Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Call of Duty: Modern Warfare 2 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 143, 144, 145 ... 266, 267, 268  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
LightsabeR
HV veteran
LightsabeR

sõnum 22.12.2009 01:23:21 vasta tsitaadiga

Scart kirjutas:
Hea, et mu jutu point vilinaga mööda sõitis. Aga pole hullu, reading comprehension pidi muretsetav olema.

Kuroi'l ju täiesti õige jutt. icon_confused.gif

Ära saa valesti aru, ma ei taha midagi halvasti öelda, kuid on ilmselge, et sa pole just maailma parim mängija, kui sa isegi MW2 suguses lihtsakoelises FPS'is, mis on täis igasuguseid noobrelvi ja lisasid ning kus igas mängus on vastas vähemalt 1-2 oskamatut venda, suudad terve roundi jooksul vaid 2 killi saada.

Ütle mulle, kas see Saviole, kes sinu teamis esimeseks tuli, on siis hacker? Miks temal pole nii halb score? Mõtle nüüd selle peale, et kui teised teie teami mängijad oleks suutnud samal tasemel mängida nagu tema, oleks kogu teamil palju paremini läinud (tänu lisa kill streak rewardidele, vastaste kill streakide katkestamisele, jne).

Jah, muidugi on raske mängida, kui teises teamis on tugevad vastased, kes lisaks kõigele veel voice chatis istuvad. Kuid selles, et sina ja sinu team neist üle ei ole, ei saa ju ometi neid süüdistada. Ehk siis don't hate the player, hate the game.

viimati muutis LightsabeR 22.12.2009 01:24:10, muudetud 2 korda
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Midigi
HV kasutaja
Midigi

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 22.12.2009 01:24:00 vasta tsitaadiga

pira tüübid saavad jälle netis möllata kui ei eksi
Kommentaarid: 36 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
LightsabeR
HV veteran
LightsabeR

sõnum 22.12.2009 01:25:17 vasta tsitaadiga

Midigi kirjutas:
pira tüübid saavad jälle netis möllata kui ei eksi

Nii ta on. Erinevates foorumites kära käib jälle.
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 22.12.2009 04:33:44 vasta tsitaadiga

LightsabeR kirjutas:
Kuid selles, et sina ja sinu team neist üle ei ole, ei saa ju ometi neid süüdistada. Ehk siis don't hate the player, hate the game.

Minu arust oleks nagu elementaarne, et vanilla mängumodedes ei ole sõpradega koos istumist, sest see on kergelt öeldes unfair advantage. Aga noh, this game is not balanced for balance. Kõik teavad ju.
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
LightsabeR
HV veteran
LightsabeR

sõnum 22.12.2009 08:36:37 vasta tsitaadiga

Scart kirjutas:
LightsabeR kirjutas:
Kuid selles, et sina ja sinu team neist üle ei ole, ei saa ju ometi neid süüdistada. Ehk siis don't hate the player, hate the game.

Minu arust oleks nagu elementaarne, et vanilla mängumodedes ei ole sõpradega koos istumist, sest see on kergelt öeldes unfair advantage. Aga noh, this game is not balanced for balance. Kõik teavad ju.

Vanilla mängumodede's? Millisest küljest on Domination rohkem "vanilla" kui ükskõik milline teine gamemode (va FFA ja 3rd Person Cagematch)?

Tõsiselt ka, Scart, kuidas on võimalik selle üle viriseda, et vastased koostööd teevad? Nii on ju läbi aegade FPS mängudes olnud, et sõbrad ja clan'i kaaslased teevad koostööd ja istuvad voice chat'is.

Ja nagu ma eelnevalt juba mitu korda olen öelnud, kui see sind tõesti nii palju häirib, siis mängi seda Mercenary Deathmatchi, kus keegi ei saa party't moodustada.
tagasi üles
Blendz
HV vaatleja
Blendz

sõnum 22.12.2009 10:32:45 vasta tsitaadiga

Scart, sa muud ei tee kui ainult virised.. ammu öeldi juba, et kui sa ei saa hakkama TDMis, siis liigu üle mercenary TDM'i, aga ei, sa ikka ajad enda rida. MITTE midagi halba pole selles, kui sõbrad partyga joinivad mängu. ja kui sinu sõnul isegi su parimatel päeval oli kdr 1,1 siis ei ole viga mitte vastastiimis, vaid pigem sinus...

ps, jätsid mu postitusele vastamata ka enne:
Blendz kirjutas:
ja kui on mängus kõik nii halb, nagu su jutust välja lugeda võib - "fantastiline" geomeetria, pidev lääg jne, siis miks sa üldse mängid seda? ma küll ei mängiks siukest mängu, mis igast küljest vastumeelt on.
tagasi üles
Redikate
HV veteran
Redikate

sõnum 22.12.2009 10:45:18 vasta tsitaadiga

Kui Ta mängimise lõpetaks siis ei saaks enam viriseda ju icon_lol.gif.
See, et vanilla gamemodes ei tohiks olla sõpradega koosistumist on kõige idiootsem asi üldse mis ma kuulnud olen. See, et Sul sõpru pole kellega koos mängida on sügavalt Sinu viga. Pane ventrilo püsti ja kutsu keegi HV'st kasvõi omale "sõbraks".

Ja ma juba üpris pikka aega tagasi ootasin Sinult Scart vastust sellekohta, et milline siis on üks balanced FPS. Nimeta mulle üks FPS mis on MP ja kus ei saa tahtmise korral sõpradega ventis istuda ja samas serveris olla ning mis on Sinujaoks BALANCED. ET? CS? CSS? HL2:DM? Unreal Tournamenti mingi osa? Mingi eelnev CODi osa? BF2? Arma 2? AA? BF:H? Kõik on tuntud mängud niiet võid täesti vabalt tuua mõnest neist näite missugune neist siis on BALANCED. Lihtsalt selleks, et siinsed inimesed saaks Su mõttemaailmast paremini aru.
Kommentaarid: 34 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 33
tagasi üles
Kutsu
HV kasutaja
Kutsu

sõnum 22.12.2009 11:34:52 vasta tsitaadiga

Et olla edukas peab sul olema taktikas ja endale sobiv stiil
Taktikas ei ole campimine ega mõttetu rushimine ehk rambo mängimine
Ise eelistan mängida kaitsvalt. icon_exclaim.gif

Totzzzz
HV kasutaja
Totzzzz

sõnum 22.12.2009 12:14:25 vasta tsitaadiga

Mis see taktikas on ?
Kommentaarid: 51 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 48
tagasi üles
Kutsu
HV kasutaja
Kutsu

sõnum 22.12.2009 12:55:02 vasta tsitaadiga

ega see pole kõige kõvem mees kes jookseb suure hurraaga peale.
xheix1712
HV Guru
xheix1712

sõnum 22.12.2009 13:03:39 vasta tsitaadiga

Selline probleem siis: patch_code_pre_gfx_mp.ff different from the server ja siiani ei olegi ühtegi servusse enam sisse saanud. Oskab keegi ehk aidata
Kommentaarid: 194 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 174
tagasi üles
painkillah
HV Guru
painkillah

sõnum 22.12.2009 13:04:50 vasta tsitaadiga

Kutsu, MWs on taktika? MW1 s oli "taktika" lõpmatu nadespam ja spraynpray.
ausalt öeldes mw2 es ma erilist vahet küll ei tee kui mängijaid juba üle 6e on.

Kommentaarid: 95 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 6 :: 86
tagasi üles
Killzone88
Kreisi kasutaja
Killzone88

sõnum 22.12.2009 13:08:21 vasta tsitaadiga

xheix1712 kirjutas:
Selline probleem siis: patch_code_pre_gfx_mp.ff different from the server ja siiani ei olegi ühtegi servusse enam sisse saanud. Oskab keegi ehk aidata
http://www.upload.ee/files/307537/patch_code_pre_gfx_mp.ff.html Pane see zone/english kausta !
Kommentaarid: 20 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 13
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
LightsabeR
HV veteran
LightsabeR

sõnum 22.12.2009 13:18:12 vasta tsitaadiga

Kutsu kirjutas:
ega see pole kõige kõvem mees kes jookseb suure hurraaga peale.

Sõltub mis gamemode'i mängid ning sõltub ka mängijast, kes hurraaga peale jookseb. Ja üldse, mida tähendab "kõige kõvem mees"? Ega see score seal roundi lõpus päris kõike ka ei näita, eriti objective based gamemode'des.
tagasi üles
Totzzzz
HV kasutaja
Totzzzz

sõnum 22.12.2009 13:33:06 vasta tsitaadiga

Igas mängus on taktika. Et sellest aru saada ja ise midagi looma hakata tuleb ikka päris palju aega raisata. Kuna mäng alles nii noor, siis vaevalt seal midagi tõsist välja on kujunenud. Minge võrrelge nt wcg finaali ja mõnda lambikat pubi cod 4-s. Vahe on suur ja suure hurraaga peale jooksmine ei too enamus juhtudest kunagi edu. Ses suhtes, et igat asja tuleb teha peaga mõeldes icon_cool.gif Ja see, et "taktika pole campimine või rushimine" ?! Mis ta siis on ? Taktika on see mis edu toob. See millele vastane vastu ei saa. Ja olles erinevaid fps mänge nö mingil tasemel mänginud, siis on silma jäänd, et näiteks cod 4-s on campimisel palju suurem osa kui mõnes teises mängus. See mis te seal pubis teete - jooksete ringi ja üritate head skoori saada, see ei tähenda tegelikult mitte miskit. Pubis võib igaüks hästi lasta, aga "hea mängija" näitab oma oskusi siis kui vaja - pange 5 meest kokku ja mängige tiim vs tiim mingit korralikku mappi.

Tegelikult ei saand ma ise ka aru kellele ja miks ma mida vastan. Aga taktikast siin jutt käis...
Kommentaarid: 51 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 48
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 22.12.2009 13:39:42 vasta tsitaadiga

Redikate kirjutas:

See, et vanilla gamemodes ei tohiks olla sõpradega koosistumist on kõige idiootsem asi üldse mis ma kuulnud olen. See, et Sul sõpru pole kellega koos mängida on sügavalt Sinu viga. Pane ventrilo püsti ja kutsu keegi HV'st kasvõi omale "sõbraks".

Täpselt nii! Täiesti normaalne on ju 12 mängija mängus, et ühel pool neli venda on tiimis ja ülejäänud sebivad niisama ringi. Nende endi süü, et neil pole kolme sõpra, kellega koos mängu domineerida! Jobud, eks?

Ja niipalju võiks ikka mõistust olla, et mõista vanilla gamemode'i all mänge, kus peaks olema märkus, nagu praegu on Mercenary DMi all. Gruppidega join ja võrdsete vastastega duell peaks olema eraldi mänguna koos leaderboardide ja muu sellisega.
tagasi üles
jules
HV veteran
jules

sõnum 22.12.2009 13:48:45 vasta tsitaadiga

vintage Scart, never backs down.
thumbs_up.gif
Kommentaarid: 85 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 72
tagasi üles
Blendz
HV vaatleja
Blendz

sõnum 22.12.2009 13:57:49 vasta tsitaadiga

Scart kirjutas:
Redikate kirjutas:

Täpselt nii! Täiesti normaalne on ju 12 mängija mängus, et ühel pool neli venda on tiimis ja ülejäänud sebivad niisama ringi. Nende endi süü, et neil pole kolme sõpra, kellega koos mängu domineerida! Jobud, eks?

Ja niipalju võiks ikka mõistust olla, et mõista vanilla gamemode'i all mänge, kus peaks olema märkus, nagu praegu on Mercenary DMi all. Gruppidega join ja võrdsete vastastega duell peaks olema eraldi mänguna koos leaderboardide ja muu sellisega.

jälle sa lihtsalt jätad vastamata enamikele postidele, mis sulle mõeldud olid siin teemas. icon_smile.gif

nt ma olen mitmeid kordi ka pelanud erinevate klannide vastu ja nii mõnigi kord on korralikult nendele kott pähe saadud tõmmatud ja hiljem isegi ACga rape'tud neid. icon_lol.gif

teinekord on jällegi veits osavamad klannid vastas, siis muidugi endal ka raskem, aga no 2-18 skoori on sellegipoolest ikka suht raske saada, pigem kisub sinna kuhugi 30:20 poole vm.
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 22.12.2009 14:16:19 vasta tsitaadiga

Blendz kirjutas:

jälle sa lihtsalt jätad vastamata enamikele postidele, mis sulle mõeldud olid siin teemas. icon_smile.gif

Tead seda vanarahva ütlust lollide ja tarkade ja küsimise kohta? icon_razz1.gif

Ja miks kurat ma peaks mängimise katki jätma? MW2 on minu arvates kõigi aegade parim MP.
tagasi üles
police89
HV vaatleja

sõnum 22.12.2009 14:17:32 vasta tsitaadiga

tsitaat:
nt ma olen mitmeid kordi ka pelanud erinevate klannide vastu ja nii mõnigi kord on korralikult nendele kott pähe saadud tõmmatud ja hiljem isegi ACga rape'tud neid. icon_lol.gif

Minu tegevus toimus muidugi konsooli peal, aga mõtlesin, et jätan ka oma arvamuse voice chati/clanis mängijate kohta.
Paar päeva tagasi proovisin TDM-i, kuigi pole just selle kõige suurem fänn. Alati kui ma seda mängin, siis suudan endale vastu saada tiimi kus kõik memberid campivad terve matchi, aga seekord sain vastu mingi clani.
Algul mõtlesin küll, et nüüd saan haledalt üle, sest kõigil oli Prestige kolmas level ning lobbys käis juba enne matchi algust jutt ala "youre all going to get owned" jne...
Match algas siis pihta ja minu üllatuseks olid need tüübid küll täiesti uskumatult halvad. Suutsin matchi alguses kohe Harrier Strike välja kutsuda ning peale seda polnud raske enam Pavelow saada, siis istusin nati nurgas, et Chopper Gunner saada ja pmst peale sai neid lihtsalt spawn killitud kuni seis oli miskit 25-1, täpselt ei mäleta enam.
Match oli alles poole peal sellel hetkel ning siis läks umbes minut mööda ja terve vastas team, ehk siis see clan lahkus mängust ning umbes 5 mindi pärast sain sõnum kus viisakalt öeldes mind perse saadeti, kuna ma olevat neid "ebaausalt" omanud.

just my 2 cents..
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
LightsabeR
HV veteran
LightsabeR

sõnum 22.12.2009 15:35:33 vasta tsitaadiga

Scart kirjutas:

Jah, Scart, see on normaalne. Kui sa ei taha või sul ei ole võimalik teami tööd teha (party + voice chat), ning sa ei saa hakkama vastastega, kes seda võimalust kasutavad, siis ära mängi team based gamemode'sid, vaid piirdu tavalise Deathmatch'iga, kus igaüks on enda eest väljas.

Kui sa käid mõnes teises FPS mängus dedicated serverites mängimas ning seal juhtub vastu mingi seltskond, kes istuvad voice chatis, kas siis on ka kohe vingumine lahti, et miks nad nii moodi kiusavad sind?

Miks on sul nii raske tunnistada, et suuresti jääb asi sinu enda mänguoskuse taha kinni?
Scart kirjutas:

Jälle see "vanilla gamemode" jutt. Palun seleta, milliseid gamemode'sid sa vanilla'ks pead ja miks?
tagasi üles
Ollaz
HV veteran
Ollaz

sõnum 22.12.2009 15:58:48 vasta tsitaadiga

Scart, TD ja teiste mängu modede kõik reeglid on ju samad KUI EI OLE ERALDI VÄLJA TOODUD (vt Mercenary Team Deathmatch).
Kommentaarid: 83 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 57
tagasi üles
Blendz
HV vaatleja
Blendz

sõnum 22.12.2009 16:04:08 vasta tsitaadiga

arvata on, et asi jääb skilli taha, kui ta näitas mingit 25:17 skoori nagu ei tea mis maailmaimet. saaks aru, kui oleks olnud 25:0 vm..
tagasi üles
Cerberos
HV kasutaja

sõnum 22.12.2009 16:29:05 vasta tsitaadiga

mina ja kuroi oleme kah ventis ja kõik arvavad et teeme kohe teami tööd...
Tegelt pole nii. Me oleme ühes partys, ehk mängime samal poolel ja see on kogu taktika. pelame TDM kah, seal eriti taktikat pole.
Paljud räägivad ja arvavad et TDM on kõige lahjem, sest match bonus vähe.
Njh match boonus on ainult 4-5k AGA TDM mäng on metsikult kiirelt läbi, nii et saab vägagi kiirelt selle boonuse :p

Btw skoor ei näita skilli. Ma sajan sisse nagu rambo. Sellepärast suht palju surme aga kille kah. See ei tähenda et ma mingi noob olen nüüd.
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 22.12.2009 16:32:31 vasta tsitaadiga

Blendz kirjutas:
arvata on, et asi jääb skilli taha, kui ta näitas mingit 25:17 skoori nagu ei tea mis maailmaimet. saaks aru, kui oleks olnud 25:0 vm..

Jutt oli sellest, et ma mul polnud probleemi hoida oma KD ratiot viisakalt üle ühe. Aga jumala eest, ära üritagi konteksti mõista - see nõuaks tööd ju.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Call of Duty: Modern Warfare 2 mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 143, 144, 145 ... 266, 267, 268  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.