Sama siin...trackingu järgi istub juba 3 päeva kusagil postkontori avarustes...eks paistab äkki lähiajal suudavad paki ikka üles leida. Fenomenalne oli see, et eestisse jõudis pakk 2 päevaga.
algus eriti ei meeldinud lihtsalt pead põgenema ja rääkima jne. pärast läks asi põnevaks isa pandi vangi jne siis leidsid endale selle kostüümi ja rohkem ei jõudnud
Mis ma oskan öelda....suurepärane. Midagi on selle osaga kohe väga täkkesse läinud... lõpetasin just 7,5 tunnise maratoni ja tahaks ikka veel jätkata. Väga, väga huvitav on. Linnad on meeletult detailsed ja fiiling on uurepärane. Minu silmis aasta parim mäng...ning ka suurim üllataja. Hea ost... Soovitan!
+/--
+ Graafika
+ Heli
+ Stoori
+ RPG elemendid (tegelase täiustamine)
+ Fantaasiaküllased linnad
+ Palju teha/näha
+ jne.
--vahest on raske sooritada täpseid hüppeid
hinnang 9,6/10
(Nüüdseks on mäng ka läbi ning olen endiselt rahul. Kulus umbes 26 tundi. Suled on veel korjamata ja osa relvadest ostmata. Seega tuleb tunde veel juured...õnneks saab pärast lõppu jätkata. )
Sai siis proovida natukene.
Alguses liiga palju plaa plaa plaaaad ja hüpata on ka vaja suht täpselt.
Täna suht väsinud ja eks homme proovib rohkem. Tahtsin lihtsalt pildi ilu ära näha (olen seal maal alles kus pean selle jorriga võidu kellatorni jooksma. Nati raskusi tekitab kuna nii krdi kõõrdi hüppab see jorr )
E: Kas keegi on veel saanud kaasa "Exclusive Contenti" koodi?
Mul mingi jama sellega, nimelt ütleb et Key is not valid
Mänguks siis Avatar
Kui ma olen BlackSmithi käest mingi relva soetanud "raskerelvastus" näitks(mõõga) hiljem otsustan guvalda kasuks kas kuidagi saan mõõga ka uuesti valida.
Poes ütleb et see sul on olemas aga ise ei leia küll kuidas saaksin tagasi seda relva
Ja mis geiss selle Altairi varustusega on, kuna selle saab? Viimase missiooni lõpus?
Muidu mäng päris kaasa haarav ja huvitav story ainult graafilise poole pealt ootasin vähe enamat. Objektida ka kohati laevad pikemalt lahti näiteks hobusega joostes.
1. Mine mõisa. Seal on ühes ruumis kõik su relvad, mida saa võtta ja teises varustus.
2. See on seal lukus ja sul on neid väikeseid tahvlikesi vaja viia (6 tk). Kaardil näed seda AC logo siis lähed nendesse kohtadesse rändama ja sealt saadki lõpuks. _________________ TALUSILDID
Ise sattusid kuskil sadamas mingi selle puust kai alla lihtsalt läbi põranda kukkudes. Iseenesest olin vee sees ja selle sain ujuda seal sees, aga äärtest oli kai kinni seega välja sealt alt ei saanud. _________________ TALUSILDID
Mul oli nii, et olin seal kiriku peal olevate tüüpidega madistamas ja viskasin neid ükshaaval alla. Midagi juhtus, ning ta üritas kinni võtta tüübist, kes juba kukkumas oli, ning saigi kuidagi tema "kätte". Hetk hiljem olin katusest läbi, maja sees ja kukkusin vette. _________________
Sain ka siis aega läbi teha. Mäng oli väga hea 9/10 aga häiris kohutavalt see kerge lääg. Ei tea kas on PS3mes viga v vajab kerget fixi.
Viimane "hit" tuli ka suht ootamatult natuke ja mis seal ikka, loodame et siis tuleb 3mas osa ka.
Võrreldes eelmise osaga on seekord vend ikka suht "ülim" tehtud, ise ei näinud küll ühtegi fighti mis oleks probleemi tekitanud.
Mõned asjad veel vaja ära osta ja suled kokku korjata. Mis teema üldse nende sulgedega on?
Kui saad need 100 sulge kokku, siis peaks saama vist selle Auditore keebi. Endal mängu jooksul kogunes neid 99.
Ootan DLC ära ja ehk siis viitsin ka selle ühe üles otsida.
Kui DNA-d vaadata, siis seal on Sequence 12 ja 13 ka olemas, kuid neid mängus ei näe. Päris mitu aastat oli ju 11 ja 14 sequency vahel. Kas need DLC(-de) jaoks sinna valmis tehtud?
Kui DNA-d vaadata, siis seal on Sequence 12 ja 13 ka olemas, kuid neid mängus ei näe. Päris mitu aastat oli ju 11 ja 14 sequency vahel. Kas need DLC(-de) jaoks sinna valmis tehtud?
Spoiler
Ubisoft offered additional details and pricing information on the two DLC packs. Battle of Forli and Bonfire of the Vanities slot in as Sequence 12 and 13 in the Assassin's Creed II continuum--the two "corrupted" data files the game skips just before the finale.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.