Oeh, kuidas saab inimesi nii odavalt ära osta. _________________ "Ära mine sinna, kuhu rada viib. Mine selle asemel sinna, kus rada ei ole, ja saa teerajajaks."
tiri logitechi lehelt driverid ja lase peale. calibreeri rool ära ja vaata et kõik töötaks ning vsio. minge mängu, kui mäng ise ära ei tunne siis hakka ükshaaval nuppe seadistama vastavas menüüs mängus
Tänud ... nüüd asi töötab kuid millegipärat on gaas tiba peal (nagu vaikselt liigub/kogub kiirust) koguaeg? on kellelgi aimu kuidas seda parandada annaks.
dead zone pead juurde kruttima. _________________ "Kuidas on see hea?"
-Auto kirurgia kliinik
tiri logitechi lehelt driverid ja lase peale. calibreeri rool ära ja vaata et kõik töötaks ning vsio. minge mängu, kui mäng ise ära ei tunne siis hakka ükshaaval nuppe seadistama vastavas menüüs mängus
Tänud ... nüüd asi töötab kuid millegipärat on gaas tiba peal (nagu vaikselt liigub/kogub kiirust) koguaeg? on kellelgi aimu kuidas seda parandada annaks.
dead zone pead juurde kruttima.
Õmm dead zone on vist lõtk...seda küll nagu juurde ple vaja
üks variant on ära kalibreerida komplekt korralikult control panelist, aga kui sellest ei piisa, siis ei jää lihtsalt muud üle, kui dead zone juurde panna. vastasel juhul sul jääbki see gaasi pedaal lahtises asendis peale. naerda pole siin midagi. _________________ "Kuidas on see hea?"
-Auto kirurgia kliinik
sellel mingit patchi peale hotfixi pole jah ? ainult ati-le hotfix jah...
mul vahepeal nagu tahaks mäng kokku joosta mingi 3-5s ja siis jälle kõik korras , aga õnneks seda juhtub harva.
G80, sa 9.11 +9.11 hotfix plus või 9.12+9.12hotfix oled proovinud?
Mul mu kala.
Isegi GTX 295-ga ei lähe tööle.
Vahetasin siis RE + E8600 süsteemi 975EE + P6T6 peale ja ikka sama nali.
Win 7 lolliks kammind vast.
Ega midagi, uus win ja proovib siis. _________________ Ära siia kliki
Päris tore, et selle solgipange siin enne mängu proovimist läbi sirvisin. Nüüd tuleb igasuguste armatuurimänguasjade ja muu kommertspasa peale silme ette tatti pritsiv HVlane ja elu on jälle lill
Viskasin korra CMR4 demo peale (note:drt2 on hea)ja peab ütlema ilus on kohe vaadata PC mängu mitte mingit sitast blur.ist porti. _________________ Liitu vabalt siit: Coinbase / Binance
Proovisin demo ja mäng suht üllatas. Pole ammu auto mänge mänginud ja see tekitas kohe huvi. Alguses arvasin, et mu läppar ei vea lowi pealgi välja, aga üllatus üllatus, isegi High peal saab ülihästi mängida. Seal optioni menus näitas 19 fps. Sellest jumala piisas, et kõik oleks sujuv. Mõnel mängul pole graafikat ollagi ja tahab mingit ulme arvutit aga sellel tuleb välja on hea mootor. Tarvitsen isegi osta.
Näiteks dragon age jookseb ainult lowi peal
Grid'i võid proovida. Radu võiks rohkem olla, pit stop vms puudub, ilmastiku olud puuduvad aga see eest sõitmise feeling teine ja radade arv vist oli kah kenasti asjalikum. Mootor sama ainult dirt 2 vist on juba see mootor veelgi optimiseeritud. Kui dirt 1 käkk välja lasti siis oli ikka suht... piix asi ei jookse ja vsio. Isegi mingi X1900XT'ga vms mis ei olnud päris jura kaart tollel ajal imo + x2 2.5 prosega. Seega ei ütleks et väga hea mootor on... aga kärab kah (segane on vahest kuna ei saa aru kas üritavad päeva, õhtut, lõunat kuvada kuna kogu aeg on nagu üks segaduses olev ilmastiku olu seal mängus). _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------|
invension, miks envoirement seisab selles mängus, totaalselt elutud kõik asjad nagu oleks paus peale pandud _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Shiftil kordades parem graafika ja minu saani peale jookseb paremini kui Dirt 2.
Shiftis 15 autot ja fps alla 50 ei lähe.
Samas Dirdis enamasti koguaeg 40-50 piires. _________________ "Ära mine sinna, kuhu rada viib. Mine selle asemel sinna, kus rada ei ole, ja saa teerajajaks."
PlatoonSgtElias ,seda küll aga ma mõtlesin et ilus on vaadata üle pika aja pc only mängu mille nii öelda ääred ja nurga pole mingi blur efektiga varjatud(see käib ainult auto graafika kohta praegu) _________________ Liitu vabalt siit: Coinbase / Binance
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.