Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Call of Duty: Modern Warfare 2 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 70, 71, 72 ... 132, 133, 134  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Kuroi
HV vaatleja

sõnum 21.12.2009 00:02:14 vasta tsitaadiga

Err... Mul nagu ~~24K ja 11K KDR. Teinud kolm korda lvl70 ja reseti teinud, ehk seletab see siis mu 'madala' leveli. Prestige 3....
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Viilutaja
HV Guru
Viilutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 21.12.2009 00:05:23 vasta tsitaadiga

Ma olen pühapäevamängija, kunagi COD4 ajal mängisin ikka iga päev, kuid nüüd lihtsalt ei viitsi enam. Aga kui mängida natuke, siis ei kisu üksluiseks ära ka. Relvana kasutan 95% FAMASi koos erinevate lisadega, hetkel siis FMJ ja Holographic. Perkina veel lisaks Stopping power ja tuleb öelda, et kiiresti ning hästi niidab.
Spoiler Spoiler Spoiler

Parim kodukino projektor müügis: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11768241#11768241

viimati muutis Viilutaja 21.12.2009 00:08:05, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 226 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 196
tagasi üles
xxlmaster
HV Guru
xxlmaster

sõnum 21.12.2009 00:06:03 vasta tsitaadiga

Blendz kirjutas:
xxlmaster kirjutas:
tsitaat:

loeb level

Olen samal levelil kõvasti vähem K/Dga icon_neutral.gif

..?

pühapäeva mängijana on sul siis playing time üle 100h ?

Ja kus sina 100h gameplayd näed
Mul ei tohiks 30h veel ollagi icon_neutral.gif
Kommentaarid: 83 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 77
tagasi üles
Blendz
HV vaatleja
Blendz

sõnum 21.12.2009 00:08:28 vasta tsitaadiga

xxlmaster kirjutas:
Blendz kirjutas:
xxlmaster kirjutas:
tsitaat:

loeb level

Olen samal levelil kõvasti vähem K/Dga icon_neutral.gif

..?

pühapäeva mängijana on sul siis playing time üle 100h ?

Ja kus sina 100h gameplayd näed
Mul ei tohiks 30h veel ollagi icon_neutral.gif

dooh, tema screenshotil näha ju ta playing time, mis on üle 4d, ehk siis puust ja punaselt üle 4 * 24h => üle 96h

// täpsemalt siis 115h kanti.

xxlmaster kirjutas:
Blendz, Ajasin ise villast.
Pühapäevamängijana ei tea ma mingitest pretige lvlidest midagi icon_neutral.gif
lihtsalt nägin et tal madal level ja kõrge xp seega see segadus icon_wink.gif

juhtub ikka vahest icon_wink.gif

viimati muutis Blendz 21.12.2009 00:14:39, muudetud 1 kord
tagasi üles
xxlmaster
HV Guru
xxlmaster

sõnum 21.12.2009 00:09:26 vasta tsitaadiga

Blendz, Ajasin ise villast.
Pühapäevamängijana ei tea ma mingitest pretige lvlidest midagi icon_neutral.gif
lihtsalt nägin et tal madal level ja kõrge xp seega see segadus icon_wink.gif
Kommentaarid: 83 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 77
tagasi üles
Cerberos
HV kasutaja

sõnum 21.12.2009 00:34:37 vasta tsitaadiga

Spoiler Spoiler Spoiler

mul KDR ja Streak suht väikesed. Aga ma ei kasuta kah sellised killstreake, millega saaks palju kille. Nt chopper gunneri ja AC130 ma ise ei vali. Mul Mul normaalselt UAV/Care Package/Emergency Airdrop või siis midagi, millega prestige challangeid teha :p
seega, see 25 streak on tehtud kõik ainult relvadega. Mäletan täpselt seda mängu, tegin Derailis 40/1
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
Angryhead
HV kasutaja
Angryhead

sõnum 21.12.2009 01:12:41 vasta tsitaadiga

Spoiler Spoiler Spoiler

Eriti millegagi uhkeldada pole, aga vähemalt pole alla 1 KDR icon_smile.gif ~80% ajast mängin Dominationit ja üldjuhul ei karda ka cappida, sellest tuleb muidugi surmasid tihti.
Esimesed 30 levelit on ikka õudsad, kui pole Javelini. Teammated ju 90% ajast midagi air supporti vastu teha ei viitsi ja lihtsalt surevad korduvalt, niikaua kuni nuke käiku läheb.
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
Blendz
HV vaatleja
Blendz

sõnum 21.12.2009 01:44:28 vasta tsitaadiga

uploadisin siis kah oma statsid ära.

Spoiler Spoiler Spoiler

kdr kusagil 1,7 kanti. pelan põhiliselt FFA ja demolitionit, aga nagu näha, siis enamjaolt sattunud halba tiimi. tavaliselt on ikka igatpidi demolition mängitav, aga paar korda nii olnud, et peale minu on tiimis kõik täiesti oskamatud tegelased (lvlitest ka näha, nt 20-30 kanti, seega ei saagi eriti kogemust olla), siis suht jube, sest vastastel kogu aeg uav, kopter õhus, airstriked ja jumal teab mis veel. icon_biggrin.gif
olen võtnud eesmärgiks ka pmst kõik perkid alati ära maxida, st enamus ajast üsnagi kasutud perkid peal. FFA's jällegi ses suhtes mõnus, et ei sõltu üldse tiimist ja saad rahulikult mängida nii kuidas tahad, pmst igakord top1 seal ka, kui jooksen riflega, kui lvl lubab siis ACR'ga, mööda mappi ringi.
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 21.12.2009 02:05:07 vasta tsitaadiga

Kas see matchmaking reaalselt ka teeb toda "skilli järgi kokkupanekut"? Peale lvl40 saamist ei ole ma enam võimeline mitte midagi tegema - ükskõik mis mõudis või mäpiga on skooriks mingi 5:30 ja lihtsalt sõidetakse üle ja lõpetan garanteeritult viimasel kohal. Enne seda oli nagu tüüpiline selline pilt.
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
Blendz
HV vaatleja
Blendz

sõnum 21.12.2009 02:10:04 vasta tsitaadiga

Scart kirjutas:
Kas see matchmaking reaalselt ka teeb toda "skilli järgi kokkupanekut"? Peale lvl40 saamist ei ole ma enam võimeline mitte midagi tegema - ükskõik mis mõudis või mäpiga on skooriks mingi 5:30 ja lihtsalt sõidetakse üle ja lõpetan garanteeritult viimasel kohal. Enne seda oli nagu tüüpiline selline pilt.

valdav osa ajast on minu arust suht normid tiimid. aga no kui sa ütlesid, et igas mode's saad 5:30 skoori (k.a FFA?) siis ei ole viga enam tiimis...
vaheta relvi või mängustiili või midagi.

25:17 küll miskit erilist ei ole.
tagasi üles
LightsabeR
HV veteran
LightsabeR

sõnum 21.12.2009 02:12:35 vasta tsitaadiga

Scart kirjutas:

Mul on tunne, et see oli loll jutt IW poolt. Tundub, et lihtsalt pingi ja hosti asukoha järgi pannakse mängijad kokku. Ise kusjuures küll pole märganud, et mingi leveli pealt asi raskemaks läks. Äkki sa lihtsalt juhtusid mingite tugevate mängijate vastu mängima? Või lihtsalt halb päev? idk..
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 21.12.2009 02:19:58 vasta tsitaadiga

LightsabeR kirjutas:
Äkki sa lihtsalt juhtusid mingite tugevate mängijate vastu mängima?

No sellisel juhul kohtun ma nendega juba viimased nädal aega, sest esmaspäevast saadik saan ma lihtsalt igas mängus lõuga. Samad relvad, sama build, ei tööta. Ping oleks nagu korras aga killcame vaadates jääb ikka mõnikord suu lahti küll, kuna vennad nagu sõna otseses mõttes teaks, et mina ja mõni teine roheline nurga tagant jookseme. Kahtlen aga sügavalt, et tegu on tšiiteritega. Mu K/D ratio oli 1,1. Kui seda põhja all poleks, peaks praegu olema kusagil 0,2. Ei mina saa aru, mida ma nüüd järsku valesti teen icon_neutral.gif

EDIT: ühe korra lihtsalt pidi küll neti asi olema täna muidu. Afgaanis olin punkt A juures punkris ja läksin B poole, kui piilusin korra uksest välja B poole ja seal polnud kedagi. Hetk hiljem sain tina ja vastase killcamis taidles B poolt jooksuga A suunas 3 venda. Mina neid puhtfüüsiliselt mängumaailmas ihtsalt ei näinud ja ping oli alla 100.
tagasi üles
Blendz
HV vaatleja
Blendz

sõnum 21.12.2009 02:20:54 vasta tsitaadiga

Scart kirjutas:
LightsabeR kirjutas:
Äkki sa lihtsalt juhtusid mingite tugevate mängijate vastu mängima?
Mu K/D ratio oli 1,1. Kui seda põhja all poleks, peaks praegu olema kusagil 0,2. Ei mina saa aru, mida ma nüüd järsku valesti teen icon_neutral.gif

mis load-out sul siis on perkide, relvade jm osas?
tagasi üles
LightsabeR
HV veteran
LightsabeR

sõnum 21.12.2009 02:41:21 vasta tsitaadiga

Scart kirjutas:
No sellisel juhul kohtun ma nendega juba viimased nädal aega, sest esmaspäevast saadik saan ma lihtsalt igas mängus lõuga. Samad relvad, sama build, ei tööta. Ping oleks nagu korras aga killcame vaadates jääb ikka mõnikord suu lahti küll, kuna vennad nagu sõna otseses mõttes teaks, et mina ja mõni teine roheline nurga tagant jookseme. Kahtlen aga sügavalt, et tegu on tšiiteritega. Mu K/D ratio oli 1,1. Kui seda põhja all poleks, peaks praegu olema kusagil 0,2. Ei mina saa aru, mida ma nüüd järsku valesti teen icon_neutral.gif

Kas sa asjale selle külje alt oled lähenenud, et äkki sul enne lihtsalt joppas ja nüüd õnn pöördus ning su tõeline noobilik mänguoskus hakkas välja paistma. icon_biggrin.gif

...i kid, i kid. icon_razz.gif

Ausalt öeldes pole õrna aimugi, miks sul kehvasti hakkas minema, kuid match makinguga pole sel küll mingit pistmist. 5:30 score'ga lõpetamiseks pead ikka ise midagi väga valesti tegema ja pidevalt vastaste tule alla jooksma. Ma arvan, et mul oleks keeruline 30 korda surma saada ka siis, kui ma seda sihilikult üritaks saavutada.
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 21.12.2009 03:23:43 vasta tsitaadiga

LightsabeR kirjutas:
5:30 score'ga lõpetamiseks pead ikka ise midagi väga valesti tegema ja pidevalt vastaste tule alla jooksma.

Asi ongi selles, et ei jookse. Mängin nagu ikka. Ma lihtsalt satun järjekindalt kokku vastastega, kes üksinda lasevad 4-5 mehe grupid maha. Kuidas? Ma ei tea. Kogu aeg on selline tunne, et vastas on 100 aastat kokku mänginud tiimid. Mängus olid täiesti lambinimedega vennad, aga näide: rulin lennujaama mäpis DMis lennuki alt läbi ja trepist üles, kus mind ootas akimbo shottidega vend. Tema killcämis istus ta seal vastuvõtus laua taga peidus, hüppas välja, sprintis lennukisse viiva tunneli ukse juurde ja vajutas just sel hetkel, kui "YOU" mullike ukse juurde jõudis. Siis sprint ja tagasi laua taha. How the hell ta teadis, et ma sealt tulen?
tagasi üles
LightsabeR
HV veteran
LightsabeR

sõnum 21.12.2009 03:58:25 vasta tsitaadiga

Scart kirjutas:
Asi ongi selles, et ei jookse. Mängin nagu ikka. Ma lihtsalt satun järjekindalt kokku vastastega, kes üksinda lasevad 4-5 mehe grupid maha. Kuidas? Ma ei tea. Kogu aeg on selline tunne, et vastas on 100 aastat kokku mänginud tiimid.

Ega selles 4-5 mehese grupi maha laskmises pole midagi nii keerulist, kui nad just kõik head mängijad ei ole ja/või voice chatis ei istu.

Kui tahad kindel olla, et sul vastas ei ole "100 aastat kokku mänginud tiimid", siis pead seda Mercenary Team Deathmatch'i mängima.
Scart kirjutas:
Mängus olid täiesti lambinimedega vennad, aga näide: rulin lennujaama mäpis DMis lennuki alt läbi ja trepist üles, kus mind ootas akimbo shottidega vend. Tema killcämis istus ta seal vastuvõtus laua taga peidus, hüppas välja, sprintis lennukisse viiva tunneli ukse juurde ja vajutas just sel hetkel, kui "YOU" mullike ukse juurde jõudis. Siis sprint ja tagasi laua taha. How the hell ta teadis, et ma sealt tulen?

Kas sa vaatasid, mis perkid tal olid? Äkki oli SitRep Pro (makes enemy footsteps louder). Kas vastastel oli UAV üleval? Äkki ta nägi, et sa suundud selle trepi poole ja arvestas sellega, et sa sealt tuled? Sa ju ei tea, kus ta paiknes enne seda, mida killcam sulle näitas. Võibolla oli lihtsalt luck? Võibolla on ta väga hea mapi lugemis oskusega ja eeldas, et sealt võib iga hetk vastane tulla? Võibolla oli sul tol hetkel network lag?

Point selles, et vahepeal ikka tuleb ette olukordi, kus midagi tundub olevat kahtlane. Reeglina on nad tingitud lagist (olgu siis lag sinu, vastase, või hosti poolne), mõnikord on lihtsalt random luck, kuid päris tihti on tegemist lihtsalt olukorraga, kus vastane on sinust osavam (aim, reaktsioon, mängu lugemine, jne).
tagasi üles
Lotharius
rallisibul
Lotharius

sõnum 21.12.2009 04:04:17 vasta tsitaadiga

Kuulis samme icon_wink.gif

Igatahes mul ka selliseid asju juhtunud ikka, et mõni teeb selliseid justkui 6nda meele abil manöövreid, kui nende killcami pärast vaadata, et lihtsalt tekib tunne, et neid cheatereid ikka leidub või siis mängivad mõned nii kõva volüümiga ja nii suurepäraste klappidega, et juba poole kaardi pealt teavad kus nurga taga sa parasjagu luurad. Samas endalgi mõnikord ikka meeletult vedanud või no nii õigel hetkel lihtsalt ümber keeranud, et napimat pääsemist enam teha ei annaks.

Aga no vaadates Modern Warfail 2 lehte, kus siis igast pasast kirjutatakse, mis MW2 seondub, siis paistab, et igast toredaid cheate ikka on praegusel ajal ning kuna modesi ka pole, siis xiiterid lasevad suht vabalt ringi.

Samas endal sellist lootusetud mängu pole veel nagu olnud, mitmeid kordi juba paljude prestiege vendade vastu ka mänginud, aga siiski ikka esimeseks tulnud kas nüüd skoori, killide kogust või lihtsalt KDR'i arvestades.

Muidu ise mängin viimasel ajal ainult HC variante ning peamiselt HQ Pro ja S&D, ootan pingsalt HC Sabotage'i.

Cerberos
HV kasutaja

sõnum 21.12.2009 09:04:29 vasta tsitaadiga

IMO see balance thingy on BS.
Tean kuidas 1 whinis Steami foorumites:
"omg lvl 1 and lvl 70 in same game. What skill balance is that?"
Lihtsalt kino icon_biggrin.gif
tagasi üles
LightsabeR
HV veteran
LightsabeR

sõnum 21.12.2009 09:29:09 vasta tsitaadiga

Cerberos kirjutas:
IMO see balance thingy on BS.
Tean kuidas 1 whinis Steami foorumites:
"omg lvl 1 and lvl 70 in same game. What skill balance is that?"
Lihtsalt kino icon_biggrin.gif

Mõned lollid lihtsalt arvavad, et level = skill. Reaalsuses näitab level ainult ühte asja, nimelt kui palju keegi on MW2'te mänginud. Kuid isegi see näitaja on võrdlemisi ebatäpne, sest expi teenib iga mängija erinevalt, sõltuvalt oskustest, mängustiilist ja gamemode'dest mida ta mängib. Pealegi, nende mängijate, kes pärast level 70 saamist prestige tegema ei hakka, ei näita level ka umbkaudu seda, kui palju nad tegelikult mänginud on.
tagasi üles
puik17
HV veteran
puik17

sõnum 21.12.2009 11:06:33 vasta tsitaadiga

On selliseid vendi ka nähtud, kes viimase prestige leveli peal aga skoor mängu lõppedes on 1:15 vms. Tavaliselt sellised vennad umbesaamatud ja lvl haxiga endale prestiged tekitanud ja lasevad hea setiga ringi, samas midagi teha ei oska sellega.
Kommentaarid: 79 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 75
tagasi üles
painkillah
HV Guru
painkillah

sõnum 21.12.2009 11:15:04 vasta tsitaadiga

pole siin mingit imet. nagu MW1, on ka MW2 peamine kontigent mingi pubekaeas 12-16 aastased poisikesed. Ja olles teinud selliste naglade masinatele tarkvaralist hooldust, siis võin öelda et enamusel leiab masinast igasugu häkke, cheate jamaiteamidaveel erinevate neti-shuuterite jaoks, koos miljoni troojalasega.
Ainuke viis kuidas MW2 multiplayerit nautida, on xboxil ühe konsooli taga neljakesi. Isegi lanhack (teise pildi vaatamine) ei aita praktiliselt midagi, ja samas oled veendunud et kõik mängivad oma skilli piires.

Kommentaarid: 95 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 6 :: 86
tagasi üles
puik17
HV veteran
puik17

sõnum 21.12.2009 11:17:30 vasta tsitaadiga

Siit tekkis küsimus LAN'i kohta.
PC variandis on lanis võimalik teha ainult spec-opi?
St. sõpradega koos ei saagi "õiget" LAN'i teha? Pole nagu senini veel silma jäänud, et saaks.
tagasi üles
painkillah
HV Guru
painkillah

sõnum 21.12.2009 11:20:52 vasta tsitaadiga

nõup. praegu ragistab mingi kolmas osapool dedicated serverit lahti. et saaks ka normaalselt mängida.
tagasi üles
puik17
HV veteran
puik17

sõnum 21.12.2009 11:44:33 vasta tsitaadiga

painkillah kirjutas:
nõup. praegu ragistab mingi kolmas osapool dedicated serverit lahti. et saaks ka normaalselt mängida.

Loodame, et ka õnnestub. LAN featuur võiks ka tulla kunagi icon_razz1.gif
tagasi üles
villu70
HV Guru
villu70

sõnum 21.12.2009 11:51:03 vasta tsitaadiga

puik17 kirjutas:
painkillah kirjutas:

Loodame, et ka õnnestub. LAN featuur võiks ka tulla kunagi icon_razz1.gif

küll õnnestub, väidetavalt käib testimine hetkel.
nädal tagasi lugesin ühest võõrkeelsest "keelatud" foorumist.
Kommentaarid: 142 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 0 :: 122
tagasi üles
caarel123
HV veteran
caarel123

sõnum 21.12.2009 12:02:21 vasta tsitaadiga

puik17 kirjutas:
On selliseid vendi ka nähtud, kes viimase prestige leveli peal aga skoor mängu lõppedes on 1:15 vms. Tavaliselt sellised vennad umbesaamatud ja lvl haxiga endale prestiged tekitanud ja lasevad hea setiga ringi, samas midagi teha ei oska sellega.

no tegelikult ei pruugi asi nii olla.ma enamasti olen vast sellinne keskmine mängija.K/D on tavaliselt ikka üle ühe, kuid on päevi kus mäng ei lähe üldse ja skoor ongi roundi lõppedes mingi 4-11 või midagi
Kommentaarid: 83 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 74
tagasi üles
Redikate
HV veteran
Redikate

sõnum 21.12.2009 13:43:21 vasta tsitaadiga

Imo pole veel reaalselt võimalik et keegi ilma prestige hackida on jõudnud viimase astmeni. Kõige suurema leveliga vendi olen näinud prestige 3's leveliga ~30-40
10 korda prestige teha võtab lihtsalt tohutult(loe: niipalju aega lausa, et keegi ei ole saanud reaalselt seda veel ära mängida) aega.
Kommentaarid: 34 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 33
tagasi üles
Blendz
HV vaatleja
Blendz

sõnum 21.12.2009 15:10:48 vasta tsitaadiga

Redikate kirjutas:
Imo pole veel reaalselt võimalik et keegi ilma prestige hackida on jõudnud viimase astmeni. Kõige suurema leveliga vendi olen näinud prestige 3's leveliga ~30-40
10 korda prestige teha võtab lihtsalt tohutult(loe: niipalju aega lausa, et keegi ei ole saanud reaalselt seda veel ära mängida) aega.

reaalselt on ikka võimalik ju, nt ma olen pmst 3x teinud 1st 70ni levelid, ja playing time on ca 125h. minu puhul on aga veel see, et palju olen pelanud FFAd, kus on vägagi madal match bonus jne. kuna on palju parema xp'ga mode'sid, siis piisab kuskil 300h'st, et prestige 10 oleks lõpuni tehtud.
palju praegu möödunud on release'st? 41 päeva? 41 * 24 = 984h => ligikaudu 1000h. kuskil võivad küll olla siukesed noliferid, kes igapäev ca 8h pelanud. icon_biggrin.gif (seda enam, et kui juba nii palju pelatud, siis lõpus tuleb xp veelgi kiiremini, tänu suurele kogemusele mängus, mis praegusel hetkel enamusel mängijatest puudub)
tagasi üles
Dude .
HV Guru

sõnum 21.12.2009 16:30:42 vasta tsitaadiga

Põhimõtteliselt stats'id ise (K/D ratio, mängimise aeg jne) ei reseti prestige'iga? Ma praegu väga hull K/D ratio ja veedan enamuse ajast just challenge'ite ära tegemsieks, et saaks callsign'id ja asjad kätte. Lotosin, et need statsid ikka peale prestige'i kaovad ära.
Kuroi
HV vaatleja

sõnum 21.12.2009 16:46:03 vasta tsitaadiga

Dude . kirjutas:
Põhimõtteliselt stats'id ise (K/D ratio, mängimise aeg jne) ei reseti prestige'iga? Ma praegu väga hull K/D ratio ja veedan enamuse ajast just challenge'ite ära tegemsieks, et saaks callsign'id ja asjad kätte. Lotosin, et need statsid ikka peale prestige'i kaovad ära.

Vot jah, KDR, Wins/Losses jne jäävad kõik edasipidigi, ainukesed asjad mis resetivad on tavalised challanged. Prestige Challanged kaovad kah vahest ära (Nt. Teed prestige Chopper Gunneriga 1K kille, teed reseti ning siis on Chopper Gunneri challange nullis. Pooleli olevad õnneks ei kao!).
tagasi üles
Cerberos
HV kasutaja

sõnum 21.12.2009 17:47:04 vasta tsitaadiga

Tiitlid, embleemid, Win's losses, kills,deaths etc jääb alles. Presitge challanged jäväad alles, juhul kui ära ei teinud vms.
ma ise teen keskmiselt 36h'ga prestige ehk. 360+36h ehk ca 400h ja prestige 10 olemas. lõpuni kah icon_wink.gif
11 korda peab tegema lvl 70 siis täiesti maxed icon_biggrin.gif
tagasi üles
RedFusion
HV kasutaja
RedFusion

sõnum 21.12.2009 18:04:29 vasta tsitaadiga

Kust ma leiaksin kogu 'title' ja 'emblem' listi, kus oleks kirjutatud ka see, mis neid unlockivad? Mingi hea leht selle kohta oleks teretulnud thumbs_up.gif
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 7
tagasi üles
Dude .
HV Guru

sõnum 21.12.2009 18:09:17 vasta tsitaadiga

http://tinyurl.com/y8hfl4g
RedFusion
HV kasutaja
RedFusion

sõnum 21.12.2009 18:16:46 vasta tsitaadiga

Dude . kirjutas:
Njah tore, et sa minus meelega piinliku tunde tekitad icon_lol.gif

Kusjuures ma olen seal lehel enne olnud, aga siis ei leidnud, et seal kirjas oleks. No ty igal juhul icon_wink.gif
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 7
tagasi üles
apelsin16
HV veteran
apelsin16

sõnum 21.12.2009 18:38:24 vasta tsitaadiga

kas selle "vene key'ga" on palju probleeme või kas tasub osta? icon_idea.gif
Kommentaarid: 63 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 57
tagasi üles
Blendz
HV vaatleja
Blendz

sõnum 21.12.2009 18:52:19 vasta tsitaadiga

apelsin16 kirjutas:
kas selle "vene key'ga" on palju probleeme või kas tasub osta? icon_idea.gif

tasub osta, kui tahad raha säästa, aga natuke on "jamamist" küll. pmst pead tirima netist ingliskeelse ripi ja siis osad failid ümber tõstma.

kuigi, olen kuulnud et osadel on ingame nii inglise kui ka vene keeles, kuigi on teinud õpetuste järgi need asjad. endal pole sellist jama, seega ei oska rohkem midagi rääkida sellest.
tagasi üles
painkillah
HV Guru
painkillah

sõnum 21.12.2009 18:53:19 vasta tsitaadiga

kust seda vene varianti osta saab ka siis? kui see keelatud teema pole siin rääkida.
tagasi üles
omgwtf
HV Guru
omgwtf

sõnum 21.12.2009 18:54:58 vasta tsitaadiga

Ei ole keelatud. Müügil www.gamepood.ee thumbs_up.gif
Kommentaarid: 155 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 137
tagasi üles
painkillah
HV Guru
painkillah

sõnum 21.12.2009 18:56:24 vasta tsitaadiga

tänud, läheb feivoritside alla igaksjuhuks, kui isu peaks tekkima beer_yum.gif
tagasi üles
villu70
HV Guru
villu70

sõnum 21.12.2009 19:25:56 vasta tsitaadiga

Küsimus: Kui selle kilbiga ringi mütata ja kui see parasjagu nö. zapassis seljas (seljataga) on, kas siis kaitseb ka tagant tulevate kuulide eest?

viimati muutis villu70 21.12.2009 19:36:33, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 142 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 0 :: 122
tagasi üles
omgwtf
HV Guru
omgwtf

sõnum 21.12.2009 19:31:26 vasta tsitaadiga

Tundub,et kaitseb,just mässasin ja killcamist vaatasin,et vennike suht pikalt tulistas vastu kilpi mis oli seljal icon_eek.gif Alles hiljem lasi jalgadesse icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 155 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 137
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 21.12.2009 19:38:58 vasta tsitaadiga

villu70 kirjutas:
Küsimus: Kui selle kilbiga ringi mütata ja kui see parasjagu nö. zapassis seljas (seljataga) on, kas siis kaitseb ka tagant tulevate kuulide eest?

Kaitseb. Mäpi loadides on lausa selline tip olemas.
tagasi üles
MMx
Kreisi kasutaja
MMx

sõnum 21.12.2009 19:40:03 vasta tsitaadiga

MItte tundub, vaid see on isegi mõnikord loadingu ajal kirjas, et kui kilp seljal, siis kaitseb tagant tulevate kuulide eest.
Kommentaarid: 79 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 69
tagasi üles
siven
HV veteran
siven

sõnum 21.12.2009 19:41:38 vasta tsitaadiga

Dude . kirjutas:

see täitsa kino asi kuidas seda ise teha midagi muud otsides`?
Kommentaarid: 163 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 149
tagasi üles
Dude .
HV Guru

sõnum 21.12.2009 19:48:17 vasta tsitaadiga

ot:
siven, http://tinyurl.com/d84rwg

Midagi sellist.
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 16
tagasi üles
Revan
HV kasutaja
Revan

sõnum 21.12.2009 20:00:03 vasta tsitaadiga

Normaalne icon_biggrin.gif Tund aega tagasi tulid Rocca Al Mare Pro Gamesi MW2-d juurde. Leti peale müüki läheb ainult üks karp. Kõik ülejäänud juba bronnitud icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Kuroi
HV vaatleja

sõnum 21.12.2009 20:37:47 vasta tsitaadiga

Paistab populaarne mäng olevat icon_biggrin.gif
tagasi üles
Ollaz
HV veteran
Ollaz

sõnum 21.12.2009 20:48:50 vasta tsitaadiga

painkillah kirjutas:
pole siin mingit imet. nagu MW1, on ka MW2 peamine kontigent mingi pubekaeas 12-16 aastased poisikesed. Ja olles teinud selliste naglade masinatele tarkvaralist hooldust, siis võin öelda et enamusel leiab masinast igasugu häkke, cheate jamaiteamidaveel erinevate neti-shuuterite jaoks, koos miljoni troojalasega.

Tänan komplimentide eest. Silditamine on küll sul hea oskus ma vaatan.

Aga eile istusin JÄLLE 30 minutit, et mängu saaks.. kurat see IWNet ajab mõne asja ikka päris keema siinpool.
Kommentaarid: 83 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 57
tagasi üles
Tonsor
Kreisi kasutaja
Tonsor

sõnum 21.12.2009 20:55:45 vasta tsitaadiga

Mida kurat te teete? Ise mängin mingi 2h päevas, pole ei laggiga probleeme ega hostiga. icon_neutral.gif
Kommentaarid: 36 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 32
tagasi üles
Ollaz
HV veteran
Ollaz

sõnum 21.12.2009 21:02:37 vasta tsitaadiga

Tonsor, sa elad Tallinnas.. sul vist internetiolud ka paremad kui mul. Kui mõni normaalsem host satub, siis on kõik korras aga üldjuhul on siiski nii, et hostil on ping roheline kuid teistel alla oranži. Sellega ma olen juba harjunud ja nüüd ei lase mitte vaenlast ennast vaid ettepoole selles suunas kus ta jookseb, siis saan ka pihta neile.
Kommentaarid: 83 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 57
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Call of Duty: Modern Warfare 2 mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 70, 71, 72 ... 132, 133, 134  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.