|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
Cracker
Kreisi kasutaja
|
23.12.2009 22:59:30
|
|
|
Kas prestige mitte lisa neid klasse ei saa? Et saad rohkem neid set-upe teha?
Muidu, millises mängus(stiilis?) saab kõige kiiremini leveleid?
|
|
| Kommentaarid: 10 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
9 |
|
| tagasi üles |
|
 |
MMx
Kreisi kasutaja

|
23.12.2009 23:03:07
|
|
|
| Cracker kirjutas: |
Muidu, millises mängus(stiilis?) saab kõige kiiremini leveleid? |
No saab jah veel 4 või 5 lisa setupi endale teha. Ise ei kasuta neidki 5-t, mis alguses pakutakse, tavaliselt lasen mingi 2 või 3 erinevaga sõltuvalt mapist ja mängustiilist.
|
|
| Kommentaarid: 79 loe/lisa |
   |
69 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
24.12.2009 01:28:46
|
|
|
| Blendz kirjutas: |
millest konkreetsest sa räägid seal? |
No pane kõrvuti näiteks TAR ja ACR. Teisena mainitul on ~2x parem aim kui esimesel aga ma ei ole suutnud küll mitte mingit vahet märgata. Kõigiga lasen iron sightsidega, sest optika ainult segab.
|
|
| Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
5 :: |
2 :: |
101 |
|
| tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
24.12.2009 01:30:44
|
|
|
| tsitaat: |
|
Jah ja see on kõik
Loomulikult kõiksugu embleemid jääbad,ORS.
|
|
| Kommentaarid: 374 loe/lisa |
   |
1 :: |
300 |
|
| tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
24.12.2009 07:05:07
|
|
|
| Redikate kirjutas: |
| Kutsu kirjutas: |
| Kas on mõtet minna prestidge |
Jah. Mingit kasu sellest küll otseselt ei ole, aga siis vähemalt on jälle millegi nimel pingutada  |
Ma ei tea... ma "pingutan" selle nimel, et mul oleks fun mängida, et team võidaks ja et mul hea score oleks. Kui leveldada tahan, siis mängin pigem mingit RPG'd või MMO'd. Praegu level 65, eks siis kui mingi aja 70 olen olnud teen võibolla ühe korra prestige ka, kuid kahtlen, et viitisn.
| Cracker kirjutas: |
| Muidu, millises mängus(stiilis?) saab kõige kiiremini leveleid? |
Mulle tundub, et TDM'is (võimalusel Express, siis ei pea roundide vahel poolteist minutit ootama). Ma saan siis kui halvasti läheb ~20 killi, kui hästi läheb, siis üle neljakümne, nii et keskmiselt 30. Kuna ma jooksen Marathon'iga mööda mapi ringi ja ajan vastaseid taga, siis tulevad killid suht kähku ja round lõppeb ka kiirelt, mis annab match bonus't.
Kuid eks palju sõltub ka sinu enda mängustiilist.
| MMx kirjutas: |
| No saab jah veel 4 või 5 lisa setupi endale teha. Ise ei kasuta neidki 5-t, mis alguses pakutakse, tavaliselt lasen mingi 2 või 3 erinevaga sõltuvalt mapist ja mängustiilist. |
Mul on esimesed kolm setupi täpselt samad, aimult camo'd on erinevad (Woodlands, Desert, Arctic). Siis on üks Javelin setup kopterite maha võtmiseks ja üks selline "test fun" setup, millega testin erinevaid perk/weapon kombinatsioone. Kui HC'd ka mängiks, siis jääks 5'est väheks, kuid kuna ma seda ei tee, siis on 5 mulle täpselt paras.
| Scart kirjutas: |
| No pane kõrvuti näiteks TAR ja ACR. Teisena mainitul on ~2x parem aim kui esimesel aga ma ei ole suutnud küll mitte mingit vahet märgata. Kõigiga lasen iron sightsidega, sest optika ainult segab. |
See Accuracy annab minu meelest tunda ainult long range, close range ja mid-range pole erilist vahet. Kuid sa mainisid vaid ühte aspekti relva juures. Kui võrdled Damage't, siis on näha, et TAR'i damage on ~2x suurem.
Endale ACR selle pärast meeldibki, et tal on hea long range Accuracy. Päris tihti tuleb ette, et on vaja mingeid campivaid snaipereid üle mapi maha võtta, ja ACR'iga saab selle tööga võrdemisi hästi hakkama.
|
|
| Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
14 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Revan
HV kasutaja

|
24.12.2009 11:26:09
|
|
|
Minuarust see level niiväga ei olenegi seal. Sul lihtsalt paremad relvad ja rohkem lisavidinaid nendele kui kõrgem lvl oled. Ise panin mängu suht eile peale ja hetkel lvl15, ning annan lvl60-70 vendadele oma M4A1ga valu nii mis jube
Expi koha pealt, siis ma olen tähele pannd, et mul tuleb väga hästi expi Dominationit mängides.
Kuidas muidu siinsetega on? mängite endaga umbes sama lvl tegelastega või on nii, et Eestlane on eestlane ja hoiame kokku vahetpole mis lvl keegi on?
|
|
| Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
21 |
|
| tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
24.12.2009 11:53:13
|
|
|
| Revan kirjutas: |
Minuarust see level niiväga ei olenegi seal. Sul lihtsalt paremad relvad ja rohkem lisavidinaid nendele kui kõrgem lvl oled. Ise panin mängu suht eile peale ja hetkel lvl15, ning annan lvl60-70 vendadele oma M4A1ga valu nii mis jube |
Muidugi level ei loe, seda siin korduvalt juba öeldud. Hea mängija on ükskõik mis relvade ja perkidega halvast mängijast üle.
| Revan kirjutas: |
Kuidas muidu siinsetega on? mängite endaga umbes sama lvl tegelastega või on nii, et Eestlane on eestlane ja hoiame kokku vahetpole mis lvl keegi on? |
Sa ei saa ju valida, mis level tegelastega sa mängid. Matchmaking viskab su kuhugi ja ongi kõik, kui sa just private matchi ei tee. Ja eestlased teevad koos party'sid vahepeal ikka. Liitu selle Steam'i grupiga: http://steamcommunity.com/groups/CallOfDutyEST.
|
|
   |
14 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Revan
HV kasutaja

|
24.12.2009 12:11:07
|
|
|
Väga tore teada
|
|
| Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
21 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Kutsu
HV kasutaja

|
25.12.2009 13:57:10
|
|
|
Eile viskas mul esimest korda IWNWET üle.Põhjus bad host.
_________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:] |
|
| Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
14 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Lotharius
rallisibul

|
25.12.2009 14:11:35
|
|
|
Panin end ka sinna kommuuni, äkki vahel tulen ka siis partysse kui mõnda HC kaarti teete.
_________________ Geek it til it MHz |
|
| Kommentaarid: 125 loe/lisa |
   |
117 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Blendz
HV vaatleja

|
25.12.2009 18:10:51
|
|
|
| Scart kirjutas: |
| Minu arust oleks nagu elementaarne, et vanilla mängumodedes ei ole sõpradega koos istumist, sest see on kergelt öeldes unfair advantage. |
Scart, pmst kui joinisin eelmisse mappi, siis oli ka too party lõdvalt tollele vastastiimile koti pähe tõmmanud, aga järgmises mapis neil oli veits raskem siiski. oli aru saada, et nad olid voice chatis omavahel - ründasid korraga üht plantsite'i jne ning mu kopter ja harrier lasti ka suht momentaanselt alla.
Spoiler 
teistel teammate'del ka just skoor kiita polnud seal. point on selles, et saab väga edukalt klannide jms vastu, isegi kui nad on voicechatis.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
25.12.2009 18:16:19
|
|
|
lol päris valusalt tõmbasid koti pähe neile ikka. Kuid olgem ausad, need rlax vennad tunduvad parajad noobid olevat. Viiekesi voice's ja ei saa üldse hakkama. See kinnitab jällegi fakti, et ega clan tag mängijat maagiliselt paremaks tee.
|
|
   |
14 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Blendz
HV vaatleja

|
25.12.2009 18:29:23
|
|
|
| LightsabeR kirjutas: |
lol päris valusalt tõmbasid koti pähe neile ikka. Kuid olgem ausad, need rlax vennad tunduvad parajad noobid olevat. Viiekesi voice's ja ei saa üldse hakkama. See kinnitab jällegi fakti, et ega clan tag mängijat maagiliselt paremaks tee. |
no olles mänginud suht palju MW2te, võin öelda et olen kõvasti noobimaid mängijaid näinud, nad olid pigem siukesed keskmised.
kui nüüd pisut vanemate screenshottide seast otsida, siis leidsin siukseid tiimide/kommuunide rape'misi veel ja veel.
Spoiler 
point on mul selles, et partyde vastu saab edukalt ka random teamiga hakkama üldjuhul.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
symmi
Kreisi kasutaja
|
25.12.2009 18:39:05
|
|
|
Teil ikka metsikd skoorid küll vahepeal, rääkige oma saladused välja( mis relv, perkid jne ). Huvitaks väga
Aga eile mängisin mingis servus, seal oli 3 häkkerit vist sees, meie teamis ei saanud keegi killi. Hardcore oli ja seal pole killcami ka, pmst ühtegi venda ei näinud ja lasti läbi kusagilt maha sind lihtsalt..
|
|
| Kommentaarid: 27 loe/lisa |
   |
25 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Blendz
HV vaatleja

|
25.12.2009 18:42:17
|
|
|
| hardcore on bs imo - spray and pray. aimimisest pole pmst juttugi. pealegi jah, olen ka kuulnud, et seal olevat rohkem häkkereid.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
25.12.2009 18:43:53
|
|
|
| symmi kirjutas: |
Teil ikka metsikd skoorid küll vahepeal, rääkige oma saladused välja( mis relv, perkid jne ). Huvitaks väga |
Ega seal mingit suurt saladust pole, lihtsalt pead hea mängija olema. "Parimaid" relvi ja perk'ide kombinatsioone pole olemas, kõik sõltub mängustiilist.
|
|
   |
14 |
|
| tagasi üles |
|
 |
symmi
Kreisi kasutaja
|
25.12.2009 18:52:53
|
|
|
Teil ikka metsikd skoorid küll vahepeal, rääkige oma saladused välja( mis relv, perkid jne ). Huvitaks väga |
Ega seal mingit suurt saladust pole, lihtsalt pead hea mängija olema. "Parimaid" relvi ja perk'ide kombinatsioone pole olemas, kõik sõltub mängustiilist. |
võibolla tõesti, vahepeal tuleb endalgi 40killi ja 5surma, aga täitsa oleneb, vahest noo ei tule üldse välja ja vahest läheb jällegi täiega hästi
|
|
   |
25 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Blendz
HV vaatleja

|
25.12.2009 18:57:12
|
|
|
Ega seal mingit suurt saladust pole, lihtsalt pead hea mängija olema. "Parimaid" relvi ja perk'ide kombinatsioone pole olemas, kõik sõltub mängustiilist. |
võibolla tõesti, vahepeal tuleb endalgi 40killi ja 5surma, aga täitsa oleneb, vahest noo ei tule üldse välja ja vahest läheb jällegi täiega hästi  |
hardcore ongi selline - luck pmst. tavalises modis on ikka rohkem skilli taga asi.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
apelsin16
HV veteran

|
25.12.2009 19:01:42
|
|
|
võibolla tõesti, vahepeal tuleb endalgi 40killi ja 5surma, aga täitsa oleneb, vahest noo ei tule üldse välja ja vahest läheb jällegi täiega hästi  |
hardcore ongi selline - luck pmst. tavalises modis on ikka rohkem skilli taga asi. |
ära palun hakka seda teemat jälle tõukama, mw1 teemas on seda 10x nämmutatud.
|
|
| Kommentaarid: 63 loe/lisa |
   |
57 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Kethmar
Kreisi kasutaja

|
25.12.2009 20:26:18
|
|
|
Mulle meeldib hc rohkem, on reaalsem, kuid MW2-s see hardcore nii ära ****d, et ei saa seal lihtsalt mängida...Pmslt võib tulla mingi promodi sarnane asi välja. Aga hetkel põhiliselt sabotage/ground war/demolition.
_________________ Kodulehekülg: http://kethmar.ee/university
Vajad veebilahendust või graafilist abi? Küsi pakkumist. HV Rahvale alati odavamalt. |
|
| Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
24 |
|
| tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
25.12.2009 20:33:47
|
|
|
| apelsin16 kirjutas: |
| hardcore ongi selline - luck pmst. tavalises modis on ikka rohkem skilli taga asi. |
ära palun hakka seda teemat jälle tõukama, mw1 teemas on seda 10x nämmutatud. |
Mida ta siin tõukab? Lihtsalt seletas symmile, miks tal mängu tulemused seinast seina on. HC's on rohkem random luck'i, see on fakt.
|
|
   |
14 |
|
| tagasi üles |
|
 |
RedFusion
HV kasutaja

|
25.12.2009 23:53:57
|
|
|
Lag käib küll närvidele. Muidu nagu lagi polekski, aga kui rohkem ringi jooksen, läheb mäng "segaseks" st. hakkan automaatselt edasi-tagasi liikuma ja kaob kontroll oma mängija üle. Pidevalt see jama mul. Btw, annan 500 eeku sellele, kes lõpuks aitab Strict NAT probleemile lahenduse leida
|
|
| Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
7 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Probleem.
HV kasutaja

|
25.12.2009 23:58:12
|
|
|
Keegi koos viitsib?
_________________ -.- |
|
| tagasi üles |
|
 |
-TaNeL-
HV kasutaja

|
26.12.2009 00:27:18
|
|
|
Kõik "Zero Geari" mängijad võiks oma Steami nime öelda.
See ei ole teemaväline jutt.
|
|
| Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Ollaz
HV veteran

|
26.12.2009 01:15:42
|
|
|
| -TaNeL-, kuidas läheb Zero Gear kokku Modern Warfare 2-ga? (http://myzerogear.com/)
|
|
| Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
57 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Blendz
HV vaatleja

|
26.12.2009 01:23:27
|
|
|
| Ollaz kirjutas: |
| -TaNeL-, kuidas läheb Zero Gear kokku Modern Warfare 2-ga? (http://myzerogear.com/) |
crackitud servudes saab selle mängu kaudu MW2te pelada pmst.
see crackitud mängu arutamine peaks suht reeglitega vastuolus olema, tanel.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
CPUdye
HV kasutaja

|
26.12.2009 03:35:44
|
|
|
| -TaNeL-, kuidas läheb Zero Gear kokku Modern Warfare 2-ga? (http://myzerogear.com/) |
Kui tirid läbi steami selle mängu siis asendad selle mängu kaustas olemas olevad failid mw2 failidega ja nii petabki steami ära ja saad tasuta mängida
|
|
| Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
28 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Ollaz
HV veteran

|
|
   |
57 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Skull717
HV vaatleja

|
26.12.2009 17:13:34
|
|
|
Hehee, j2lle need hackerid kes pyyavad steame varastada. Kui tuleb selline asi New offer on steam for get a free games quickly its Limited for the first 100 players logged www.store-steampowered.tk siis tahetaxe j2lle steame varstada.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
-TaNeL-
HV kasutaja

|
26.12.2009 17:23:35
|
|
|
crackitud servudes saab selle mängu kaudu MW2te pelada pmst.
see crackitud mängu arutamine peaks suht reeglitega vastuolus olema, tanel.  |
Kas ma olen midagi arutanud?
|
|
| Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Blendz
HV vaatleja

|
26.12.2009 17:29:25
|
|
|
| suht lame, kui mingid tüübid EST tagiga möllavad ja siis fleimivad. täna ka nt mingi SnakedoctorEST vms, hakkas kutsuma cheateriks ja whainis jne.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
apelsin16
HV veteran

|
26.12.2009 17:32:26
|
|
|
Spoiler 
ei tea miks panna nii lamedaid gameplay videoid joutubii.
näiteks 4.10 peal on näha venda kes lamab ja ta ei näinud teda.
|
|
   |
57 |
|
| tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
26.12.2009 17:37:01
|
|
|
| suht lame, kui mingid tüübid EST tagiga möllavad ja siis fleimivad. täna ka nt mingi SnakedoctorEST vms, hakkas kutsuma cheateriks ja whainis jne. |
Paratamatu, et vahepeal juhtud mõne jobuga samasse serverisse ja tuleb välja, et tegemist on eestlasega. Eks neid whinereid ole igast rahvusest. Kuid jah, kahju, et nad neid EST tage kasutavad...
Kusjuures tihti sõimavad cheateriks just sellised natuke tugevamad mängijad. Ju nad siis peavad ennast "jumalateks" ja arvavad, et kui keegi neist paremini mängib, siis peab kindlalt cheater olema. Kui viimati mängisin, siis oli just üks selline tüüp, kes eelmine round oli puhta töö teinud (joinisin siis kui map just lõppes). Järgine round oli lõpus minu score mingi 30-5 ja temal 25-10 ning minu team võitis. Kohe oli nutt lahti, et "Lightsaber cheater!", "noob!", jne ning peale seda tuli /ragequit. :p
|
|
   |
14 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dude .
HV Guru
|
26.12.2009 17:44:57
|
|
|
apelsin16, see Ken Burtoni asi on väga imelik küll. Vahepeal tundub, et meelega mängib sitasti - andsin alla. Aga ülejäänu gameplay videod, mida rahvas Machinimasse paneb on enamasti suht head. Eelkõige just Hutchi, SeaNannersi jms omad.
_________________ TALUSILDID |
|
| Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
16 |
|
| tagasi üles |
|
 |
symmi
Kreisi kasutaja
|
26.12.2009 17:46:51
|
|
|
EST tagil vist halb maine nüüd, peab selle sealt nime tagant ära võtma
|
|
   |
25 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Blendz
HV vaatleja

|
26.12.2009 17:56:11
|
|
|
| suht lame, kui mingid tüübid EST tagiga möllavad ja siis fleimivad. täna ka nt mingi SnakedoctorEST vms, hakkas kutsuma cheateriks ja whainis jne. |
Paratamatu, et vahepeal juhtud mõne jobuga samasse serverisse ja tuleb välja, et tegemist on eestlasega. Eks neid whinereid ole igast rahvusest. Kuid jah, kahju, et nad neid EST tage kasutavad...
Kusjuures tihti sõimavad cheateriks just sellised natuke tugevamad mängijad. Ju nad siis peavad ennast "jumalateks" ja arvavad, et kui keegi neist paremini mängib, siis peab kindlalt cheater olema. Kui viimati mängisin, siis oli just üks selline tüüp, kes eelmine round oli puhta töö teinud (joinisin siis kui map just lõppes). Järgine round oli lõpus minu score mingi 30-5 ja temal 25-10 ning minu team võitis. Kohe oli nutt lahti, et "Lightsaber cheater!", "noob!", jne ning peale seda tuli /ragequit. :p |
mind ta kutsuski. kui mul oli mingi 80-25 skoor vms.
aga jah.. imo juba isegi siis mõttetu seda tagi kanda, kui ei fleimi. nickname näeb parem välja ka ilma selleta.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
26.12.2009 18:25:33
|
|
|
ei tea miks panna nii lamedaid gameplay videoid joutubii.
näiteks 4.10 peal on näha venda kes lamab ja ta ei näinud teda.  |
Miks? Reklaam. Raha.
4.10 toimunu ei muuda eriti midagi. Ikka toimub reklaam ja ikka saadakse raha.
|
|
| Kommentaarid: 341 loe/lisa |
   |
272 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Ollaz
HV veteran

|
26.12.2009 19:06:32
|
|
|
| Ma hoian kolme kaldkriipsu sini-must-valgena (^4/^0/^7/) enda nime taga, siis saadakse hästi aru.. teisemaalased vist ei tunne neid lipuvärve niipalju.
|
|
   |
57 |
|
| tagasi üles |
|
 |
danny
Kreisi kasutaja

|
26.12.2009 19:15:36
|
|
|
Ma pole kordagi veel chat nuppu vajutanud..ei teagi mis see nupp on!? Mõttetu muliseda seal ju.., aga närvi ajavad need "gg"-d
|
|
| Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
42 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Kuroi
HV vaatleja
|
26.12.2009 19:17:04
|
|
|
Kui need gg'd pinda käivad siis mute chat optionitest ära
|
|
| Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
MMx
Kreisi kasutaja

|
26.12.2009 19:31:02
|
|
|
| Ma ei mõista hästi, mismoodi minust mööda joostakse või siis mulle järgi ja püütakse mind ka kinni, kui mul on juba perkidest Marathon ja LightWeight peal
|
|
| Kommentaarid: 79 loe/lisa |
   |
69 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Blendz
HV vaatleja

|
26.12.2009 19:54:19
|
|
|
| Ma ei mõista hästi, mismoodi minust mööda joostakse või siis mulle järgi ja püütakse mind ka kinni, kui mul on juba perkidest Marathon ja LightWeight peal |
las ma arvan, sul on rifle või lmg? kui vastasel on smg, siis ta jooksebki kiiremini, sest viimasel on parem mobility.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
xxlmaster
HV Guru

|
26.12.2009 20:03:46
|
|
|
| Ma ei mõista hästi, mismoodi minust mööda joostakse või siis mulle järgi ja püütakse mind ka kinni, kui mul on juba perkidest Marathon ja LightWeight peal |
Pead mustanahalise tegelase valima, siis pole perke vajagi
|
|
   |
77 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Kutsu
HV kasutaja

|
26.12.2009 20:10:44
|
|
|
| xxlmaster kirjutas: |
Pead mustanahalise tegelase valima, siis pole perke vajagi  |
Või kasutad steroide.
_________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:] |
|
| Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
14 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Matti
HV veteran

|
27.12.2009 02:09:29
|
|
|
ma olen tähele pannud, et kui ping on si*t, siis jooksevad möödagi
   |
96 |
|
| tagasi üles |
|
 |
apelsin16
HV veteran

|
27.12.2009 10:29:28
|
|
|
| Matti kirjutas: |
ma olen tähele pannud, et kui ping on si*t, siis jooksevad möödagi  |
palju ned pulgad näitavad üldse pingi, palju üks pulk on? mingi 20 vms?
|
|
   |
57 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Kristoferr
HV Guru

|
27.12.2009 12:38:43
|
|
|
Ons servudes siis palju cräkkereid? Küsin, sest ei seedi ebaausaid mängijaid absoluutselt ja mängudele, kus neid leidub tõmban üldiselt suht kiirelt kriipsu peale. Muidu oli mõte ära proovida.
Viimane shuuter mis netis päevade kaupa kunagi mängitud sai oli CSS . Kurat see oli addictive...
_________________ Liitu Opencode Go soodsa coding plaaniga ja saa 5€ soodust!
Liitu Wise'ga! |
|
| Kommentaarid: 267 loe/lisa |
   |
4 :: |
218 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
27.12.2009 12:40:33
|
|
|
palju ned pulgad näitavad üldse pingi, palju üks pulk on? mingi 20 vms? |
Defaultis on 1 pulk 100msi. Kui sul on neli pulka, on alla 100. Kui on kolm pulka, on 100 ja 200 vahel.
|
|
| Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
5 :: |
101 |
|
| tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
27.12.2009 13:54:42
|
|
|
| tsitaat: |
Ons servudes siis palju cräkkereid?
|
ise pole ca 50h gameplay juures ühtegi näinud,aga eks neid ikka võib liikuda
|
|
| Kommentaarid: 374 loe/lisa |
   |
300 |
|
| tagasi üles |
|
 |
masterc
HV vaatleja

|
27.12.2009 14:21:53
|
|
|
| Jou kutid! Kuulge mul selline probleem et ma installisin MW2 oma arvutis niimoodi et ainult 1 user saab seda kastuada, aga tekkis väike tagasilook ja ma lihtsalt unustasin oma useri passi ära ja kui ma nüüd hakkan mängu teise userisse installima siis ta annab mulle sildi Serilal Key is already used. Suht kellad ei oska ise midagi teha. HELP MEE! Mida teha?
|
|
| Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|