praegune kellaaeg 19.06.2025 15:11:45
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
darling
HV vaatleja
|
21.12.2009 17:44:38
error |
|
|
We apologize for the inconvenience, but Windows did not start successfully. A recent hardware or software change might have caused this.
If your computer stopped responding, restarted unexpectedly, or was automatically shut down to protect your files and folders, choose Last Known Good Configuration to revert to the most recent settings that worked.
If a previous startup attempt was interrupted due to a power failure or because the Power or Reset button was pressed, or if you aren't sure what caused the problem, choose Start Windows
Normally.
Safe Mode
Safe Mode with Networking
Safe Mode with Command Prompt
Last Known Good Configuration (your most recent settings that worked)
Start Windows Normally
Use the up and down arrow keys to move the highlight to your choice.
Seconds until Windows starts: 30
Selline probleem siis, helehalliks on tehtud "start windows normally" aga probleem ongi selles, et tundub nagu mu klaviatuur ei tööta enam, ei saa üles ega alla liikuda. samuti muidu kui vajutad caps locki siis läheb tuluke põlema nüüd ei midagi. klaviatuur töötab muidu korralikult (ühendasin teisele arvutile ja seal töötas ilusti). Eile õhtul panin aruti ilusti kinni, ainus imelik probleem mis eile oli oli see, et mozilla ei tahtnud tööle minna ja siis ma tõmbasin endale uue versiooni. Täna hommikul tuli ka windowsi kiri ette ja siis see sinine riba mis seal jookseb, see jooksis ja jooksis ja jooksis mingi 20 minutit enne kui ma restardi tegin ja nüüd viskab selle errori ette. Windows XPga on tegemist.
mainin veel et pole päris windows, st et plaati mul ei ole et windows uuesti peale tõmmata.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
21.12.2009 17:52:21
|
|
|
Windowsi install on tuksis või hakkab ketas surema.
|
|
Kommentaarid: 729 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
1 :: |
550 |
|
tagasi üles |
|
 |
Q.
HV kasutaja

|
21.12.2009 19:41:59
|
|
|
USB klaver? Sellisel juhul ei jõua draiverid ennast veel ära laadida, seetõttu ka klaviatuur ei tööta. Proovi mõnda PS/2 klaverit.
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
0 :: |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
darling
HV vaatleja
|
21.12.2009 21:00:44
|
|
|
on jah USB, PS/2 saan alles mingi nädala pärast proovida.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|