parem aim kui esimesel aga ma ei ole suutnud küll mitte mingit vahet märgata. Kõigiga lasen iron sightsidega, sest optika ainult segab.
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
WäntWõll
make.believe
WäntWõll

sõnum 24.12.2009 01:30:44 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Jah ja see on kõik thumbs_up.gif
Loomulikult kõiksugu embleemid jääbad,ORS. icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 374 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 300
tagasi üles
LightsabeR
HV veteran
LightsabeR

sõnum 24.12.2009 07:05:07 vasta tsitaadiga

Redikate kirjutas:
Kutsu kirjutas:
Kas on mõtet minna prestidge

Jah. Mingit kasu sellest küll otseselt ei ole, aga siis vähemalt on jälle millegi nimel pingutada icon_wink.gif

Ma ei tea... ma "pingutan" selle nimel, et mul oleks fun mängida, et team võidaks ja et mul hea score oleks. Kui leveldada tahan, siis mängin pigem mingit RPG'd või MMO'd. Praegu level 65, eks siis kui mingi aja 70 olen olnud teen võibolla ühe korra prestige ka, kuid kahtlen, et viitisn.
Cracker kirjutas:

Mulle tundub, et TDM'is (võimalusel Express, siis ei pea roundide vahel poolteist minutit ootama). Ma saan siis kui halvasti läheb ~20 killi, kui hästi läheb, siis üle neljakümne, nii et keskmiselt 30. Kuna ma jooksen Marathon'iga mööda mapi ringi ja ajan vastaseid taga, siis tulevad killid suht kähku ja round lõppeb ka kiirelt, mis annab match bonus't.

Kuid eks palju sõltub ka sinu enda mängustiilist.
MMx kirjutas:
No saab jah veel 4 või 5 lisa setupi endale teha. Ise ei kasuta neidki 5-t, mis alguses pakutakse, tavaliselt lasen mingi 2 või 3 erinevaga sõltuvalt mapist ja mängustiilist.

Mul on esimesed kolm setupi täpselt samad, aimult camo'd on erinevad (Woodlands, Desert, Arctic). Siis on üks Javelin setup kopterite maha võtmiseks ja üks selline "test fun" setup, millega testin erinevaid perk/weapon kombinatsioone. Kui HC'd ka mängiks, siis jääks 5'est väheks, kuid kuna ma seda ei tee, siis on 5 mulle täpselt paras.
Scart kirjutas:
No pane kõrvuti näiteks TAR ja ACR. Teisena mainitul on ~2x parem aim kui esimesel aga ma ei ole suutnud küll mitte mingit vahet märgata. Kõigiga lasen iron sightsidega, sest optika ainult segab.

See Accuracy annab minu meelest tunda ainult long range, close range ja mid-range pole erilist vahet. Kuid sa mainisid vaid ühte aspekti relva juures. Kui võrdled Damage't, siis on näha, et TAR'i damage on ~2x suurem.

Endale ACR selle pärast meeldibki, et tal on hea long range Accuracy. Päris tihti tuleb ette, et on vaja mingeid campivaid snaipereid üle mapi maha võtta, ja ACR'iga saab selle tööga võrdemisi hästi hakkama.
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
Revan
HV kasutaja
Revan

sõnum 24.12.2009 11:26:09 vasta tsitaadiga

Minuarust see level niiväga ei olenegi seal. Sul lihtsalt paremad relvad ja rohkem lisavidinaid nendele kui kõrgem lvl oled. Ise panin mängu suht eile peale ja hetkel lvl15, ning annan lvl60-70 vendadele oma M4A1ga valu nii mis jube icon_biggrin.gif

Expi koha pealt, siis ma olen tähele pannd, et mul tuleb väga hästi expi Dominationit mängides.

Kuidas muidu siinsetega on? mängite endaga umbes sama lvl tegelastega või on nii, et Eestlane on eestlane ja hoiame kokku vahetpole mis lvl keegi on?
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
LightsabeR
HV veteran
LightsabeR

sõnum 24.12.2009 11:53:13 vasta tsitaadiga

Revan kirjutas:
Minuarust see level niiväga ei olenegi seal. Sul lihtsalt paremad relvad ja rohkem lisavidinaid nendele kui kõrgem lvl oled. Ise panin mängu suht eile peale ja hetkel lvl15, ning annan lvl60-70 vendadele oma M4A1ga valu nii mis jube icon_biggrin.gif

Muidugi level ei loe, seda siin korduvalt juba öeldud. Hea mängija on ükskõik mis relvade ja perkidega halvast mängijast üle.
Revan kirjutas:

Kuidas muidu siinsetega on? mängite endaga umbes sama lvl tegelastega või on nii, et Eestlane on eestlane ja hoiame kokku vahetpole mis lvl keegi on?

Sa ei saa ju valida, mis level tegelastega sa mängid. Matchmaking viskab su kuhugi ja ongi kõik, kui sa just private matchi ei tee. Ja eestlased teevad koos party'sid vahepeal ikka. Liitu selle Steam'i grupiga: http://steamcommunity.com/groups/CallOfDutyEST.
tagasi üles
Revan
HV kasutaja
Revan

sõnum 24.12.2009 12:11:07 vasta tsitaadiga

Väga tore teada icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
Kutsu
HV kasutaja
Kutsu

sõnum 25.12.2009 13:57:10 vasta tsitaadiga

Eile viskas mul esimest korda IWNWET üle.Põhjus bad host.
Lotharius
rallisibul
Lotharius

sõnum 25.12.2009 14:11:35 vasta tsitaadiga

Panin end ka sinna kommuuni, äkki vahel tulen ka siis partysse kui mõnda HC kaarti teete.
Blendz
HV vaatleja
Blendz

sõnum 25.12.2009 18:10:51 vasta tsitaadiga

Scart kirjutas:
Minu arust oleks nagu elementaarne, et vanilla mängumodedes ei ole sõpradega koos istumist, sest see on kergelt öeldes unfair advantage.

Scart, pmst kui joinisin eelmisse mappi, siis oli ka too party lõdvalt tollele vastastiimile koti pähe tõmmanud, aga järgmises mapis neil oli veits raskem siiski. oli aru saada, et nad olid voice chatis omavahel - ründasid korraga üht plantsite'i jne ning mu kopter ja harrier lasti ka suht momentaanselt alla.
Spoiler Spoiler Spoiler

teistel teammate'del ka just skoor kiita polnud seal. point on selles, et saab väga edukalt klannide jms vastu, isegi kui nad on voicechatis.
tagasi üles
LightsabeR
HV veteran
LightsabeR

sõnum 25.12.2009 18:16:19 vasta tsitaadiga

lol icon_biggrin.gif päris valusalt tõmbasid koti pähe neile ikka. Kuid olgem ausad, need rlax vennad tunduvad parajad noobid olevat. Viiekesi voice's ja ei saa üldse hakkama. See kinnitab jällegi fakti, et ega clan tag mängijat maagiliselt paremaks tee.
tagasi üles
Blendz
HV vaatleja
Blendz

sõnum 25.12.2009 18:29:23 vasta tsitaadiga

LightsabeR kirjutas:
lol icon_biggrin.gif päris valusalt tõmbasid koti pähe neile ikka. Kuid olgem ausad, need rlax vennad tunduvad parajad noobid olevat. Viiekesi voice's ja ei saa üldse hakkama. See kinnitab jällegi fakti, et ega clan tag mängijat maagiliselt paremaks tee.

no olles mänginud suht palju MW2te, võin öelda et olen kõvasti noobimaid mängijaid näinud, nad olid pigem siukesed keskmised.

kui nüüd pisut vanemate screenshottide seast otsida, siis leidsin siukseid tiimide/kommuunide rape'misi veel ja veel. icon_biggrin.gif

Spoiler Spoiler Spoiler

point on mul selles, et partyde vastu saab edukalt ka random teamiga hakkama üldjuhul.
tagasi üles
symmi
Kreisi kasutaja

sõnum 25.12.2009 18:39:05 vasta tsitaadiga

Teil ikka metsikd skoorid küll vahepeal, rääkige oma saladused välja( mis relv, perkid jne ). Huvitaks väga icon_biggrin.gif
Aga eile mängisin mingis servus, seal oli 3 häkkerit vist sees, meie teamis ei saanud keegi killi. Hardcore oli ja seal pole killcami ka, pmst ühtegi venda ei näinud ja lasti läbi kusagilt maha sind lihtsalt..
Kommentaarid: 27 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 25
tagasi üles
Blendz
HV vaatleja
Blendz

sõnum 25.12.2009 18:42:17 vasta tsitaadiga

hardcore on bs imo - spray and pray. aimimisest pole pmst juttugi. pealegi jah, olen ka kuulnud, et seal olevat rohkem häkkereid.
tagasi üles
LightsabeR
HV veteran
LightsabeR

sõnum 25.12.2009 18:43:53 vasta tsitaadiga

symmi kirjutas:
Teil ikka metsikd skoorid küll vahepeal, rääkige oma saladused välja( mis relv, perkid jne ). Huvitaks väga icon_biggrin.gif

Ega seal mingit suurt saladust pole, lihtsalt pead hea mängija olema. "Parimaid" relvi ja perk'ide kombinatsioone pole olemas, kõik sõltub mängustiilist.
tagasi üles
symmi
Kreisi kasutaja

sõnum 25.12.2009 18:52:53 vasta tsitaadiga

LightsabeR kirjutas:
symmi kirjutas:

Ega seal mingit suurt saladust pole, lihtsalt pead hea mängija olema. "Parimaid" relvi ja perk'ide kombinatsioone pole olemas, kõik sõltub mängustiilist.
võibolla tõesti, vahepeal tuleb endalgi 40killi ja 5surma, aga täitsa oleneb, vahest noo ei tule üldse välja ja vahest läheb jällegi täiega hästi icon_biggrin.gif
tagasi üles
Blendz
HV vaatleja
Blendz

sõnum 25.12.2009 18:57:12 vasta tsitaadiga

symmi kirjutas:
LightsabeR kirjutas:
symmi kirjutas:

võibolla tõesti, vahepeal tuleb endalgi 40killi ja 5surma, aga täitsa oleneb, vahest noo ei tule üldse välja ja vahest läheb jällegi täiega hästi icon_biggrin.gif

hardcore ongi selline - luck pmst. tavalises modis on ikka rohkem skilli taga asi.
tagasi üles
apelsin16
HV veteran
apelsin16

sõnum 25.12.2009 19:01:42 vasta tsitaadiga

Blendz kirjutas:
symmi kirjutas:
LightsabeR kirjutas:
symmi kirjutas:

hardcore ongi selline - luck pmst. tavalises modis on ikka rohkem skilli taga asi.

ära palun hakka seda teemat jälle tõukama, mw1 teemas on seda 10x nämmutatud.
Kommentaarid: 63 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 57
tagasi üles
Kethmar
Kreisi kasutaja
Kethmar

sõnum 25.12.2009 20:26:18 vasta tsitaadiga

Mulle meeldib hc rohkem, on reaalsem, kuid MW2-s see hardcore nii ära ****d, et ei saa seal lihtsalt mängida...Pmslt võib tulla mingi promodi sarnane asi välja. Aga hetkel põhiliselt sabotage/ground war/demolition.
tagasi üles
LightsabeR
HV veteran
LightsabeR

sõnum 25.12.2009 20:33:47 vasta tsitaadiga

apelsin16 kirjutas:
Blendz kirjutas:

ära palun hakka seda teemat jälle tõukama, mw1 teemas on seda 10x nämmutatud.

Mida ta siin tõukab? Lihtsalt seletas symmile, miks tal mängu tulemused seinast seina on. HC's on rohkem random luck'i, see on fakt.
tagasi üles
RedFusion
HV kasutaja
RedFusion

sõnum 25.12.2009 23:53:57 vasta tsitaadiga

Lag käib küll närvidele. Muidu nagu lagi polekski, aga kui rohkem ringi jooksen, läheb mäng "segaseks" st. hakkan automaatselt edasi-tagasi liikuma ja kaob kontroll oma mängija üle. Pidevalt see jama mul. Btw, annan 500 eeku sellele, kes lõpuks aitab Strict NAT probleemile lahenduse leida icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 7
tagasi üles
Probleem.
HV kasutaja
Probleem.

sõnum 25.12.2009 23:58:12 vasta tsitaadiga

Keegi koos viitsib?
-TaNeL-
HV kasutaja
-TaNeL-

sõnum 26.12.2009 00:27:18 vasta tsitaadiga

Kõik "Zero Geari" mängijad võiks oma Steami nime öelda.

See ei ole teemaväline jutt.
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
Ollaz
HV veteran
Ollaz

sõnum 26.12.2009 01:15:42 vasta tsitaadiga

-TaNeL-, kuidas läheb Zero Gear kokku Modern Warfare 2-ga? (http://myzerogear.com/)
Kommentaarid: 83 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 57
tagasi üles
Blendz
HV vaatleja
Blendz

sõnum 26.12.2009 01:23:27 vasta tsitaadiga

Ollaz kirjutas:
-TaNeL-, kuidas läheb Zero Gear kokku Modern Warfare 2-ga? (http://myzerogear.com/)

crackitud servudes saab selle mängu kaudu MW2te pelada pmst.

see crackitud mängu arutamine peaks suht reeglitega vastuolus olema, tanel. icon_rolleyes.gif
tagasi üles
CPUdye
HV kasutaja
CPUdye

sõnum 26.12.2009 03:35:44 vasta tsitaadiga

Ollaz kirjutas:

Kui tirid läbi steami selle mängu siis asendad selle mängu kaustas olemas olevad failid mw2 failidega ja nii petabki steami ära ja saad tasuta mängida icon_wink.gif
Kommentaarid: 28 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 28
tagasi üles
Ollaz
HV veteran
Ollaz

sõnum 26.12.2009 16:52:42 vasta tsitaadiga

Mida kõike välja ei mõelda..

Kui keegi tahab mängu teha, siis olen saadaval: http://steamcommunity.com/id/Cont3stant
tagasi üles
Skull717
HV vaatleja
Skull717

sõnum 26.12.2009 17:13:34 vasta tsitaadiga

Hehee, j2lle need hackerid kes pyyavad steame varastada. Kui tuleb selline asi New offer on steam for get a free games quickly its Limited for the first 100 players logged www.store-steampowered.tk siis tahetaxe j2lle steame varstada. icon_lol.gif
tagasi üles
-TaNeL-
HV kasutaja
-TaNeL-

sõnum 26.12.2009 17:23:35 vasta tsitaadiga

Blendz kirjutas:
Ollaz kirjutas:

crackitud servudes saab selle mängu kaudu MW2te pelada pmst.

see crackitud mängu arutamine peaks suht reeglitega vastuolus olema, tanel. icon_rolleyes.gif
Kas ma olen midagi arutanud? icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
Blendz
HV vaatleja
Blendz

sõnum 26.12.2009 17:29:25 vasta tsitaadiga

suht lame, kui mingid tüübid EST tagiga möllavad ja siis fleimivad. täna ka nt mingi SnakedoctorEST vms, hakkas kutsuma cheateriks ja whainis jne.
tagasi üles
apelsin16
HV veteran
apelsin16

sõnum 26.12.2009 17:32:26 vasta tsitaadiga

Spoiler Spoiler Spoiler

ei tea miks panna nii lamedaid gameplay videoid joutubii.
näiteks 4.10 peal on näha venda kes lamab ja ta ei näinud teda. icon_confused.gif
tagasi üles
LightsabeR
HV veteran
LightsabeR

sõnum 26.12.2009 17:37:01 vasta tsitaadiga

Blendz kirjutas:
suht lame, kui mingid tüübid EST tagiga möllavad ja siis fleimivad. täna ka nt mingi SnakedoctorEST vms, hakkas kutsuma cheateriks ja whainis jne.

Paratamatu, et vahepeal juhtud mõne jobuga samasse serverisse ja tuleb välja, et tegemist on eestlasega. Eks neid whinereid ole igast rahvusest. Kuid jah, kahju, et nad neid EST tage kasutavad...

Kusjuures tihti sõimavad cheateriks just sellised natuke tugevamad mängijad. Ju nad siis peavad ennast "jumalateks" ja arvavad, et kui keegi neist paremini mängib, siis peab kindlalt cheater olema. Kui viimati mängisin, siis oli just üks selline tüüp, kes eelmine round oli puhta töö teinud (joinisin siis kui map just lõppes). Järgine round oli lõpus minu score mingi 30-5 ja temal 25-10 ning minu team võitis. Kohe oli nutt lahti, et "Lightsaber cheater!", "noob!", jne ning peale seda tuli /ragequit. :p
tagasi üles
Dude .
HV Guru

sõnum 26.12.2009 17:44:57 vasta tsitaadiga

apelsin16, see Ken Burtoni asi on väga imelik küll. Vahepeal tundub, et meelega mängib sitasti - andsin alla. Aga ülejäänu gameplay videod, mida rahvas Machinimasse paneb on enamasti suht head. Eelkõige just Hutchi, SeaNannersi jms omad.
symmi
Kreisi kasutaja

sõnum 26.12.2009 17:46:51 vasta tsitaadiga

EST tagil vist halb maine nüüd, peab selle sealt nime tagant ära võtma icon_lol.gif
tagasi üles
Blendz
HV vaatleja
Blendz

sõnum 26.12.2009 17:56:11 vasta tsitaadiga

LightsabeR kirjutas:
Blendz kirjutas:

Paratamatu, et vahepeal juhtud mõne jobuga samasse serverisse ja tuleb välja, et tegemist on eestlasega. Eks neid whinereid ole igast rahvusest. Kuid jah, kahju, et nad neid EST tage kasutavad...

Kusjuures tihti sõimavad cheateriks just sellised natuke tugevamad mängijad. Ju nad siis peavad ennast "jumalateks" ja arvavad, et kui keegi neist paremini mängib, siis peab kindlalt cheater olema. Kui viimati mängisin, siis oli just üks selline tüüp, kes eelmine round oli puhta töö teinud (joinisin siis kui map just lõppes). Järgine round oli lõpus minu score mingi 30-5 ja temal 25-10 ning minu team võitis. Kohe oli nutt lahti, et "Lightsaber cheater!", "noob!", jne ning peale seda tuli /ragequit. :p

mind ta kutsuski. icon_lol.gif kui mul oli mingi 80-25 skoor vms.

aga jah.. imo juba isegi siis mõttetu seda tagi kanda, kui ei fleimi. nickname näeb parem välja ka ilma selleta.
tagasi üles
Timberg
ööKARU
Timberg

sõnum 26.12.2009 18:25:33 vasta tsitaadiga

apelsin16 kirjutas:
ei tea miks panna nii lamedaid gameplay videoid joutubii.
näiteks 4.10 peal on näha venda kes lamab ja ta ei näinud teda. icon_confused.gif

Miks? Reklaam. Raha.

4.10 toimunu ei muuda eriti midagi. Ikka toimub reklaam ja ikka saadakse raha.
Kommentaarid: 341 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 272
tagasi üles
Ollaz
HV veteran
Ollaz

sõnum 26.12.2009 19:06:32 vasta tsitaadiga

Ma hoian kolme kaldkriipsu sini-must-valgena (^4/^0/^7/) enda nime taga, siis saadakse hästi aru.. teisemaalased vist ei tunne neid lipuvärve niipalju.
tagasi üles
danny
Kreisi kasutaja
danny

Autoriseeritud ID-kaardiga Online
sõnum 26.12.2009 19:15:36 vasta tsitaadiga

Ma pole kordagi veel chat nuppu vajutanud..ei teagi mis see nupp on!? icon_lol.gif Mõttetu muliseda seal ju.., aga närvi ajavad need "gg"-d thumbs_down.gif
Kommentaarid: 49 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 42
tagasi üles
Kuroi
HV vaatleja

sõnum 26.12.2009 19:17:04 vasta tsitaadiga

Kui need gg'd pinda käivad siis mute chat optionitest ära icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
MMx
Kreisi kasutaja
MMx

sõnum 26.12.2009 19:31:02 vasta tsitaadiga

Ma ei mõista hästi, mismoodi minust mööda joostakse või siis mulle järgi ja püütakse mind ka kinni, kui mul on juba perkidest Marathon ja LightWeight peal
Kommentaarid: 79 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 69
tagasi üles
Blendz
HV vaatleja
Blendz

sõnum 26.12.2009 19:54:19 vasta tsitaadiga

MMx kirjutas:
Ma ei mõista hästi, mismoodi minust mööda joostakse või siis mulle järgi ja püütakse mind ka kinni, kui mul on juba perkidest Marathon ja LightWeight peal

las ma arvan, sul on rifle või lmg? kui vastasel on smg, siis ta jooksebki kiiremini, sest viimasel on parem mobility.
tagasi üles
xxlmaster
HV Guru
xxlmaster

sõnum 26.12.2009 20:03:46 vasta tsitaadiga

MMx kirjutas:

Pead mustanahalise tegelase valima, siis pole perke vajagi icon_wink.gif
Kommentaarid: 83 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 77
tagasi üles
Kutsu
HV kasutaja
Kutsu

sõnum 26.12.2009 20:10:44 vasta tsitaadiga

xxlmaster kirjutas:
MMx kirjutas:

Pead mustanahalise tegelase valima, siis pole perke vajagi icon_wink.gif

Või kasutad steroide. icon_lol.gif

Matti
HV veteran
Matti

sõnum 27.12.2009 02:09:29 vasta tsitaadiga

MMx kirjutas:
ma olen tähele pannud, et kui ping on si*t, siis jooksevad möödagi icon_lol.gif

Siin peaks juba selgelt politsei sekkuma.
Kommentaarid: 100 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 96
tagasi üles
apelsin16
HV veteran
apelsin16

sõnum 27.12.2009 10:29:28 vasta tsitaadiga

Matti kirjutas:
MMx kirjutas:
ma olen tähele pannud, et kui ping on si*t, siis jooksevad möödagi icon_lol.gif

palju ned pulgad näitavad üldse pingi, palju üks pulk on? mingi 20 vms?
tagasi üles
Kristoferr
HV Guru
Kristoferr

sõnum 27.12.2009 12:38:43 vasta tsitaadiga

Ons servudes siis palju cräkkereid? Küsin, sest ei seedi ebaausaid mängijaid absoluutselt ja mängudele, kus neid leidub tõmban üldiselt suht kiirelt kriipsu peale. Muidu oli mõte ära proovida.
Viimane shuuter mis netis päevade kaupa kunagi mängitud sai oli CSS icon_biggrin.gif. Kurat see oli addictive...

tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 27.12.2009 12:40:33 vasta tsitaadiga

apelsin16 kirjutas:

palju ned pulgad näitavad üldse pingi, palju üks pulk on? mingi 20 vms?

Defaultis on 1 pulk 100msi. Kui sul on neli pulka, on alla 100. Kui on kolm pulka, on 100 ja 200 vahel.
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
WäntWõll
make.believe
WäntWõll

sõnum 27.12.2009 13:54:42 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Ons servudes siis palju cräkkereid?

ise pole ca 50h gameplay juures ühtegi näinud,aga eks neid ikka võib liikuda beer_yum.gif
Kommentaarid: 374 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 300
tagasi üles
masterc
HV vaatleja
masterc

sõnum 27.12.2009 14:21:53 vasta tsitaadiga

Jou kutid! Kuulge mul selline probleem et ma installisin MW2 oma arvutis niimoodi et ainult 1 user saab seda kastuada, aga tekkis väike tagasilook ja ma lihtsalt unustasin oma useri passi ära ja kui ma nüüd hakkan mängu teise userisse installima siis ta annab mulle sildi Serilal Key is already used. Suht kellad ei oska ise midagi teha. HELP MEE! Mida teha?
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Call of Duty: Modern Warfare 2 mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 73, 74, 75 ... 132, 133, 134  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.