Inimesed on siin mitu korda rääkinud, et oi kuidas on Akimbo 1887'meid vähemaks jäänud peale patchi jne. On üldse mingi patch tegelikult olnud? Steam'i update'i all ei ole midagi ning ise lugesin ükskord kuidas PS3'ele tuli patch ja PC'le ja 360'le pidi mingi aeg tulema, aga ei öeldud aega. Ja olen siimaani näinud mingeid nuube nendega ringi jooksmas ja võtavad ikkagi päris kaugelt ühe laksuga maha. _________________ TALUSILDID
Inimesed on siin mitu korda rääkinud, et oi kuidas on Akimbo 1887'meid vähemaks jäänud peale patchi jne. On üldse mingi patch tegelikult olnud? Steam'i update'i all ei ole midagi ning ise lugesin ükskord kuidas PS3'ele tuli patch ja PC'le ja 360'le pidi mingi aeg tulema, aga ei öeldud aega. Ja olen siimaani näinud mingeid nuube nendega ringi jooksmas ja võtavad ikkagi päris kaugelt ühe laksuga maha.
Versiooni number mmuutub, aru saada, et midagi tehti. Ise proovisin ja modelid on kindallt nõrgemad
xxlmaster, su videos, mida näitasid:
suht haige ikka...kui vastane vähegi tema poole vaatas ja tekkis aus olukord, sai surma, aga kaugelt pani nagu vana rambo. _________________ Kodulehekülg:http://kethmar.ee/university Vajad veebilahendust või graafilist abi? Küsi pakkumist. HV Rahvale alati odavamalt.
Tunnistan ausalt ,kui ikka vahest mõni tegelane närvi mustaks ajab siis võtan ka mina 1887 akimbo välja.
Boonusena ka "nuublauncher" kaasas. Ootan hävitavat hinnangut
Ühest perkist pole veel aru saanud, see millega saab mängu ajal relvastust vahetada (oli vist ONE MAN ARMY).... nahh eta nada, ne panimõm?
No see on ju kuu aega vana video kah... Enam sellist asja ei ole. Ühe laksuga shotgunist ei võta kedagi praegu maha, kui just stoping power perk peal ei ole, aga nagu seal näha oli, siis see tegelane kasutas Marathoni, Lightweight ja Steady aim.
pooled killid ta tegi seal ju one.two e. algul ühes ja siis kohe teisest järgi, mitte ühe lasuga ei võtt maha.
Pooled killid olid ka ainult 1 lasuga (nt 0:30 ja natuke edasi, samamoodi 3:05) + enamus kille oli nii kaugelt, et see 1887 ei lasegi nii kaugele enam välja pärast viimast update.
See One Man Army võtab põhimõtteliselt su secondary weapony koha ära, selline väike pakike. Selle pakikese aktiveerimisel tuleb sulle class change võimalus, vahetab su klassi ära ilma suremiseta..
Tunnistan ausalt ,kui ikka vahest mõni tegelane närvi mustaks ajab siis võtan ka mina 1887 akimbo välja.
Boonusena ka "nuublauncher" kaasas. Ootan hävitavat hinnangut
Ühest perkist pole veel aru saanud, see millega saab mängu ajal relvastust vahetada (oli vist ONE MAN ARMY).... nahh eta nada, ne panimõm?
mis seal aru saada. vaheta side weaponiks, saad classi vahetada, ongi kõik.
aa ja laialt levinud vale arusaamine sellest. Paljud arvavad et seda proks saada pead classi är avahetama ja siis kedagi tapma, tegelt ei, listalt las seisab kui sidearmina ja saad ikka pro'ks selle :p
aga ping on sul jube, 3-4 pulka 10st, mis tähendab, et 120+.
Oli ikka päris kole jah seekord. Ma õhtuti saan rahumeeli kusagil 70-90 vahel aga praegu oli ikka tubli 140+ vahepeal.
Nägin täna muuseas garanteeritult ühte cheaterit ka. Sattusin mingi Vene seltskonnaga kokku ja neil üks (keda ka teised sama rahvuse poisid korralikult sõimasid) oli peal mingi surematuse asjandus. Vend jooksis ringi ja knifes kõiki. Karachi mäpil seal taga tunnelis lasime kolmekesti vennale pidemed sisse, kui tormas meie poole ja andis kõigile kolmele nuga ning killcamis polnud ta pilt isegi mitte verine.
---
Muidu aga tuleb tunnistada, et leidsin endale uue lemmiku. TAR-21 istub mulle kõige paremini ja seda just ilma optikata. Iron Sightsidega on õkva mugav sellega kõmmutada ja niidab täitsa korralikult. Ehkki statid relva lehel pole just parimad.
IMO sageli on selliste klanni vendade vastu isegi lihtsam mängida. Selles mõttes, et kui nad töötavad hästi vaid tiimina (ütleme, et alles alustanud koos mängimist) ja vastas on individuaalselt paremad mängijad, siis peab neil ainult tiimitöö ära rikkuma ning ongi neil jama lahti.
Igatahes mul lemmikud relvadest UMP45 (vaieldamatu lemmik), M4 ja ACR, Barrett ning sidearmidest meeldib M9, G18 ja M1014 _________________ Geek it til it MHz
sa räägid minu lugemisoskusest.. mõned lehed tagasi, kui rääkisid, et scar olevat statide järgi parim relv mängus, siis vastasin et need statid ei vasta tegelikkusele...
sa räägid minu lugemisoskusest.. mõned lehed tagasi, kui rääkisid, et scar olevat statide järgi parim relv mängus, siis vastasin et need statid ei vasta tegelikkusele...
50% stattide vahet peaks nagu mingit rolli ikka mängima.
50% stattide vahet peaks nagu mingit rolli ikka mängima.
Joobes tuleb mõnikord isegi paremini välja kui muidu
Kusjuures väga õige. Ei oska seletada miks see nii on, aga tõsi ta on.
Kui purjus peaga paremini mängid, siis tähendab see reeglina seda, et kaine peaga muutud närviliseks, kui mäng pingeliseks läheb. Teine variant on see, et mängustiil on liiga passiivne ning pärast alkohooli pruukimist mängid julgemalt.
mul läheb kah paremini kui midagi joonud olen. Lihtsalt nagu ei fokuseeri ühe inimese huntimisele nii palju ja lähen veel lollimini sisse ja õnnestub. Snipriga pelades kindlam kösi kah nagu
mul läheb kah paremini kui midagi joonud olen. Lihtsalt nagu ei fokuseeri ühe inimese huntimisele nii palju ja lähen veel lollimini sisse ja õnnestub. Snipriga pelades kindlam käsi kah nagu
+1.
Peale teist premiumit hakkab pela eriti hästi välja kukkuma.
Sai just kerge CODi laskmine lõpetatud. Belndziga koos sai lastud ja fun oli
Tho ise lasin tiba metsa, sest olen harjunud demolitioni asemel dominationit mängima, kuid eks ikka paremuse poole läheb _________________ http://nodejs.org/
"I'm also a person. Programming is just one thing I do."
Sai just kerge CODi laskmine lõpetatud. Belndziga koos sai lastud ja fun oli
Tho ise lasin tiba metsa, sest olen harjunud demolitioni asemel dominationit mängima, kuid eks ikka paremuse poole läheb
Multit viitsid teha. _________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:]
Kutsu mis su steam on? Siis teaks keda listist taga ajada! _________________ http://nodejs.org/
IW võiks oma matchmakingu ära fixida. Pole ikka normaalne kui aegajalt mõni DC'd saab jne. Ise tänaseks off. Oli tore ollaz, Blendz, Kutsu! _________________ http://nodejs.org/
Kas see ongi normaalne, et kui enne sain mingi 1000-1500 boonust kaotuse eest TDM-s ja võidu eest kusagil 3000-3500, siis pärast lvl 70 läksin prestige peale ja nüüd on boonus kautuse eest kusagil 300-500...
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.